derdim bitsin artık

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
rapor aldım işe bile gitmedim uyuyorum hep zaman geçmiyor..evdeki sıkıntıların üstüne 2 yıllık sevgilim mahvetti beni
eski konularda var saçma bişi için tartıştık küfürlü konuştu bende terbiyesizce msj atcaksan bidaha atma dedim sonra ölsem çok sevinirim dedi bende bişi yazdım cvp vermedi tam 4 gün oldu arayıp soran yok...
delircem artık benle çıkmak için ölüyodu zor ikna etmişti şiirler yazmıştı şimdi nerde? zorla kendini sevdirdi..ayrıldıkmı şimdi biz? ama face şifresini biliyorum hala değiştirmemiş ve hala ilşkisi var yazıyor hala fotolarımız duruyor..4 gün ne demek ya insan hiç mi merak etmez..ben face girincede çıkıyor..napcam ben çilem bi bitemedi gitti

benim çin bu şehirde ailesinin yanında 2 hafta durup geldi napmaya çalışıyor anlamıyorum

Son düzenleme:
valla tatlım diğer konularınıda hatırlıyorumda gerçekten bitmedi derdin bi türlü..
belki o da sinirlidir yada senden bekliyordur...
sen hiç aradın mı buarada...
bence arama tabiiii küfürlü konuşmak fln ayıp etmiş...
girip bakma facesine de....
yani ayrıldıysanız bile en az zararla atlatmak için gayret göster..

ben hiç aramadım ama şuan ondan ayrılmaya hazır değilim :'(

yani o beni ayrılığpamı alıştırmaya çalışıyor sizce :'( :'(

ben hiç aramadım ama şuan ondan ayrılmaya hazır değilim :'(

ama bak 4 gündür aramıyor seni...
bence en kötü sonuca hazırlamalısın kendini...
sana karşı olan konuşma şeklini düşün ettiği lafları çektirdi sıkıntıyı..
belki kabullenmen daha kolay olur..
eğer ayrılma durumunuz olursa...

off dayanamıyorum valla ama aramamam lazım çok iyi biliyorum bunuda çünkü ben hatalı değilim
çöktüm valla kalbim sıkışıyor artık

Son düzenleme:
yani bi ara konuş o halde..
ne diyosa desin bi netlik kazansın bu iş...
yazık sende üzülme daha fazla..
yada bi hatan varsa onu söylesin....

benm sevgilimde işte msnye giremiyo kaç gündür yazıyorum biz ayrılmadık ama cvp yazmıyo arayamıyorum evdekiler istemiyo ilişkimizi dün yazmış iyiyim güzelim falan bizi düşünüyorum ne olcaz diye bende dün ablşamdan aradım konuştuk falan bitirmek istemiyorum diye ama hat al öle görüşelim böyle çok uzak kalıyoruz dedim hiç yanaşmıyo acaba bitimek mi istiyo yada ne istiyo anlamadım bende kafam karışık çok ama sen üstüne gitme canım bırak o arasın seviyosa zaten vazgeçmez bide ne kadar sinirli olsada küfür etmemeli bence ...

yani bi ara konuş o halde..
ne diyosa desin bi netlik kazansın bu iş...
yazık sende üzülme daha fazla..
yada bi hatan varsa onu söylesin....

neyin peşindesin sen de....
sebebini söylesin sana...
anlatki bende kendime göre bi yol çizeyim de....
böyle pat diye olmaz bu işler de...

canım ara bence ben sırf sen ne yapmak istiyosun diye aradım telefonu nasılsın güzelim diye açtı off yaa seviyorumda içimin yağları eridi iyiyim dedim sen niye yamıyosun bana işten 12 de çıktım dedi yeni girdiğim için çok çalıştırıyolar dedi kıyamıyorumda hiç bittimi ama dedim bişi de dilim gitmiyo istemiyorum bitmesini dedi ama ikimizde ne yapcağımızı bilmiyoz banada yardımcı olun lütfen (

cnm bi hatam yokkken benim aramam alıştı ben bu kadar değersizmiyim ararsam kendimi gene kötü hissedicem

ailesi neden istemiyo? merak etme cnm o istiyosa ailesine kabul ettirir

cnm bi hatam yokkken benim aramam alıştı ben bu kadar değersizmiyim ararsam kendimi gene kötü hissedicem

ama aramassanda içindeki kurt kemiriyo mübarek dayanamıyorum erkekler bu kadar detaylı düşünmüyo bence o zman bekle bakalım belki facede denk gelirsin yada arama faceden msj at ne yapmak istiyosun diye bittimi de sor yani belirsizlik insanı çok yoruyo 1 hafta msjıma cevap vermedi neler geçti aklımdan hatta en son bu sabah msnden msj yazdım bitti artık diye daha fazla soğumayalım birbirimizden diye hem ağladım hem yazdım sonra öğlen ablamı arıcaktım ödemeliyi ona atmışım rezil oldum sevindi aradım diye dedim ben seni aramadım ablamı arıyodum yanlışlık oldu kusura bakma sana yazdım msnden dedim ne yazdın dedi dedim artık uzatmayalım bitsin falan istemiyo ama böyle nereye kadar bende bilmiyorum ara beni yine dedi evdekilerde beni denetliyo görüşüyomuyum diye arayamıyorum acaba hatmı alıp arasam napsam kii ama sen faceden yaz hem öle daha kolay yazıyosun sesini duyunca kötü oluyo insan tatlım...

kızlar bi hatam yoksa aramayacağım
ama zamanında bende küfürlü konuştum o yüzden yüz buldu
tartışma sebebimizi konu açmıştım bidaha eve giderim diye tehdit etme dedim tamam demişti sende yapıyosun demişti bende konu kapandı akşamına tekrar açtım konuyu ya ben ne zaman tehdit ettim moral falan bırakmadın diye..ben uzatmış takıntı yapmış durumunda oldum..sizce var mı hatam

ailesi neden istemiyo? merak etme cnm o istiyosa ailesine kabul ettirir

canım onun ailesi beni istiyo benimkiler istemiyo onu oda babamın şirketi benim üstüme ama sevgilim şirketi istemiyo üstüme olmasını alsın üzerinden diyo şirketin borcu var çünkü babam ödemiyo ilerde sıkıntı olur diyo ikimiz için hatta ben olmasamda bu şirket seni üzer diyo babamda onun şirketi istememesine kızdı karışamaz benm işime faln diye ayrılmak zorunda kaldım
ama biz ayrılamadık o ayrı görüşüyoruz gizlice ama sonumuz ne olcak bilmiyorum

cnm aile işlerin sevgilini ilgilendirmez bence sevgilinde az değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…