Derdim büyük :(

Alakası yok. Karakter meselesi . Benim babam da polis memuruydu 27 yaşındayım bunların bir tanesinin zerresini görmedim. Bu nasıl bir hüküm. Çok ilginç.

bende kizimi gondermezdim sirnaga ..
mutluluk eşinin sewdiiğinin yanında destekçi olmak deilmidir? benim eşimde zamanında sırnaktaydı ve bız nısanlıydık gittim gördüm o yasıyorsa bende yasarım..yeterki onun yanında huzurlu olayım..fazla on yargılı gordum...hem sırnak dıosunuzda hangınız basına yasadıgınız ılde bısı gelmeyeceği kesinki...allah yazmasın sadece okadar

oyle tabiki , ecel bizi nerde bulur onu bilemeyiz
ama ben bi anneyim sevemeeye kiyamiyorum kizimi koklamaya doyamiyorum, o benim herseyim
anne gozuyle bakdim olaya sevgili es gozuyle deil ..

canım oncelıkle aile rızası onemlı tabı..ama hayatın ve mutlulugunun senın oldugunu onlara hatırlatman ve kararlılıgını gostermen gerek sende egerkı acabaların var ve bunları aılene yansıtıyorsan caydırma polıtıkası olarak onlarda bunu koz olarak kullanıyorlardır.benım eşimde sırnaktaydı gittim gordum merkezını..o yasıyorsa bende yasarım dedım.ayrıca ordakı asker polıs eslerınden hıc kımsenın bır fazlası yok..onemlı olan hayatta bırbırıne ıyı ve kotu gunde destek olamktır..kotu gununde yanında olmayacaksan ıyı gunlerın hayalını kurma derım...biz asker polis esleri cokca tayın goruyoruz yerın bır onemı yok sadece evınde dort duvar arasında huzurun olsun mutlu ol yeter.

oyle tabiki , ecel bizi nerde bulur onu bilemeyiz
ama ben bi anneyim sevemeeye kiyamiyorum kizimi koklamaya doyamiyorum, o benim herseyim
anne gozuyle bakdim olaya sevgili es gozuyle deil ..
bende br annenin kızıyım nıtekım ve bende bır anne adayıyyım..tabikide zordur ama sewenlerı ayırmak boyle bı nedenden bence daha acı.varsın gitsin kalbinin peşinden huzuru mutlulugu bulsun daha onemlisi yok deilmi?

polis kızı olarak söylüyorum bir polisle evlenirsen pişman olursun. Zorluğundan, gideceğin yerlerden tehlikelerinden söylemiyorum. Yıllar ilerledikçe psikopatlaşıyolar maalesef. ben ahdetmiştim bir polisle evlenmeyeceğim diye... ki; sabırlı biriyimdir

Kesin bir dille ailem istemediini söyledi. Benim onu sevdiğimi ve istediğimi görmeleri için zaman geçmesi gerekiyor ve sevgilimin ailesinin tavrı karşısında her daim üzülüyorum. Beni kızları olarak görüyorlar keşke benim ailemde bana destek olsaydı ve sevgilimi şırnağa kısmen rahat ve huzurlu olarak gönderseydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…