- Konu Sahibi benkahvecanavari
Merhaba, bu konuyu ask veya bu baslik altinda mi paylassam diye cok dusundum ama benimkisi asktan cok dert oldugu icin bulasmak istemedim, biliyosunuz ki buradaki bayanlarin dusunceleri benim icin cok onemli bu yuzden paylasmayi dusundum. Asik oldugum insanla yaklasik 5 yildir tanisiyorum su an 20 yasindayız fakat guvensiz davranis, sozleri ve ortami ile beni o kadar cok supheye dusurdu ki kendisiyle iliski yasayamadik. Cogunlukla 10 ayda bir gorusuyoruz diyebilirim, her defasinda da beni ozledigi icin gorusmek istedigini soyluyor bulustugumuzda bana oldugundan daha samimi davraniyor ve kendisi icin cok ozel oldugumu soyluyor, konu ciddi iliskiden evlilige kadar geldiginde benim cok iyi bir anne olacagimi bile soyledi benden herhangi bir cikari olan davranis gostermedi fakat sorumsuz davranislari beni cok uzuyor. Benim icin cok degerli, ona olan duygularim asikar ama hep sakladim, bilmeye hakki var dedim sonra yine sorumsuzca bir davranis icimdeki duygulari aciklama hevesini de oldu. En sonunda ona bir daha gorusmek istemedigimi soyledim. Cunku iliski yasamayı dusunmuyorum, gorusmenın ne anlami var? Ne zamana kadar bu sekilde surecek? Kendisini unutmak istiyorum, acaba mumkun mu, yoksa icimde bir yerlerde hep kalir mi, meraktayim!