• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim çok büyük....

ya rabbim nereye gidiyoruz ya ...toplumumuzda ne ahlak kaldı artık ne ar ne namus...bende doğuda bulundum babamın mesleği dolayısıyla ve ordaki erkeklerin çoğunluğu başka illerden gelmiş yabancı bayanlara hep afedersiniz ama o... gözüyle bakıyo..nişanlıymış evliymiş bekarmış çokta önemli değil ..zaten çoğunlukla kendileride evli oluyo.bayan bu yaşadıklarını doğunun küçük bi ilinde ilçeside yasadıysa zaten çoktan adını çıkartmışlardır.. eve çaya adam çağırmak ne demek anında kapının önünde büyük bir kalabalık toplanıverir oralarda..
allah akıl fikir versin ne diyeyimmm

Adam arkadan arkadaslarina ne kadar karizmatigim nisanli kizi bastan cikardim evlendi hala benden vazgecemio die balli balli anlatmistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu konunu gercek olmamasini umuyorum ama olsa da olmasa da bu tarz durumlar maalesef...

Ben bu konuyu neden actiginizi anlamadim... Bir sey sormamissiniz, bir cikis yol onerisi istememissiniz, cocugunun 'askinizi' unutamayacagini soylemissiniz ki yasadiginiz seyi ask olarak adlandirirsak 'ask'a ne isim bulacagiz ya da eger bu asksa nikahlandiginiz adamin duygusu ne?

Konunuzu cocugun egitim ve kultur olarak sizde dusuk duzeyde oldugunu yazarak bitirmissiniz, demek size gore sorun bu... Yani aranizda bir denklik durumu olsa opusmekle kalmayacak yuzugunuzu cikariverecektiniz parmaginizdan...

Yazinizin bir yerinde baskalarinin da ilgisinden haberdar oldugunu yazmissiniz, siz o ve digerleri icin uzaklardan gelen, normalde televizyonda gorecekleri, etegi acilirsa etegi, dugmesi acilirsa gogsune bakilacak bir kadinsiniz, dizilerde gordugumuz gibi... Kirsal, kucuk yerlerde yeni gelen genc kadinlara daima 'ilgi'yle bakilir ama bu ilginin ne boyuta gelecegini kadinin tavri belirler cunku o kesimlerde yasaklar fazladir ve icgudusel olarak bu egilim gerceklesir... Kimi gider isini yapar, kimse tek bir yanlis yapamaz, saygi ve takdir gorur, doner, kimi evine alir, opusur vs...

Simdi siz yargilama, elestiri vs istemezsiniz hatta size sahip cikan hemcinsleriniz de olur 'herkesin kendi gunahi' diye... Okurken belki ben de boyle dusunebilirdim ama yazdiklarinizda pismanlik goremedim... Ustelik bunlari yapan esiniz olsaydi en basta siz hakaretle kinayarak bahsederdiniz ondan degil mi...

Siz ilk mesajinizi cocugu tutkuyla sevdiginizi ama ictimai mevki yuzunden birakmak zorunda kaldiginizi soyleyerek bitirmissiniz... Bu durumda esiniz sizin sosyal statusu saglam, geliri olan garantiniz, topluma karsi takdimi serefli ideal koca adayiniz, bu cocuk da heyecaniniz yani bir el yagda bir el bagda, ileride bu cocuk karsiniza ciksa, kocaniz sehir disinda olsa ayni seyleri yasayacaksiniz gibi bitirmissiniz yazinizi zaten aranizda resmiyet varken yasanmis bu olanlar...

Esinizi birakin, bunlari aciklamaya utaniyorsaniz baska sebepler yaratin... Kimse bu kadar asagilanmayi hak etmiyor... Allah onun yardimcisi olsun...

