Derdim çok büyük ,aldatılmısım içinden çıkamıyorum..

baska adamları bılmem ama bu adamın masallahı avrmış cidden aldatma rekoru onda herhal

öyle heralde. bi de adamı görsen nasıl olgun nasıl aklı başında duruyor hayatta tahmin etmezsin. ama nerden bilebiliriz ki insanların hayatlarında neler gizli... beterin beteri mutlaka vardır...

bende evlenmeden önce bir erkek bana ihanet ederse yada siddet uygularsa afetmem diyordum.ama yasayinca cok farkli oluyor, biliyrm.
ama inanin bana bir kere aldatan bidaha yapar. ztn birincisini afetti bundan sonra ne yapsam o beni birakmaz der. bence böyle bir adam icin, kizinizin babasi olsa bile, gururunuzu ayaklar altina almaya degmez!yoksa olan size olur, ruh hastasi olursunuz.

demesi kolay biliyrm, hicbir ayrilik kolay degildir.cünkü herkes evlenirken bir kere evlenmek ister, hayaller kurar ama malesef hersey hayal ettigimiz gibi toz pembe degil

bakin her aci cekilir.insanlar ölüm acisini bile cekiyor.allah hic kimseyi mecburi ayriliklar vermesin (ölüm gibi).... yoksa ask acisi, ayrilik acisi bunlar gecici..bir aglarsin, iki aglarsin ama zamanla alisirsin..

cok klasik olucak ama ZAMAN HERSEYIN ILACIDIR

sadece ayrilmak icin gereken cesareti kendinizde bulmalisiniz? aksi takdirde sadece kendinizi kandirmis olursunuz..

yinede tercih sizin.

Son düzenleme:
İnanamiyorum yaa bu kadar olur! İki gundur bu konuyla ilgili iki ayri sayfada konusuyoruz yorumlar yapiyoruz... Ve gordugum basimdan gecen bir kac olayida yazdim orda!
...
Cnmm sanada gelince tabi bize kolay geliyor gururunu cignetme ayril bi kere yapan bir daha yapar! Ama farkndaysak ortada 17 aylik bir melek var... O nolcak? Onun sucu ne... Bir cocugu babasiz buyutmek bir cocugunda babasix buyumesi nedemek farkindamisinz... Bu zorluga gogus gerebilecekmisin once bunu bi olc tart...
Barismayi planliyorsan bunu bu kadar cabuk yapma biraz surunsun kopek olsun kapida ne kadar zorda birakirsan o kadar dikkat eder..
Eger hemen affedip acarsan kapilarini nasilsa bni affetti diye dewami elbet gelir...
...
Birde su var unutma bu kadar buyutulecek yasayamayacak kaldirilamayacak hatta kafanda kurup kurup seni dahada cikmaza surukleyecek bir konuda degil bu tamam haklisin sen bunu hakedecek kalitede bi bayan degilsin ama bu dunyaninda sonu degil senin daha kucucuk bi yavrun , parcan hatta gelecegin var...onu dusun... Sen ne kadar kafanda kurup yersen kendini o melegede zarar vermis olursun... O yuzden erkek fitrati emin ol %99 u boyle ... Sayfalarimdada belirttim bunu... Kendine yapti esin sana hic birsey olmadi hem ailesinin hemde senin gozndeki yerini kirletti ...
Senin yapman gereken (akil vermek gibi olmasin ama) eger barisirsan ciddi derecede zor bi sekilde olsun hatta blöf yap bi iki ay sonra ac bi dawa seni tamamen kaybettigini ve ciddi yara aldgni gorsn seni vazgecrmek icin dort donerken bi anda gevseyp cocugum icin dondum diip alirsin davani geri oda alir dersini artik...
Unutma o adam senin herseyin degil senden ve meleginden baska hicbirsey degerli degil bu dunyada... Sen dimdik durki hersey daha saglam olsun.. En azindan bunu cocugun ici yap... Ve kafandada kapat artik bu durumu yasadin gecti dusunup kendini yigince duzelicekmi hersey aksine dahada kaosa surukleneceksin...
...
Ve son olarak sil gozunun yasini,derin bi nefes al ve icten bir dua et inan bu geceden itibaren hersey daha guzel olacak goreceksin...:71:

senıı ıyı anlıyorum bende sevgılımın sevısme goruntusunu yakalamıstım kendısı 28 yasındaydı ama sevıstıgı kız en fazl 15 yasında yanı bı cocukla 10 sn ızledım hemen kapattım agladım agladım benım kı farklı bı durum cunku ogrencısı olabılme ıhtımalı vardı cok kotu bı duygu etraf ıyı ınsan gorunumlu sapık kaynıyo:43::43::43::43:

