Derdim çoktur hangisi ne yanayim

Hakkında hayırlısı olsun rabbim dayanma gücü versin

Bütün bunlara sen izin vermişsin!

Senin yaptıkların hayret verici de ,eşinin yaptığı daha da beter;ne demek hastane için babasını araması?

Seni cok iyi anlayabiliyorum ayni seyleri bende yasadim
bende kacarak evlendim yani daha dogrusu kactim nisan taktik sonra dugun yaptik (aileminde oldugu)
hamileyken yapmadigim seyleri yaptim o yetmiyomus gibi hakaretler hakaretler ..... tek yaptigim Allaha dua etmekti inanirmisiniz Allah yardimci oldu o surecti normal bi surec gecirmeme ragmen bebegim cok saglikli dogdu bana hakaret edildiginde bile guluyodum elimde olmadan hani igne yapilmakdan vucudunuz uyusur ya demekki okadar uyusmus beynim ben guldukce guler yuzlu polyana gibi davrandikca dahada azittilar
en sonunda dayanamadim ciktim o evden
eger ailenin destegi varsa arkandaysa veya senin durumun varsa cik git ordan bi dk bekleme cunku sonucu bu olacak eninde sonunda hayatin boyunca boyle yasayamazsin cekilmez
hem kendine hem bebegine yazik etmis olursun

Kaçarak evlendiniz ?
9 aylık evlisiniz ?
8 aylık hamilesiniz ?

Aha buyrun yine piskolojisi bozuk bir çocuk dünya ya gelecek.
Allah akıl fikir versin, ne diyeyim ?

Yalan yok eşim ailesi gibi hor görmüyor öyle arada bi yükleniyor onu da hamilelikte yapmadı elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor . Ama böyle özgü benim kalmadi gibi önceden kendine güvenen kendini ezdirmeyen biriydim şimdi ise çoğu şey susuyorum yoruldum galiba

Canim bile bile lades demissin. Hata etmissin. Gorunen koy 3 aylik adama kacmak klavuz iste bu. Pek anormal bir durum yok acikcasi olmasi muhtemel seyler olmus. Ailenle kussen baris. Resti cek. Sende bir insan evladisin bu nedir!
Ailemle baris tim 4 ay falan oldu onların bu olanlardan haberi yok anlatmiyorum kimseye eşim sabret diyo ama nereye kadar ne yapi cam nasil bi tavır ali cam iki arada bi derede kaldim

çok erken pes ediyorsun.
çocuk olduktan sonra hayatın daha da zorlaşacak.
aynı evdesiniz değil mi?
ev ayıramıyormusunuz?
çok ezdirmişssin kendini çok fazla.
sen kendine acımazssan sana kimse acımaz.
eşler de dahildir buna.

tatlım bı kalk da silkelen kendıne gel... sen nıye boyle yapıyorsun... bırak ısı gucu akrnın burnunda gunahh bak o cocuga yenı gebeler 1 bardak suya kalkmıoo bebegıne zarar verme ayrıca dr ıhmal etme ay cok uzuldum... ama sana en ıyı ılac kendın sın guclu durmak zorundasın bunu başar hayatım... bu hayat 1 kere gelıyor... bak anne de olacaksın... degıstırmek kendı elınde.. daha çok erken evlılığın duzeltmeye bak... aglamak ağlama getırır... ılk adım senın atman lazım... dımdık dur hayata esıne aılesıne... kendı aılenle paylaşabılırmısın bılmıyorum ama ben sana destek olmaya hep varım ne zaman konusmak ıstersen yaz bana

Tüm sorunların sebebi kaçman. Hayatının hatası!

Neyseki konuya bana düğün yapmadılar gelinlik almadılardan girmemişsin. Tebrik ederim seni.

Kocanın altına yatmak ne pis bir tabir?

eşin seni doktora götürmek için babasını arayıp icazet mi alıyor ?
daha çok ezilirsin bu gidişle ..
bırak yapma iş falan hastayım de gir odana yat.. kim ne düşünürse derse desin..

ailenle küssen barışmak için çaba sarfet ,

sen bunların kölesimisin , yazık sanada bebeğede

Kendine acımıyosun onu anladık da karnındakine ne hakla böyle eziyet edersin ya. Yarın doğunca da atarsın beşiğe ağlata ağlata işleri yaparsın matah bi şey gibi
Öyle ağzına geleni geldiği gibi konuşmak kolay hasta dahi olsam k aynanam izin günü de sabahtan akşama kadar her işi yaptırıyor hastayım desem yüz degisiyo tamam tamam bırak senin yapacağın işin der gibi elinde ayagindaki kaldırıp atiyo bütün gün zehir oluyo yapsam bi dert yapmazsam ayrı dert sen çaresizlik ne demek biliyor musun evde huzursuzluk oluyo eşime satasiyo zaten eşim bu kadar çok iş yaptığımı bilse evde savaş çıkar eşim varken pek dokunmuyolar arayıp gunduzleyin sık sık kontrol ediyor iş yaptırıyorlar mi diye yalan söylüyorum mecburen huzursuzluk kavga ileri gider diye susuyorum

eşin seni doktora götürmek için babasını arayıp icazet mi alıyor ?
daha çok ezilirsin bu gidişle ..
bırak yapma iş falan hastayım de gir odana yat.. kim ne düşünürse derse desin..
Hayır araba babasindaydi araba istedi allah razı olsun hiçbir zaman kimseye bi şey sorupta bana bi şey yapmadi

Yani yazacak çok şey var tabi ama ben yene susayım bari

Eşinizin size çok yüklenmediğini falan düşünmüyorum bal gibide ezdiriyor sizi siz o kadar iş yaparken görmüyormu yada anlatmıyor musunuz eve gelince hamile halinizi bırakın normal şartlarda bile sizemi kaldı o kadar iş yapmak yazık valla o karnınızdaki sabi ye yazık doktora gitmek için bile babasını arayan bir adamdan ne koca olur ne baba nacizhane tavsiyem bir an evvel kurtulun o evden ve o koca müsvettesinden.

Yani yazacak çok şey var tabi ama ben yene susayım bari

Eşinizin size çok yüklenmediğini falan düşünmüyorum bal gibide ezdiriyor sizi siz o kadar iş yaparken görmüyormu yada anlatmıyor musunuz eve gelince hamile halinizi bırakın normal şartlarda bile sizemi kaldı o kadar iş yapmak yazık valla o karnınızdaki sabi ye yazık doktora gitmek için bile babasını arayan bir adamdan ne koca olur ne baba nacizhane tavsiyem bir an evvel kurtulun o evden ve o koca müsvettesinden.

Kaçarak evlendiniz ?
9 aylık evlisiniz ?
8 aylık hamilesiniz ?

Aha buyrun yine piskolojisi bozuk bir çocuk dünya ya gelecek.
Allah akıl fikir versin, ne diyeyim ?
Ne kadar kolay yargilayabiliyor ne kadar basit cikiyo cümleler her zaman önünü arkasını bilmeden konuşur musun kimse keyfi yen rahatını bozmaz kimse bile bile ateşe atılmaz ama tabi konuşmak kolay olan ahkam kesmek ben her gece mutlu bi çocuk olsun diye hayal kuruyorum benim diyorum içimde diyorum yargi almak kolay

Hayır araba babasindaydi araba istedi allah razı olsun hiçbir zaman kimseye bi şey sorupta bana bi şey yapmadi

iyide babası azarlayınca ne yaptı kalkıp sizi taksiyle hastaneye götürdü mü ?
yoksa yatıp uyudu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…