• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim arkadaş sevmemem

ben de Akrep burcuyum ve bu anlattiklariniz aynı ben
hayat felsefem mesafe üzerine kurulu

ben hiçte öyle nefret falan sezmedim yazdıklarınızda.
herkesin bi karakteri vardır ve siz busunuz.
ayrıca ısrar eden insandan bende hiç hoşlanmam.

bu arada geçmiş olsun

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle söyliyim kimseden şunu yap bunu yap gibi bir tavsiye beklemiyorum çünkü yapacak bir şeyim yok.

Ben küçüklüğünden beri yalnız ve bağımsız bir tipim. İnsana ihtiyaç duymam pek. Kalabalık bir kaç arkadaş grubum var ama ben özellikle aramam. Görüştüğümde çok hoşuma gider özlediğimi hissederim ama durduk yerde buluşmak için dötümü kaldıramam.

Hayat şartlarım yorucu sabah 5te kalkıyorum. Akşam eve gelmem 8. Eşim uzakta 2-3 ayda bir görüşüyoruz. Yaşımız genç idare oluyo böyle. Ama az kaldı dönecek inşallah.

İş yerinde saçma bir arkadaş topluluğu var. Ben insanlarla vıcık vıcık olmayı sevmiyorum. Zaten içlerinde rahatsız olduğum bir kız tipi var. Uzak durmaya çalışıyorum. Daha önce konu bile açmıştım. Kız tek başına tüm sinirlerimi alt üst ediyor. Daha resmi olmaya çalışıyorum. Bir de iş ortamı sonuçta ne gerek var. İnsanlar tarafından da genelde öyle sevilen bi tipim fazla yakın olmadıkça. Yakınlaşırsam sıkıntı başlıyor bende. Akrep burcuyum kaprisliyim şımarığım biraz da. Biliyorum kendimi.

Bu akşam o arkadaş grubundan birinin evinde yemek verildi.Ben de gitmek istemedim hiç yani. Daha önce de katılmadım bu tip ev yemeklerine iş arkadaşlarım arasında. İşe servisle gidiyorm. Evim arkadaşın evine çok uzak gece dönemicem. Arabayla işe gitmek saçma geldi istanbul trafiğinde 70 km. Ayrıca iş arkadaşlarımla iş dışında çok görüşmek istemiyorum. diğer bir sebebi de o kız. Şansa kayınvalidem geldi bir de bugün bana. Dedim kaynanam geliyor size afiyet olsun.

O kAdar üstüme geldiler ki gel gel diye. Hayır tamam diyip çekilmek çok mu zor. Ben nefret ederim ısrardan. Ben de birAz sinirlendim. Saçmalıyosunuz gelecek olsam davet mi beklicem yeter ya kapatalım şu mevzuyu dedim. Sonra bana tavır aldılar. Ergen gibi bir ortam. Ben uzak durmaya çalıştıkça saçmalıyorlar. Şimdi de mesajlar atıyo o sevmediğim kız. Videolar falan gönderiyor. Otur eğlenmene bak dimi. Benle ne uğraşıyosun. Çok şey kaçırıyomuşum. Ya kv yanımda mal mısın nesin gelmem imkansızdı diyorum. Milleti de bana karşı o kışkırtıyomuş gibi hissediyorum.

Bu arada eve gelirken küçük bir kaza geçirdim parmağım kırıldı. Düştüm bayıldım çok kan kaybettim falan hastaneden yeni geldim eve kv yanımda. Resmen akrepliğimle yine kendimi sokmuş gibi hissediyorum. Çok sinirlenince hep bana birzarar geliyor sanki. Geçen hafta da yine aynı insanla sorun yaşadım aynı gece ishal oldm kustum hastaneye gidip bir başıma serum aldım. Tahliller falan bir halt çıkmadı.

Şu an hepsini çok gergin yazıyorum ordan çok nefret dolu gözüküyor da olabilirim ama gerçekten sinirlendim ve kendimde suç arıyorum sürekli. Kv ye anlattım bi yandan. Kocam izin vermiyo de diyo. kimseyle sıkı fıkı olma eşin yeter birkaç iyi arkadaş yeter onlarla hiçbi şey olmamış gibi davran yarın diyor. Ama öyle davranamicam çünkü bugün bayapı gerginlik oldu. Ben muhtemelen domuz gibi davranıcam.

