Keskin sirke küpüne zarar. Hem geçmişte yaşananları unutmaz, hem de her yaptığın iyiliğe karşılık beklersen asla huzurun olmaz.
Eşinizi seviyorsanız bu kadar ince hesaplı yaşamayın. Tabii ki kırgınlıklar dile getirilir, ama ben bunu yaptım, sen şunu yapmadın diye skor tutalan bir olay olmamalı evlilik.
Psikolog gibi sorucam ama cocuklugunuz nasil gecti acaba:)bence sorununuz ve bu halinizin sebebi gecmisinizde yatiyor...
Ya bildigim kadariyla huylarimiz,karakterimiz cocuklukta gorduklerimiz ve yasadiklarimizla sekilleniyor.sizinde bu fevri,hakkini aramak icin cabalayan hallerinizin altinda cocuklukta yasadiginiz olay veya olaylar olabilir demek istiyorum.hani eger cocuklukta haksizliga ugramissaniz,ezilmisseniz aileniz guven hissinizi besleyememisse vs...
Herkesi istedigin ayara sokamassın bunu bikere bil soooonraa yaptigin iyiligi vs karsilik gormek icin yapmassan karsilik gormediginde aptalmiş gibi hisssetmessin yuzune vuracaksan ben boyle yaptim sen yapmadin diye hiiiicc bi iyilik yapma senin gibi birinden gelecek iyiligi ben istemem şahsen ne demisler iyilik yap denize at ardini arayacak karakterli biriysen hic bulasma ne milleti ger ne kendini sert mizacli olmak iyidir az uzulursun ama işi cigrindan cikartmiş herkese ayar vermeye ugrasiyorsun tamam hakkini savun dogru bildigini savun dusuncelerini pat diye soyle ama haklimiyim dediginde illa biri desteklesin hep istedigim olsun vs diye ugrasmak sacmaliktan oteye gecemez koskoca kadinsin ya asi ergen gibi ne bu
Oyleymiş gibi davranan biri degilim. Bende düşüncemi soyluyorum kaldiki burda kimseyide tanimiyorum kimsede beni tanimiyor oyuzden "gibi" davranmak icinde bir sebebim olamaz kaprislerinide git eşine yap burda kimse seni cekemez hayattada boyle sen cilgina dönme diye oyle haklisin boyle haklisin diyecek degil kimse onu bekliyorsan yanlış gelmissin yorumumda hakaret vs yok gordugumu soyluyorum dogal olarak cunku buraya konu acarken ben yorum almayi kabul ediyorum demiş oluyorsun ...sen bu yaptigim yorumla pek bi olgun hanim gibi davranmissin tebrikler .
Oyleymiş gibi davranan biri degilim. Bende düşüncemi soyluyorum kaldiki burda kimseyide tanimiyorum kimsede beni tanimiyor oyuzden "gibi" davranmak icinde bir sebebim olamaz kaprislerinide git eşine yap burda kimse seni cekemez hayattada boyle sen cilgina dönme diye oyle haklisin boyle haklisin diyecek degil kimse onu bekliyorsan yanlış gelmissin yorumumda hakaret vs yok gordugumu soyluyorum dogal olarak cunku buraya konu acarken ben yorum almayi kabul ediyorum demiş oluyorsun ...
merhaba.
derdim ben ve benim goruslerim.lutfen akil verin. bu durumdan nasil kurtulurum yada aslinda hersey normal mi
lise üniversite zamanlarimda aslinda sakin cok fazla olaylari kurmayan rahat biriydim.ama evlilik karariyla ve evlenirkwn olan gerginliklerle huyumda degismeye basladi. artık sinirlendigimde hislerimi cok fazla acik bisekilde soyleyebiliyor, tartisabiliyor, hakkimi korumaya calisirken son soyleyecegim lafi ilk soyleyip tartisma ortamina girebiliyorum. evliligimin ilk 5 senesini birazda yalniz gecirdim.ailemde esimde kvde cok desteklerini gormedim. kizdigim kirildigim konular hep karsima elestiri olarak cikti ve artık cok sıkıldım biktim. suan dusundugumu hemen soyleyen, kirmaktan korkmayan ve keskun kararlar alan biri oldum ciktim. esimin ailesine cok kizginim ama ailesine kizarken ayni zamanda esimede kiziyorum. bisey oldugunda esime haksizmiyim diyorum ve esim benimle ayni fikirde degilse deliye donuyorum.istiyorumki onlarda benim gibi hassas dusunup deger versinler. yaptigim iyi seyin karsiligini goremezswm kendimi aptal gibi hissedip keske yapmasaydim diye üzülüyorum tabii bide ben size boyle yaptim ama sizden ayni degeri alakayi gormedim diyede tartisma aninda şap diye yuzlerine vuruyorum. insan yaptiklarindan pisman olmali mi, yoksa umursamaz mi olmali, istegi olsun diye savasmalimi yoksa herkes ayni seyi dusunemez deyip yoluna devam mi etmeli, dogru bildigi yapmali mi hislerini soylemeli mi yoksa icine atip hicbirsey olmamis gibimi davranmalı. 30 yasinda 1 cocuk annesiyim 7 yillik evliyim.
