canım devlet hastanelerinde aile terapistleri var ücret alıyorlarmı bılmıyorum sıgortanız yok sanırım da eşinin cok masum oldugunu dusunmuyorum maaşlı işle çalışarak olmayacak durum çalışmadan hiç olmaz Rabbim sabır versin bende ailenin yanında kalman taraftarıyım böyle konusmak kolay gelıyo bana belki gercekten durumuna cok uzuldum keske elımden gelen bısey olsa ama malesef yok arkadaşlara katılıyorum tek çare el birliği ile çalısıp bı sekılde duze cıkmak ısın ıcınde tefecıler varsa bu durum hıc kolay olmayacak malesef acı ama gerçek içini ferah tut fala felan da umut bağlamafala cok ınanma adamı dınden cıkarır duanı eksık etme Allahtanda umıdını kesme bu senın sınavındır belkı de öyle düşün namaz kılmayı öğren netten bulabılırsın annenden öğrenebılırsın vs kuran oku arapca bılmıyosan türkçe dua ınsanı rahatlatır Allahı anmak zikretmek ona bı adım daha yaklasmak dertlerden bı adım daha uzaklasmaktır ne olursa olsun tek umut Allah tadır. benım sana yapabileceğim tek sey dua etmek ve bu gece bende senın ıcın dua edicem inşallah herşey yoluna gırer huzurl yuvana donersın mutlu mesut yaşamını devam ettirirsin çalışma konusunda eşini muhakkak ıkna etmelısın ancak calısırsan maaşlı bı işe gırerse geri dönecegını söyle mesela. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.