Bu arada bir dipnot daha vereyim. Kafamın sağ tarafında bir kist mevcut bende duygu durum bozukluğu da var onun sebebiyle. Bu yüzden çok keskin geçişler yaşıyorum ruh halimde. İlaç kullanmıyorum şu an. Çünkü hayatım tam rayında sıkıntm olmayınca kötü bişey yaşamıyodum normalde. Ama şimdi gidip bir şey içmemek kendimi zor tutuyorum.

Şuan bu kadar şeyi de neden yazdım hiç bilmiyorum gerçekten en başla sonun alakası yok :KK43:

kendimi buldum resmen
ilkokul hayatımda 1
lise hayatımda 1
üniversite hayatımda 2 arkadaşım oldu.
toplamda 4 arkadaşım var diyebilirim. tabi okullar bitti. herkes memleketine gitti. şu an canım sıkıldı ölüyorum desem çıkacağım kimse yok ama pişman mıyım hayır :) böyle çok mutluyum.
üniversitedeki sınıfım beni de aynen senin gibi bir yerlere davet ederlerdi. her zaman ayrı bahane bulmaktan gına geldi. anlayın arkadaşım sevmiyorum işte ne diye israr kıyamet davet ediyorsunuz.

Siz var ya cansiniz. Kendim gibi birilerini gormek oyle guzel ki... :KK200:

Ben de yalniz ve bagimsiz takilmayi seviyorum. Akrep burcuyum. Cok sicakkanliyim, ortama bagli olarak insanlarla hemen kaynasabiliyorum ama gelin gorun ki arkadaslik kurmayi sevmiyorum. Kirk yilda bir gorusuyorum arkadaslarla, o da onlarin istegi ile. Cok vefasizim bu konuda.

Burcum akrep değil ama bir an beni anlattın sandım.Ben de arkadaşlığı oldum olası sevmem yani işte görüyorum yeteri kadar bir de niye boş vakitlerde göreyim ki onları yetmez mi onca saat?

Yengecim ama ben de mesafeyi severim. :rapci:
Şu anlattığın sinir harbinde resmen kendimi gördüm. Sinirini hissettim resmen. Hani içimi dökemesem uyuyamazdım diyorsun ya, bu normal bir şey mi ki? Ben de bir şeye sinir olduysam normal hayatıma dönemiyorum. Kendikendime ağlama öleyim de kurtulayım triplerine giriyorum.
Az insan, az mıçmıç, az dert. Ama bazen o az olanlar bile sinir harbi yaşatmaya yetebiliyorken, bir de yenileri...

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle söyliyim kimseden şunu yap bunu yap gibi bir tavsiye beklemiyorum çünkü yapacak bir şeyim yok.

Ben küçüklüğünden beri yalnız ve bağımsız bir tipim. İnsana ihtiyaç duymam pek. Kalabalık bir kaç arkadaş grubum var ama ben özellikle aramam. Görüştüğümde çok hoşuma gider özlediğimi hissederim ama durduk yerde buluşmak için dötümü kaldıramam.

Hayat şartlarım yorucu sabah 5te kalkıyorum. Akşam eve gelmem 8. Eşim uzakta 2-3 ayda bir görüşüyoruz. Yaşımız genç idare oluyo böyle. Ama az kaldı dönecek inşallah.

İş yerinde saçma bir arkadaş topluluğu var. Ben insanlarla vıcık vıcık olmayı sevmiyorum. Zaten içlerinde rahatsız olduğum bir kız tipi var. Uzak durmaya çalışıyorum. Daha önce konu bile açmıştım. Kız tek başına tüm sinirlerimi alt üst ediyor. Daha resmi olmaya çalışıyorum. Bir de iş ortamı sonuçta ne gerek var. İnsanlar tarafından da genelde öyle sevilen bi tipim fazla yakın olmadıkça. Yakınlaşırsam sıkıntı başlıyor bende. Akrep burcuyum kaprisliyim şımarığım biraz da. Biliyorum kendimi.