çok yakınımda yaşanmış bir örneği paylaşmak istiyorum.
kadın 25, adam 26 yaşındayken büyük bir aşkla evlenirler. 2 sene sonra bir oğulları olur. kadın, doğum yaptıktan bir süre sonra eşi tarafından aldatıldığını öğrenir. kadın eşine gerçekten çok güvenir. fakat bizzat eşinin onu aldattığı bayanın ağzından öğrenir olanları. yıkılır tabi, isyan eder, boşanmaya karar verir fakat eşi bi şekilde ikna eder, yeni bebeği vardır, bu sadece bir kerelik bir hatadır bidaha olmayacaktır vs. ve boşanmazlar. derken 2 sene sonra 2. çocuk dünyaya gelir. bu sefer daha hamileyken yeniden aldatıldığını öğrenir kadın. yine bir sürü olaylar vs. bırakıp gidemez, hamiledir, ilk çocuğu da küçüktür, çalışmıyordur da, ailesi de yurtdışında yaşar sığınacak bi yeri de yoktur. ve kadının söylediğine göre (ki bugün dahi söyler) o zamanlarda adamın tüm yaptıklarına rağmen hala daha aşıktır adama. (şarkıdaki gibi, ne zaman anlaşmış ki kalple beyin...) ve yine boşanmazlar. ama tabi boşanma olmasa da sürekli her tartışmada bu konu mutlaka açılır, soğumaz hiç. arada kadına aldatıldığına dair telefonlar gelir, adam allem eder kallem eder bintürlü bahaneyle kadını ikna eder (adam yaşadıkları yerde nüfuzlu maddi durumu iyi bi adam olduğundan huzurunu bozmak isteyen çoktur, ya da belki bu da binbir bahaneden biridir...) derken öyle böyle kavga gürültü yıllar geçer, adam 40lı yaşlara gelince artık durulur, yaşadığı bazı olaylar sonucunda da evinin, eşinin, çocuklarının kıymetini iyice anlar, kadının yıllardır özlemini çektiği evine bağlı, eşine sadık, dört dörtlük bir eş oluverir. tabi çocuklar da büyümüştür, adam da artık durulunca sakin bir hayat yaşamaya başlayınca kadın daha çok kendini dinlemeye fırsat bulur. ve nolur biliyor musunuz, kadın 41 adam 42 yaşındayken, hayatları gayet yolunda sorunsuz dertsiz tasasız devam ederken, adam dört dörtlük bir eş olmuşken kadın boşanmaya karar verir. çünkü farkeder ki ilk aldatıldığından beri eşini aslında hiç affetmemiştir, sadece evliliğidir affettiği. içi hiç soğumamıştır yaşananlara karşı, kırılan kadınlık gururu hiç onarılmamıştır. anlar ki içi onu hiç affetmeyecek, hayatımın bugüne kadarı zaten mahfoldu, bari bundan sonra bir şeyler yapayım diye düşünür ve boşanır. boşanmakla kalmaz yarım kalan eğitimini açıktan bitirir, yabancı dili olduğundan kolayca da iş bulur, kendine güveni iyice gelir. ve şuan çok mutlu...
hep şunu söyler: ''hayatımın hatası, ilk aldatıldığımı öğrendiğimde boşanmamamdır.''
çevresindeki benim gibi bekar bayanlara da şunu tembih eder: ''bir kere aldatıldığınızı öğrenirseniz, sakın affetmeyin, emin olun bir kere affedince gerisi gelir, olan sizin kadınlık gururunuza olur...''

sedahas birebir benim hayatımı anlatmışsın. bende şu anda bi bahane bulsam bu adamdan kurtulsam diye bekliyorum.hiç kimsem ve hiçbir maddi dayanağım olmamasına rağmen....konu sahibi arkaaşım yaşanan acılar unutulmuyor şuan nasıl bir acı yaşadığını anlayabiliyorum yüreğin bu acıyı sindiremicek her zaman depreşip acı katlanacak .belliki eşini seviyorsun sevgiyle atlatırım diyoesun ee tabi eşinde şimdilik pişman ama bisüre sonra pişmanlık yerini arsızlığa bırakıcak ve yüreğindeki acı katlanarak büyüyecek...ben olay yaşandığında çocukları bahane ettim herzaman ama asıl ayrılmayışımın nedeni kocamı sevmemdi onu bi başkasına bırakıp gitmek istemeyişimdi. tmm babasız çocuk büyütmeyi kimse istemez ama mutsuz bir annede hibirşey veremiyor evladına.birde her tartışma bu olay yüze vurularak kavgaya dönüşünce çocuklar daha olumsuz etkileniyor.kısacası arkadaşım bende boşanmadığım çoooookk pişmanım...şimdi sevgimden eser yok defalarca aldatıldım eşime karşı nefret doluyum.

