Bütün bunlara sen izin vermişsin!Dokuz aylık evliyim. Kaçarak evlendim. Geçen sene bu gün tanışmıştık tanıştıktan üç ay sonra evlendik . Sorunsuz gün geçmiyor her allahım günü sessiz sessiz gizli gizli ağlamaktan bıktım usandım kocamın hizmetkarı gibi hissediyorum kendimi 8 aylıkta hamileyim hamileligim boyunca hiç hamile gibi davranmadim kalktım hizmet ettim hiç yerimde durmadım hali da yıkadım cam da sildim koltuk kanepe me var ne yok kaldırıp temizledim ilk üç ayında işe gidip geldim çalıştım. Hatta son onbeş gündür evde tadilat vardı harc ta kardim sıva da yardımda ettim badana yapıldı önce de sonra da temizlik yaptım. Hani normal adam dahi yapmaz bazı yaptiklarimi bunlara rağmen midemde kalksa yemek pisirdim. Hiç bi zaman işten kaçmadım şu son iki üç gündür çok kötü oldum midem karnım kasiklarimdan ölüyorum iki gün önce doktora gittim iki cm açılman var dedi ama suyum gelmedi bi de sancim yoktu bi de bebeğim ters dönmüş sezaryenle doğum olabilir dedi oturamıyorum yatamiyorum bu akşam halsizlestim alttan beni sıkan bi ağrı gibi boğucu bi ağrı vardi. Eşime anlattım bi de korktum bebeğin kordonu dolanır mi falan diye o da babasını arayıp araba sordu doktora gitmek için babası da karın yalandan yere şey yapıp ta sana neden rahat ettirmiyo yat uyu sen yarın işe gidicen dedi . Bu sadece bu akşam olan bi örnek eşimin hayatında hizmetçi gibiyim oğullarının yemeğini yapicam üstünü giydiricem altına yatıcam gönlünü eglendiricem. Sinirlenince sınırını benden çıkartacak ağzımı acmicam kirilmicam darilmicam bi şey istemicem kocamsa konunun farkında da işine geliyor gibi söylediğim de ya bi şey yâpicaksin zor geliyorsa yapma diyo ya da hizmetçi m değilsin gibi şeyler söylüyor ama istemem yan cebime koy hesabı söylüyor tek sorun bu da değil kaynanalar bir oturuyoruz hayat burnumdan geliyor eşim sabret afarkindayim demekten başka bir şey demiyor sesimi cikartmiyorum ama bitik durumdayım hiç arkadaşım kimsem yok dertlesebilecegim bende buraya yazıp az da olsa içimi dökmek rahatlamak istemdim
Seni cok iyi anlayabiliyorum ayni seyleri bende yasadimDokuz aylık evliyim. Kaçarak evlendim. Geçen sene bu gün tanışmıştık tanıştıktan üç ay sonra evlendik . Sorunsuz gün geçmiyor her allahım günü sessiz sessiz gizli gizli ağlamaktan bıktım usandım kocamın hizmetkarı gibi hissediyorum kendimi 8 aylıkta hamileyim hamileligim boyunca hiç hamile gibi davranmadim kalktım hizmet ettim hiç yerimde durmadım hali da yıkadım cam da sildim koltuk kanepe me var ne yok kaldırıp temizledim ilk üç ayında işe gidip geldim çalıştım. Hatta son onbeş gündür evde tadilat vardı harc ta kardim sıva da yardımda ettim badana yapıldı önce de sonra da temizlik yaptım. Hani normal adam dahi yapmaz bazı yaptiklarimi bunlara rağmen midemde kalksa yemek pisirdim. Hiç bi zaman işten kaçmadım şu son iki üç gündür çok kötü oldum midem karnım kasiklarimdan ölüyorum iki gün önce doktora gittim iki cm açılman var dedi ama suyum gelmedi bi de sancim yoktu bi de bebeğim ters dönmüş sezaryenle doğum olabilir dedi oturamıyorum yatamiyorum bu akşam halsizlestim alttan beni sıkan bi