Derdim büyük :( Bitmek bilmiyorlar valla

cansuu12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
122
22
18
32
Arkadaslar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Ciddi anlamda eşim ve arkadasları, arkadaslarının kardeş ve nişanlıları yuzune neler geldi basıma asırı uzun belkı okumak ıstemezsiniz diye uzun uzun yazamıyorum. Kısacası Eşimin arkadası (SELİM) ve onun kardeşi ( MERVE) ilk hayatımza dahil olanlar. .Daha sonra (MEHMET) ve Nişanlısı (GÜL). Olaylar Gül ve Mehmetle ilgili ( Selim , Merve ve Mehmet kuzenler)
Gülün eşime olan samimiyeti çileden cıkarttıı 1 degıl 2 degıl di. Hayatımızdan cıkartmamıza ragmen hala laf söz bitmek bilmedi. Yok o onu demiş bu bunu demiş ve dönüp dolasıp bana gelıyor saka gibi çıldırıcam

Merve ile olanıda söyle anlatıyım. Aramızda para konusu oldu ortak birsey aldım ve 120 tl ödeme yapılıyor 90 ben verıyorum 30 kendısı. 90ıda biz 3 kardes ödeme yapıyoruz. Bana aldıgımız seyi kaybettıgını söyledi kardeslerim biz parayı vermeyız dedi haklı olarak Yinede ben veririm sonucta ben ortak oldum dedim ama kız eline gecen parada değil derdi neden vermemeleriymiş. Aylarca evimde kaldılar yediler içtiler tanıyamamısım.Para eline gecmese sorun yok ama derdi neden onlar vermıyor ve cok saygısız kenar mahalle kızları gibi bişi cıktı

Dalga geçmek istemiyorum ama şoför aşçıya aşçı bahçıvana sonra hepsi şoföre gibi olmuş ooff öyle miydi o kafamı karıştırdınız

selım bılyeyı 3 tl ye almıs
merve selımden 5 tl satın almıs
merve mehmete 3 tl ye gerı satmıs
gülün bılyesı ne renk
gıbı bı konu olmus

KISACASI : huzursuz edene mesafe koyun evlılıgın 1. kuralı

Pembe dizi kıvamındaki yazılarınızı yukarıya düzenleyerek bütün halinde yazarsanız belki sabrı bol, kafası sakin biri hayrına okuyup anlamaya çalışacaktır

Çok karışık anlatmışsınız, kimse bir şey anlamamış.
Daha sakin, noktalama işaretleri ve paragraf kullanarak yazın ki yardımcı olabilelim.

İnanki gercekten dizi gibi dogru anlatımı bile olmayan bişiler ama beni ciddi anlamda asırı derecede yıprattı Ben ilk önce Gülden baslıyıp yukarıyı bi düzeltiym bekleyin kızlar :)

bence tane tane güzelce yazın öyle bakalım konuya . yoksa bu şekilde espri konusu olacak . yoksa bende heran
'babam böyle pasta yapmayı nerde öğrendi ' yazabilirim .

Anladığım kadarıyla özetleyeyim;eşinizin arkadaşları var,sizin evinize geliyorlar sürekli,kocanıza çok samimi davranıyor biri.Sizde şüphelenip eve hoca getirmişsiniz acaba büyü falan mı var diye.(ama sirke ne alaka onu çözemedim) Neyse hoca okumuş üflemiş,sonra eşinizle aranız düzelmiş,ama sürekli arkadaşları arıyormuş onu.Doğrumu anladım

Kime deger verıp evımıze sokup canım desek canımızı yakıyorlar.. Artık korkuyorum dostum arkadasımı evıme sokmaya ya ..

konu degısınce ben yorumumu da degıstırmeye karar verdım
işin ıcıne hacı hoca buyu sırke gırdı
yorumumu duzenlıyorum
merve selımden 5 tl satın almıs
merve mehmete 3 tl ye gerı satmıs
gülün büyülü bılyesı ne renk ?
seklınde bı konu
KISACASI : huzursuz edene mesafe koyun evlılıgın 1.kuralı

Arkadaslar hepinizden tek tek çok özür diliyorum daha önce bu sekılde olayın bası olan konuyu acmısım ordan yazmaya devam edicem hakkınızı helal edin. Utanmadan bide aranıza yeni katıldım diyorum :)

valla bence problem eşinizde, eğer erkek gerçeksen sadıksa bir kız naparsa yapsın adam tersler ve sallamaz, ama eşiniz sallayıp , evde takılmakla kalmamış size bile söylememiş pes yani. Ben olsam öyle kolay kolay affetmezdim, ağzından burnundan getirirdim eşimin.

3 nokta derken
gene bi silinme vakası en kısa sürede banlanıcaktır 3 nokta daha sıcak fazla uzağa gitmiş olamaz Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…