valla tatlım diğer konularınıda hatırlıyorumda gerçekten bitmedi derdin bi türlü..
belki o da sinirlidir yada senden bekliyordur...
sen hiç aradın mı buarada...
bence arama tabiiii küfürlü konuşmak fln ayıp etmiş...
girip bakma facesine de....
yani ayrıldıysanız bile en az zararla atlatmak için gayret göster..
ama bak 4 gündür aramıyor seni...
bence en kötü sonuca hazırlamalısın kendini...
sana karşı olan konuşma şeklini düşün ettiği lafları çektirdi sıkıntıyı..
belki kabullenmen daha kolay olur..
eğer ayrılma durumunuz olursa...
ben hiç aramadım ama şuan ondan ayrılmaya hazır değilim :'(
yani bi ara konuş o halde..
ne diyosa desin bi netlik kazansın bu iş...
yazık sende üzülme daha fazla..
yada bi hatan varsa onu söylesin....
canım ara bence ben sırf sen ne yapmak istiyosun diye aradım telefonu nasılsın güzelim diye açtı off yaa seviyorumda içimin yağları eridi iyiyim dedim sen niye yamıyosun bana işten 12 de çıktım dedi yeni girdiğim için çok çalıştırıyolar dedi kıyamıyorumda hiç bittimi ama dedim bişi de dilim gitmiyo istemiyorum bitmesini dedi ama ikimizde ne yapcağımızı bilmiyoz banada yardımcı olun lütfen(
benm sevgilimde işte msnye giremiyo kaç gündür yazıyorum biz ayrılmadık ama cvp yazmıyo arayamıyorum evdekiler istemiyo ilişkimizi dün yazmış iyiyim güzelim falan bizi düşünüyorum ne olcaz diye bende dün ablşamdan aradım konuştuk falan bitirmek istemiyorum diye ama hat al öle görüşelim böyle çok uzak kalıyoruz dedim hiç yanaşmıyo acaba bitimek mi istiyo yada ne istiyo anlamadım bende kafam karışık çokama sen üstüne gitme canım bırak o arasın seviyosa zaten vazgeçmez bide ne kadar sinirli olsada küfür etmemeli bence ...
cnm bi hatam yokkken benim aramam alıştı ben bu kadar değersizmiyim ararsam kendimi gene kötü hissedicem
ailesi neden istemiyo? merak etme cnm o istiyosa ailesine kabul ettirir
canım onun ailesi beni istiyo benimkiler istemiyo onu oda babamın şirketi benim üstüme ama sevgilim şirketi istemiyo üstüme olmasını alsın üzerinden diyo şirketin borcu var çünkü babam ödemiyo ilerde sıkıntı olur diyo ikimiz için hatta ben olmasamda bu şirket seni üzer diyo babamda onun şirketi istememesine kızdı karışamaz benm işime faln diye ayrılmak zorunda kaldım
ama biz ayrılamadık o ayrı görüşüyoruz gizlice ama sonumuz ne olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?