• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim çok büyük....

Evleneceksin ve o hep icinde biyerde kalicak.Bu boyledir.Bu seyirde giden hikayelerin hemen hepsi boyle bitmistir.O yuzden uzulup durma yapacak bisey yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir hafta boyunca cagirmaya devam ettiysen,dogulunun ki daha hosunu gitti zannedersem.

Ne kadar ayip...

Kelimeleri acikca kullanmayinca cok mu duzgun oluyor yorumlarimiz?
Hele bir kadinin agzina hic yakistiramadim...

Not:
Konuda gecen "dogulu" takintisi ise tam bir facia.
Yahu bir cok uyenin kendisi, ailesi veya esi o cografyadan olabilir.
Bu nasil bi ozensiz tavirdir anlamiyorum.

nasıl yani ya kocan bilmesin o adamı bırak ve kocanla evliliğini sürdür diyenlere ianmıyorum
kandırılmak çok kötü bir şey sizin başınıza gelse bilmemeyi mi tercih ederdiniz

Evleneceksin ve o hep icinde biyerde kalicak.Bu boyledir.Bu seyirde giden hikayelerin hemen hepsi boyle bitmistir.O yuzden uzulup durma yapacak bisey yok.

Nikahı kıymışlar bile :50:

arkadaş dogru demiş hoşuna gitti ki çagırdı ciddi ciddi dile getirmiş yazmış olması mı size dokundu kocasını ögrencisiyle aldatmış burda nerdeyse masum zavallı çıkaracaksınız. kadını oldu birde tebrik edelim tabiki de gerçekleri söylüycez...

herkesin başına herşey gelebilir tabbii ki bunu belki yarın bir gün (Allah korusun) ben de veya en sert eleştiren de yapabilir.
ama bu saatten sonra yapılacak şeyler var , farkındaysan her şey sadece senin etrafında dönuyor , herşeyi kendi benciliğin çerçevesinde yönetiyorsun buna bi dur demek zorundasın

arkadaş dogru demiş hoşuna gitti ki çagırdı ciddi ciddi dile getirmiş yazmış olması mı size dokundu kocasını ögrencisiyle aldatmış burda nerdeyse masum zavallı çıkaracaksınız. kadını oldu birde tebrik edelim tabiki de gerçekleri söylüycez...

Aynen öyle çünkü adamın ilgisi hoşuma gitti diyor sevdiği kişinin kocası olduğunu söyluyor
diğeriyle aralarında aşk vs yokmuş e o zaman ne istiyor bu adamdan?

Aynen öyle çünkü adamın ilgisi hoşuma gitti diyor sevdiği kişinin kocası olduğunu söyluyor
diğeriyle aralarında aşk vs yokmuş e o zaman ne istiyor bu adamdan?

bizde anlamadık arkadaş kınamayın başınıza gelir diyo ne gelir ya bu nasıl bir akıl tutulmasıdır kimi seviyosun madem kocanı seviyosun ne diye aldatıyosun heyecan mı aradı bişeyler tatlı gelmiş olmalı işte

Malesef 10 senelik bir ilişki ve mesafe, alışkanlıklar, yeni bir heyecana yenilmiş.
Bana çok olağanüstü gelmiyor açıkçası, bu heyecana yenilmek.
Tabi ki eve davet etmeniz, yaşananlar, hem de evliyken hiççç doğru değil.
Bir bayanın böyle birşeyi nasıl yaşamasını istemezsem, bir erkeğinde yaşamasını istemem.
Yaşanmamış bir heyecan, yarım kalmışlık size heyecan veriyor şuan ama yanlış yoldasınız.
Ya da evlendiğiniz insana karşı gerçekten duygunuz bitmiş ise, bunu ona yapmayın,
ayrılın olsun bitsin.
Pişmansanız da, dönüp arkanıza bakmayın, aklınızdan bile geçirmeyin.

ne alaka ya şimdi burda konu benmiyim ? ne hakeret etmişim ya komiksiniz cidden zaten orucum çatmıyım şimdi size konu sahibiyle ilgilenin benle değil.

Orucluysaniz kendinize... sinir bozuklugu yapiyorsa tutmayin yani, bu durum beni ilgilendirmez ki.

Ayrica kurdugunuz cumlelere dair sorumlulugunuzu ortadan kaldiran birsey degil oruclu olmak,
Forumun yani sira -din alimi degilim fakat bildilgim kadariyla- islamiyette de boyle...

Konu sahibinin yanlisina iliskin yorumumu yaptim zaten.
Uygun olmayan "dogulular kullanir" cumlenize dair elestirim de gayet net.

Siniriniz yatisacaksa siz benim "komikliklerime" gulmeye devam edin...

Daha fazla uzatmayacagim, iyi gunler...

