eminim sana annen diye yüklenenler annelerini hep el üstünde tutmuştur anneleri nasıl olursa olsun hiç kırmamışlardır hatta yorulmasın diye her hafta temizlikçi gönderiyorlardır yani ağzı olan konuşuyor
ay o misafirlikler !! çocuklugumuzun travması herhalde. Evde kalınca da korkuyordum ben, gidince de o karıların gurultulerinden ders çalışmak mumkun mu butun gun sıkıl otur yanlarındabak gene eskiler depreşti benim annemle babanem her allahın günü gezerdi bu bana öylesi büyük bir eziyettiki okula gitmeden önce onların oturmaya gidecekler 10 kilometre nmesafedeki yerlere bile önce beni evdelermi ona göre oturmaya gelecez demek için gönderirler di ve ben sanırım 7 yada 8 yaşındaydım sakaryalılar bilir biz serdivanda otururduk gidecekleri yer şeker mahalle gene oturmaya gittiğimiz bir gün yürüyerek eve dönüyoruz o ilgisizliklerinden sıkılıp çocuk aklımla onlara ders vermek istedim onlar önden gidiyorlardı olduğum yere oturdum 15 dakka geçti gelen giden yok yarım saat geçti gelen giden yok beni aramaya kalktım bari dedim eve gideyim yarı yolda babanemle karşılaştık beni ancak eve vardıklarında farketmişler gelmediğimi annem aramaya bile çıkmadı ve benim annem her telefonda bana çocuklarla şöyle ilgilen böyle ilgilen onları yalnız bırakma diye tembih üstüne tembihler tabi ben hep dumurum yani ah kardeşim ben annelik nedir bilmedim benim annem bana anne olmayı bile öğretiyo aklınca şimdi allahtan zeki bir çocuktum yoksa onların gezmeleri ve misafirlerinden ders öalışmak mümkünmüydü
bence seninde psikolojin iyi değil benim bu yazdıklarımdan fesat olduğumu anladın ya şaşıyorum şok oldum şu an ya doğru kelimeyi seçemedin ya da psikolojin yerinde değil senin ben sadece temizlik konusuna takacağına ortada yalnız kalmış bir kadın var ona yardım et diyorum sen ne kadar bencilsin ki bunu göremiyorsun eşine rezil olmayı düşünüyorsunsize bravo.valla ne kadarda guzel.bi yer yakalamissiniz butun.hayat hikayemi mi yazsaydim o zamanda ne kadsr uzun uazmmissin derdiniz... annem babam ayrildi ben gobek atiyorum bunu sanacak.kadar fesat oldugunuzu gosteriyor yorumunuz kusura bakmayin...
cok uzuldum...cok.zor bi cocukluk gecirmisdin... iste herkesin derdi. ayri... bu arada bende sakaryaliyim ...maltepeden...bak gene eskiler depreşti benim annemle babanem her allahın günü gezerdi bu bana öylesi büyük bir eziyettiki okula gitmeden önce onların oturmaya gidecekler 10 kilometre nmesafedeki yerlere bile önce beni evdelermi ona göre oturmaya gelecez demek için gönderirler di ve ben sanırım 7 yada 8 yaşındaydım sakaryalılar bilir biz serdivanda otururduk gidecekleri yer şeker mahalle gene oturmaya gittiğimiz bir gün yürüyerek eve dönüyoruz o ilgisizliklerinden sıkılıp çocuk aklımla onlara ders vermek istedim onlar önden gidiyorlardı olduğum yere oturdum 15 dakka geçti gelen giden yok yarım saat geçti gelen giden yok beni aramaya kalktım bari dedim eve gideyim yarı yolda babanemle karşılaştık beni ancak eve vardıklarında farketmişler gelmediğimi annem aramaya bile çıkmadı ve benim annem her telefonda bana çocuklarla şöyle ilgilen böyle ilgilen onları yalnız bırakma diye tembih üstüne tembihler tabi ben hep dumurum yani ah kardeşim ben annelik nedir bilmedim benim annem bana anne olmayı bile öğretiyo aklınca şimdi allahtan zeki bir çocuktum yoksa onların gezmeleri ve misafirlerinden ders öalışmak mümkünmüydü
bence seninde psikolojin iyi değil benim bu yazdıklarımdan fesat olduğumu anladın ya şaşıyorum şok oldum şu an ya doğru kelimeyi seçemedin ya da psikolojin yerinde değil senin ben sadece temizlik konusuna takacağına ortada yalnız kalmış bir kadın var ona yardım et diyorum sen ne kadar bencilsin ki bunu göremiyorsun eşine rezil olmayı düşünüyorsun
bende maltepenin hemen alt yolunda oturuyorum tek yolunda
biraz daha konusursak.komsu.cikacaz galiba :) ben32 evler koprusu var o taraftayim alt yolda
Ben öncelikle kendini onun yerine koy diyebilirim. Bunca yıllık evliliğini bitirmiş .Ne kadar anlaşamasa da kocasından, evinden, düzeninden vaz geçmiş psikolojik olarak bir buhrana girmiş olabilme ihtimali var. Anneni elbette bizden iyi tanıyorsundur. Lakin bırak ev onun evi .Babanızda belki şimdiye kadar dağınık olmasına belki çok karıştı .Temizlik yapmak bazen hiç istemez o da olabilir bunca yıl yaptım aferin diyen mi oldu diye düşünüyor da olabilir. Velhasıl kelam çok özlediğinde kendi evine çağır onu. Sen ağırlayedir, içir ikramda bulun, gezdir, tozdur hayatını artık yaşamasına fırsat ver. Onun da artık özel yaşam alanı var o alana dokunma :)
Ne dersin?
konuşmanıza şahit oldum da :) ve hiç komşum yok
biraz daha konusursak.komsu.cikacaz galiba :) ben32 evler koprusu var o taraftayim alt yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?