Bu tür konulara yorum yazmamaya çalışıyorum.Fakat bunda dayanamadım.. Çünkü EMİNİMKİ siz olayın şuankı acısıyla farkında değilsiniz yaptığınız yanlışın..Şok durumu bu kesin..Yoksa bunu asla yapmazdınız..Affetme kararı alsa bile bır bayan ASLA hemen yapmaz bunu böyle bır durumda...

.................

-- Sizin yazlığınızı ayarlamış !!!!!! Birden bire olan bir durum değil, planlı programlı bir durum.

-- Kamera görüntülerinde poz vermiş bayan.Yani bayan çekmemiş, sonradan eşinizin eline ulaşmamış yani.YANI BIZZAT EŞİNİZ ÇEKMİŞ..NASIL ŞANTAJ BU!!

--Ve bunu yıllarca saklamış..

-- VE SIZ ONU BİR GECEDE AFFETMIŞSINIZ.. ASLA AFFEDİLECEK BIR OLAY DEGILKEN BILE HADI MADEM AFFEDIYORSUNUZ KI BU SIZIN TERCIHINIZ oyleyse neden sadece bır gece kı konusmayla ''ha tamam o zaman kızım var, bır kere olmuş, ee hadı pekı ozaman , afferın sana ıyıkı bır gece olmuş.' der gıbı hemen affedıyorsunuz.. ?

ŞU KISMI ANLAMADIM : Bu nasıl şantaj ? Şantaj olsaydı KADIN ÇEKMİŞ VE SAKLAMIŞ OLURDU.. AdamCIK çekmiş hemde o saklamış..Kadın şantaj yapınca, bu ahlaksız görüntülerle kendi mi aklamayı düşünüyordu..Kadının şantajına karşı , nasıl bir cevap verecekti bu videoyla..

ŞUNU MU YAPACAKTI ? ''Ha sen beni eşime dostuma söylersen bende bu görüntüleri internete yayarım..'''

Bundan başka birşey gelmedi aklıma..Başka açıklamasıda yok..

YOKSA ;

''Karıcığım bak kadın bana şantajda bulunuyor ama olay tam öyle değil böyle oldu demek için mi saklıyor !!!! ''

FAKAT görüntüler çekilirken AdamCIK (ğın) bunu düşünerek çektiğine hiçbirşekilde inanmıyorum.Eğlenmek için çektiği açık.

VE hala görüşüyorlar ki görüntüleri saklama gereği duymuş.. VE YINE YINELIYORUM. :SIZ AFFEDEBILIYORSUNUZ.HEMDE HEMDE HEMEN..
.......

Acınız bu kadar derinken bizlerin yaptığı yorumlar belki sizin içinizi daha çok acıtacak ama sarsmak zorundayız sizi.Hani ''insanlık görevi'' derler ya , işte o cumle tam buraya uygun ..

Başına gelmeyen bilmez derler...
Başıma gelmedi bilmiyorum(Allahta yaşatmasın)
Ama kendimi çok iyi biliyorum ve tanıyorum.
Kesinlikle öyle kolay affetmezdim.
Hayatıma mal olan olayı bir gecede sindiremezdim.
Evimi terk etmezdim ama eşimide o eve almazdım.
Ne benim yüzümü nede bebeğimin yüzünü göstermezdim.
Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın bukadar güçsüz olmamalı.
Ev hanımı olsaydınız belki derdim belki...
Maddiyat olmayınca insanın eli kolu bağlanabiliyor...
İyi kazandığınızı yazmışsınız ona dayanarak yazıyorum.

Hayat acımasızdır ve o bile yaptığın ufacık hatayı affetmez
En ağır şekilde cezalandırır belkide yaşama hakkını senden alır...

