Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olay iş yapmak değil inanın sorun mutlu olmamak karşındaki insanın enerjisini tüketmek karşısındaki insana saygı duymamak onun yaptıklarını hiçe saymak bencillik sürekli söylenmek ve dahası yoksa yapyım pişman değilim gene yaparım ama bana öyle bi saygı sevgi duymalı hissetmeliyim ki evet değdi demeliyim işte bu nokta çok önemli değmediğini hissediyorum
Kamuda çalışıyorsunuz yani garanti bir işiniz var. Ailenizle anlasamiyorsunuz ve baskı yapıyorlar. Neden hala o evdesiniz ? Hadi kirada ev arayamadiniz misafirhaneye gitmek de mi zor ?
Adama bak ne akilli
Tabi cikmak istemez hayatinizdan
Bedavadan cocuk
Bedavadan es
Bedavadan evlilik
Hic caba sarfetmeden bir eli yagda digeri balda yasiyor
Hayir herkesin evliligi boyle degil elbette, bunu biliyor esiniz ve o yuzden asla bosanmak istemez. Onun isteyip istememesi bir seyi degistirmez neticede sizin mutsuz olmaniz yeterli bir bosanma sebebi
Umarim tez vakitte kurtulursunuz
Eşinin sana hakaret ederken ses kaydını alsaydin boşanma sürecinde günde 2 kere dinleyip bu pisliğe bir daha bulaşmayım derdin en azından neyse telefon ederse hakaret neyim ederse o zaman almayı unutma ses kaydı
Şu an annenizdesiniz değil mi ? Çocukları hiç arayıp soruyor mu ?
Bu adamdan bir cacık olmaz, varlığıyla enerjinizi tüketmek ve ömrünüzden almaktan başka bir işe yaramaz.
Ne güzel bir kazancınız var kimseye boyun eğmeyin, ailenizi de dinlemeyin çeken sizsiniz.
Olay iş yapmak değil inanın sorun mutlu olmamak karşındaki insanın enerjisini tüketmek karşısındaki insana saygı duymamak onun yaptıklarını hiçe saymak bencillik sürekli söylenmek ve dahası yoksa yapyım pişman değilim gene yaparım ama bana öyle bi saygı sevgi duymalı hissetmeliyim ki evet değdi demeliyim işte bu nokta çok önemli değmediğini hissediyorum
Işiniz gücünüz var. Tek yapmanız gereken cesaret. Hayat kısa. Bu adamla yaşlanıp kahrını çektiğinizde daha mi iyi olacak? Ailenizin ve toplumun baskısına aldırmayın. Sizin gibi kadınları okuyun araştırın onlardan ilham alın. Benim annem de memurdu. 16 sene babamı çekti. Babamdan ayrılınca yeniden doğdu kadın. Şimdi çok mutlu.
Biraz cesaret ile aşabileceğiniz bir problem hemen hemen tüm ülkenin sorunu biraz da bu boşanma korkusu bence biraz kendinize güvenin ve emin adımlar atıp doğru kararlar verin başaramayacağınız hiç bir şey olmaz