karsilik derken hanimlar olmayacak bi beklentinden bahsetmiyorum ki. iyilik yapip iyilik gormek istedim. beni akrabalarimizin yaninda cok uzdu bir sury laf soyledi esimde bende cok kirildik bir sure aramadik sonra esimi aramaya basladi esimde usulunce annesine kirgin oldugumuzu cok ayip ettigi soylemis. sonea kv ye gittik cocuguda ozlemislrrdir diye. bende kirildigim icin bir sure aramadim. vay benmiymisim gelmeyen, torunlarini onlardan ayirmisim, ne varmis kizacak, yabanci yokmusmus. cok ozlediyseniz torununuzu gelseydiniz gorseydiniz dedim bende sinirlendim ama napiyim. tabii yine karsiligini aldim. kp diyorki biz mi sizin ayaginiza gelcez siz gelceksiniz ayagimiza , uzatmayin oldu bitti, bizim niyetimiz iyi siz fesatsiniz diyor. yuhh dedim artik ne diyim esimde sizde bazen ne dediginizi bilmiyorsunuz dedi. kirildik tmm ama ben evlerine gitmisim soylenecek sozler mi bunlar hic. hicmi karsilik olarak guzel soz, guler yuz gormeyecegim. bisey dedigimde de hemen biz yasliyiz olucez azicik idare edin ne var diyorlar. gercekten biktim ama