derdim çok büyük....

bunlar böyle tatlım ne deniyordu böylelerine hafif mi ?? ayy adı çıkmamış iyi ki ögretmen şöyle böyle diye baksana çocuk 1 hafta evden çıkmamış ayy rezillik nişanlısı süpriz yapsa aniden gelse bunları öpüşürken yakalıycak :26: :120::120::120::120::120:

Son düzenleme:
Hep erkeklermi aldatır hayır işte aldatmış yazık nişanlına ne hayaller kuruyo kim bilir burda ilk defa konu sahibine değil karşı tarafa üzüldüm size gelince duygum :banghead:

Senin yillarca suren bi iliskin oldg icin hersey oturmus askin o ilk halleri kivilcimini unutmussunuz karsilasincada hosunuza gitti ama o insanla yapamazsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu konuların sırf üye çekmek için yazıldığını düşünmeye başladım artık son zamanlarda sürekli evli olup ya da nişanlı olup aldatan vakası okumaya başladık gayet de rahat doğal bir şeymiş gibi yazıyor sonra da eleştireceksiniz biliyorum deniyor ne yapalım madalya mı takalım. Hayır şunu anlamadım nişanlınız ağustos şubat arası yapmış askerliği sizin olay nisan da başlamış aynı şehirdeydiniz bir de siz nasıl bu kadar rahat dışarılarda görüşebildiniz hem doğunun bir ilindeyim hoş karşılanmaz laf olur diyorsunuz hem de buluşuyorsunuz biri görse nişanlı kızın ne işi var bu kişiyle demez mi. Bence daha da küçük birlikte olduğunuz kişi yetişkinlere kurs filan demişsiniz de aklı başında insan bunları yapmaz en baştan siz zaten yelkenleri suya indirmişsiniz daha ilk yazarken nişanlıyım ben dememişsiniz sorunca da evet ama karmaşık diye yalan söylemişsiniz. Ne yapacaktınız ben nişanlıyım benim hakkımda düşüncelerinizi unutun ben sadece hocanızım deyip silecektiniz derslerde de gayet mesafeli olacaktınız. Ne yapabilirdi yok 10 kşlo vermişte eriyip bitmiş de bunlar bahaneleriniz sizi nişanlınız o şekilde aldatsa ne düşünürdünüz asla o insanı hak etmiyorsunuz ve gerçekten mide bulandrıcı madem hemen yanınızda değilken biriyle aldatma potansiyeliniz var keşke ayrılsaydınız nasıl yüzüne bakabiliyorsunuz hayret valla. Mübarek gün daha fazla kötü bir şey demek istemiyorum da bari şu günlerde burada konu açıp bu ahlaksız şeyler yazmayın edep yani biraz.

Boşluk da ve sevgi ilgi arama çabasındayken karşınıza çıkmış nişanlınızı da seviyorsunuz oda aklınızda kalbinizdeki kimse ona gidin nilanlınızada yazık ilerde duysa ne yaparsınız düşündünüzmü bnce mailinizi kapattırın silin onuda aklınızı da bulandırmayın önünüzde evlenecek kişi var nişanlınıza sarılın unutun gitsin aynen kültür farklılığı da önemli Doğu batı kıyaslama yapma B'nde doğuluyum ama asil insanlarız

Cok sinirlendim sizin gibi insanlar yuzunden doguda ogretmenler olarak hepimiz etiketleniorum elin esnafi bakkali cakkali bizleri denemeye calisio bikac kisi yuzunden istemedigimiz tacizlere maruz kalioruz

Ha bir de olayin su boyutu var. Heyecaninizi yasayip o cocukla oldunuz diyelim, zaman gecer size guvenir mi saniyorsunuz. Nisanliyken benimleydin demeyecek mi? Nasil bir saygi olacak aranizda? Hem o nasil bir karaktermis ki nisanli biriyle olmak istiyor. Asil bu ahlagi garip gormeniz gerekirdi, aman da ne ilgili diyeceginize...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Nikahli kocani aldatmissin aylarca. Cocuk desen degilsin cahil desen degil. Kocanla dugunden sonra ayni evde yasamaya baslayinca eski asigin ortaligi ayaga kaldirir senin karin seninle nikahliyken benim sevgilimdi derse ne olacak bunlari da hesaba katmissindir heralde. 3. sayfa haberi olma sonra

konu sahibini de anlayalım ama dğulu erkekler de kara kaş kara göz boy pos fena yakışıklı oluyor bazıları gel de kendini tut şeytana uyma şimdi

aynı şeyleri nişanlın sana yaşatsaydı ??? bir evin bir kızısın öğretmensin ama işte bunlar karakter için yeterli değil demek ki

Ya sabah beri moral dipte gezerken, buradaki iikilemeleriniz beni benden aldı. Çok tatlısınız.

Yargilamayin demişsiniz, ne yapmamizi bekliyorsunuz?? Bir insan bu kadar basiretsiz, bu kadar ikiyuzlu olabilir mi?? Karsisindakini, 10yil boyunca elini birakmayan birini nasil bu kadar kolay kandirabilir, bunu ona nasil yapabilir?? Okurken o kadar ofkelendim ve kendimi zavalli esinizin yerine koydugumda o kadar uzuldum ki.. Cok yazik etmissiniz iliskinize de esinize de.. Cok cok buyuk bir ayip etmissiniz.. Bundan sonra esinizin yuzune nasil bakacaksiniz?? Artik sacmalamasin insanlar, gercekten sevsinler. Sonra kimse kimseye guvenemiyor, insanlar giderek mutsuzlasiyor.. Allahim sen herkese akil fikir ver..

hala da görüşüyorlarmış üstelik mail atıyormuş doğulu gencimiz hesabını bile engellememiş ya evlencek birde sen nereye evleniyorsun yuh yazık evleniceği adama

Son düzenleme:
Aranızda nikah kıymışsanız o artık senin kocan sayılır.

Yargılamak istemyelim ama aynayı kendine çevir ve silkin sen kocana aşıksın o öğrencine gitmesini söyle bırak onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…