• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim çok büyük yazsam bitmezki yardım edın nolur

canım devlet hastanelerinde aile terapistleri var ücret alıyorlarmı bılmıyorum sıgortanız yok sanırım da eşinin cok masum oldugunu dusunmuyorum maaşlı işle çalışarak olmayacak durum çalışmadan hiç olmaz Rabbim sabır versin bende ailenin yanında kalman taraftarıyım böyle konusmak kolay gelıyo bana belki gercekten durumuna cok uzuldum keske elımden gelen bısey olsa ama malesef yok arkadaşlara katılıyorum tek çare el birliği ile çalısıp bı sekılde duze cıkmak ısın ıcınde tefecıler varsa bu durum hıc kolay olmayacak malesef acı ama gerçek içini ferah tut fala felan da umut bağlamafala cok ınanma adamı dınden cıkarır duanı eksık etme Allahtanda umıdını kesme bu senın sınavındır belkı de öyle düşün namaz kılmayı öğren netten bulabılırsın annenden öğrenebılırsın vs kuran oku arapca bılmıyosan türkçe dua ınsanı rahatlatır Allahı anmak zikretmek ona bı adım daha yaklasmak dertlerden bı adım daha uzaklasmaktır ne olursa olsun tek umut Allah tadır. benım sana yapabileceğim tek sey dua etmek ve bu gece bende senın ıcın dua edicem inşallah herşey yoluna gırer huzurl yuvana donersın mutlu mesut yaşamını devam ettirirsin çalışma konusunda eşini muhakkak ıkna etmelısın ancak calısırsan maaşlı bı işe gırerse geri dönecegını söyle mesela. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

canım devlet hastanelerinde aile terapistleri var ücret alıyorlarmı bılmıyorum sıgortanız yok sanırım da eşinin cok masum oldugunu dusunmuyorum maaşlı işle çalışarak olmayacak durum çalışmadan hiç olmaz Rabbim sabır versin bende ailenin yanında kalman taraftarıyım böyle konusmak kolay gelıyo bana belki gercekten durumuna cok uzuldum keske elımden gelen bısey olsa ama malesef yok arkadaşlara katılıyorum tek çare el birliği ile çalısıp bı sekılde duze cıkmak ısın ıcınde tefecıler varsa bu durum hıc kolay olmayacak malesef acı ama gerçek içini ferah tut fala felan da umut bağlamafala cok ınanma adamı dınden cıkarır duanı eksık etme Allahtanda umıdını kesme bu senın sınavındır belkı de öyle düşün namaz kılmayı öğren netten bulabılırsın annenden öğrenebılırsın vs kuran oku arapca bılmıyosan türkçe dua ınsanı rahatlatır Allahı anmak zikretmek ona bı adım daha yaklasmak dertlerden bı adım daha uzaklasmaktır ne olursa olsun tek umut Allah tadır. benım sana yapabileceğim tek sey dua etmek ve bu gece bende senın ıcın dua edicem inşallah herşey yoluna gırer huzurl yuvana donersın mutlu mesut yaşamını devam ettirirsin çalışma konusunda eşini muhakkak ıkna etmelısın ancak calısırsan maaşlı bı işe gırerse geri dönecegını söyle mesela. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Allah razı olsun dualarınız için arapcam vardı unuttum malesef namazıda bı ogrensem bu durum bnm ıyıce miskin olmama yol actı yemek bıle yapmak ıstemıyordum evdeyken

cok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama esini bırakma bence onun içinde cok üzüldüm oda caresiz bir darbede sen vurursun ayrılınca.yapma bence:20::20::20:

Bırakmıcam inşallah camım saol

Estagfirullah oyle demek istemedim.

Bazen cok bunaliyor insan, dertler ustuste geliyor ve bazen sasirip, yanlis seylerde ariyoruz cozumu. Aslinda bu zamanlar bizim imtihan zamanlarimizdir. Ve en guzeli sabredip, Allah'a siginmaktir.

