cevap gelmiş. valla yılbaşında arkadaşlar çağırdı,havaya baktım yemedi,ki aynı şehirdeyiz,dedim hyok ben evden çıkmam.ya hala yolda olanlar varmış onlara da çok üzüldüm
resmen çağdışı yani şu yılda böyle bir olay olabilir mi
izmir-istanbul yolu canım iki rampada bekledik zaten biri çanakcı diğeri gelenbe olması lazım sonrasında açtılar zaten bursa yolu falan hep açıktı oralarda problem olmadı
cevap gelmiş. valla yılbaşında arkadaşlar çağırdı,havaya baktım yemedi,ki aynı şehirdeyiz,dedim hyok ben evden çıkmam.
çok geçmiş olsun
ne zaman zamanında müdahale edildi ki
bu arada geçmiş olsun.
Izmir Balıkesir yolu kapanmış sanırım. .
geçmiş olsun... Türkiye'de böyle ne yazık ki just. sadece kendini düşünenler yüksek makamlarda oldukça da böyle devam edecek...
Ne cahil insanlarsiniz, sizin sucunuz bu havada yola mecbur kalmadikca cikilmaz. Sonra devlete sucu atmal kolay. Baska ulkelerde bu durumda napiyo saniyorsunuz. Hic biseyden haberiniz cahil gelmis cahil gidiceksiniz. Tek derdiniz ulkenizi kotulemek, donup bi kendinize bakin...
onu bırakta hakarete ne gerek var. ben kibledim arkadaşı
Maalesef özelleştirmenin bedelleri bunlar.. Karayolların da bir tane bile kafiyeli işçi kalmadı ki. Hep özel şirketler üzerinden asgari ücrete vasıfsız eleman aldılar.. Ve de hünerlerini görmüş olduk.. Hiçbirşey yapamadılar.. Yazık.. Bu arada da geçmiş olsun.. Kaldığınız yol Balıkesir İzmir yolu ise sizi kurtaranlar eski özel idare çalışanları ve il afet müdürlüğünün çalışanlarıdır..
Ne cahil insanlarsiniz, sizin sucunuz bu havada yola mecbur kalmadikca cikilmaz. Sonra devlete sucu atmal kolay. Baska ulkelerde bu durumda napiyo saniyorsunuz. Hic biseyden haberiniz cahil gelmis cahil gidiceksiniz. Tek derdiniz ulkenizi kotulemek, donup bi kendinize bakin...
Arkadas yilbasi icin oldugunu belirtmis, ne mecburiyeti var? Is icin yolda kalanlar napsin? Sizin tek derdiniz devleti kotulemek, hic biseyden haberiniz yok. Turkiyeye ne kadar kar yagdi, bunlar cok normal, onlem almak birazda vatandasin gorevi. Herseyden boyle siyrilamazsiniz, birazda kendinizde arayin sucu. Ben yurtdisinda yasiyorum. Buraya iki sene once azcik kar yagdi. Trafik felc oldu. Kimse hic biyere gidemedi, devlet hic bisey yapamadi, herkes yolda kaldi. Kimse sizin gibi ulkesini kotulemedi. Yapilabilcekler yapilmistir. O kadar yol bi anda acilamaz... Bilip bilmeden konusmayin, biraz etrafiniza bakinMecbur olup olmadığını nereden biliyorsunuz merak ettim?Ki mecbur değilse bile gerekli önlemi yetkililer alır , gerekli uyarıyı da yetkililer yapar.Doğrusu budur en azından.Eğer hava şartları gidilemeyecek kadar kötüyse seferler iptal edilir.Ve de en kötü ihtimalle her şey yola çıkanın hatası diyelim ; bu durumda mahsur kalan insana yardım etme görevinden sıyrılmış mı oluyor makamlar?
Bu mantıkla bakarsak kar kıyamette köy okullarına yırtık ayakkabılarıyla gitmeye çalışan çocuklarda otursun evinde.Ölen çocuğunu sırtında taşıyan ebeveynde haksız yani.Kendi hatası tüm bunlar, beklesin güneş çıkınca götürsün...Gerçekten çok yazık.Gelecek nesiller bu fikirlerden arınmış olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?