Bu akşam o arkadaş grubundan birinin evinde yemek verildi.Ben de gitmek istemedim hiç yani. Daha önce de katılmadım bu tip ev yemeklerine iş arkadaşlarım arasında. İşe servisle gidiyorm. Evim arkadaşın evine çok uzak gece dönemicem. Arabayla işe gitmek saçma geldi istanbul trafiğinde 70 km. Ayrıca iş arkadaşlarımla iş dışında çok görüşmek istemiyorum. diğer bir sebebi de o kız. Şansa kayınvalidem geldi bir de bugün bana. Dedim kaynanam geliyor size afiyet olsun.

O kAdar üstüme geldiler ki gel gel diye. Hayır tamam diyip çekilmek çok mu zor. Ben nefret ederim ısrardan. Ben de birAz sinirlendim. Saçmalıyosunuz gelecek olsam davet mi beklicem yeter ya kapatalım şu mevzuyu dedim. Sonra bana tavır aldılar. Ergen gibi bir ortam. Ben uzak durmaya çalıştıkça saçmalıyorlar. Şimdi de mesajlar atıyo o sevmediğim kız. Videolar falan gönderiyor. Otur eğlenmene bak dimi. Benle ne uğraşıyosun. Çok şey kaçırıyomuşum. Ya kv yanımda mal mısın nesin gelmem imkansızdı diyorum. Milleti de bana karşı o kışkırtıyomuş gibi hissediyorum.

Bu arada eve gelirken küçük bir kaza geçirdim parmağım kırıldı. Düştüm bayıldım çok kan kaybettim falan hastaneden yeni geldim eve kv yanımda. Resmen akrepliğimle yine kendimi sokmuş gibi hissediyorum. Çok sinirlenince hep bana birzarar geliyor sanki. Geçen hafta da yine aynı insanla sorun yaşadım aynı gece ishal oldm kustum hastaneye gidip bir başıma serum aldım. Tahliller falan bir halt çıkmadı.

Şu an hepsini çok gergin yazıyorum ordan çok nefret dolu gözüküyor da olabilirim ama gerçekten sinirlendim ve kendimde suç arıyorum sürekli. Kv ye anlattım bi yandan. Kocam izin vermiyo de diyo. kimseyle sıkı fıkı olma eşin yeter birkaç iyi arkadaş yeter onlarla hiçbi şey olmamış gibi davran yarın diyor. Ama öyle davranamicam çünkü bugün bayapı gerginlik oldu. Ben muhtemelen domuz gibi davranıcam.

Bu arada bir dipnot daha vereyim. Kafamın sağ tarafında bir kist mevcut bende duygu durum bozukluğu da var onun sebebiyle. Bu yüzden çok keskin geçişler yaşıyorum ruh halimde. İlaç kullanmıyorum şu an. Çünkü hayatım tam rayında sıkıntm olmayınca kötü bişey yaşamıyodum normalde. Ama şimdi gidip bir şey içmemek kendimi zor tutuyorum.

Şuan bu kadar şeyi de neden yazdım hiç bilmiyorum gerçekten en başla sonun alakası yok :KK43:
elestırmeye geldım :KK48:

en basta sacma arkadas grubu tabırı dıkkatımı cektı
ınsanları kucuk goruyorsunuz

kaprıslıyım sımarıgım demıssınız , kımse sızın bu yonunuzu cekmek zorunda degılkı bakıslarınızla tavrınızla :) etrafımda benı seven ınsanlar cok demıssınız ben sahsen boyle ınsanları sevmem sasırdım ondan degındım

o sacma arkadas grubu sızı sohbetıne dahıl etmek kaynasmak ıstıyorlar o vıdeolar mesajlar o sebeple eger hoslanmıyorsanız bence dırek acıkca soyleyın kımse sızı rahatsız etmek ıstemıyordur hemde sızde o durumdan kurtulmus olursunuz

ısrar genel olarak bızım kulturumuzde var nıyeyse sever ınsanlarımız ısrarı belkıde ters bı anınıza geldıgınden 2 kere soyledıyse bıle sıze 20 hıssıyatı vermıs olabılır anlayıslı olalım :) nıyetlerı ıyı netıcede

gecmıs olsun parmagınız kırılmıs nasıl bı kazaydı dustum bayıldım kan kaybettım demıssınız...

