Derdim çok büyük yazsam bitmezki yardım edın nolur

Canım Allah yardımcın olsun!İnşallah herşey düzelir eşini seviyorsunsa yardımcı ol ona bu zor günlerinde onu yalnız bırakma ikinizde çalışın borçlarınızdan az-az ödeyin zamanla her şey düzelir tefeci falan söyledin tehdit falan ediyorlarsa polise baş vur hukuk deyilen bir şey varya.Raabbim yardımcınız olsun canım !

Canım her insan biraz bocalar. Bilgisayar başından bize kolay gir bi işe çalış demek. Şimdi biraz da eşinle ilgili nacizane bir şeyler söylemek istiyorum. Onun da eminim psikolojisi dağılmıştır. Parasız kalmak zordur ama zenginken parasız kalmak en büyük sınavlardandır. Ailesinin durumu da iyiyse bir şeylerin idaresinden tam anlamıyor demektir. Artık onu sen karşına alıp konuşacaksın. Seni seviyorum ama böyle gitmez. Ben bir işe gireceğim sen de bir işe gireceksin. Bu borç başka türlü kapanmaz. Evde ne bekliyor ki. Cennetten müjdeci mi gelecek. Senin ailenin yanında kalmak istemiyorsa kendi ailesinin yanına geçin. O evde insanın psikolojisi iyice bozulur. Artık ticarete atılmaktan da vazgeçsin. Bir bataktan çıkmak için tutacağı garanti olmayan işlere bulaşmasın. Ama seni dinlemez hala küçük işlerle bu borç kapanmaz demeye devam ederse de ailesiyle konuş. O da işe yaramazsa aşk karın doyurmuyor. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

Saol canım allah razı olsun tehdıt yok canım sozle ama eve geldı bır tanesı bırgun evde tekım belkı 1 saat once asadan defalarca sonra apartmana gırıp sonra bırdaha asadan zıle nasıl basıyor delıkten baktım morkunc bı tıp aslında bu bıle bır tehdıttır kapıyı 2 3 kere acmıyorsak neden 1 saat orda dolanıyorsun

Canım sızın fıkırlerınız bnm ıcın cok onmlı çok memnun oluyorum ınankı
Esım cok kazanmıs zamannda tek yasamıs falan fılan anlamıyor ev cevırmekten bırazda hayalperest bırazda ınatcı
Bu zaten son sansı eger bu durumdan cıkabılırsek bır daha batarsa toplanamayız sanmıyorum ne aılemın ne benm ne alacaklıların sabrı kalmadı allah senınde yardımcın olsun her zaman cok tesekkuredrım

canım ne falıya hepimizdara düşüyoruz önemli olan o darlıktan doğru şekilde kurtulmayı bilmek bence öncelikle kendını ve psikolojini topla sonra dua et allahtan yardım dile

fal sana çare olmaz canım bişi de çıkmaz falda çünkü gayibi ancak allah bilir sana bi tavsiyem var namaza basla ve allaha sığın herseyin hayırlısını dile allah seni çaresizlikten kurtarır emin ol ona yönel çaren onda bırak falı malı allah yardımcın olsun

canım ne falıya hepimizdara düşüyoruz önemli olan o darlıktan doğru şekilde kurtulmayı bilmek bence öncelikle kendını ve psikolojini topla sonra dua et allahtan yardım dile

Okadar garip bir hal aldımkı fal mal ne biliyim denedım ıste

Namazı bnde cok ıstıyorum ama öğrenemıyorum aslında cok ıstıyorum hep agzımda dua var ama bazen sacma dusuncelere grıyorum beduua edıyorum ölumu dılıyorum hıc boyle bır duruma dusmemıstım hıc yok lafı duymamıstım bırde esımı kaybetme olasılıgı yasanamamıs bı hayat heveslerım

fal sana bi ipucu göstermez ki böyle inanışlardan uzak durun sen fala yaklaştıkça işler daha da çıkmaza girer her ne yaşarsan yaşa Allaha sığın bu senin bir imtihanın olabilir fal baktırırsan ki onlar Allah mı ki sana yol gösterici olsun diyelim baktırdın sana çok olumsuz abuk subuk şeyler söylese onun dediklerine mi inanacaksın falcıların dedikleri kötü şeyler çıkıyor bence çünkü biz falcıya gittikçe Allah da al sana diyor diye düşünüyorum. Allah kimseye çekemeyeceği sıkıntı dert vermezmiş. tabi inanç görüş meselesi ben fikrimi söyledim en doğru karar senin. Allah yardımcın olsun

