Derdim büyük :(

anlıyorum anlamamak mümkün değil ancak şuan tek insan ben miyim polisle evlenecek veya askerle neyse işte . Neden onu tanımak yerine polis diye yargılayıp silip atıyorlar..

anlıyorum anlamamak mümkün değil ancak şuan tek insan ben miyim polisle evlenecek veya askerle neyse işte . Neden onu tanımak yerine polis diye yargılayıp silip atıyorlar..
Ailen için bu evliliğin olmama nedeni belli zaten o nedenle tanımak istemiyorlar. Ama sen bir şekilde kalplerini kırmadan üstesinden gelmelisin. Vazgeçmeyeceksin. Zamanla onlarda Anlayacaklar ve sorun hallolacak.

madem cok istiyorsunuz aileler araya girmeli esinin ailesi adim atmali. babanin kiramayacagi birini bulup onunla olaya baslayabilirler mesela. asla aileni kirip evlenme derim ben.

Bu ara ne çok istenmeyen damat konusu
aileniz tedirgin de olsa ön yargılı
eskiden kızı memura verirlerdi
devir değişti Yahu
ailenizi ikna etmeye çalışın

Bu konuyu bir sure dillendirme olaylar durulsun ( teror ). Bir sure sonra tekrardan konusun suan israr edersen daha çok karsi çıkarlar. Benim Annemde ilk basta on yargili olmuştu polis oldugu icin canim kocam şimdi cok seviyor tabi

madem tek çocuksunuz emin olun aileniz de sizden vazgeçemez,blöf yapıyorlar.sizde onları kendi silahlarıyla vurun yani tek çocuğum ve gelip geçici bir istek değil bu ,sizi kaybetmek istemiyorum derseniz ciddi olduğunuzu anlarlar.gidemeyeceğinizi düşündükleri için böyle konuşuyorlar.onları sakın ezip geçmeyin rızalarını almanız şart ama biraz emek istiyor.

ya benim eski sevgilim polisti herkes aynen intihar ediyorlar cinnet getiriyorlar diyordu.erkek arkadaşımda bazen şartar ağır geliyor diyordu.sen bu çocuğun sevdiğine inanıyor musun?çünkü arkadaşıma bir polis şark görevinde yalnız olamam evlenmem gerek demiş genelde böyle bir şeye de kalkışabiliyorlarda.ailenin yerinde olsam bende istemezdim olaylar varken gitmeni.söz nişan olsun şırnaktan dönünce derdim ama göndermezdim.

Istedigini sürece illaki kabul edilir
Allah mesut etsin

Ne kadar üzücü bir durum. Ülkeyi korusunlar, basimiz sıkışınca uçarak gelsinler diye bekledigimiz Polislerimize yuva kurmak istedikleri zaman verilen tepkilere de bi bak.

Rabbim tüm askerlerimizi, polislerimizi korusun.
Şöyle bir şey olabilir mi diye düşündüm bir an; kaç yıl görev süresi var daha orada? 2 tane polis arkadaşımız var, ikisi de doğuya giderken eşlerini götürmedi. Böylesi daha güvenli olur dediler. Görev süresi bitince de yeni görev yerine gittiler hep beraber. Aileniz ya da siz ve sevgiliniz düşünür mu bunu?

Bu kadar dünyanın sonu sanmayın yaşadığınızı.
Daha yeni söylediniz ve şartlarına uymuyorsa tepki göstermeleri normal.
Sevgiliniz sizi seviyorsa bunun için mücadele edecek. Gelsin , tanışsın , çabalasın..
..
Ailenize tabiki rest çekmeyin. Şuan rest çekecek bir durum yok.
Size tavsiyem , ailenizin her dediğini sevgilinize söylemeyin ..

sonuçta onların biricik kızısın tereddüt edebilirler en başta ama yılmayın dimdik durun

Ben ailemi karşıma alma taraftarı hiç değilim olmadım da ancak ne yapacağımı bilmiyorum akşam annem uykumdan uyandırdı ve bana gelsinler haftaya istesinler ancak bizi ailecek silersin dedi ve çekti gitti bu kadar kolay mı evlat silmek??? Bu konu bizim için kapanmıştır diyorlar başka bir şey demiyorlar. Ben konuyu açmıyorum kulak arkası yapıyorum ancak neşem olmadığı için suratım asık bir de terör olayları iyice geriliyorum. Bu sefer bir erkeğe aileni değiştin bak baban hasta vs. babam cuma günü gözünden ameliyat olacak gelme hastaneye kovarım bile dedi annem yani durum buyken ben ne yapabilirim

Isin gercekten zor canm polis olmasi dejavantaj cunku riskli bi meslek yasam savasi veriyolar Allah yardimcilari olsun
hele su son olaylar hepten zorlastirdi sen yinede aileni al karsina konusmayi dene umarim anlayisla karsilarlar ama konusurken onlarin senin iyiligini istediklerinide unutma sonucta kimse kizinin kotulugunu istemez

Ya şimdi Şırnak diyorsun..Benim bile gözüm korktu burda.
Birkaç yıl daha bekleseniz olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…