• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DERDİM ANNEM :(

canım sen çalışan bir bayanda olabilirdin. hiç bir şeyi erteleme ve kimseyi kafana takma. çalışan anneler çocuklarını ihmal ediyor değil. malesef hayatta hiç bir şey öyle planlandığı gibi olmuyor. önce şu sonra şu vs. bende sırayla herşeyi yapsaydım oooooo hayatım daha iyi olabilirdi. hem çocukla ilgilenip hemde biraz uykudan fedakarlık yapıp çalış canım. bitir okulunu. zaten sonra kreşe falan gider. 2. çocuk olmadan bitir okulunu derim. bende yüksek l. yapıyorum şimdi hemde kpss ye hazırlanıyorum. hiç bişi yapmadan gebelik geçireyim, sırf çocuğuma bakayım olmuyor. 2 saat o uyurken çalış, 2 saat sabah erken kalk yine uyurken çalış, o yatınca gece 2 saat oldu sana 6 saat. fazla bile hergün. sonrada çocukla ilgilen tüm gün. her şey olur merak etme yeterki bir hedefin planın olsun
Teşekkür ederim.Eşimde ikinci çocuk istiyor.2.çocuk olmadan okulunu bitir diyor.Yaşlarda geçiyor ve 2.çocuğu da çok istiyoruz.Tekrar gebe kalmadan okulun bitmesi lazım

Yurtdışında kucağında bebeği ile derse giren bir kadının haberi vardı . Onu görseler taşlarlar herhalde burdakiler . Ben sizi tebrik ediyorum . Annen de çok sık gelmiyorsa idare edeceksin artık.

Konu sahibi sanırım herkesin tuzu kuru sanırım oyuzden kimse sizi anlamıyor. Nedir bu hırs yada sıraya koysaydınız falan nedir arkadaşlar. İnsanların neyi ne zaman yapacaklarına siz mi karar vereceksiniz. Hayat bir koşturmaca ve insanlar her şeyi aynı sırada yapamayabiliyor. Oku işe gir 5 sene gez toz evlen sonra çocuk yap değil herkesin hayatı. Ne mutlu ki çocuğu varken hala kariyer yapmak için didinen biri var. Başka konularda aman iş bulun ayaklarınızın üzerinde durun tuh cocukta varmış keşke işin olsaydı yazıp buraya gelip aaaa neden böyle yaptın cık cık oluyor mu? Annesine eleştirisini begenmeyebilirsiniz o ayrı. Ben seni anlıyorum arkadaşım. Kalbini kırma annenin ama hedeflerini sebeplerini çocuğuna güzel bir gelecek hazırlamak içinde gerekli olduğunu anlat annene ve sakin bir şekilde çoz meseleyi. Çalışamadıkça geriliyorsun muhtemelen ama sakin ol kalp kırma konuş
Desteğiniz için teşekkür ederim.Herşeyin sırası olabilr doğrudur ama o sırayı ben ailem için es geçtim.Aileme yardım için genç yaşta çalışmaya başladım.Ve anca sıra geldi.Şimdi okulun bitmesi lazım.Hem istediğim iş için hem 2.bebek için daha fazla erteleyemiyorum

Back
X