Derdim büyük :(

diyetlife

Baş:104.4 Güncel:90.1 Hedef:70
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
157
474
45
Merhaba,

Yeni üyeyim ve ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum ancak derdim büyük. Ekim ayında tanıştığım biri ile ilişkimiz hiç tahmin etmediğimiz şekilde ilerlemeye başladı. Bu arada erkek arkadaşımın görevi polis. Herşey güzel gidiyor. Aramızda en ufak bir problem yok yanında çok mutluyum . Ufak ufak ailelerle tanışalım dedik. o benim ailemle tanışssın ben onun ailesi ile tanışayım diye karar aldık ve ben ailemden babama anlattım. babam annem ile de görüşeceğini diyerek bekletti. Tabi bu arada erkek arkadaşımın ailesi beni sabırsızlıkla bekliyor derken ailem görevinden dolayı yani polis olduğundan dolayı istemediklerini söylediler. Bu arada ben erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım beni çok sevdiler. Doğum günümde evlenme teklifi aldım ve kabul ettim .ancak ailem 1-2 gün önce tekrar istemediklerini eğer ben çok istiyorsam buyur git dediler bana. NE yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum Ablam var ama onunla da konuşamıyorum çünkü ailemi desteklediğini tahmin ediyorum. Seviyorum ve seviliyorum ancak çok mutsuzum. İşin bir diğer tarafı erkek arkadaşım şuan şark görevinde şırnakta. orada yaşanan olaylar da üzüyor. ne yapacağım galiba aklımı kaçıracağım :KK43:

Son dönemde olan olaylardan dolayı ailenin istemiyoruz demesi tamamen seni düşündüğü için , bence

keşke önce bir tanıyıp sonra karar verselerdi.ailenin korkusu büyük ihtimalle zor bir mesleği olduğu için senin de onunla birlikte yıpranacağını düşünmeleri.eğer gerçekten çok seviyorsan ailene ciddi olduğunu ve onla olmazsa kimseyle olmayacağını söyle.onları da atamayacağını belirt belki biraz yumuşama gösterirler kararlarında.

Ancak şöyle bir durum var ben gideceğim demiyorum. O gelecek geldiğinde bir şeyler yapalım diyoruz ancak ailem dinlemeden beni, polis çapkındır olmaz,biz polise ev bile vermedik olmaz,silah var arada karılarını öldürüyorlar olmaz,polisler meslekleri gereği dengesiz olurlar olmaz :KK43: neden sevgime saygı yok

Şark gorevi kaç yıl suruyo acaba. O sureçte nişanlı kalsanız da sonrasında evlenseniz olmaz mı

Merhaba,

Yeni üyeyim ve ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum ancak derdim büyük. Ekim ayında tanıştığım biri ile ilişkimiz hiç tahmin etmediğimiz şekilde ilerlemeye başladı. Bu arada erkek arkadaşımın görevi polis. Herşey güzel gidiyor. Aramızda en ufak bir problem yok yanında çok mutluyum . Ufak ufak ailelerle tanışalım dedik. o benim ailemle tanışssın ben onun ailesi ile tanışayım diye karar aldık ve ben ailemden babama anlattım. babam annem ile de görüşeceğini diyerek bekletti. Tabi bu arada erkek arkadaşımın ailesi beni sabırsızlıkla bekliyor derken ailem görevinden dolayı yani polis olduğundan dolayı istemediklerini söylediler. Bu arada ben erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım beni çok sevdiler. Doğum günümde evlenme teklifi aldım ve kabul ettim .ancak ailem 1-2 gün önce tekrar istemediklerini eğer ben çok istiyorsam buyur git dediler bana. NE yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum Ablam var ama onunla da konuşamıyorum çünkü ailemi desteklediğini tahmin ediyorum. Seviyorum ve seviliyorum ancak çok mutsuzum. İşin bir diğer tarafı erkek arkadaşım şuan şark görevinde şırnakta. orada yaşanan olaylar da üzüyor. ne yapacağım galiba aklımı kaçıracağım :KK43:

Sizin mesleğiniz var mı?

Ancak şöyle bir durum var ben gideceğim demiyorum. O gelecek geldiğinde bir şeyler yapalım diyoruz ancak ailem dinlemeden beni, polis çapkındır olmaz,biz polise ev bile vermedik olmaz,silah var arada karılarını öldürüyorlar olmaz,polisler meslekleri gereği dengesiz olurlar olmaz :KK43: neden sevgime saygı yok
piskopat adamın silaha ihtiyacı olmaz, herşekilde oldurur o karıyı..
yanlış bi genelleme

Sevdiğimi söyledim. Bundan sonra kimseyi istemediğimi söyledim ancak şuan burada olmaması herşeyi bozuyor. Diyorum ki gelecek yok tekrar gidiyorlar biz seni bulunduğumuz il dışına vermeyiz tek evlat ben miyim gurbete evlenen ??

Ailenizle düzgün bi şekilde oturun konuşun erkek arkadaşınız da konuşsun olmadı araya erkek arkadaşının ailesini sokun.

Hep sirnak'ta mi gorev yapacak donme ihtimali yok mu? Ailenin sorunu meslegiyle degilde gorev yeriyle gibime geldi. Hak vermemek mumkun degil son zamanlarda ki olaylardan sonra. Aileni uzme biraz sabret bence onlar sirf seni dusundugu icin istemiyorlar

Off cok zor.
Bence etraf durulmali.
Cok normal su gunlerde annenin babanin askere kiz vermeyiz demesi.
Konusunu etme bi kac ay sen.

Ayrica insallah tum ama tum askerlerimiz Rabbimin koruyucu kalkaninin altinda bulunurlar bundan snra hic bi askerimizi olmez artik. Yeter bu kadr aci, geride kalanlarin acisini dusunemiyorumki. Yurek dayanmazki. Pkk Allah bin belanizi versin, uykunuzda ecel alip gitsin sizi teker teker.
Amin amin amin..

Hep sirnak'ta mi gorev yapacak donme ihtimali yok mu? Ailenin sorunu meslegiyle degilde gorev yeriyle gibime geldi. Hak vermemek mumkun degil son zamanlarda ki olaylardan sonra. Aileni uzme biraz sabret bence onlar sirf seni dusundugu icin istemiyorlar

2 sene kalacak sonra burada kısmetse.

Ailenizle düzgün bi şekilde oturun konuşun erkek arkadaşınız da konuşsun olmadı araya erkek arkadaşının ailesini sokun.

sizce şuan bu işe yarar mı , o kadar kötüyüm ki aileme rest çekip onun yanına gidesim bile var sonuçta ne olacaksa burada da oluur orada da olur ama ailem karşıma almak istemiyorum güzellikle olsun istiyorum ama onlar bana git diyebiliyorlar ..

O zaman sabret bence. Döndügünde direk dugun yaparsiniz herkes nisanli kalmak zorunda degil. Inan bana boyle daha mutlu olacaksin. Hem ekim ayinda tanismissin evlilik icin cok erken.

Onlar da genelleme yapmasın onlar yüzünden sevgilinin suçu ne

evlilik seneye diye düşündük hep zaten ancak biz düşünürken şırnak olayı yoktu. daha yeni tayini çıktı

Aileni karşına alıp kaçıp gitmek çözüm değil. Aileni ikna etme yollarını bulmalısın. Kızım olsa büyük konuşmayayim ama polis ve askerle evlenmek istediğinde 40 defa düşünürüm. Onlar için de zor yani. Onları da anla.

X