eveett sımdı anladım
duygu durum bozuklugunuz varmıs

gecmıs olsun

Uf ben de birilerine sinirlenince başıma muhakkak bir şey geliyor. Hatta en son gözüme makina iğnesi girdi Allaha şükürler olsun önce gözlüge çarpıp parçalandı ondan sonra yavaşladi da bir şey olmadı..
Çok ilginç acaba neden böyle.. ?!
Ha bir de ben de mic mic hiç sevmem. En çok bu hayatta ablalarimla samimiyimdir. Hani arkadaşlarımı arayip plan yapmak da nadirdir benim için ;))

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Benim yapım da sizinkine benziyor. Ben de akrebim :KK66:
Özellikle iş ortamından tanıdığım kişilerle iş dışında görüşmeyi sevmiyorum, tercih etmiyorum. Biraz mesafe yahuuu, diyesim geliyor öyle ortamlarda :-) Haliyle benim de en nefret ettiğim insan tipi bu ısrarcı olanlar. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum, sizin durumunuzda olsam ben de rahatsız olurdum ama içten içe bu kadar sinirlenmez, sadece dışarıya tavrımı hissettirirdim. Kendimi hırpalamadan dışarıya tavır koymayı zaman içinde öğrenebildim sanırım. Siz de buna çabalayın derim, kendinizi her koşulda korumayı öğrenmeye çalışın. Mesela ben yerinizde olsam, ardı ardına resim gönderdiklerinde, benim başım şu an kalabalık, hadi siz eğlencenize bakın, yazar, sonrasında gelen mesajların da hiç birini açmazdım. Hatta atardım telefonu bir kenara, evdeki durum neyse ona odaklanırdım. Onlar göndersin dursun kendi kendilerine.. Tınnn!
Bence yarın da nötr olarak gidin işe, bir tavır takınırlarsa ancak o zaman karşı tavır alın derim.
Akşam çok eğlendik, çok şey kaçırdın muhabbetini sürdürürler ve alttan alta laf sokarlarsa da, tamam, ne güzel, bensiz de eğlenebiliyorsunuz işte, siz de biraz halden anlayın lütfen, diyip geçin. Tavrınız sonucu üzerinize çok gelemezler diye düşünüyorum.
Ama gardınızı kuşanıp gitmeyin işe. Kendinizi çok doldurmayın lütfen. En başta kendiniz için, bu kadar sinir stres iyi değil. Sakin ve mesafeli bir tavır takınmanız hem sizin, hem sağlığınız, hem de olayın çözümü adına daha doğru olur sanırım Hoppa

kaprıslıyım sımarıgım demıssınız , kımse sızın bu yonunuzu cekmek zorunda degılkı bakıslarınızla tavrınızla :) etrafımda benı seven ınsanlar cok demıssınız ben sahsen boyle ınsanları sevmem sasırdım ondan degındım

o sacma arkadas grubu sızı sohbetıne dahıl etmek kaynasmak ıstıyorlar o vıdeolar mesajlar o sebeple eger hoslanmıyorsanız bence dırek acıkca soyleyın kımse sızı rahatsız etmek ıstemıyordur hemde sızde o durumdan kurtulmus olursunuz

ısrar genel olarak bızım kulturumuzde var nıyeyse sever ınsanlarımız ısrarı belkıde ters bı anınıza geldıgınden 2 kere soyledıyse bıle sıze 20 hıssıyatı vermıs olabılır anlayıslı olalım :) nıyetlerı ıyı netıcede

gecmıs olsun parmagınız kırılmıs nasıl bı kazaydı dustum bayıldım kan kaybettım demıssınız...

