derdim bitsin artık

cnm aile işlerin sevgilini ilgilendirmez bence sevgilinde az değil gibi

evet çok karıştı bizim işlere istemiyo şirketin benm üzerime olmasını konuşurken hep tartışıyoduk bu yüzden babamda haliyle üzüldü böyle duyunca daha nişan bişi yok dedi nası karışır dedi bide babam sevmez böle şeyleri hiç işlerine karışılmasını falan ne yapsam bitirsemmi tamamen yada nereye kadar bekleyim erkek arkadaşım kesinlikle şirketi istemiyo ama babamda almaz üstümden burayı bide babam hasta onada kıyamıyorum çok sıkıntıdayım yaa..(

cnm daha evli değilken bu kadaar karışmasına için razı oluyosa devam et ama babanada saygısı yok bence onane evli olsan tamam ama şuan karışması saygısızlık bence

ben de ayrılık dönemimde çok beklemiştim telefonun başında. beni de günlerce aramamıştı ama belirsizlik o kadar kötü bişey ki ölümden beter. ayrılıp ayrılmadığımız bile belli değildi. ben de senin gibi her gün facebookuna bakıyodum resimler herşey yerindeydi. ama o zaman daha kötü. her şey yerinde ama aramıyor. üstelik de kabahatim yok. en sonunda dayanamayıp aramıştım sen ne yapmaya çalışıyosun diye. bitti mi bittyse bilmek istiyorum diye. yine bittiğine dair bişey yok kem küm isteksizce bişeyler geveledi. ben dayanamadım ben bitirdim sonunda. ama öyle kolay da bitmedi. çok gelgitli bir ilişkiydi zaten beni harap etti. sana tavsiyem henüz kesin birşey olmamış ayrılığa dair, çok dayanamayacak gibiysen içini rahatlatmak için ara. tavrına bir bak ne diyor bakalım. ama baktın ki kesin konuşuyor ayrılmak istiyor, işte o andan sonra sakın arama.

canım ayrılmak istediğinide pek sanmıyorum ben arayıp gönlünü alsam her boş anını benle geçirir ki gönlünü almamı gerektircek ne var kfürü o etti
ama benden beklemesi ilk adımı canımı sıkıyor artık
umrunda değilmiyim diye düşünüyorum

cnm daha evli değilken bu kadaar karışmasına için razı oluyosa devam et ama babanada saygısı yok bence onane evli olsan tamam ama şuan karışması saygısızlık bence

doğru sölüyosun canım ablamla konuştuk dün akşam oda dedi gerçekten sevse bu kadar sorun etmez dedi borçlar ödenir sonuçta dedi bende soğudum böle yaptıkça onun için bu sabah ayrılalımdedim biran evvel bitsin bitcekse bizim için hiçbirşey yapmıyo bi hat al dedim rahat görüşelim almadı bakarız diyo hala düşünüyorum şimdi istediklerimi yapmıyo evlenince hiç yapmaz çok değişiyolar çünkü belkide ondan ayrılmam en hayırlısı ondan böle oluyo yani kimse istemiyo görüşmemi bırak yoluna bak diyolar (

o zaman arayacak kişi odur. bırak sık dişini bekle. çok zor biliyorum ama şunu da biliyorum ki erkek istiyorsa o kadına zaten ulaşır. sabır

o zaman arayacak kişi odur. bırak sık dişini bekle. çok zor biliyorum ama şunu da biliyorum ki erkek istiyorsa o kadına zaten ulaşır. sabır

arayacak mı aramayacak mı bu düşünce insanı hasta ediyor valla
2 yıl az değil hergünümüz beraber geçti nerdeyse hiçmi merak etmez insan

arayacak mı aramayacak mı bu düşünce insanı hasta ediyor valla
2 yıl az değil hergünümüz beraber geçti nerdeyse hiçmi merak etmez insan

ben de çok sordum bunu o zamanlar kendime. en ufak küslükte otuz kez arayan adam sonra bakıyorsun günlerce aramıyor. nasıl sabredebiliyor nasıl dayanabiliyor dedim. kesin başkası var dedim biriyle görüşüyor ki oyalanıyor dedim. bunu düşününce iyice komaya girdim. zaten sonunda dayanamadım aradım. ne oldu? bir adım ileriye taşıyamadık tabi.. neden? çünkü bitmiş. bitmişiz çoktan..:85:

