Derdim açtığım konularım

Elif insanlar seninle dalga geçmiyorlar
Okb veya benzeri bir durumdasın
Misafirlikte ekstra pasta istemek, öğrenciye sınavda silgi vermek gibi saçmasapan sebeplerden adamın hayatını cehenneme çeviriyorsun ve bunun bir problem olduğunu kabul etmiyorsun.
Onlarca konun var kıskançlıkla ilgili. Hepsi de saçma sapan. Yok fasıl yok elti yok silgi verdi yok öğrenci ödev sordu.

Bizi asıl kızdıran buna çözüm bulmaman ve aynı konuları sürekli sürekli açman.
Çözüm yok mu? Var.
1) boşanıp bir rahiple evlenip rahatlayacaksın.
2 ) bunun hastalık olduğunu kabul edip tedavi olacaksın
3 ) eşini de alıp hiç bir kadının yaşanadığı bir adaya taşınacaksın
4 ) eşini bu şekilde kabul edip sesini çıkarmadan evliliğini sürdüreceksin
5) .....
6 ) ......

Diye gider bu çözümler. Ama sen kavga çıkarıyorsun huzur bozuyorsun iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi başka bir konu açıyorsun. İnsanlar da doğal olarak e madem bir problem yoktu neden yıktın ortalığı diyor.

Bizi iğnelemeden önce biraz özeleştiri yap.

İşte öyle bir dünya yok Elif
Günlerce burayı meşgul edip onlarca insanın yorumunu ve vaktini aldıktan sonra "Ay ben sonucu söylemek istemiyorum. İdrak edemiyor musunuz ?" Diye bir de insanları aşağılayamazsın.
Batum olayının ortaya çıkma sebebi sensin. İnsanlara deseydin ki o olay aslında öyle değil böyleymiş. Barıştık affettim vs. O zaman sorun kalmazdı.

Kendi kendine tribe girmişsin konuşmak istemiyorum diye.
Ama insanların gözünde aldatılmayı affeden ama daha basit olaylardan evi terk eden kadın konumundasın. Bu yüzden de herkes seni hasta görüyor.

Kimseyi özellikle iğnelemiyorum
Ama kimsenin canımı sıkmaya hakkı yok beğenmeyen yorum yapmasın ben kime yorum yazacsk olsam düşünp öyle yazıyorum çünkü karşımdaki insan.

Burda milyon çeşit insan, yaşanmışlık, karakter, tutum, bakış açısı var. Konu açarken bunlardan gelecek her tür cevabı kabullenerek açmalısınız. Konularınızı okumuyorum yorum yapmıyorum ama tahmin ediyorum içerikleri. Konu açtıktan sonra öyle yorum yapmayın, böyle bilmemne demeyin diye ayrı bir konu açmak da son derece mantıksız.

La
lafı başka tarafından anlsma insanları asla aşağılamam ben yakışmaz bana
Ayrıca kimsenin vsktini zorla almıyorum zorla mı yorum yaptırıyorum ya???hayret bişey
Bi kınunun detaylarını anlatmak istemiyosam konuşmak istemiyosam bu anlayışla karşılanmalı insan olmak bunu gerektirir.
Aldatıldığımdan emin olsam boşanırım diyorum daha bunun üzerine yorum mu bekliyosun

Evet var bunları kabul ederek açıyorum konumu ama çok çirkin yorumlar var gadsiz yorumlar var benim derdim bunlar. Yani fikir ayrılığından şikayet etmiyorum ben kaç kere söyledim

Evet var bunları kabul ederek açıyorum konumu ama çok çirkin yorumlar var gadsiz yorumlar var benim derdim bunlar. Yani fikir ayrılığından şikayet etmiyorum ben kaç kere söyledim

Öyle yorumlar için de kib butonu var. Onu kullanırsınız gerçekten hakaret içeren ya da haddini aşan yorumlarsa yorum sahibi ceza alır olur biter. Buraya bu konuyu açarak bişey elde edemezsiniz ki. Muhtemelen bu yüzden ceza alacak olan siz olacaksınız.

Bakin burada size gayet guzel bir uslupla neden boyle oldugu anlatilmis ve yine asabilesen siz olmussunuz.

Istemeyen yazmasin diyorsunuz sizde o zaman begenmediginiz uyelerin yorumlarini okumayin. Goz ardi etmek diye bir sey var. Uyenin uslubunu begenmediyseniz goz ardi edin olsun bitsin.

Çok üzüldüm konular hakkında hiçbir bilgim yok ama saygı gerek

Kullanıyorum zaten butonu ama olan benim konuma oluyo

Öğrenciye silgi verdi diye adamı kıskanmışsınız ya.
Konularınızdan birinin içeriği bu!
Şimdi böyle basit bir şeyden mesele çıkarıp konu açan birisine kimse destek vermez burada.
Bunun gibi tonla konunuz var, ve hiçbiri nihayete ulaşmamış. Her konuda resetleniyorsunuz. Hiç 1 adım ilerleme olmamış. Sürekli yanlış davranış biçimlerinizi burada anlatıp umutsuzca onay bekliyorsunuz. Hiç öyle değil diye yalan söylemeyin bariz öyle!
Üzgünüm ama daha nerede yanlış yaptığını bilmeyen birine bir süre sonra kimse yardım etme yolunu seçmez. Çünkü bunun bir yolu yok. Siz huzur istemiyorsunuz. Her şeyle kavgalısınız.
Bazen istemediğiniz cevaplar çözüm yolu sunar. Şu aldığınız tek tük evet cnm haklısın tarzı cevaplar sizi hiçbir yere taşımaz.
Şu aynayı bir kendinize çevirin artık.

Son birkaç konudur hiç sana yazmıyordum.
Yeni farkedip baktım, göz ardı etmişim.

Ben senin gerçek olduğunu düşünmüyorum, ama sen konuları dalga geçer gibi açıyorsun elif.

Öyle bir mimlendin ki silgi muhabbetinden sonra özellikle, forumda herkes seni tanıyor.
Birkaç defa yardım etmeye çalıştım. Konu hop kapandı. Özellikle bu batum olayı.
Ee noldu, ben niye takip ettim o zaman? Niye yorum yazdım? Niye zamanımı harcadım?

Bunu söyleyince de sana düşman olduğumuzu sanıyorsun.
Kimsenin senle zoru yok ki.

İşte bi kaç kendini bilmez yüzünden kaçar gibi bunu yapmak istemiyorum

Uyeler hakkinda ve yorum sekilleriyle ilgili konu acmak yasak.
Rahatsiz oldugunuz mesajlari kibleyebilirsiniz.

Hala rahatsiz oluyorsaniz konularinizi 2. Uyelik alip bu sekilde de sorabilirsiniz..
Yada bu uyeliginizi iptal edip heni bir uyelik alabilirsiniz yoneticileri bilgilendirerek..

Sizin yapabileceginiz cozuml yollari bunlar.
Ama uyelerin yorum sekillerine olaya bakis acilarina mudahale edemeyiz.. herkesin fikri dusuncesi farkli sonucta. Kural disi yorumlara veya konulara zaten gerekeni yapiyoruz.

Iyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…