Orucluysaniz kendinize... sinir bozuklugu yapiyorsa tutmayin yani, bu durum beni ilgilendirmez ki.

Ayrica kurdugunuz cumlelere dair sorumlulugunuzu ortadan kaldiran birsey degil oruclu olmak,
Forumun yani sira -din alimi degilim fakat bildilgim kadariyla- islamiyette de boyle...

Konu sahibinin yanlisina iliskin yorumumu yaptim zaten.
Uygun olmayan "dogulular kullanir" cumlenize dair elestirim de gayet net.

Siniriniz yatisacaksa siz benim "komikliklerime" gulmeye devam edin...

Daha fazla uzatmayacagim, iyi gunler...

size de iyi günlerrr ................:ssz:

birini severken başka birisinden hoşlanmayı anlarım sonuçta kalbe söz geçmez derler ancak siz nişanlınızı aldatmışsınız.kusura bakmayın ama ikisini birden idare etmişsiniz.diğer adamın size karşı olan zaafın boşta kaldığınız için kullanmışsınız.olan bu..adamla görüşmüş,öpüşmüşsünüz daha ne olsun..

maden gönlünüz başka birine kaydı peki neden nişanı atmadınız neden nikah yaptınız?

acaba tekrar o şehire döncek olsaydınız yine öbürünü unutabilecek miydiniz?

Ne kadar ayip...

Kelimeleri acikca kullanmayinca cok mu duzgun oluyor yorumlarimiz?
Hele bir kadinin agzina hic yakistiramadim...

Not:
Konuda gecen "dogulu" takintisi ise tam bir facia.
Yahu bir cok uyenin kendisi, ailesi veya esi o cografyadan olabilir.
Bu nasil bi ozensiz tavirdir anlamiyorum.

Kardes bana bulasma istersen. Diyarbakirliyim ve kürdüm.

Bizde doguluyuz arkadas noluyomus dogulu olunca yazdiklariniza dikkat edin biraz lacka lacka yilisik yilisik konusuyosunuz yok kara kasli kara gozlu bilmem ne dayanamamis sen benim kara kasima kara gozume kurban olllll! !!!

Once insanlarla mesafeli olmayi ogrenmelisiniz bir öğretmenin öğrencisiyle öpüşmesi ne demek ya. İğrenç. simdi şuraya vicdaninizi rahatlatacak hicbisey yazamayiz kusura bakmayin yaptiginiz kabul edilebilir birşey değil erkekler neden aldatiyor diye düşünürken kadinlarin aldatmasi da bizi korkutuyor sonumuz hayrolsun. bir anlik hata da diyemeyeceğim çünkü günlerce eve cagirmissiniz ve sanirim hala konusuyorsunuz. nisanlinizin gözünün içine bakarken utanacaksiniz, ve belki çocuğunuz olacak ona bakip utanacaksiniz, utanma duygusu kaldiysa.

Nikahı kıymışlar bile :50:

Aaa satiraralari kacmis gozumden meryem.Nikah kiyilmissa ozaman gecmis olsun. Yapicak bisey yok demistim ya artik yapacak hicbisey yok.Simdi izninle gec olmadan biz kalkalim konu sahibini vicdani ve pismanligiyla basbasa birakalim.

Bir de hergun bu tarz 10 posta konu aciliyor..Herbirine sinirimizi bozsak sakinlestiricilerle ayakta dururuz.O yuzden ne fazla empati yapin ne bu kadar icsellestirin konudaki mazlum kisiyle kendinizi ne de elestiri de ayari kacirin.

Son düzenleme:
Bizde doguluyuz arkadas noluyomus dogulu olunca yazdiklariniza dikkat edin biraz lacka lacka yilisik yilisik konusuyosunuz yok kara kasli kara gozlu bilmem ne dayanamamis sen benim kara kasima kara gozume kurban olllll! !!!

ben yazdım kara kaş kara göz ya yalan mı ? hem ne laçkası yazmışım siz çok alıngansınız abv bişey denmiyor valla :18::18:

Son düzenleme:
Aaa satiraralari kacmis gozumden meryem.Nikah kiyilmissa ozaman gecmis olsun. Yapicak bisey yok demistim ya artik yapacak hicbisey yok.Simdi izninle gec olmadan biz kalkalim konu sahibini pismanliginla basbasa birakalim.

Bir de hergun bu tarz 10 posta konu aciliyor..Herbirine sinirimizi bozsak sakinlestiricilerle ayakta dururuz.O yuzden ne fazla empati yapin ne bu kadar icsellestirin konudaki mazlum kisiyle kendinizi ne de elestiri de ayari kacirin.

İŞte bu konuda çok haklısın ben de uzaklaşıyorum konudan yoksa dediğin gibi ....

Back
X