Bnce sen nsanlini seviosun ama uzun iliskide maalesef kisi yipranio sıkılio yeni heyecanlar ariyo.Sen de seytana uyup yapmssn bi hata.Hatadan daha da buyuk bisey hatta.Resmen aldatmissin.Daha fazla vicdan azabi cekme o kisiyi tamamen cikar hayatndan.Esinle mutlu olmaya bak.Seytan sna yasak iliskiyi cazip gosteriyo.Dha fazLa uzulmemek icin bu hatana son ver bence..
Şeytan seytan yap yap şeytanin uzerine at ohh ne guzel ya zaten konu sahibi cok iyi niyetli cnm amaci konusmak saatlerce konuşursan olacağı bu seytan bile bu kadarını yapmaz Allaha inanci var çünki

evlenmemiş olsaydın ayrıl diyecektim nişanlından...
başkası aklını karıştırabiliyorsa yeterince sevmiyorsun demektir..
ama evli olduğuna göre artık aklından tamamen sil diğer seçeneği ve nişanlına sıkı sıkıya bağlan.
bi daha da böyle bir hata yapma, karşındakinden çok sen üzülürsün sonunda!

bir doğulu olarak cok iyi biliorum ki böle hafif kadınlara kimse bakmaz burda ...belli ki sadece dalga geçmiş.belki iddiaya falan girmiştir olabilir

katılıyorum elde etmeye çalışmış takıntılı biriymiş belli ki takmış buna kafayı :ssz:

Bu olanlari unutup hayatiniza devam etsenizde ilerde yine ayni şeyleri yasarsiniz. Evli kadınlara asilan birsuru adi adam var etrafta. Yine birine heyecan duyma ihtimaliniz yuksek!! Adamcagizin hayatından cikin bi an önce. Yaptiklariniz bi gün ortaya cikar bunuda unutmayin.

Şeytan seytan yap yap şeytanin uzerine at ohh ne guzel ya zaten konu sahibi cok iyi niyetli cnm amaci konusmak saatlerce konuşursan olacağı bu seytan bile bu kadarını yapmaz Allaha inanci var çünki

Pardon uslubunuzu biraz duzeltirseniz sevinirim.Yap yap derken ? Ben konu sahibi degilim karistirdiniz sanirim

Senin gibi bir arkadasım vardı oda nişanlısıyla evine koltuk takımı almaya giderdi geldiğinde diğer sevgilisinin yanına gelirdi aksam eve dönüşte bi bakardık dudak morarmış çüş ya bu kadar mı kalitesiz oldunuz ben o andan sonra zaten görüşmemeye başladım . Sizinki aşk değil evleneceginiz eşiniz aileniz tarafından meslek sahibi akıllı elle gösterilecek bir adam sanırım yani mantık evliliği yapıyorsunuz o yüzden diğeriyle de içinizde kalan şehveti özlemi gideriyorsunuz o sanırım aileniz tarafından bu saatten sonra onaylanacak biri değil sanırım. böyle şey olmaz yaptığınız düpedüz aldatma ahlaksızlık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Suclu olan SENsin. Kendimi gayet modern dusuncelere sahip biri olarak tanimlarim, cogu zaman her durumda "insan" faktorunu dusunmeye calisirim, "insan her seyi yapabilir, her sey mumkun" derim hep ve kotunun icinde bir gram da olsa iyiyi soylerim.. Ama senin anlattiklarinda zerre kadar hafifletici bir sey yok. Ben de bir ogretmenim, ogrencilerinin cogu yetiskin olan, hatta ve hatta kendinden daha buyuk olan bir ogretmenim hem de. Hepsiyle de iyi anlasirim, birbirimizi sayariz, severiz, her biri ayri ayri hem ogrenci hem insan olarak benim icin degerli olmustur olacaktir, AMA bir ogretmen ASLA ogrencisi ile disarida bu sekilde bulusamaz, bir ogretmen ASLA facebooktan 2-3 saat ogrencisiyle "muhabbet" edemez, benim mesleki ahlak anlayisima kokunden ters oldugu gibi eminim bircok meslektasim da bana hak verecektir. Hele ki yetiskinlere ogretmenlik yapiyorsun, daha sinirlarini cizmeyi mesafeni koymayi, o unvani tasimayi zerre kadar ogrenememissin.

