• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdım büyük :(

purple_busra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
109
1
96
32
İstanbul
arkadaslar merhaba 18 yaşındayım daha yenı başlayan bi ilişkim var erkek arkadasım 21 yasında .Anneme anlattım ilişkimizi ve olumlu karşıladı fakat erkek arkadasım çalıstıgı için sadece pazar gunlerı görüşebiliyoruz.Ama gecen pazar sölediğim saatten biraz gec geldim eve annem bütün izinleri kaldırdı :( Bu pazarda sevgililer günü mutlaka görmem lazım erkek arkadaşımı hediyesı bile hazır vebu ilk sevgililer günümüz olucak.Ama izin yok işte :(:( Ne yapmayalım sizce :1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ahh canımm, millet boşanmaktan, borç batağına saplanmaktan, aldatılmaktan, dayak yemekten bahsediyor. Sen ise derdim büyük diyorsun şaka gibi kaydirigubbakcemile3

Annene biraz duygu sömürüsü yap ve bu Pazar gerçekten söylediğin saatte gel. Aklıma bunlar geliyor. CADIARZU

Ahh canımm, millet boşanmaktan, borç batağına saplanmaktan, aldatılmaktan, dayak yemekten bahsediyor. Sen ise derdim büyük diyorsun şaka gibi kaydirigubbakcemile3

Annene biraz duygu sömürüsü yap ve bu Pazar gerçekten söylediğin saatte gel. Aklıma bunlar geliyor. CADIARZU

ay napsın kızcağız. Daha 18 yaşında herşey tozpembe, geçim derdi yok, koca derdi yok, çoluk çocuk yok, tabiki en büyük derdi bu olacak. Başka nolabilirki.boshayallersmile

Sana gelince şugar kız, annenin sözünü dinle. Ha ben büyüğüm reşitim 18 yaşındayım istediğimi yapabilirim bilmem ne ayaklarına yatma, çarparım haaalsanaalsanasmile

Anne sözü dinle, geç gelme dediyse geç gitmiycen. Bu pazarda görüşmeyiverin, hem daha çok özlersiniz birbirinizi.:asigim:

bende "dedim büyük" görünce ne oldu acaba dedim. bu mu büyük dert, allah başka dert vermesin:)
daha pazara çok var, o zamana kadar anneni ikna edersin opuyorumnanaktan

ahh canm benim bizde geçtik o evrelerden anlıyorum seni ben evlendim sonra anneme dedimki hadi ben kocamla gidiyorum şimdi izin vermede görim demiştimkaydirigubbakcemile3 bunlar güzel şeyler tabi yaşın çok erken sakn haa evlenmekaydirigubbakcemile3 ben sadece bende senin gibi izin koparma derdine düşerdim ilk önce anneni üzme tatlım ve eve hep vaktinde gel ki diğer izinlerin güme gitmesinaklinialirimsmile şaka bi yana annenle oturkonuş bu haftanın özel olduğunu bidaha tekrarlamıyacağını söyle bakalım ve vaktinde geleceğini söle kuzum rumuzlu ablanıda dinle doğru söylüyorrr tabi canm allah başka dert vermesin eğer okula gidiyosan da derslerini fazla ihmal etme ayy bizde tam cadı ablalara döndükk:hulya:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ahaaa, kaçak iş yapcan yani, vay hınzırkaydirigubbakcemile[/QUOTE

kuzum sende hiç kuzu gibi değilmişsin yani ne kadar acımasızsın yahuueyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

evet kaçak yollardan deniycam şansımı bi de bakalım bi arkasımı ayarlıyım de onunla bulsuyomus gbı sora onu kösede bırakıp sevgilime mi koşsam yerimsenibenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile4

buldum pazara kadar evdeki bütün işleri sen yap bulaşık sil süpür ne bilim işte çay demle ben öyle yapıyodum tav oluyodu annem bide sürekli başını yeme durul biraz sakin ol masum olyerimseniben

Buda birşeymii ..
Hamileyim yıkılıyorum yerimden zor kalkıyorum
agrıdan aglıyorum zırlıyorum
benden da kotu durumda olamazsın opuyorumnanaktan
soruna gelicne annene yalvaracaksın gerekirse ev işi ütü vs bilimum alengirli işleri yapaaksın
ayretten pazar gunleri ben cok zor cıkardım ya butun abiler babalar evde ya malum

Back
X