o kadar çok var ki iftira atan ne konuştuğunu bilmeyen en önemliside başta kendini görüceksin ben neyim nasılım diye ondan sonra insanlarla konuşçaksın.bir şey dört dörtlük olsa bile mutlaka bir şey buluyorlar olumsuz, ondan sonrada işleri güçleri yokmuş gibi arkalarından konuşup iftira atıyorlar.
midem bulandı. enişten de gerçekten çok ilginç biriymiş. milletle uğraşmaya ne kadar meraklı. konusu açılınca darda kalmış gibi hemen telefon açıp sormalar falan gerçekten çok komik. tam aylak bakkal işleri bunlar.
ben de trabzonluyum bizim orası da küçük bir yer ama hele bu konularda asla dedikodu yapılmaz. adamı vururlar alnının ortasından. evli kadınla ilgili yaptıkları dedikoduya bak. iğrenç ya.
insanların ağzı torba değil ki büzesin canım
kimileri böyle işte kendine bakmaz başkalarını eleştirir hatta yetmez iftara atar
allah böylelerinden korusun hepimizi:Saruboceq:
bu arada belirtmeden geçemiyeceğim ablan adına üzüldüm.sen bu enişteden uzak dur canım
ya eniştenizin bu rahatylığı çoook yanlış. daha 3 aylık yeni damatsın. kii daha nişanlısın. yüz göz olup bu milleti karalamalar neyin nesi. bir bildiğinde varsa tut çeneni.
neyse üzülmeyin ama o adama da sır sel vermeyin. karı gibi maşallahhh...
o kadar kolay tabiiki canım. bende ne iftiralara uğradım. eşimle 4 sene çıktığımız için bizede öyle dediler düğünden önce yapmışız felan. kaynanam ayırmak istedi eşim benden vazgeçmeyince öyle dedi. sırf o yüzden evlendik ve 1 sene korunduk. sonra hamile kalmışım kalbinin sesini duymaya gittik ama doktorum düşük yaptığımı söyledi. kaynanam neler neler söyledi neler neler yaptı. o yüzden ben herkese birkaç ay bari korunun diye uyarmayı ihmal etmiyorum. insanların içi fesat ne yapalım