• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim çok büyük....

bir hafta boyunca mi gelmis? yuh diyorum. sen daha cok aldatirsin o adami. insallah ogrenir biryerlerden

26 yaşındasın, 10 yıllık ilişkin var. Belli ki o günlerin heyecanı sönmüş çoktan, aşk bitmiş ama saygıyı da koruyamamışsın. Bu şekilde bir evlilik zaten ilerde de sen en ufak bir ilgi gördüğünde patlak verirdi; şimdi vermiş. Aşkın bittiği bir insanla heyecan duymadan 'alışkanlıktan' evlenmeseydin keşke. Yaş itibariyle ilgiye sevgiye heyecana açıksın; hemen kaymışsın diğer tarafa. Demek ki o kadar da sağlam bir bağın ya da sadakatin yokmuş şimdiki eşine karşı. Sevgi olarak kendini doymuş hissetsen gözün orda olmazdı ki zaten 'karmaşık' diyerek diğer çocuğa çok da mutlu olmayan bir ilişkin olduğun sinyalini vermişsin. Ya da yaşamaktan mı geri kalmak istemedin bilmiyorum. Çocuk diyorum çünkü 24 yaşında daha. Nasıl bir şey bekliyosun ondan bilemiyorum.... Aldatmışsın eşini de üstelik. Kısaca olan iki saf sevgiye sahip erkeğe olmuş... Saygınızı koruyabilseydiniz başka bir insana karşı bir şey hissetme ihtimalini kendinizde gördüğünüz anda ya onca yılın hatırına eşinize dönerdiniz. Ya da yine onca yılın hatrına ona durumu anlatır bir yalanı yaşamasına mani olurdunuz. Sonra siz de genç sevgilinizle yolunuza bakardınız.

bence daha sonrada aldatır bu kocasını, tadını aldı ne de olsa

Muhtemelen arada bi kaç günlük ayrılık olsun yapabilir. Ne olacak ki alan memnun veren memnun ayarınu çeker yine eşinin ruhu duymaz bile.

Ah bu çocuk hiç hesapta yokken birden çıksa ortaya eşin beni eve aldı diye o zaman görürüm

Kaldı ki o çocuk çevresine anlatmıştır konu sahibinin özelliklerini

bir de insanlara dua okutturmus diger konusunda aldattigi icine sinsin diye. tovbe yarabbi ne gunlere kaldik

Oncelikle beni eleştirmwyin diye defalarca yazmişsiniz peku ne bekliyorsunuz bizden bravo cok iyi yapmışsın ikisiylede ilişkini kesme birini seviyirdun biride senin egonu yükseltiyor yaninda prensesler gibi oluyor rahat hissediyorsun mu diyelelim
Eledtirmek istemem asla ama basta yapmissiniz hatayi konuşmakla iradenize sahip olsaydiniz keşke ha fikrime gelince yerinizde olsam nisanli olduğunuz kisiyle ilişkimi keserdim zira bunun adi sevgi değil yazik ahinada gunahinada girmeyiin...

o aklınızda dolaşan tilkileri durdurun bence bu işin sonu gelmezse zararlı çıkan siz olursunuz...
evin tek kızı olunca yaptığınız bu hata görmezdzen mi gelinir anlamadım...

olan olmuş arkadaşım.geçici bir heves sizinkisin.yıllardır sizi seven ve elinizi hiç bırakmayan nişanlınıza sıkı sıkı sarılın...

Bnce sen nsanlini seviosun ama uzun iliskide maalesef kisi yipranio sıkılio yeni heyecanlar ariyo.Sen de seytana uyup yapmssn bi hata.Hatadan daha da buyuk bisey hatta.Resmen aldatmissin.Daha fazla vicdan azabi cekme o kisiyi tamamen cikar hayatndan.Esinle mutlu olmaya bak.Seytan sna yasak iliskiyi cazip gosteriyo.Dha fazLa uzulmemek icin bu hatana son ver bence..

Hiç açar mı niye açsın o kenarda beklesin sağlama almış kendisini

valla eleştirmeyin yargılamayın deyip durmuş ama bu kadarını da normalleştiremeyiz normalleştirmemeliyiz kimse kusura bakmasın. Bi de nikahları da olmuş ben sonradan fark ettim. Yani aşık oldum dese ne bilim o bile bir noktada anlaşılabilir ama sırf kendi egosu için kendi zevki için neler yapmış. İnsan nerde duracağını bilmeli. Günah yani nişanlısı da kimbilir ne kadar güveniyor. Allah gerçekten doğru insanları karşımıza çıkarsın. Seçeneksizken anladık kimseye bakmamış ama seçeneceği varken peşinde biri varken fırsaı da varken bunu da değerlendirmekten geri durmamış. Ay ramazan ramazan allah hidayet versin, ne diyelim biz artık.

İnşallah nişanlınız Allahın sevdiği kuludur
Başka yorum yapamayacam...

Nedense eşimden başkasıyla öpüşme fikri midemi bulandiriyor , sizde olmadı mı öyle birşey

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Çifte besin; sütlü makarna

Çocuklarda 0-3, 3-6 yaş dönemindeki sağlıklı beslenme, zeka düzeyini ciddi düzeyde olumlu etkiler.
Beyin, gelişiminin % 90ı 3 yaşına kadar tamamlanır. Bu dönemdeki protein yetersizliği zeka gelişimini olumsuz yönde etkiler. Yeterli beslenmeyen çocukların % 80inde zeka geriliği görülür.

Gelişim çağındaki çocuğun hücre yapıtaşında her gıdadan gelen besinlerin çok dengeli kullanılması gerekir. Yeni doğan bebekte anne sütü ne kadar önemli ise, sonrasında günlük beslenmede, her yaştan kişilerde yeterli oranda süt ve yoğurt bulunmalıdır.

