Derdim bu ülkede insan canının kıymetsiz olması.

cevap gelmiş. valla yılbaşında arkadaşlar çağırdı,havaya baktım yemedi,ki aynı şehirdeyiz,dedim hyok ben evden çıkmam.

geçmiş olsun... Türkiye'de böyle ne yazık ki just. sadece kendini düşünenler yüksek makamlarda oldukça da böyle devam edecek...

Ne cahil insanlarsiniz, sizin sucunuz bu havada yola mecbur kalmadikca cikilmaz. Sonra devlete sucu atmal kolay. Baska ulkelerde bu durumda napiyo saniyorsunuz. Hic biseyden haberiniz cahil gelmis cahil gidiceksiniz. Tek derdiniz ulkenizi kotulemek, donup bi kendinize bakin...

cevap gelmiş. valla yılbaşında arkadaşlar çağırdı,havaya baktım yemedi,ki aynı şehirdeyiz,dedim hyok ben evden çıkmam.

çok geçmiş olsun

ne zaman zamanında müdahale edildi ki

bu arada geçmiş olsun.

Izmir Balıkesir yolu kapanmış sanırım. .

geçmiş olsun... Türkiye'de böyle ne yazık ki just. sadece kendini düşünenler yüksek makamlarda oldukça da böyle devam edecek...

çok sağolun arkadaşlar valla bir daha istanbul neyime yılbaşı falan akraba bebeğini görmeye gidecektim gerisingeri trenle döndüm izmirime şükür ne kar ne bir şey

ay evet ya çünkü seferlerin iptal edilmesi falan gerekmiyor değil mi bu durumda uyarı yapılması gerekmiyor
ben izmirde yaşıyorum ve 0 kar, hava gayet normal
bu durumda uyarı yapılması gerekirdi

geçmiş olsun
babaya da çok üzüldüm...ah evet çok kıymetsiz insan canı bu ülkede....

Gecmis olsun.
Malesef turkiyenin gerceklerk iste .
Onceden binkez ikaz edilmesi gerekiyot millet .
Ama ilgilenen yok ..

Maalesef özelleştirmenin bedelleri bunlar.. Karayolların da bir tane bile kafiyeli işçi kalmadı ki. Hep özel şirketler üzerinden asgari ücrete vasıfsız eleman aldılar.. Ve de hünerlerini görmüş olduk.. Hiçbirşey yapamadılar.. Yazık.. Bu arada da geçmiş olsun.. Kaldığınız yol Balıkesir İzmir yolu ise sizi kurtaranlar eski özel idare çalışanları ve il afet müdürlüğünün çalışanlarıdır..

aynen aynen o yolda iki rampada kaldık izmir-balıkesir-bursa-istanbul yoluydu
ben dayanamadım geri döndüm trenle
tren yollarında tedbirler çok sıkı alınıyor
tuzlama, temizleme işlemleri yapılıyor kimse kalmıyor tabii
aklımdan hepsi geçti inanın, özelleştirmenin etkilerini ekonomik anlamda değil her anlamda görüyoruz işte
esnaf odalarından gördüm ben geçerken, aynen saydıklarınız kurtardı bizi
siz de mi yolda kaldınız yoksa?

Geçmiş olsun.. Ben bu ülke de insanın canının bir kıymeti olmadığını her gün haber saatinde yeniden ve yeniden alıyorum. Doğan ineğin 400 küsür lira, doğan bebeğin 100 küsür lira (oda belli şartları taşıyorsa) süt parası aldığı bu ülkeden ne bekliyorsun ki zaten ? Ben artık hiç birşey beklemiyorum.. Geçmiş olsun.

Ben de geçen aralıkta aynı yolda kaldım sanırım araba resmen karla örtülmüştü otobüse sığındık biz de.Çok çok geçmiş olsn.

Mecbur olup olmadığını nereden biliyorsunuz merak ettim?Ki mecbur değilse bile gerekli önlemi yetkililer alır , gerekli uyarıyı da yetkililer yapar.Doğrusu budur en azından.Eğer hava şartları gidilemeyecek kadar kötüyse seferler iptal edilir.Ve de en kötü ihtimalle her şey yola çıkanın hatası diyelim ; bu durumda mahsur kalan insana yardım etme görevinden sıyrılmış mı oluyor makamlar?

Bu mantıkla bakarsak kar kıyamette köy okullarına yırtık ayakkabılarıyla gitmeye çalışan çocuklarda otursun evinde.Ölen çocuğunu sırtında taşıyan ebeveynde haksız yani.Kendi hatası tüm bunlar, beklesin güneş çıkınca götürsün...Gerçekten çok yazık.Gelecek nesiller bu fikirlerden arınmış olur umarım.

gecmis olsun.. ama bu baska bir ülkede de basiniza gelebilirdi.
Baska ülkeler kendi devletini bukadar kötülemiyo haber etmiyor herseyi..
Halbuki neler dönüyor neler..

Arkadas yilbasi icin oldugunu belirtmis, ne mecburiyeti var? Is icin yolda kalanlar napsin? Sizin tek derdiniz devleti kotulemek, hic biseyden haberiniz yok. Turkiyeye ne kadar kar yagdi, bunlar cok normal, onlem almak birazda vatandasin gorevi. Herseyden boyle siyrilamazsiniz, birazda kendinizde arayin sucu. Ben yurtdisinda yasiyorum. Buraya iki sene once azcik kar yagdi. Trafik felc oldu. Kimse hic biyere gidemedi, devlet hic bisey yapamadi, herkes yolda kaldi. Kimse sizin gibi ulkesini kotulemedi. Yapilabilcekler yapilmistir. O kadar yol bi anda acilamaz... Bilip bilmeden konusmayin, biraz etrafiniza bakin

Siz hiç hayatinizda baska bir ülkeyi gördünüzmü? Hangi ülkeleri gezdiniz? Merak ettim gerçekten. Ben baska ülkede yasiyorum ve kisin burada yollari daima tuzluyorlar, hava durumuna göre önlemlerini aliyorlar. Böyle bir durum yine çiksa, asla vatandaslarini 22 saat sogukta birakmazlardi, biliyorlar, böyle birsey yapasalar politikacilar, itfaiye felan hepsi islerinden olurlardi.

Burda mesela yazin yolda kaza oldugunda yada bir sorun oldugunda ve insanlar beklemek zorunda kaldiginde hemen ekipler geliyor, yolda bekleyen insanlara soguk su felan veriyorlar. Yani burda insan canina evet bu kadar önem veriyorlar. Yani size bir tavsiye, bilmeden konusmayin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…