canım devlet hastanelerinde aile terapistleri var ücret alıyorlarmı bılmıyorum sıgortanız yok sanırım da eşinin cok masum oldugunu dusunmuyorum maaşlı işle çalışarak olmayacak durum çalışmadan hiç olmaz Rabbim sabır versin bende ailenin yanında kalman taraftarıyım böyle konusmak kolay gelıyo bana belki gercekten durumuna cok uzuldum keske elımden gelen bısey olsa ama malesef yok arkadaşlara katılıyorum tek çare el birliği ile çalısıp bı sekılde duze cıkmak ısın ıcınde tefecıler varsa bu durum hıc kolay olmayacak malesef acı ama gerçek içini ferah tut fala felan da umut bağlamafala cok ınanma adamı dınden cıkarır duanı eksık etme Allahtanda umıdını kesme bu senın sınavındır belkı de öyle düşün namaz kılmayı öğren netten bulabılırsın annenden öğrenebılırsın vs kuran oku arapca bılmıyosan türkçe dua ınsanı rahatlatır Allahı anmak zikretmek ona bı adım daha yaklasmak dertlerden bı adım daha uzaklasmaktır ne olursa olsun tek umut Allah tadır. benım sana yapabileceğim tek sey dua etmek ve bu gece bende senın ıcın dua edicem inşallah herşey yoluna gırer huzurl yuvana donersın mutlu mesut yaşamını devam ettirirsin çalışma konusunda eşini muhakkak ıkna etmelısın ancak calısırsan maaşlı bı işe gırerse geri dönecegını söyle mesela. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
cok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama esini bırakma bence onun içinde cok üzüldüm oda caresiz bir darbede sen vurursun ayrılınca.yapma bence
Estagfirullah oyle demek istemedim.
Bazen cok bunaliyor insan, dertler ustuste geliyor ve bazen sasirip, yanlis seylerde ariyoruz cozumu. Aslinda bu zamanlar bizim imtihan zamanlarimizdir. Ve en guzeli sabredip, Allah'a siginmaktir.
Bunu demek istemistim, sizi kirdiysam ozur dilerim.
Allah razı olsun dualarınız için arapcam vardı unuttum malesef namazıda bı ogrensem bu durum bnm ıyıce miskin olmama yol actı yemek bıle yapmak ıstemıyordum evdeyken
Bırakmıcam inşallah camım saol
Ne kırması benm ıyılıgım ıcın dıl doken zaman harcayan bır ınsana kırılmakda ne demek hakkınızı helal edın sızı yordu
Yattım sımdı dua edıcem yıne rabbim bizede zordaki herkesede yardım etsin caresi bırakıp derman aratmasın
Allah yardimciniz olsun, hakkinizda hayirlisi ne ise onu versin.
Cok haklısın canım buyu alandan supelenıyorum bazen aslında bırazda o cıkarmıkı falda dıe ıstedım
Esım telını kapadgı ıcın gelmıstr
Alacagımız var derse yınde suclu sayılırmı yaa eve geldıklerınde polısı arasam kapının onunden alırlarmı
Tamam canım bende dediğni diyicem uyumadan önce inşallah çıkar
Çok saollll canım
Okadar garip bir hal aldımkı fal mal ne biliyim denedım ıste
Namazı bnde cok ıstıyorum ama öğrenemıyorum aslında cok ıstıyorum hep agzımda dua var ama bazen sacma dusuncelere grıyorum beduua edıyorum ölumu dılıyorum hıc boyle bır duruma dusmemıstım hıc yok lafı duymamıstım bırde esımı kaybetme olasılıgı yasanamamıs bı hayat heveslerım
Yıne bu sabah 5 kars suratlar yuz gozluyorum baBam evıme gıdıp bakıcakmıs neye bakıcakmıs onuda bılmıyorum esım evde yatıyomu dıe bakıcakmıs
Annem 2 saattır yıne beynımı yedı bu adam duzelmez bu adam caLısmaz gel esyalarını alalım... Sabaha kaDar uyumAmısLaR ben aRtık ne yapıcam bılmıyorum bı ton kaVga ettık yıne
Ben size Yardımcı olurum Namaz konusunda . Eğer isterseniz tabi :)
Bir sürede eşinizin ailesiyle kalsanız olmaz mı
canım fl resımlerın nerde????????? kahve falı
eşinin işimi ters gidiyo yoksa kendi hatalarıylamı bu hale geldi onu anlamadım allah yardımcın olsun. ama birilerinin çekip konuşması rest çekmesi lazım eğer kendi hatasıysa. sözünü dinlediği bi büyüğünün çekip akıl vermesi lazım ama eşinin olayı tamamen kısmetsizlikse zor günde de çekip gitmek yakışmaz insan olana
çok üzüldüm .Allah yardımcınız olsun. eşini yanlız bırakmamalısın. kendine birşey yaparsa şu gününü bile ararsın. yeter ki can sağlığı olsun her zorluğun üstesinden gelinir. ikiniz de iş güç sahibi insanlarsınız. hayıflanmanın, vahvahlanmanın bir anlamı yok. iş bulun çalışın. ama en önemlisi eşinin yanında ol.
yazıldı mı bilmiyorum, bol bol Vakıa suresi okuyun eşiniz için. Rızk esmalarını vird edinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?