Inanir mısınız 18 yaşındayım ve sizinle aynıyım. Düşüncelerimi pat diye söylüyorum içimde tutamıyorum sinirleniyorum ağzıma geleni söylüyorum tartışıyorum. Daha önce çok başımı taşlara vurdum şu dilini tut diye. Ama yapacak bişey yok çevremdekiler de alıştı birşey demiyorlar artık. Böylesi daha iyi içinizde kalmıyor en azından.merhaba.
derdim ben ve benim goruslerim.lutfen akil verin. bu durumdan nasil kurtulurum yada aslinda hersey normal mi
lise üniversite zamanlarimda aslinda sakin cok fazla olaylari kurmayan rahat biriydim.ama evlilik karariyla ve evlenirkwn olan gerginliklerle huyumda degismeye basladi. artık sinirlendigimde hislerimi cok fazla acik bisekilde soyleyebiliyor, tartisabiliyor, hakkimi korumaya calisirken son soyleyecegim lafi ilk soyleyip tartisma ortamina girebiliyorum. evliligimin ilk 5 senesini birazda yalniz gecirdim.ailemde esimde kvde cok desteklerini gormedim. kizdigim kirildigim konular hep karsima elestiri olarak cikti ve artık cok sıkıldım biktim. suan dusundugumu hemen soyleyen, kirmaktan korkmayan ve keskun kararlar alan biri oldum ciktim. esimin ailesine cok kizginim ama ailesine kizarken ayni zamanda esimede kiziyorum. bisey oldugunda esime haksizmiyim diyorum ve esim benimle ayni fikirde degilse deliye donuyorum.istiyorumki onlarda benim gibi hassas dusunup deger versinler. yaptigim iyi seyin karsiligini goremezswm kendimi aptal gibi hissedip keske yapmasaydim diye üzülüyorum tabii bide ben size boyle yaptim ama sizden ayni degeri alakayi gormedim diyede tartisma aninda şap diye yuzlerine vuruyorum. insan yaptiklarindan pisman olmali mi, yoksa umursamaz mi olmali, istegi olsun diye savasmalimi yoksa herkes ayni seyi dusunemez deyip yoluna devam mi etmeli, dogru bildigi yapmali mi hislerini soylemeli mi yoksa icine atip hicbirsey olmamis gibimi davranmalı. 30 yasinda 1 cocuk annesiyim 7 yillik evliyim.
Sirf bana sinirinden acik aramak icin konularimi bile karistirmissin evet asi ergen gibi tavirlarin bu hakaret degil asinin anlamini biliyoruz ergende belli yaş araligindakiler oluyor ve sende koskoca kadinsin oyle hareket etmemelisin bende sertimdir cogu zaman ani cikislarimda olur ama o dedigin olayda once ben kirildigim icin kirmaya kalksaydim duzgun sakin suclamadan konusmak yerine, benim esimde cikip hadlerini bildirmezdi... sonra noldu benden özürler dilendi yalanciktan sarilmalar ??? Burda iş sana dusuyor esini taniman gerek ve bazi seyleri o tepkilerle halledemezsin gerektiginde kullanirsan etkili olur herseye degil ...oyuzden bi otur dusun ben napiyorum diye sakince bi yol kur oyle ilerle ki ben 21 yaşindayim henuz senden cok kucugum ve yeni evliyim bazi seylerin yolunu yordamini ogrendim bile esimi azcok tanidim bile oyuzden 30 yasinda bir kadin ve bunca yillik evlilikte bu hareketleri cok tecrubesiz geldi kusura bakmayorum yapan oldu hatali oldugumu soyleyen oldu. sende yorum yapmissin yapacaksin tabii ki ama ' koskoca kadinsin ya asi ergen gibi bu ne' yorumun hos olmadi. yanlis anlatmisim bende yazdigimi acayimda belki farkli bir bakis acinla degerlendirirsin. yasadiklarin ayni senin kv nin ailenin yaninda hosuna gitmeyen seyler yapip konusmaya calisincada anlamsiz tepki verip kovmaktan beter etmesi. ama benim esim senin esin gibi tepki vermedigi icin kirildigimda esime haksizmiyim kirilmakta dedigimde bana destek olmamasindan kaynakli deliye donmek. deliye donmek dedigimdede yine yanlis anlasilmasin kufurler bagrismalar siddet v.s degil sinirlenmem kizmam kusmem kadinca seyler yani.
Sirf bana sinirinden acik aramak icin konularimi bile karistirmissin evet asi ergen gibi tavirlarin bu hakaret degil asinin anlamini biliyoruz ergende belli yaş araligindakiler oluyor ve sende koskoca kadinsin oyle hareket etmemelisin bende sertimdir cogu zaman ani cikislarimda olur ama o dedigin olayda once ben kirildigim icin kirmaya kalksaydim duzgun sakin suclamadan konusmak yerine, benim esimde cikip hadlerini bildirmezdi... sonra noldu benden özürler dilendi yalanciktan sarilmalar ??? Burda iş sana dusuyor esini taniman gerek ve bazi seyleri o tepkilerle halledemezsin gerektiginde kullanirsan etkili olur herseye degil ...oyuzden bi otur dusun ben napiyorum diye sakince bi yol kur oyle ilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?