Amın Caresizliğe dusunce ona bıle ınanıyor ınsan ama sız benı akıllandırdınız cok tesekkurederım dua etmeye devam edıcem

Merhaba cok borcunuz olabilir problemleriniz olabilir ama asla fala sığınmayın bu tarz zaaflarınızın olduğunu bilenler sizin bu yönünüzü sömürebilir. Lütfen Allah'a sığının namaz kılın dua edin. Allahtan hayırlsını isteyin

Evet canım Buda bi tehdit eşine ulaşa bilmiyorlar telefonlarına cevab vermediği için eve gelmişler,eşin ve sen çok dikkatli olun ben kendimde hukukda okuyorum Rusya'da burada böyle bi kanun var böyle bi durumdasınsa silahla falan senin evine geliyorlarsa hiç kimse hiç bi şey yapamaz sana polise baş vuruyorsun senin güvenliliğin için bütün önlemler alınıyor ve hemin insan roskuya verilir en gec bi gün içinde yakalanır dağbaşı falanmı ya bu ne ellerini kollarını sallaya - sallaya gelib her gün gideceklerimi böyle insanlardan her şey beklenir benim sana tavsiyem bu bu insanları polise verin bu bu bu ne varsa hepsini anlatın polisde lazımlı tedbirleri alsınlar.!!

Eşini yalnız bırakma maazallah kendisine bir zarar verebilir...

İkiniz de işe girin..Bir müddet baba evinde kalabilirsin..Eşin de sen de borçlarınızı ödemek için çift yürek tek bilek olun..Başka türlü ödenmez çünkü..Ailen yardım etmek istemiyor anlaşılan..Ama eşin gayet eder çalışırsa ve bunu ispat ederse ailene muhakkak ondaki bu azmi gördükleri için el atacaklardır..

Boşanmayı düşünme suan..Anladıgım kadarı ile eşin hırs yapmış..Seviyorum diyorsun o halde bu konuyu oturup konuşun ciddi ciddi..

Tovbe ya Rabbim... Ne bu simdi ya, fallardami ariyorsunuz mutlulugu. Her sey Allah tan istenir. Siz dua edin, bulundugunuz kotu durumdan kurtulmak icin. Fali falanda cikarin hayatinizdan, gaybi Allah'tan baska hic kimse bilemez.

Cok haklısın canım buyu alandan supelenıyorum bazen aslında bırazda o cıkarmıkı falda dıe ıstedım

Esım telını kapadgı ıcın gelmıstr
Alacagımız var derse yınde suclu sayılırmı yaa eve geldıklerınde polısı arasam kapının onunden alırlarmı

Verebılır evet bı kackez soyledı
Beynıme hukedemıyorum falan yazdı

Tovbe ya Rabbim... Ne bu simdi ya, fallardami ariyorsunuz mutlulugu. Her sey Allah tan istenir. Siz dua edin, bulundugunuz kotu durumdan kurtulmak icin. Fali falanda cikarin hayatinizdan, gaybi Allah'tan baska hic kimse bilemez.

Suan cok utanıyorum haklsınız sacmaladım

+1)

...........

cok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama esini bırakma bence onun içinde cok üzüldüm oda caresiz bir darbede sen vurursun ayrılınca.yapma bence

Verebılır evet bı kackez soyledı
Beynıme hukedemıyorum falan yazdı

Suan cok utanıyorum haklsınız sacmaladım

Estagfirullah oyle demek istemedim.

Bazen cok bunaliyor insan, dertler ustuste geliyor ve bazen sasirip, yanlis seylerde ariyoruz cozumu. Aslinda bu zamanlar bizim imtihan zamanlarimizdir. Ve en guzeli sabredip, Allah'a siginmaktir.

Bunu demek istemistim, sizi kirdiysam ozur dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…