eveett sımdı anladım

gecmıs olsun
Ben de yorumunuza cevap yazmadan edemedim.
Ben de mesela böyle insanları çok severim, sanırım ben de bazı bakımlardan biraz bu yapıda olduğumdan :KK66:
Yavaş yavaş samimiyet kuranları, birden kaynaşmayanları, iş ortamını işte bırakanları, topluca görüşmek konusunda ısrarcı olmayanları, sırf aynı ortamı paylaşıyorlar diye herkesin birbiriyle kaynaşması gerektiğini düşünmeyenleri, içtenlikle hayır diyebilenleri ve dolayısıyla kimseye de ısrarcı olmayanları, tek bir hayır ile yetinenleri... Araya yıllar girer böyle insanlar arasında mesela, kimse kimseye niye aramadın diye bile kırılmaz, kaldıkları yerden devam ederler bir araya geldiklerinde, halden anlarlar. Bir etkinliğe katılmak istemeyeni uyuz ilan etmezler, onlar eğleniyor diye herkesin o eğlence ile mutlu olamayabileceğini bilirler, insanı boğmazlar. Bir sıkıntı olduğunda hemen dışarıya patlamak yerine, kendi başlarını kendileri onarmaya çalışırlar, (ama yapamadıklarında da malesef bazen bu şekilde kendini hırpalamalar söz konusu da olabilir tabi).
Özetle benim de çevremde de bu yapıda birkaç arkadaşım var. Benim ve benim gibiler için de, inanın candır bu insanlar can :KK36:

Son düzenleme:
Aşırı ısrar, bana çok saygısızca geliyor.
Bir şey bir kere söylenir, bir kere teklif edilir yani.
Hayır cevabından sonraki ısrar, çok ama çok görgüsüzce.
Aşırı ısrarlara, ısrarla hayır diyorum ve açıklama yapmıyorum, çözümü böyle buldum yani.

Bende Arkadaş sevmem varsa bir iki dostum olsun,yoksa o da olmasin.gereksiz muhabbetler yalakaliklar bana göre değil.kim ne almis kim ne giymiş hic umrumda değil.hoslanmadigim insanlara samimiyette gosteremem ki hemen yuzumden anlasilir.:)
Akrep burcuyum bende acaba alakasi varmidir:)

Keske siz de videolar gelirken kayinvalide ile onlara el sallayan bir selfie cekip yollayarak cevap verseydiniz, israr aninda dururdu diye dusunuyorum.
Ben balik burcuyum. Belki de bu yuzden, gencligimde cok sayida ve cok samimi arkadasliklarim oldu. Sayisiz anilarla dolu bir yasam.. Hala firsat buldukca bir araya geliyoruz, uzaktan da olsa internetten gorusuyoruz, bazen bu gunu, mutlulugumuzu ve derdimizi paylasiyor, bazen de gecmisi yadederek kahkahalara gomuluyoruz. En yeni arkadasim, kankam 35 yillik arkadasim, Turkiyeye gelecegim diye heyecanla yollarimi gozluyor simdiden.. Digerleri cocukluktan beri, yani 40 seneleri coktan astik.. Biri anyada, digeri Konyada, hepsini ozledim, hepsi beni ozledi, hangi birine yetecek iznim onu dusunuyorum. Ben en vefaliymisim, hepsinin ortak kanaati..
Ha simdi buralarda, Amerikalarda, yeni arkadasliklarda hic gozum yok senelerdir.. Burada bile eskiler yetiyor. Daha gecen ay Floridada bir tanesindeydim, arkadasligimiz nerdeyse yasim kadar.. Ben tek buyudum, kardes yerine arkadas koydum. Onlarsiz hayat nasil olurdu dusunemiyorum bile..
Bence herkesin en az bir tane kafa dengi, cekinmeden derdini sirrini anlatabilecegi, icini dokebilecegi, sevincini paylasabilecegi, lafin sozun orada kalacagina emin olabildigi bir arkadasi olmali. Olmazsa psikologu olmali, cunki yalnizlik Allaha mahsus.. Insanin bazen ailesi ile paylasamayacagi derdi sikintisi da olabiliyor. Boyle zamanlarda arkadaslar emniyet sibobu gibi..
Ama arkadas diyorum, samimi arkadas diyorum, sirrini derdini neseni paylasabilecegin arkadas diyorum. Dost demiyorum. Cunki gercek dost bunun da otesi, herkese kismet olmuyor maalesef. Arkadasini basin derde girdiginde ararsan "elimden gelecek birsey varsa hemen.." diye lafa girer, gercek dostun varsa iki eli kanda olsa dahi "Nerdesin?" diye sorar. Oylesini bulursaniz sakin birakmayin..

