derdim ben

ne guzel alismis herkes ama benim durumum buraz daha farkli sanirim kardesim. ben bisey denildiginde o zaman soyleseydiniz , yapsaydiniz, neden konusmak yerine laf sokuyorsunuz gibi cevap veriyorum. karsimdaki kisiye taramali gibi nefes almadan ustune ustune konusmuyorum.
karsilik derkende hani kirgin olursun ama sen ararsin sonrada karsindakinden seni aramasini beklersin ya benimki oyle beklentilerden.

Anlıyorum, illaki degısmek istiyorsaniz kisisel gelisim kitaplari okumanizi tavsiye ederim, benim hic degismeye niyetim yok valla

Anliyorum cnm seni.guzel sozlerduymak istiyorsun.atalarimiz demisler ki.....

HER KEZ IYIYLE ANLASIR,ONEMLI OLAN KOTUYLE ANLASMAK...

Blafi kulagina kupe et.bak bir gun esimle bir sikintimi k.v.ile paylastim.anne bize yol gosterirmisin dedim.k.pederim bana hak verdi.ama kv.oglunu tuttu.vebana dediki.babanin evinde dayak vardi,burda yok dedi...sok oldum.ben ne yaptim biliyormusun...ona hic birsey soylemedim.esime de soylemedim.ve halen de esim bilmez.koye gideceklerdi k.v.ler.birsuru market yaptim.pasta pogaca ve yeni aldigim tabak ve mutfak gereclerini paket yaptim.anne al koyde gelen giden olur.ikram edersin dedim.ve bana ettigi duayi birduysan sasarsin....ne yapabilirim.onu bu yaptigi yanlisi ona iyiliklerle ogretebilirim.yoksasen kimsin sen bana bunu nasil soylersin,esime de oraya bir daha gidemezsiin deseydim....kimse yaptigi yanlisi anlamazdi..aslinda k.validem beni gercekten cok sever....heryerden duyarimmmm...ama konu oglu oluncaagir basti.cunku k.v.cocuklarina cok duskun.orada teraziyi adaletli tartamadi.

Ama ben o lafiher hatirladigim daagliyorum.cunku cocuklugumda ki bir sikintiydi.kayinvalidemle paylastigim.ben onunla acimi paylasmistim...ve onun soyledigini annem duysa kahrolur.cunku bir tek annem sahit o gunlerimize.acilarimiza.ve biri kalkip boyle dalga geciyor.....olsun..rabbim bilsin.

Bence iyi yapıyorsun, senin gibi olmak isteyen çok kişi var.Biz herşeyi içimize atıyoruzda ne oluyor kraliçe mi oluyorz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…