Adamla facebookta saatlerce konusmussun, sana SEN demesine izin vermissin. Sonra ne akla hikmetse yuzyuze konusman gerektigine karar vermis, ogrencinden ve yasadigin yerin insanindan cekinmis YUZYUZE gorusmeye cagirmissin. SEN cagirmissin. Adami evine almissin bir hafta, sarilip opusmussun nikahli bir kadinken, simdi attiklarin neyin masumiyet pozlari boyle?

"Nisanliyim ama karmasik" ne demek ya? Bu ne basitliktir. Bu ne acimasizlik bu ne sahtekarliktir. Yazik sana ve senin gibilere. Insanin gonlu, akli baskasina kayamaz mi, kayar, bak INSANIZ. Ama insan dedigin degerlerini unutmaz, ahlaksiz olmadan da devam ettirebilir hayatini, bu igrenclikleri yapmadan da gonlunun istedigiyle istedigini istedigi kadar yapabilir. Ben kimim de bu foruma yazilanlari sorgulayacagim derdim, ama senin bunlari gelip buraya yazman bile ayip.

Cocuklugundan beri, 10 yildir gozunun icine bakmis nisanlina, kocana bir gram saygin varsa gider ona bu yaptiklarini bir bir itiraf edersin. Sonra da nereye kime istiyorsan gidersin. Yazik. Aksam aksam icime oturdu resmen, yazik.

Umarim bu sahtekarligin yanina kalmaz.

valla eleştirmeyin yargılamayın deyip durmuş ama bu kadarını da normalleştiremeyiz normalleştirmemeliyiz kimse kusura bakmasın. Bi de nikahları da olmuş ben sonradan fark ettim. Yani aşık oldum dese ne bilim o bile bir noktada anlaşılabilir ama sırf kendi egosu için kendi zevki için neler yapmış. İnsan nerde duracağını bilmeli. Günah yani nişanlısı da kimbilir ne kadar güveniyor. Allah gerçekten doğru insanları karşımıza çıkarsın. Seçeneksizken anladık kimseye bakmamış ama seçeneceği varken peşinde biri varken fırsaı da varken bunu da değerlendirmekten geri durmamış. Ay ramazan ramazan allah hidayet versin, ne diyelim biz artık.

İnsanın kendisine saygısı olacak önce ama o bile kalmadı buradan okuduklarım bir de çevremde duyduğum gördüklerim ile hem cinslerimden daha çok korkutmaya başlattı. Bunun tabi kadını erkeği yok arsızlık aynı.

Eşi yada nişanlısı ne ise umarım bir an önce uyanır da daha düzgün birini bulur kendine adama yazık günah

