- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
-
Ben çözüm olarak gömlek giymemeyi tercih ediyorum.
Alıştım ben gömleksizliğe canım.Gömlekleri daraltsana şekerim, hem mis gibi tam bedenine uygun olur.
Benim eşim illa terziye oynattırır, sonra bir kilo alsa giyemezböylece fit kalmak için bir sebebi daha oluyor
Tavsiye etmiyorlar. Zararlı olduğunu söylüyorlar. Memnun musunuz? Ameliyat sonrası süreç nasıldı. Ne kadar zamanda toparlandınız. Devlet hastanesi karşılıyor mu bunları? Bilgilendir misiniz. Kız kardeşimde sorun var ve düşünüyor da. Teşekkür ederim.Ameliyat oldum 10 sene oldu ...
Sizi çok iyi anlıyorum üst bedenler hep büyük almak zorunda kalıyor insan abiye kıyafetleri bel kısmını daraltmak... Hiç bir kıyafeti cuk diye alamazdımkilo alsam onlar da büyür verince küçülmezlerdi çok üzülürdüm
Ameliyat oldum kurtuldum :)
Ameliyattan sonra çok kilo aldım ama Memiş'ler büyümedi :)) hep aynı kaldı.
Merhaba hanımlar. Benim derdim büyük göğüslerim maalesef. Gömlek aldığımda mesela beli çok güzel oluyor göbek kısmı yok ama göğüslerim o kadar büyük duruyor ki beni çok rahatsız ediyor. Sırf göğüslerim yüzünden büyük bedenini almak zorunda kalıyorum. Şu an için ameliyat düşünmüyorum. İnternette araştırma yaptım minimiser südyenler 2 beden küçültüyor diyorlar. Böyle bir önerisi olan var mı?
Merhaba hanımlar. Benim derdim büyük göğüslerim maalesef. Gömlek aldığımda mesela beli çok güzel oluyor göbek kısmı yok ama göğüslerim o kadar büyük duruyor ki beni çok rahatsız ediyor. Sırf göğüslerim yüzünden büyük bedenini almak zorunda kalıyorum. Şu an için ameliyat düşünmüyorum. İnternette araştırma yaptım minimiser südyenler 2 beden küçültüyor diyorlar. Böyle bir önerisi olan var mı?
Evet çok memnunum,ben de devletten yaptırmıştım o Zaman'lar bel ağrısı yaptığı için devlet karşılamıştı şimdi basıl bilmiyorum .Tavsiye etmiyorlar. Zararlı olduğunu söylüyorlar. Memnun musunuz? Ameliyat sonrası süreç nasıldı. Ne kadar zamanda toparlandınız. Devlet hastanesi karşılıyor mu bunları? Bilgilendir misiniz. Kız kardeşimde sorun var ve düşünüyor da. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?