- 3 Mayıs 2011
- 13.819
- 49.060
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Yok bişeyi unuttuğum yok ama ben bazı detayları burada anlatmak istemiyorum, sorduklarında cevsp vermiyorum yani demek ki konuşmak istemiyorum bu konuyu idrak edemiyorlar
Şunu da çık net söylüyorum beni aldattığından emn olsam boşanırım 1dk durmam
Eltimi sevmediğini kendi de söylüyo zaten ya bide şöyle bişey var bana değer verdiğim gibi dese ki elif şu şahsı sevmiyorum bana çok kötülüğü oldu brz dikkat et ona karşı ben ederim gidip dinine girmem
Olur oyle seyler takma kafana bende cok ban aldim burda bir iki hadsize haddini bildirdim diye...En
son açtığım konu bi kaç polemikçi yüzünden kapandı üzerine bide ceza aldım
Kimseyi özellikle iğnelemiyorumElif insanlar seninle dalga geçmiyorlar
Okb veya benzeri bir durumdasın
Misafirlikte ekstra pasta istemek, öğrenciye sınavda silgi vermek gibi saçmasapan sebeplerden adamın hayatını cehenneme çeviriyorsun ve bunun bir problem olduğunu kabul etmiyorsun.
Onlarca konun var kıskançlıkla ilgili. Hepsi de saçma sapan. Yok fasıl yok elti yok silgi verdi yok öğrenci ödev sordu.
Bizi asıl kızdıran buna çözüm bulmaman ve aynı konuları sürekli sürekli açman.
Çözüm yok mu? Var.
1) boşanıp bir rahiple evlenip rahatlayacaksın.
2 ) bunun hastalık olduğunu kabul edip tedavi olacaksın
3 ) eşini de alıp hiç bir kadının yaşanadığı bir adaya taşınacaksın
4 ) eşini bu şekilde kabul edip sesini çıkarmadan evliliğini sürdüreceksin
5) .....
6 ) ......
Diye gider bu çözümler. Ama sen kavga çıkarıyorsun huzur bozuyorsun iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi başka bir konu açıyorsun. İnsanlar da doğal olarak e madem bir problem yoktu neden yıktın ortalığı diyor.
Bizi iğnelemeden önce biraz özeleştiri yap.
lafı başka tarafından anlsma insanları asla aşağılamam ben yakışmaz banaİşte öyle bir dünya yok Elif
Günlerce burayı meşgul edip onlarca insanın yorumunu ve vaktini aldıktan sonra "Ay ben sonucu söylemek istemiyorum. İdrak edemiyor musunuz ?" Diye bir de insanları aşağılayamazsın.
Batum olayının ortaya çıkma sebebi sensin. İnsanlara deseydin ki o olay aslında öyle değil böyleymiş. Barıştık affettim vs. O zaman sorun kalmazdı.
Kendi kendine tribe girmişsin konuşmak istemiyorum diye.
Ama insanların gözünde aldatılmayı affeden ama daha basit olaylardan evi terk eden kadın konumundasın. Bu yüzden de herkes seni hasta görüyor.
Evet var bunları kabul ederek açıyorum konumu ama çok çirkin yorumlar var gadsiz yorumlar var benim derdim bunlar. Yani fikir ayrılığından şikayet etmiyorum ben kaç kere söyledimBurda milyon çeşit insan, yaşanmışlık, karakter, tutum, bakış açısı var. Konu açarken bunlardan gelecek her tür cevabı kabullenerek açmalısınız. Konularınızı okumuyorum yorum yapmıyorum ama tahmin ediyorum içerikleri. Konu açtıktan sonra öyle yorum yapmayın, böyle bilmemne demeyin diye ayrı bir konu açmak da son derece mantıksız.
Aynen öyle yazsan bi dert yazmasan bi dertOlur oyle seyler takma kafana bende cok ban aldim burda bir iki hadsize haddini bildirdim diye...
Evet var bunları kabul ederek açıyorum konumu ama çok çirkin yorumlar var gadsiz yorumlar var benim derdim bunlar. Yani fikir ayrılığından şikayet etmiyorum ben kaç kere söyledim
Çok üzüldüm konular hakkında hiçbir bilgim yok ama saygı gerekmerhaba
Artık açtığım kınulara sürekli saldırılmasından bıktım gerçekten polemik yaratıp konumun kapanmasına sebep olanlardan bıktım
Ben yapılan yorumları ciddiye alıyorum bazıları sanıyor ki ben sadece benden taraf olan yorumları ciddiye alıyorum.Hayır karşıt olan yorumları da görmek istiyorum okuyorum düşünüyorum önemsiyorum.
Ben sadece hakarete varan ve hafsizce yapılan yorumlara karşıyım, burası internet ortamı diye neden atıp tutuyosunuz neden biraz daha hassas davranamıyosunuz( kendini biliyor onlar)
Kullanıyorum zaten butonu ama olan benim konuma oluyoÖyle yorumlar için de kib butonu var. Onu kullanırsınız gerçekten hakaret içeren ya da haddini aşan yorumlarsa yorum sahibi ceza alır olur biter. Buraya bu konuyu açarak bişey elde edemezsiniz ki. Muhtemelen bu yüzden ceza alacak olan siz olacaksınız.
Kullanıyorum zaten butonu ama olan benim konuma oluyo
İşte bi kaç kendini bilmez yüzünden kaçar gibi bunu yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?