şimdi yazacaklarım için belki de eleştiri yağmuruna tutulacağım tonlarca ahlaki yargılamaya maruz kalacağım ama inanın ben bunları içsel olarak defalarca yaptım..biraz uzun olacak çünkü mesele çetrefilli:((
2004 yılından beri (lisede başlayan) bir birlikteliğim var.bu zamana kadar acı-tatlı pek çok şey yaşadk.üniversiteyi ayrı şehirlerde okuduk. Ama her ayın 10-15 günü yine beraberdik.çok emek harcadık.hiç kopmadık birbirimizden.okulu bitirdik beraber kpss ye hazırlandık.aynı ili tercihlerimizde yazarak aynı ilde öğretmenliğe başladık.(ilçelerimiz birbirinden 2,5 saat uzakta idi ama her hafta sonu yine beraberdik.bu 10 sene zarfında rüya gibi denecek bi aşk yaşadım.gözüm hiç kimseyi görmedi.kimseye yan gözle bakmadım.birlikte olduğum insan geçtiğimiz ağustos-şubat ayları ayları arası askere gitti.bekledim.şubatta geldi isteme oldu nişanlandık mutluluktan ayaklarım yeden kesik tabi.
Derken....
Bulunduğum ilçede yetişkinlere dönük sınava hazırlık kursu vermeye başladım.nisan ayı başlarında sınıftan bi öğrencinin bana karşı özel bi ilgisi olduğunu sezdim.ki facebookta diğer mesajlar kutumda selam hocam nasılsınız şeklinde mesajını da gördüm.ama açmadım hiç mesajı.bu arada kurstaki herkes nişanlı olduğumu da biliyor.bir iki hafta geçti.teneffüslerde vs. Böyle bi elektriklenme seziyorum ama halinden tavrından.(söz konusu kişi benden 2 yaş küçük).ben 88 doğumluyum bu arada.arkadaşları da ders sırasında sürekli imalı sözler söylüyorlar falan ben emin oldum bana karşı ilgisinden ama fazla da takmadım kafaya.
Aynı günler içinde bana facebooktan kursla ilgili bi sayfa açtığını beğenmemi rica ettiğini söyleyen bi mesaj daha aldım.ve dayanamadım karşılık verdim.o gece baya bi kaç saat mesajlaştık.bi yakınlık oldu aramızda.işte kursla ilgili vs.bu bana iltifatlar ediyor ilgisini belli ediyor bi şekilde.en son iyi geceler derken sana bişey soracağım(bu arada "siz"den "sen"e geçiş oldu) nişanlı mısın dedi.ben de evet ama biraz karmaşık deyiverdim işte......ertesi sabah da bi kaç mesaj atmış işte ismimle hitap etmiş gece hiç uyumadım falan yazmış.ilgi hoşuma gitti.aynı günün akşamı da bana duygularını açtı.hem de çok etkileyici ve romantik bi biçimde.ben de ona nişanlı olduğumu olamayacağını söyledim.tamam dedi.olgun bi biçimde kabullendi.
Bi kaç gün geçmeden yine mesaj attı işte bana dön mesajı görünce sana bir şey söyleyeceğim falan.baktım arkası kesilmeyecek bi yere davet ettim konuşmak için ümidini kesin olarak kesmesini söylemek için.hiç karşılık vermeyince mesaj atmaya evam ediyordu ve nişanlımın bunu görme riski vardı çünkü.ters bişey de demeye korkuyordum çünkü doğunun bi ilçesindeyim ve işler biraz farklı yürüyor.
Görüştük yüz yüze ama karşımda eriyor bunu her halinden farkediyorum.anlattım halimi.aklından çıkar dedim.2-3 saat oturduk konuştuk sohbet ettik.sohbeti-ilgisi bana o kadar iyi geldi ki size anlatamam:( yargılamayın kınamayın ne olur.bu arada kurs da devam ediyor tabi.tahtada ders anlatıyorum sürekli gözü bende.eriyip bitti gözlerimin önünde.bu olaylar gelişirken 1 ay içinde 10 kiloya yakın kilo verdi.facebooktan bana mesaj atamamasını kesin olarak söylemiştim görüştüğümüzde.mail adresimi bulmuş oradan yazmaya devam etti ara ara.işte aşkını sevgisini ifade etti.her konuşmanın sonu da yaptığımız çok yanlış ben vicdan azabı duyuyorum seninle yazışmam bile yanlış dememle bitti.3-4 gün ses yok sonra aynı devam.
Sonra maillerine cevap vermemeye karar verdim benden soğusun diye.kursta falan hiç yüzüne bakmamaya.bu hal de 10 gün sürdü.sonra yine aynı devran.ama bu olaylar esnasında ben de etkilenme başladı tabi.bu kadar ilgi ısrar...nişanlıma da bi soğuk davranmaya başladım.yanında iken çok huzurluyum tamam ama aklıma da diğeri geliyor boş bırakmıyor zihnimi.bi kere daha dışarda görüştük sonra tabi ben arkadaşız falan diye kendimi kandırıyorum oturup çay içiyoruz sohbeet ediyoruz havadan sudan başka bişey yok ama kendimi prenses gibi hissettiyriyor bana.
Sonra tayin olayından dolayı haziran ortalarında nişanlımla nikah kıydık.ve o memelekete gitti.ben 15 gün kadar yalnız kaldım bulunduğum ilçede.o arada da mail üzerinden konuşmaya devam ettik günlük havadan sudan hep.sonra bi gün ben bunu çay içmeye eve çağırdım:(( ve baya bi yakınlaştık. Ve sonraki akşam yine...bi hafta boyunca her gün bana geldi.beraber film izledik.sarılıp oturduk.ve en sonunda öpüştük.:(( hem de saatlerce.sayılı gün bitti.eşyamı toplayıp memeleketime döndüm ve bidaha oraya geri dönmeyeceğim tayinim çıktı.geride bırakıp geldim.nişanlımla nikahımı kıydım.onu seviyorum.diğer kişi de aklımda.evleneceğin güne kadar seni bekleyeceğim unutmak kelimesini telaffuz bile etmek istemiyorum o kadar kalbimde yaşayacak aşkın diyor.offfff.
Düğünüm 1 ay sonra her şey tamam.tüm hazırlıklar ev bark gelinlik vs.nişanlımı da seviyorum.ama şu hazırlık stresi ile diğer kişi de aklımdan çıkmıyor.mail atıyor arada hala.ne yapacağım ben=( geride bıraktığım kişi benden küçük ben öğretmenim kendisi liseyi açıktan bitirip bırakmış sanayide esnaflık yapıyor.doğulu.yani kültürü tamamen bizden farklı.ben de bir evin bir kızıyım