Eşinde bu olaydan bu kadar kolay sıyrılmamalı
Bedelini ödemeden olmaz bu iş.
Şimdiye canına okumalıydınız bu adamın.

dün cıkmak zorunda kaldım yorumları okudum atladıgım bişey yotur umarım ama size tavsiyem iyi düşünün bende bakarım kolay gelebilir diyebilirsiniz ama bu evlilik devam etsede hayır gelecegini sanmıyorum kızınız için de iyi olacagına daha sağlıksız bir ortam olur. Kendi ayakları üstünde duran bir bayansınız cocugunuzada kendinizede yazık etmeyin boşanmayı göze alamıyosanız bile bi süre ayrı kızınızla yaşamayı deneyin ona göre karar verin hemen affetmek ikinciye davetiye cıkardınız demektir
çünkü sizinki basit bir aldatılma olayı degil bunu idrak edin lütfen

bu arada sunuda ekliycem hiçbir aldatılma basit degil herşey planlanmış programlanmış ve sert olucak ama resmen alem yapılmış anlık yada tek seferlik bi durum olduguna inanmıyorum bunu belirtmek istedim

Eşinin yaptığı normal sayılabilecek bir aldatma değil. Kayıt etmesindeki maksat ne olabilir ki. Daha sonra tekrar açıp izlemek için değildir heralde sonuçta internette böyle tonlarca video var. Böyle bir adamla bir dakika aynı yerde kalamazdım. Onun olduğu şehirden bile kaçardım...

hepsini okuyamadım bile içim acıdı insanın delirmemesi elinde değil:50:

bence bir anlık bir şey miş eşinizin yaptıgı bana göre

ayrıca gitmeyi gerçekten istesenız şuan coktan gıtmıs olurdunuz :53:

Bir anlık bence diyorsunuz ; yazlığı ayarladığı, o gün yine muhtemelen bir HASTASI ! için gitmesi gereken yalanı, görüntüleri çekmesi v.s hepsi bir anlık olmuş evet.

Yazık adamcığa bir anlık aldatmış.Hele aldatmanın önüne bir de bu anlık eklenince tam masum oluyor !

Kadın bırakın aldatmaya, erkeğe bakmaya meil edince '' ... damgası'' yemesi an(lık)!

.....

Gitmeyi istememesinin nedeni tamamen şok bence..Ya da kalıp kendince acı çektirmek istemesi v.s

Canım önce kendine güven yıkılma çünki bir kızın var. Ben annesiz babasız büyüdüm ananem ve dedemle büüyüdüm o yüzden annesiz kalmanın ne demek olduğunu bilirim. Sakın kendine acıma çünkü aciz olan sen değilsin. Bence bir şans daha ver ama bu arada ona asla güvenme. Herkes ikinci bir şansı hakeder şeytan bu sonuçta allah yardımcın olsun derdi veren allah dermanıda verir tatlım. . . .

Aldatma başlı başına çok kötü birşey birde kamerayla kaydetme, açıkçası ya eşiniz bu aldatma meselesinde baya organize kadının tehdit etme ihtimalini bile düşünüp kayıt yaptığına göre kesinlikle ilk kez yapmamış ve belki de daha önceki aldatmalarından dili yanmış koz bırakmış kenara veya ağzıma almak istemiyorum ama saplantılı biri ki yaptığı şeyi kaydedip sonra yine izliyor bu iki ihtimal dışında bir şey aklıma gelmedi canım , geçmiş olsun durumun zor umarım en doğru kararı alırsın

Orda kameraya kaydeden 3. bir kişi de mi varmış?
Çok iğrenç ötesi birşey...
Benim şaşırdığım da affetmiş olman...
Affetmen hata bence...
İnsan nasıl çocuğu var diye aldatmayı kabul edebilir?
İsterse 1 değil 10 çocuğum olsun gene de affetmem, devam etmem...

bu arada sunuda ekliycem hiçbir aldatılma basit degil herşey planlanmış programlanmış ve sert olucak ama resmen alem yapılmış anlık yada tek seferlik bi durum olduguna inanmıyorum bunu belirtmek istedim

Bir de zaten anlık ya da tek seferlik olması neyi değiştirir ki?
Bir defa da olsa başkasıyla olmuş olması aldatma değil midir?
Bence bitmesi için en önemli sebep bu...

Bir de zaten anlık ya da tek seferlik olması neyi değiştirir ki?
Bir defa da olsa başkasıyla olmuş olması aldatma değil midir?
Bence bitmesi için en önemli sebep bu...

katılıyorum her şekli kötü ama buda apayrı bişey cok kötü bi durum
ayrılmayıs nedeni bence uzun seneler üstüne gelen bebiş olmalı
ama evlilik devam etse dahi güven saygı sevgi hepsi sarsılmış bi şekilde devam edicek
bu daha sağlıksız bi ortam olur bence bebek için
ayrılmaya cesaret yoksa bile yada nebiliyim net karar veremiyosa bi süre ara vermeli bence orbiss
bu arada o nerde acaba canım nasıl perişandır

Back
X