• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim çok büyük....

Namus ,vefa ,ahlak hiçe sayılarak şehvetin eline düşmüş iki insan. Evli bir bayansın kaldı ki nişanlıykende senin gözünü kaldırıp o adama bakmaman lazımdı o gözle.hakkettiği cevabı verip eşine olan ahdini koruyabilmeli ,allah katındaki bu günahın yerini bilmeliydin.
Heyhat ki yalnızlık ,uzaklık bahane edilmiş verilen söz kirletilmiş temiz bir yuva adımları atılırken daha pisletilmiş.
Kursta görüştüğün insan da ne kadar karaktersiz ve ahlak yoksunuymuş ki senin nişanlı olduğunu bildiği halde namusuna göz dikmiş.bu insan ileride seni de bir baskasıyla aldatıcağının sinyalini vermiş.Hemde evli bekar hiç farketmez..
Günahına tövbe et ama ağlayarak ve pişmanlıkla ..evleneceğin kişininde hayatını düşün ve mahvetme onu.ya onu hayatından cıkar yada bu gunahları..

Nikahı kıydın kocanı seviyorsun ama aynı zamanda aldatiyorsun çok garip gerçekten öğretmenim o esnaf diyorsun birde bu kadar nasıl düştünüz pes doğrusu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eminim o çocuk arkadaşları arasında öpüştük falan diye ne dalganızı yapıyordur ya hahahahah dogulu birde bunlar sizi ancak kullanır çok güzel kullandırtmışsınız kendinizi iki üç ilgiye hemen tav olmuşsunuz ya hafifmisiniz siz neyse daha fazla yazmıycam utanın kendinizden bee ögrencinizle hadi o cahil genç erkek yaptı bi hata size ne oluyo ailesi ögrense sizi kurşuna dizer yaa :47::41:

Bunun dogulu olmakla ne alakasi var?!
Lutfen cumlelerinize dikkat edin...

Konu sahibi sacma sapan aktardi diye biz de benzer kelimelerle yargilayacak degiliz.

"Kullanmak" da cografya farketmeksizin kisilikle alakali birseydir.

Onyarginiz sizin bileceginiz sey,
fakat genelleme yaparak, diger insanlari da icerecek bicimde hakaret vari sozler kullanamazsiniz.

ne söyleseniz haklısınız.kimseye yazdığı kötü olan hiçbir şey için bişey demeye hakkım yok.nasıl yandığımı Rabbim biliyor. ayırca şunu da belirteyim karşımdaki insanın statüsünü vs. küçümseme amacı ile yazmadım. hissedileni yazıya aktarmak her zaman mümkün olmayabiiyor.sadece aramızda hayata bakış/yetişme/yaşam kültürü farkını belirtmek istemiştim.kaldı ki 3 yıl kaldım doğuda ve ordaki güzel günlerimi insaniyeti unutamam.
ama tek içime alev salan yorum şu oldu. hiç bilmeden sadece okuyarak o kişi seninle dalga geçiyordur arkandan iması. ne kadar anlatırsam anlatayım yine aktaramayacağım yazıya biliyorum ama durum böyle değildi.neyse.zaten inanın ki ben bunların hepsini duymayı hakettim...

eşine yazık umarım sizin melek görünümlü şeytan yüüzünüzü görür

88 li olanlar 2004te başlamıyor liseye orda bi hesap hatası olmuş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buraya konu açman bir şeyi değiştirmeyecek zaten. Sen bildiğini okuyacaksın. İnsanlar sana kötü söz söyledikçe vicdanını rahatlatmaya mı çalışıyorsun. Buraya konu açman sana bir şey kazandırmayacak. Bir ay sonra o düğün olacak bunu sen de biliyorsun. Bu sen, Allah ve nişanlın arasında bir şey. Ben sadece Allah affetsin diyorum. Ama nişanlın aklıma geldikçe neyse...

ne söyleseniz haklısınız.kimseye yazdığı kötü olan hiçbir şey için bişey demeye hakkım yok.nasıl yandığımı Rabbim biliyor. ayırca şunu da belirteyim karşımdaki insanın statüsünü vs. küçümseme amacı ile yazmadım. hissedileni yazıya aktarmak her zaman mümkün olmayabiiyor.sadece aramızda hayata bakış/yetişme/yaşam kültürü farkını belirtmek istemiştim.kaldı ki 3 yıl kaldım doğuda ve ordaki güzel günlerimi insaniyeti unutamam.
ama tek içime alev salan yorum şu oldu. hiç bilmeden sadece okuyarak o kişi seninle dalga geçiyordur arkandan iması. ne kadar anlatırsam anlatayım yine aktaramayacağım yazıya biliyorum ama durum böyle değildi.neyse.zaten inanın ki ben bunların hepsini duymayı hakettim...

Nişanlısın bunu biliyo ama niyeti başka o ayrı karaktersiz o zaman aaa pardon güya senin nişanlı olmanda karışıktı değil mi öyle yansıtmıştın ona ?

Ciddi soracam hangisi yatakta daha iyi başkalarını da deneyecekmisin ?

Konu sahibini kimse onaylamıyor tamam da bazıları da haddini aşan terbiyesiz yorumlar yapmaya başladılar bile. Ne meraklısınız namus bekçiliğine bir şey olsa da taş atsam diye pusuda bekleyenler varmış, çok yazık.

tamam duygusal gelgitler yaşıyorsunuz.yine kabul ben bu konuya cevap yazıp hayatıma bakacağım,sizin durumunuzu tam olarak anlayamayacağım ve öyle bir niyetim de yok zaten.eşlerini,sevgililerini aldatan kadınların da eski yeşilçam filmlerinden olduğu gibi sürekli kahkahalar atıp kötülük düşünenler olmadığını da biliyorum.ama nolur her yaptığıınz yanlışa Rabbim biliyor,Rabbim sınıyor,Rabbim kınadığınızla sınar falan demeyin.ben mesela seri katilleri de kınarım,ilerde ben de seri katil olursam şimdiden beni kınayabilirsiniz,hatta gelecekteki o "ben"i ben de kınıyorum

Bunun dogulu olmakla ne alakasi var?!
Lutfen cumlelerinize dikkat edin...

Konu sahibi sacma sapan aktardi diye biz de benzer kelimelerle yargilayacak degiliz.

"Kullanmak" da cografya farketmeksizin kisilikle alakali birseydir.

Onyarginiz sizin bileceginiz sey,
fakat genelleme yaparak, diger insanlari da icerecek bicimde hakaret vari sozler kullanamazsiniz.

ne alaka ya şimdi burda konu benmiyim ? ne hakeret etmişim ya komiksiniz cidden zaten orucum çatmıyım şimdi size konu sahibiyle ilgilenin benle değil.

ayıp yahu.Hem adamı aldatın hem buraya yazın aferin dememizi mi beklediniz acaba ? Ayrılın da adama bir faydanız dokunsun kandırmayın artık onu.Aynı şeyi o size yapsa hoşunuza gider miydi ? Elin adamının evinde ne işi var pes yani.Allah ıslah etsin.

Sakın sakın eşini bırakmak gibi bi hata yapma. Öyle elle tutulur bi sorunda yokmuş , çok pişman olursun çok..Herşeyi sil at kafandan , sana ulaşmasını engelle ve kendini evliliğine odakla :ssz:

Back
X