Bunu demek istemistim, sizi kirdiysam ozur dilerim.

Ne kırması benm ıyılıgım ıcın dıl doken zaman harcayan bır ınsana kırılmakda ne demek hakkınızı helal edın sızı yordu
Yattım sımdı dua edıcem yıne rabbim bizede zordaki herkesede yardım etsin caresi bırakıp derman aratmasın

Allah razı olsun dualarınız için arapcam vardı unuttum malesef namazıda bı ogrensem bu durum bnm ıyıce miskin olmama yol actı yemek bıle yapmak ıstemıyordum evdeyken

Bırakmıcam inşallah camım saol

Ne kırması benm ıyılıgım ıcın dıl doken zaman harcayan bır ınsana kırılmakda ne demek hakkınızı helal edın sızı yordu
Yattım sımdı dua edıcem yıne rabbim bizede zordaki herkesede yardım etsin caresi bırakıp derman aratmasın

Allah yardimciniz olsun, hakkinizda hayirlisi ne ise onu versin.

Cok haklısın canım buyu alandan supelenıyorum bazen aslında bırazda o cıkarmıkı falda dıe ıstedım

Esım telını kapadgı ıcın gelmıstr
Alacagımız var derse yınde suclu sayılırmı yaa eve geldıklerınde polısı arasam kapının onunden alırlarmı

Tabiki polisi ara ve de tefeci olduğunuda söyle ne varsa hepsini anlat emin ol polisler adamları alıbda sorğuya çekecek ve de uyaracaklar sizin telinize bile zarar veremezler işiniz polisde oldukdan sonra hiç bi şey yapamazlar size emin ol.!!

Tamam canım bende dediğni diyicem uyumadan önce inşallah çıkar
Çok saollll canım

Ya Ben Uyudum . Çok Ama çok Güzel bi rüya Gördüm . Beyaz ağırlıklıydi . Rüyami Eğer özel Mesaj hakkım olursa anlatırım . Evli kalmanız sizin için daha Hayır istihare sonucuna göre . Rabbim yardımcınız Olsun .

Okadar garip bir hal aldımkı fal mal ne biliyim denedım ıste:(

Namazı bnde cok ıstıyorum ama öğrenemıyorum aslında cok ıstıyorum hep agzımda dua var ama bazen sacma dusuncelere grıyorum beduua edıyorum ölumu dılıyorum hıc boyle bır duruma dusmemıstım hıc yok lafı duymamıstım bırde esımı kaybetme olasılıgı yasanamamıs bı hayat heveslerım:(

Ben size Yardımcı olurum Namaz konusunda . Eğer isterseniz tabi :)

Yıne bu sabah 5 kars suratlar yuz gozluyorum baBam evıme gıdıp bakıcakmıs neye bakıcakmıs onuda bılmıyorum esım evde yatıyomu dıe bakıcakmıs

Annem 2 saattır yıne beynımı yedı bu adam duzelmez bu adam caLısmaz gel esyalarını alalım... Sabaha kaDar uyumAmısLaR ben aRtık ne yapıcam bılmıyorum bı ton kaVga ettık yıne

Yıne bu sabah 5 kars suratlar yuz gozluyorum baBam evıme gıdıp bakıcakmıs neye bakıcakmıs onuda bılmıyorum esım evde yatıyomu dıe bakıcakmıs

Annem 2 saattır yıne beynımı yedı bu adam duzelmez bu adam caLısmaz gel esyalarını alalım... Sabaha kaDar uyumAmısLaR ben aRtık ne yapıcam bılmıyorum bı ton kaVga ettık yıne

Bir sürede eşinizin ailesiyle kalsanız olmaz mı

eşinin işimi ters gidiyo yoksa kendi hatalarıylamı bu hale geldi onu anlamadım allah yardımcın olsun. ama birilerinin çekip konuşması rest çekmesi lazım eğer kendi hatasıysa. sözünü dinlediği bi büyüğünün çekip akıl vermesi lazım ama eşinin olayı tamamen kısmetsizlikse zor günde de çekip gitmek yakışmaz insan olana