canm yaa :'( çok iyi anlıyorum seni şuan o durumları ben yaşıyorum napıyor acaba diyorum bi kız mı var hayatında diyorum ama telefonunda yada nette başkası olduğuna dair hiçbir iz yoktu

benim de eski sevgilimm beni 1,5 ay aramamıştı ki biz evlenmeyi düşünüyorduk,ben nişanlanmayı kabul etmediğim için beni cezalandıracağını düşünmüştü..tabi bu süre bu kadarla kaldı çünkü ben dayanamayıp aramıştım yoksa eminim ki aramazdı..burda başlık açtığımda arkadaşlardan biri seni aramıyorsa başka birini arıyor demişti..zamanla o kadar iyi anladım ki bunu..gerçi yorumların tamamını okumadım ama aramıyor kelimesini görünce yazma gereği duydum..
şimdi ise harika giden bir ilişkim var,daha bir kere bile içimden ona karşı bi kırılma bi gücenmişlik yaşamadım..bir kere bile içimden ''üff,off '' lafı geçirmedim..bunu ilişkimiz ne kadar mükemmel bakın demek için yazmıyorum sadece böyle bir ilişki yaşayana kadar hep normal olanın kavgalı ayrılmalı barışmalı tripli küfürlü hakaretli ilişkiler olduğunu sanıyoruz çoğumuz..bazen olmuyorsa da fazla zorlamamak gerektiğini düşünüyorum..hakkınızda hayırlısını diliyorum..

canm valla 4 günde birini bulmuşsa helal olsun ne diyim :'(

seni üzmek için söylemiyorum ama çoğu zaten birliktelikleri varken bile bir başkasını bulmakta sakınca görmüyor..tabi erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın..bunu yapacak karakterde mi..benimki öyleydi meselaa..ilişkinizin ciddiyeti nedir bilmiyorum ama geleceğe yönelik birşeyler düşünüyorsanız bir kere daha düşünmekte yarar var..ki yanlış okumadıysam işin içinde küfür de var..aşk sevgi çok güzel duygular ama bir yere kadar,saygı eksik olduğu yerde diğerlerinin hiçbir önemi yokmuş ben bunu öğrendim..umarım hakkınızda hayırlısı olur..

aramak istemiyorum ama msj atarım ne demeliyim

Eğer ilişkimizi bitirme kararı aldıysan bu kararı bilmek hakkım diye düşünüyorum..
2 yıllık ilişkimizi böyle konuşma gereği duymadan bitirmeye mi layık görüyorsun?

gibi bişey yazabilirsin.. Küfür etmesi hoş değil.. Barışsanız bile bir daha böyle davranmayacağına
dair söz al bence. Kendini de üzme bugün yaşadığımız her üzücü olayda göremediğimiz hayırlar
olduğunu unutma

kızlar yardım edin çok çaresizim ne yapmam lazım karar veremiyorum akıl verin napayım ben bekleyimmi

Söylediğim mesajı yazarsan aklı başında seven bir erkek utanır ve yüz yüze konuşmayı kendi teklif eder zaten canım
Baktın etmiyor yüzyüze görüşmek istiyorum de istemezse de güle güle de ciddiyim hiç de üzülme

msj attım dayanamayıp msjlaşmamızı size özetleyim

ben: beni günlerdir aramayacak kadar önemli olan ne hatalıda değilim

o:hiçbirley tartışmak istemiyorum.

ben:böyle olmuyor bu konuyu halletmemiz lazım derdin ayrılmaksa ayrılırız derdin ne

o: hiçbirşey değil ya canm çok sıkkın sonra konuşalım şimdi konuşmak istemiyorum

ben:yarın konuşalım ayrılmak istiyosan yüzüme söyle

o:bakarız

ben:bakarız ne demek ya 2 yıllık ilşkimize yaptığın muameleye bak yarn 1de kızılayda

o:tamam

hiç kpss konusu açılmadı ama bu tavırları kpssye bağlı olabilir mi..yoksa hiç mi umrunda değilim

kpss ye bağlı olabilir canım sıkkın demiş neyse yarın yüzyüze konuşun bakalım gözlerine nasıl bakıyor ne düşünüyor hissedersin boşa da üzülme sen şuan ilişkin için üstüne düşeni yaptın sıra onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…