ben de böyleyim
kendimin en iyi arkadaşı yine kendim :D
iyi zaman geçiririm ve sıkılmaz yalnız

bi de sevdiğim arkadaşlarımla arada buluşmak güzel oluyor
ama o ortamda sevmdiğim biri varsa görüşmek hiç hoşuma gitmez.
ısrarı da hiç sevmem
kimseye ısrar etmem
kimse de bana etmesin

eveett sımdı anladım

gecmıs olsun

Tek tek alıntılayamıyorum parmağım kırık zor yazıyorum ama buna cevap vermek istedim. :-)

Yüzeysel arkadaşlıklarda bir sıkıntım yok. Kimseye kapris yapmam durduk yerde tabi. Ama fazla yakın olmamayı tercih ediyorum. Çünkü elin kızına nazım geçmez biliyorum. Çok kalabalık bir şirkette çalışıyorum ve hepsiyle arkadaşlığım güzel bir seviyede bence seviliyorum. herkes her toplulukta yanında görmek ister beni. Kimseye bir zararım yok. Eğlenceli şen şakrak bir şeyim ama uzaktan :) yakınolursam ben de kimsenin nazını çekmem kimseyi alttan almam çünkü.

Haftada bir ya da iki haftada bir gece iş yerinden insanlarla evlerde içkili yemekler bana saçma arkadaşlık geliyor. Ben hayatımda hiçbir sıkıntımı paylaşmadığım yakınlık kurmadığım kimselerle neden evinde içki içeyim. Eve gitmek bile benim için büyük bir eşik. Çok yakın olmam lazım. O yüzden saçma geliyor. Ayrıca gruptaki tüm bu aktiviteleri düzenleyen kız daha önce millete eşimi sevmediğime dair dedikodu çıkarmıştı o nedenle uzak durmaya çalışıyorum.

Elimi kvyi otogardan alırken arabamın kapısına sıkıştırdım. Gerginliğimin zararını kendim gördüm yine. :)

Yani aslındaen çok da kendime kızıyorum. Bu kadar üstüme nasıl gelebiyolar ben mi verdim o rahatlığı onu da bilmiyorum. Ama o kızın benden haz etmediğine adım gibi eminim. Sebebini bilemicem. Her fırsatta dedikodumu yapıyor. Kız cin gibi bir şey ortamı iyi yönetir. Yalanını çok yakaladım. Yeri geldiben çok kapattım açığını aptal gibi. ben daha saf kendi halinde bir tipim. Bak sordukça dökülyorum. Uzun uzun yazmaya başladım yine. :) Sevmediğin birine gel gel diye niye bu kadar ısrar edersin o kısmı hiç çözemiyorum işte. Yani dalgaya vardırdılar gitmememi. Sen hep böyle yapıyosun ortamı bozuyosun. Kv falan yalan söyleme bari dediler. Orda çıldırdım biraz :) ben evlere gelmekten hoşlanmıyorum dedim.bu yüzden bana tavır almaları saçma.
Karma karışık yazıyorum ama hala duygularım çok yoğun. İnsanlardan anlayış ve saygı bekliyorum sadece.

Tek tek alıntılayamıyorum parmağım kırık zor yazıyorum ama buna cevap vermek istedim. :-)

Yüzeysel arkadaşlıklarda bir sıkıntım yok. Kimseye kapris yapmam durduk yerde tabi. Ama fazla yakın olmamayı tercih ediyorum. Çünkü elin kızına nazım geçmez biliyorum. Çok kalabalık bir şirkette çalışıyorum ve hepsiyle arkadaşlığım güzel bir seviyede bence seviliyorum. herkes her toplulukta yanında görmek ister beni. Kimseye bir zararım yok. Eğlenceli şen şakrak bir şeyim ama uzaktan :) yakınolursam ben de kimsenin nazını çekmem kimseyi alttan almam çünkü.