ağrı gibi boğucu bi ağrı vardi. Eşime anlattım bi de korktum bebeğin kordonu dolanır mi falan diye o da babasını arayıp araba sordu doktora gitmek için babası da karın yalandan yere şey yapıp ta sana neden rahat ettirmiyo yat uyu sen yarın işe gidicen dedi . Bu sadece bu akşam olan bi örnek eşimin hayatında hizmetçi gibiyim oğullarının yemeğini yapicam üstünü giydiricem altına yatıcam gönlünü eglendiricem. Sinirlenince sınırını benden çıkartacak ağzımı acmicam kirilmicam darilmicam bi şey istemicem kocamsa konunun farkında da işine geliyor gibi söylediğim de ya bi şey yâpicaksin zor geliyorsa yapma diyo ya da hizmetçi m değilsin gibi şeyler söylüyor ama istemem yan cebime koy hesabı söylüyor tek sorun bu da değil kaynanalar bir oturuyoruz hayat burnumdan geliyor eşim sabret afarkindayim demekten başka bir şey demiyor sesimi cikartmiyorum ama bitik durumdayım hiç arkadaşım kimsem yok dertlesebilecegim bende buraya yazıp az da olsa içimi dökmek rahatlamak istemdim
Yalan yok eşim ailesi gibi hor görmüyor öyle arada bi yükleniyor onu da hamilelikte yapmadı elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor . Ama böyle özgü benim kalmadi gibi önceden kendine güvenen kendini ezdirmeyen biriydim şimdi ise çoğu şey susuyorum yoruldum galibaÖnce siz dik duracaksınız. Hele bundan sonra sadece kendiniz de değil çocuğunuz için de dik durmak zorundasınız. Ezdirmeyin kendinizi lütfen!! Eşiniz sizi küçümsediğinde yada sizi ezip hemen sonra konuyu saptırdığında tavrınızı koyun ve asla taviz vermeyin!! İlk fırsatta ayrı bir eve çıkın bu konuda kararlı davranın.
Kolay hayırlı güzel bir doğum dilerim size:))
Ailemle baris tim 4 ay falan oldu onların bu olanlardan haberi yok anlatmiyorum kimseye eşim sabret diyo ama nereye kadar ne yapi cam nasil bi tavır ali cam iki arada bi derede kaldimCanim bile bile lades demissin. Hata etmissin. Gorunen koy 3 aylik adama kacmak klavuz iste bu. Pek anormal bir durum yok acikcasi olmasi muhtemel seyler olmus. Ailenle kussen baris. Resti cek. Sende bir insan evladisin bu nedir!
çok erken pes ediyorsun.Yalan yok eşim ailesi gibi hor görmüyor öyle arada bi yükleniyor onu da hamilelikte yapmadı elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor . Ama böyle özgü benim kalmadi gibi önceden kendine güvenen kendini ezdirmeyen biriydim şimdi ise çoğu şey susuyorum yoruldum galiba
Dokuz aylık evliyim. Kaçarak evlendim. Geçen sene bu gün tanışmıştık tanıştıktan üç ay sonra evlendik . Sorunsuz gün geçmiyor her allahım günü sessiz sessiz gizli gizli ağlamaktan bıktım usandım kocamın hizmetkarı gibi hissediyorum kendimi 8 aylıkta hamileyim hamileligim boyunca hiç hamile gibi davranmadim kalktım hizmet ettim hiç yerimde durmadım hali da yıkadım cam da sildim koltuk kanepe me var ne yok kaldırıp temizledim ilk üç ayında işe gidip geldim çalıştım. Hatta son onbeş gündür evde tadilat vardı harc ta kardim sıva da yardımda ettim badana yapıldı önce de sonra da temizlik yaptım. Hani normal adam dahi yapmaz bazı yaptiklarimi bunlara rağmen midemde kalksa yemek pisirdim. Hiç bi zaman işten kaçmadım şu son iki üç