Derdim çoktur hangisi ne yanayim

Asqm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
17
3
1
31
Dokuz aylık evliyim. Kaçarak evlendim. Geçen sene bu gün tanışmıştık tanıştıktan üç ay sonra evlendik . Sorunsuz gün geçmiyor her allahım günü sessiz sessiz gizli gizli ağlamaktan bıktım usandım kocamın hizmetkarı gibi hissediyorum kendimi 8 aylıkta hamileyim hamileligim boyunca hiç hamile gibi davranmadim kalktım hizmet ettim hiç yerimde durmadım hali da yıkadım cam da sildim koltuk kanepe me var ne yok kaldırıp temizledim ilk üç ayında işe gidip geldim çalıştım. Hatta son onbeş gündür evde tadilat vardı harc ta kardim sıva da yardımda ettim badana yapıldı önce de sonra da temizlik yaptım. Hani normal adam dahi yapmaz bazı yaptiklarimi bunlara rağmen midemde kalksa yemek pisirdim. Hiç bi zaman işten kaçmadım şu son iki üç gündür çok kötü oldum midem karnım kasiklarimdan ölüyorum iki gün önce doktora gittim iki cm açılman var dedi ama suyum gelmedi bi de sancim yoktu bi de bebeğim ters dönmüş sezaryenle doğum olabilir dedi oturamıyorum yatamiyorum bu akşam halsizlestim alttan beni sıkan bi ağrı gibi boğucu bi ağrı vardi. Eşime anlattım bi de korktum bebeğin kordonu dolanır mi falan diye o da babasını arayıp araba sordu doktora gitmek için babası da karın yalandan yere şey yapıp ta sana neden rahat ettirmiyo yat uyu sen yarın işe gidicen dedi . Bu sadece bu akşam olan bi örnek eşimin hayatında hizmetçi gibiyim oğullarının yemeğini yapicam üstünü giydiricem altına yatıcam gönlünü eglendiricem. Sinirlenince sınırını benden çıkartacak ağzımı acmicam kirilmicam darilmicam bi şey istemicem kocamsa konunun farkında da işine geliyor gibi söylediğim de ya bi şey yâpicaksin zor geliyorsa yapma diyo ya da hizmetçi m değilsin gibi şeyler söylüyor ama istemem yan cebime koy hesabı söylüyor tek sorun bu da değil kaynanalar bir oturuyoruz hayat burnumdan geliyor eşim sabret afarkindayim demekten başka bir şey demiyor sesimi cikartmiyorum ama bitik durumdayım hiç arkadaşım kimsem yok dertlesebilecegim bende buraya yazıp az da olsa içimi dökmek rahatlamak istemdim

Yapma.kendileri yapsın yaptıkları kadarıyla da yetinsinler.

Hamile hamile o kadar işi niye yaptınız? Eliniz değmişken boya badanayı, sıvayı falan da siz yapsaydınız bari. Siz hamilesiniz hanımefendi, inşaat işçisi değil. Allah muhafaza, bu kadar aksiyona iyi dayanmış bebeğiniz.

Diğer konulara gelince, siz paspas olmakta ısrar ederseniz millet de sizi etmekte ısrar eder. Kendi değerinizi kendiniz düşürmüşsünüz.

Edit :sıvaya da yardım etmişsiniz zaten, bravo

Kamu spotu :kaçarak evlenmeyin.

Hadi kendi canının kıymeti yok diyelim,karnındaki bebeğin de mi kıymeti yok? Bu kadar iş yapmak ne ?7 yıldır evliyim bir defa halı yıkamadım.Hamileyken çalıştım doğuma kadar ama bedenimi,bebeğimi yoracak kadar amele gibi iş yapmadım.

Üç aydır tanıdığın adamla kaçmak, evlenmek,hemen çocuk yapmak, kayınvalidelerle oturmak şeklinde zincirleme hata yapmışsınız.
Biraz kendinize değer verin,siz köle değil eşsiniz.

Önce siz dik duracaksınız. Hele bundan sonra sadece kendiniz de değil çocuğunuz için de dik durmak zorundasınız. Ezdirmeyin kendinizi lütfen!! Eşiniz sizi küçümsediğinde yada sizi ezip hemen sonra konuyu saptırdığında tavrınızı koyun ve asla taviz vermeyin!! İlk fırsatta ayrı bir eve çıkın bu konuda kararlı davranın.
Kolay hayırlı güzel bir doğum dilerim size:))

Kendine acımıyosun onu anladık da karnındakine ne hakla böyle eziyet edersin ya. Yarın doğunca da atarsın beşiğe ağlata ağlata işleri yaparsın matah bi şey gibi

Canim bile bile lades demissin. Hata etmissin. Gorunen koy 3 aylik adama kacmak klavuz iste bu. Pek anormal bir durum yok acikcasi olmasi muhtemel seyler olmus. Ailenle kussen baris. Resti cek. Sende bir insan evladisin bu nedir!

3-4 hatayı üst üste yapmışsınız.
Bebeğe yazık...
Kp anlayışlı biri gibi durmuyor
Allah yardımcınız olsun...

tek kelime: kendi düşen ağlamaz.kaçmış ve hemrn hamile kalmissiniz yazık bu kötülüğü insan kendine yapmaz.tek acidigim o zavallı bebek...

Hizmetçi gibi çalışırsan hizmetçi olarak kullanırlar tabi seni üzmek sitemem ama ilk önce sen kendine değer vericeksin

Kactigin adamin bir de cocuklari mi var?

Bu kadar kendini harap etme, yaptigin her is senin gorevin olarak uzerine yapisacak.
Kocan kac yasinda ki seni doktora goturmek icin babasina soruyor? Senin yasin kac? Ailenle baris mutlaka, iyice arkasiz bellemesinler seni.

3 aydır tanıdığın Adama kaçmışsın, 9 aylık evlisin daha evliliğin oturmadan 8 aylık hamilesin, birde normal insanın yapmayacağı işleri şu hamile halinle yapıyorsun,
bütün bu dertleri kendine sen çekmişsin, kendine ve bebeğine önce sen iyi davran , sonra eşinden bekle bence, yazık değilmi sana , niye bu kadar paralıyorsun kendini, lütfen kendine değer ver biraz, yazık değilmi o bebeğe, bu kadar iş niye

bebeklerin de haklari var anne karninda.. üzülüyorum böyle seyleri okuyunca.. ben biraz is yapinca vicdan azabi cekiyorum, ben yotuluyorum karnimdaki ne kadar huzursuzdur diye.. bunlar yapilmaz.. kacarak evlenip te mutlu olanini ben görmedim.. muhakkak pürüz cikiyor.. annen babanla konusmuyor musun

Hamilesiniz bir de siz merak etmeyin eden bulur.... Siz ağlamayjn bebeğiniz gelecek yakında bırakın iş güç kalsın sizin dinlenmeniz lazım sizi uykusuz yorucu geceler bekliyor

Sen bunun için mi dünyaya geldin? Ne halleri varsa görsünler sen at kenara biraz para geri kalan işi de yapma canından kıymetli mi

Allah kolaylık versin sabırlar versin...gerçekten çekilmesi çok zor bir durum..biraz alttan almayı bırak..yapma her dediklerini..nekadar acımasızlar numara yapıyordur falan...Allah ıslah etsin ne diyeyeim...
evlilik kararı çok hızlı olmuş çocuk kararı çok hızlı olmuş..tanımadan etmeden gençler kendine yazık ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…