size bravo.valla ne kadarda guzel.bi yer yakalamissiniz butun.hayat hikayemi mi yazsaydim o zamanda ne kadsr uzun uazmmissin derdiniz... annem babam ayrildi ben gobek atiyorum bunu sanacak.kadar fesat oldugunuzu gosteriyor yorumunuz kusura bakmayin...anneniz eşinden boşanma aşamasında evden ayrıldı burası önemli değil yazmışsınız nasıl önemli olmaz allah aşkına ben hiçbir yere değilde buraya takıldım anne ya anne evden çekip gidiyor önemli olmuyornasıl bir duygu var sizde anlamadım ah anacığım pis olsaydında başımızda olsaydın ben saçımı süpürge eder bakardım sana sende bence annene yardım et yakınacağına evine git arada temizleyiver bir zahmet belki depresyondadır yaşadığı şeyleri kaldıramamıştır hayata adapte olamıyordur bunları biz değil evladı olarak senin düşünmen lazım damadı gelecek rezil olacakmış valla bravo size
ben seni en iyi anlayacak kişilerdenim sanırım. bu kadar yüklemeyin kıza. kim birilerinin yanında ailesinin pisliğinden dolayı utanmak ister .benim annem de pis ama öyle tezgah üstünü yağ kaplatacak kadar değil en azından. ve ben ona kızarım bu evin hali ne diye. o benim annem ona bunları söylemekten daha normal bir şey yok. benim annemin sorunu daha fena. asla bir şey atmıyor. seneler öncesinin takvim yaprakları bile duruyor vitrine koymş sanki süs objesi diye. geçen sene yanındayken en azından oturma odasını güzel düzenlemiş fazlalıkları kolilere kaldırıp kendi odasına koydurtmuştum. bu sene taşındı yeni eve bir geldim aman allahım ben diğer evden rahatsız olurken her yer koliler, çuvalları üst üste yığmış. oturma odasındaki masanın üstüne kolileri, yastıkları yığmış. çıldırdım resmen bugün eve gelsin güzelce konuşup en azından oturma odasını şekle sokacam. diğer odaları kurtarmam imkansız çünkü. Bir de ramazan geldi eve birilerini davet edelim diyor. herkes arkasından konuşuyor kadının anlatıyorum ona. bir bak şu evin haline diyorum ne var ki evimde diyor. kadın farketmiyor durumunu. ümidim yok ya psikoloğa gitmeye zorlayacam onu. sen de zorla bence. tabi bunu pisin tekisin psikoloğa git gibi bir söylemle yapmayacağım. benim annemin de derdi fazla eşi de yok. ona zor günler yaşadığını, bu durumunun da içinde bulunduğu sıkıntıların psikolojisiyle olduğunu, biz uzmanla konuşursa rahatlayacağını falan söyleyecem anne lütfen git diye acındıracam kendimi. sen de yap bu öyle bizim lafımızla düzelecek durum değil. zaten pis oldukları için bu hal onları rahatsız etmiyor. ama en azından doktor yardımıyla, doktora dertlerini anlatarak rahatlayabilirler ve bu sayede kendilerini daha iyi hissedip etraflarının ne halde olduğunu görebilirler. çünkü etrafının temizli olması düzenli olması insana neşe verir. ama umudu kalmamış bir insan da neşe ne arar. etrafı çöplüğe dönsün gözü görmez bıkmıştır zaten her şeyden. bizim annelerimiz gibi.
Canim Allah razi olsun tercuman oldun bana
burda herjesin sanki.hayatlari insan iliskileri 4 4 luk.gibo yaptigi yorumlar insaninin sinirini.bozuyor...
annem o benim ya annem niye kotuluunu istiyim sizinde dediginiz gibi kim iaterki annesinin pis daginik olmasini tabikiki arkasindan konusulsun istemem....
Yazdıklarımda hiçbir aşağılayıcı cümle kurdugumu sanmıyorum lafın bana anlayabiliyorum hiçkimseyi aşagılamam haddimede degil kendime olan saygımada ters.Derdiniz çok büyük derken inanın insanların derdi yanında bu sadece canınızı sıkan bir sıkıntı olabilir benim fikrim tabikiYardım edilse o kadar pis olmasına imkan yok ona göre yorum yapıyoruz 1 haftada bir görseniz insanda 6 günde o kadar pisletemez ama temizlik yapmak yardım etmek agır geliyorsa bilemiycem Depresyondan degilde hep böyleydi diyosunuz degişmez degiştirmeye çabalamayın ozaman en fazla doktora gitmesini saglayabilirsiniz onun dışında elinizden geldiginizde yardım etmekten başka birşey yok bakın yardımcı oldum Üste kırmızı renkle işaretledigim yeri birdaha okuyun bunu yazan aşagılayan çocuk muamelesi yapan sizsiniz ayıp bir anneye gerçekten ayıp anneme hayatımdaki en degerli varlıga bu cümleyi kullanıcam utancımdan kendime gelemezdim ama vicdan meselesi
ben derdim COK buyuk falan demedim sizin.icin.onemi olmasada benim.icin can sikici bi dert...
ne guzelde hesap yapmissiniz sartlarimi.bilmeden gittigimde durabildigim saat sinirli yapabildigimi yapiyorum ayrica kucuk bir cocugum var annem cok fazla bakamadigi icin cok.bisey yapaniuorum.cocukla
sizin iliskileriniz cok mukemmel galina kusura bakmayin ama annemle konusurkende o kadar incekeyip konusamiycam annem o benim tabiki arada serzeniste bukunucam yeri gelir kizicam bazi seylereb obur tu
rlusu bana yapmacik geliyo...