anlıyorum anlamamak mümkün değil ancak şuan tek insan ben miyim polisle evlenecek veya askerle neyse işte . Neden onu tanımak yerine polis diye yargılayıp silip atıyorlar..Aileni karşına alıp kaçıp gitmek çözüm değil. Aileni ikna etme yollarını bulmalısın. Kızım olsa büyük konuşmayayim ama polis ve askerle evlenmek istediğinde 40 defa düşünürüm. Onlar için de zor yani. Onları da anla.
Ailen için bu evliliğin olmama nedeni belli zaten o nedenle tanımak istemiyorlar. Ama sen bir şekilde kalplerini kırmadan üstesinden gelmelisin. Vazgeçmeyeceksin. Zamanla onlarda Anlayacaklar ve sorun hallolacak.anlıyorum anlamamak mümkün değil ancak şuan tek insan ben miyim polisle evlenecek veya askerle neyse işte . Neden onu tanımak yerine polis diye yargılayıp silip atıyorlar..
Öyle şey olur mu ya çok güzel bi meslek bnm ailem de esimi tanımak bile istemedi kaçtım bi şans verilmelitek suçu polis olması işte
Bu konuyu bir sure dillendirme olaylar durulsun ( teror ). Bir sure sonra tekrardan konusun suan israr edersen daha çok karsi çıkarlar. Benim Annemde ilk basta on yargili olmuştu polis oldugu icin canim kocamanlıyorum anlamamak mümkün değil ancak şuan tek insan ben miyim polisle evlenecek veya askerle neyse işte . Neden onu tanımak yerine polis diye yargılayıp silip atıyorlar..
Sevdiğimi söyledim. Bundan sonra kimseyi istemediğimi söyledim ancak şuan burada olmaması herşeyi bozuyor. Diyorum ki gelecek yok tekrar gidiyorlar biz seni bulunduğumuz il dışına vermeyiz tek evlat ben miyim gurbete evlenen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?