gündür çok kötü oldum midem karnım kasiklarimdan ölüyorum iki gün önce doktora gittim iki cm açılman var dedi ama suyum gelmedi bi de sancim yoktu bi de bebeğim ters dönmüş sezaryenle doğum olabilir dedi oturamıyorum yatamiyorum bu akşam halsizlestim alttan beni sıkan bi ağrı gibi boğucu bi ağrı vardi. Eşime anlattım bi de korktum bebeğin kordonu dolanır mi falan diye o da babasını arayıp araba sordu doktora gitmek için babası da karın yalandan yere şey yapıp ta sana neden rahat ettirmiyo yat uyu sen yarın işe gidicen dedi . Bu sadece bu akşam olan bi örnek eşimin hayatında hizmetçi gibiyim oğullarının yemeğini yapicam üstünü giydiricem altına yatıcam gönlünü eglendiricem. Sinirlenince sınırını benden çıkartacak ağzımı acmicam kirilmicam darilmicam bi şey istemicem kocamsa konunun farkında da işine geliyor gibi söylediğim de ya bi şey yâpicaksin zor geliyorsa yapma diyo ya da hizmetçi m değilsin gibi şeyler söylüyor ama istemem yan cebime koy hesabı söylüyor tek sorun bu da değil kaynanalar bir oturuyoruz hayat burnumdan geliyor eşim sabret afarkindayim demekten başka bir şey demiyor sesimi cikartmiyorum ama bitik durumdayım hiç arkadaşım kimsem yok dertlesebilecegim bende buraya yazıp az da olsa içimi dökmek rahatlamak istemdim
Öyle ağzına geleni geldiği gibi konuşmak kolay hasta dahi olsam k aynanam izin günü de sabahtan akşama kadar her işi yaptırıyor hastayım desem yüz degisiyo tamam tamam bırak senin yapacağın işin der gibi elinde ayagindaki kaldırıp atiyo bütün gün zehir oluyo yapsam bi dert yapmazsam ayrı dert sen çaresizlik ne demek biliyor musun evde huzursuzluk oluyo eşime satasiyo zaten eşim bu kadar çok iş yaptığımı bilse evde savaş çıkar eşim varken pek dokunmuyolar arayıp gunduzleyin sık sık kontrol ediyor iş yaptırıyorlar mi diye yalan söylüyorum mecburen huzursuzluk kavga ileri gider diye susuyorumKendine acımıyosun onu anladık da karnındakine ne hakla böyle eziyet edersin ya. Yarın doğunca da atarsın beşiğe ağlata ağlata işleri yaparsın matah bi şey gibi
Hayır araba babasindaydi araba istedi allah razı olsun hiçbir zaman kimseye bi şey sorupta bana bi şey yapmadieşin seni doktora götürmek için babasını arayıp icazet mi alıyor ?
daha çok ezilirsin bu gidişle ..
bırak yapma iş falan hastayım de gir odana yat.. kim ne düşünürse derse desin..
Yok küs değilim ama onlara yansıtmak istemiyorumailenle küssen barışmak için çaba sarfet ,
sen bunların kölesimisin , yazık sanada bebeğede
Ne kadar kolay yargilayabiliyor ne kadar basit cikiyo cümleler her zaman önünü arkasını bilmeden konuşur musun kimse keyfi yen rahatını bozmaz kimse bile bile ateşe atılmaz ama tabi konuşmak kolay olan ahkam kesmek ben her gece mutlu bi çocuk olsun diye hayal kuruyorum benim diyorum içimde diyorum yargi almak kolayKaçarak evlendiniz ?
9 aylık evlisiniz ?
8 aylık hamilesiniz ?
Aha buyrun yine piskolojisi bozuk bir çocuk dünya ya gelecek.
Allah akıl fikir versin, ne diyeyim ?
Hayır araba babasindaydi araba istedi allah razı olsun hiçbir zaman kimseye bi şey sorupta bana bi şey yapmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?