bakın bence siz tamamen boşluktasınız ve bu yuzden bır eğilim olmuş bıran once aklınızdan çıkarıp atın sızden 2 yaş küçük aile ve kafa yapınızın uymayacağı bır yalan dünyası... Bence gerçeğe dönün.

pek sevdiği kulu gibi görünmüyo adam boynuzlanmış daha nolsun bir erkek için daha kötü ne olablir garibin haberi bilem yok :44:

Nişanlı diye okudum evliler mi yoksa:53:
Bir de merak ediyorum (kadın erkek farketmez) neden aldatır? Hazır bunu yapan biri varken de cevap istiyorum, yani açıklaması ne olursa olsun ayrılıp yenisiyle beraber olunamaz mı? 10 yılını veren insan var karşınızda bari saygınız,Allah korkunuz olsun da açıklama yapın ayrılın. Kimle öpüşecekseniz beraber olacaksanız olun. En azından adı farklı olur şuankinden.

Pardon uslubunuzu biraz duzeltirseniz sevinirim.Yap yap derken ? Ben konu sahibi degilim karistirdiniz sanirim

Size demedim zaten kusura bakmayin cok sinir bozucu bir durum insan utanir sikilir ya birde gelip burda amlatiliyor ya ayri bir sinir oluyirum bazen bu kadari olmaz bixisletiyorlar gundem yaratmak amaclari diye düşümüyor degiilim
Ben seytana uydu kelimesine katılmıyorum o amacim sizi kirmak değil

Nişanlı diye okudum evliler mi yoksa:53:
Bir de merak ediyorum (kadın erkek farketmez) neden aldatır? Hazır bunu yapan biri varken de cevap istiyorum, yani açıklaması ne olursa olsun ayrılıp yenisiyle beraber olunamaz mı? 10 yılını veren insan var karşınızda bari saygınız,Allah korkunuz olsun da açıklama yapın ayrılın. Kimle öpüşecekseniz beraber olacaksanız olun. En azından adı farklı olur şuankinden.

Evlenmisler es durumu tayini bile yapmis

Yuh yani bu nasıl bir igrenclik. Bide Öpüşmek den bahsediyorsun. Sonra gidip nişanlanin dudagindan opuceksin helali olunca. Kusura bakma okumuşsun falan insan olmamissin . Bu nasıl bir mide iğrenç bide burda utanmadan anlatmissin. :(

note3 kadinlar_klubü

Bu tarz bir ihanette insanin esini haberdar etmeden iliskilerine kaldiklari yerden devam etmesinin tavsiye edilmesini anlayamiyorum, yolda gecerken gozu bir adama takilip ic gecirip sonradan kafasini cevirmemis ki konu sahibi...

İnsan esi hayatina girmeden once yasadiklarindan sorumlu olmayabilir ama on yillik ve arada resmiyet olan bir iliskide ihanet edip sonra hicbir sey olmamis gibi davranmayi dogru bulmak aldatma, heyecan arama sevkinin normallestirilmesidir... Hangimiz hayatimizdaki insanin baskalariyle opusup sonra bir sey olmamis gibi bize sokulmasini kabullenebiliriz?

Back
X