çok üzüldüm .Allah yardımcınız olsun. eşini yanlız bırakmamalısın. kendine birşey yaparsa şu gününü bile ararsın. yeter ki can sağlığı olsun her zorluğun üstesinden gelinir. ikiniz de iş güç sahibi insanlarsınız. hayıflanmanın, vahvahlanmanın bir anlamı yok. iş bulun çalışın. ama en önemlisi eşinin yanında ol.

canım fl resımlerın nerde????????? kahve falı

eşinin işimi ters gidiyo yoksa kendi hatalarıylamı bu hale geldi onu anlamadım allah yardımcın olsun. ama birilerinin çekip konuşması rest çekmesi lazım eğer kendi hatasıysa. sözünü dinlediği bi büyüğünün çekip akıl vermesi lazım ama eşinin olayı tamamen kısmetsizlikse zor günde de çekip gitmek yakışmaz insan olana

Aıleme gore esımın sucu ben hıc bısı bılmıyorum suan ulasamıyorum o a telı kapalı otrdum bı kenarda sessız duruyırum annem yıne babamı doldurdu muhtemeln ben dustayken

çok üzüldüm .Allah yardımcınız olsun. eşini yanlız bırakmamalısın. kendine birşey yaparsa şu gününü bile ararsın. yeter ki can sağlığı olsun her zorluğun üstesinden gelinir. ikiniz de iş güç sahibi insanlarsınız. hayıflanmanın, vahvahlanmanın bir anlamı yok. iş bulun çalışın. ama en önemlisi eşinin yanında ol.

Yalnız bırakmak ıstemıyorum ama ustumdekı baskı aglıyorum bu seferde zayıf duygu somurusu dıyorlar yemın ederım degıl napıcamı bılmıyorum suan cok kotuyum

Bugun olanlrı yazmk ıstedım
Evıme gıttık
annm durduk yere delırdı oturuyodu bı anda ben gıdıp bakıcam o esyalatrıda satmıstır o p.... I polıse vercem dıye burdan guttık eve kapıyı caldık acmadı anahtarımda acmadı sanırım kılıt bozulmus cılıgır cagırdılar kapıyı tam kırıyolardıkı esım actı kapıyı uykulu

Konustular ettıler annm ınanmadı sonra hadı kalalım bunun laflarına bn sımdı kotu konuscam dedı
Sız napıosanz yapın dedı bnde 2 kazak aldım onlarla dondum esımın kapıda bna tek soyledgı nıye gelıceklerını haber vermedın
Bnde telın kapalı nasıl uasayım dedım dun nıye solemedın dedı
Bılmıyodum artık bn bısı yapamm dedım cıktım basım donuyo cok kotu anar yasadım

Son düzenleyen: Moderatör:
yazıldı mı bilmiyorum, bol bol Vakıa suresi okuyun eşiniz için. Rızk esmalarını vird edinin

Allah yardımcınız olsun... İnşaAllah her şey düzelir sizin hayrınız olacak şekilde.. Allah'ım kimseyi de ailesi ile eşi arasında bırakmasın :(

Ya o kadar üzüldüm ki haline anlatamam, içim parçalandı, çaresizliği ben de çok iyi bilirim :(
Ama inan bana ışık en dibe vurduğun anda doğar, umudunu sakın yitirme, Allah darda olanı görür, bu senin bir imtihanın gibi düşüneceksin. Sakin kal, umutsuzlukla mutsuzlukla ani kararlar verme.
Güzel güzel işini ara, az deme çok deme gir çalış, gölde damla da olsa en azından seni ayakta tutacaktır, güç verecektir.
Şu aşamada eşini de bırakma, onun en çok senin desteğine ihtiyacı vardır, uzaktan da olsa.
Allah sana muhakkak bir kapı gösterecektir, emin ol.
Dua edicem senin için.

Back
X