Süt ve süt ürünleri, beyinsel ve bedensel gelişimin yanı sıra kemiklerin oluşumunu ve güçlenmesini sağlar. Süt; su, yağ, protein, karbonhidrat, mineraller ve vitaminlerden oluşur.

Sütün ortalama % 87.3ü su, % 3.5i yağ, % 3.4ü protein, % 0.7si mineraller ve % 5i karbonhidrattır. Gelişim çağındaki çocukların beslenmelerinde süt ve yoğurdun özel bir yeri vardır.

Günde en az iki porsiyon (400 gram) süt ve yoğurt yeterlidir. Özel durumlarda günlük tüketime bir porsiyon daha ilave edilmelidir.

Öğle yemeklerinde çocuklarda mutlaka et olmalıdır (en az 100 gram). Etle beraber kalsiyumu karşılayabilmek için 1 kase yoğurt, ayran ya da cacık verilmelidir. Bu mönüyü tamamlayacak olan ekmek, pilav ya da makarna grubudur. Makarnanın protein değeri pirinçten daha fazladır. Aynı zamanda kalsiyum, magnezyum, demir bakımından da pirince nazaran daha zengindir.

Diğer besin öğeleri bakımından da makarna daha yararlıdır. Iyi bir karbonhidrat deposu olan makarna, çocukların gün içerisinde beslenme planlarında en az bir porsiyon olarak yer almalıdır.

Iyi karbonhidrat grubuna giren makarna, çocukların hızlı şeker tüketimini de frenlemiş olur.

Gün içerisinde tüketilen makarna, çikolata ve şekere olan gereksinimi azaltır. Dengeli beslenmede gün içerisinde; çocuğunuzu mutlaka süt ve makarnayı tüketmesi konusunda bilinçlendirin.
alıntıdır

Bu durumu desteklemiyorum ama kinamiyorum da. Cunku sebebini biliyorum.

Uzun, upuzun bir iliski icindesin. Alismis, monotonlasmis... Nisanlin belki de artik sana iltifat etme geregi bile duymuyor cunku seni kendine tapulanmis gibi hissediyor.

Ama biz kadinlar gercekten cicek gibiyiz. Bir kere sulamayla olmuyor iste. Her daim yenilenen, taze, diri ve siradanlasmayan bir aska ihtiyacimiz var. 10 senedir seni begenen, seni isteyen kac erkek oldu yahut olduysa da sen fark ettin ki? Kapattin kendini dis dunyaya. Disiligini, arzulanma hevesini bile unuttun belki. Cunku muhtemelen nisanlin siradan sevgi gosterilerinden ote gitmedi. Belki yeri geldi ihmal etti seni. Yeri geldi unuttu, onemsemedi... Bunlar olmadiysa bile monoton, siradan ve ozensiz bir iliski haline geldi iliskin.

Uzun sureli iliskilerin en buyuk kusurudur bu.

Simdi sorunun ozunu "Bana kendimi prenses gibi hissettirdi." cumlenle ozetliyorsun aslinda.

Hayatimizdaki adamlar prenses oldugumuzu unuttuklari icin bize kendimizi oyle hissettiren birine kafayi takmamiz oyle normal ki...

Tabii bunun aldatma sinirina gecmemesi lazimdi. Olmus...

Cok iyi anliyorum seni.

Konus nisanlinla. Kendini ozel hissetmek istedigini, varsa monotonluktan sikildigini anlat.

Oyle bir sorunumuz yok deme.

Olmasaydi baska birinden etkilenmezdin.

Konus ve dusun...

Ogrencine asik filan degilsin. Sen, herhangi baska bir adam da sana ayni dozda yaklassaydi, ondan da etkilenecektin.

Mumkunse nisanlin boyle davransin sana bundan boyle.

Degilse de... sonunuz olmaz.

Uzme kendini.

Ve hayatina girmis kimseyi.

Bana Allah yeter...

Birde derdim çok büyük diyorsunuz bu kadar akılsızca bu kadar dünden razı tavırlarınızla tabi ki derdiniz olur... Şunu da anladım eğitim de bir yere kadar insanın karakteri, dürüstlüğü çok önemli... Bir eğitimciye yakıştıramadım.

Ben sadece bir şeyi merak ediyorum nikahlanmışsın o senin eşin olmuş. Eşin aynısını yapsaydı ne yapardın?
Tüm samimiyetinle cevap ver. Ondan sonrası gelir zaten.

Öğretmen -öğrenci ilişkisini yıkmışsınız. Yaşınız 26 .iki kaş göz süzmeye ilgiye mi değiştiniz 10 yılı?
Hem nikahlı adamı sevip hem diğerinin ilgisini sevmek nedir? Tanımlar mısınız?

Hele son paragrafı okumaz olsaydım keşke. Sen bir evin kültürlü öğretmen kızı, o öpüştüğün adam ise lise mezunu sanayici.!
Bu kadar mı sınıflandırılır bir insan.:ssz:

Öpüşürken sanayici olduğu mu aklındaydı ,sana ilgi veren adam olduğu mu ?

ps: bir öğretmen arkadaş doğuda sizin gibiler yüzünden elin bakkalı çakkalının denemelerine tacizlerine maruz kalıyoruz demiş. bu da madalyonun diğer tartışılacak bir boyutu.:31:

konu sahibini de anlayalım ama dğulu erkekler de kara kaş kara göz boy pos fena yakışıklı oluyor bazıları gel de kendini tut şeytana uyma şimdi :52::52::52::52::52::52::52:

bir doğulu olarak cok iyi biliorum ki böle hafif kadınlara kimse bakmaz burda ...belli ki sadece dalga geçmiş.belki iddiaya falan girmiştir olabilir

Back
X