Haftada bir ya da iki haftada bir gece iş yerinden insanlarla evlerde içkili yemekler bana saçma arkadaşlık geliyor. Ben hayatımda hiçbir sıkıntımı paylaşmadığım yakınlık kurmadığım kimselerle neden evinde içki içeyim. Eve gitmek bile benim için büyük bir eşik. Çok yakın olmam lazım. O yüzden saçma geliyor. Ayrıca gruptaki tüm bu aktiviteleri düzenleyen kız daha önce millete eşimi sevmediğime dair dedikodu çıkarmıştı o nedenle uzak durmaya çalışıyorum.

Elimi kvyi otogardan alırken arabamın kapısına sıkıştırdım. Gerginliğimin zararını kendim gördüm yine. :)

Yani aslındaen çok da kendime kızıyorum. Bu kadar üstüme nasıl gelebiyolar ben mi verdim o rahatlığı onu da bilmiyorum. Ama o kızın benden haz etmediğine adım gibi eminim. Sebebini bilemicem. Her fırsatta dedikodumu yapıyor. Kız cin gibi bir şey ortamı iyi yönetir. Yalanını çok yakaladım. Yeri geldiben çok kapattım açığını aptal gibi. ben daha saf kendi halinde bir tipim. Bak sordukça dökülyorum. Uzun uzun yazmaya başladım yine. :) Sevmediğin birine gel gel diye niye bu kadar ısrar edersin o kısmı hiç çözemiyorum işte. Yani dalgaya vardırdılar gitmememi. Sen hep böyle yapıyosun ortamı bozuyosun. Kv falan yalan söyleme bari dediler. Orda çıldırdım biraz :) ben evlere gelmekten hoşlanmıyorum dedim.bu yüzden bana tavır almaları saçma.
Karma karışık yazıyorum ama hala duygularım çok yoğun. İnsanlardan anlayış ve saygı bekliyorum sadece.

:KK48: mıllete esını sevmedıgıne daır sacma bı dedıkodu cıkaran kızı bence hıc cıddıye alma
verdıgınız tepkıyı sımdı anladım

gecmıs olsun tekrardan .

korumak istediğin mesafeyi çok doğru buluyorum.
ben de bu karakterde olduğum için heralde:))
ancak bunca yıllık tecrübem diyor ki işi işte bırak,arkadaşlığı da öyle.
iş arkadaşları ile böyle içli dışlı olunması bir yerden sonra sorun yaratıyor.
hele ki evler de içkili ortamlarda buluşuluyormuş.
isteristemez gereğinden fazla samimiyet doğar ve ağızlardan istenmeyen sözler çıkar.
herkes her ortamda seviyesini koruyacak düzeyde olamayabiliyor.
şu senle uğraşan kızın bi derdi var ama ne:))
neden senin üzerine oynuyor bu kadar ilginç.
mutlaka kıskandığı bir nokta var veya hazmedemediği bir durum.
herneyse bence sen de davetleri reddederken de fazla yüzgöz olmamaya bak:))
gerginliğinin belli etme fazla.
böyle insanın üstüne geliyorlar işte aptal aptal.
şu anltattığın profildeki arkadaş grubu benim asla anlaşamayacağım tipler:))
değil yemek yemek bi çay bile içememem sıkıntı basar bana:))
bütün bunlar karakter meselesi işte.
bu arada geçmiş olsun diyorum.

Aşırı ısrar, bana çok saygısızca geliyor.
Bir şey bir kere söylenir, bir kere teklif edilir yani.
Hayır cevabından sonraki ısrar, çok ama çok görgüsüzce.
Aşırı ısrarlara, ısrarla hayır diyorum ve açıklama yapmıyorum, çözümü böyle buldum yani.

:D
Ay gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Bana da bir kere söylenip biraz ısrar edilmediğinde yalandan söyleniyor aslında istemiyor gibi samimiyetsizce gelir.

Bence iki üç kez söylemek kötü ve görgüsüzce değil. Icten bir yaklaşımdır.

Sizi sevmeyen biri emin olun o kadar ısrar etmez. Burada art niyet aramak anlamsız.

Şahsen birine bir kere yapıyorsam bir teklifi içimden ay inşallah Hayır der diyorumdur :D

Back
X