Derdim daglardan büyük

ben konuyu inandırıcı bulmadım.
3 haftalık hamile olduğunu nasıl anladın? Sanırım idrar testinde falan çıkmıyor hemen.
madem bunalımda falansın acayip karakterler kullanıp yazman yazı dilin üslübun bu durumunu yansıtmıyor nedense.

hadi diyelim doğru, ilk yapacağın şey hamileliği bitirmek ve bu adamdan kurtulmak. gerekirse polise giderek sana yaklaşmasını engellemek. ama senin gönlün yok bunda herhalde.

hala aynı fikirdeyim. tek bir farkla.önce acımıştımda cahilliğine şimdi yanlızca tiksiniyorum.oda canına kıydığın bebek için. bir daha okursun belki diye alıntı yaptım. bazı insanlar bir seferde anlamıyo çünkü hatasını. tıpkı senin gibi yani.

halini anlatmak için çok ama çok yanlış yerlerde dolanıyosun kardeşim...burda bekar olmamam ragmen bircok kadının hamıle kalabılmek ıcın verdıgı ınanılmaz mucadeleyı cok zaman gozlerım dolarak okuyorum..ve sen neler neler anlatıyorsun utanmadan ve sıkılmadan pess....tehdit oylemı gec bunları...senın canın bıle bıle ıstıyo sankı zorla tecavuze ugruyormussun gıbı lagaluga yapıyorsun..senıde senle o haltı yıyenı de mevla azabıyla ıslah edecektır...

konuyu açan insancık ortaklıklarda yok derdi demekki bi taş parçası kadar büyük değilmiş!!!

Kusura bakmayında siz en büyük dertleri hak etmişsiniz! Bu az bile size...
Önce aldırdıgınız çocugun,(ki eminim bunuda aldırırsın senin için günahın sınırı yok!)
Sonra mutsuz bıraktıgın bir evliliğin,ardından yaptıgın zinaların hesabını nasıl vericeksin çok merak ediyorum...Elhamd Rabbim büyük...Hesabı da çok hızlı gören!...
SEN HESABINI VEREMEYECEĞİN İŞLER İÇİNDESİN!...
PİŞMANMIS!!... PİŞMAN OLANIN GÖZÜ BİRŞEY GÖRMEZ,tehdit mi?
Hangi zamanda yasıyoruz afedersin,bunları mı alt edemiceksin!
HErseyi alt edip üstünü kapatmasnı bilmişsin....
Allah islah etsin seni ve senin gibileri...!

insanı zorla günaha sokuyorlar ya böyle şeyleri burda anlatıp..
sana ne deneceği belli kardeşim ne diye gelip burda anlatıyosun ki..noldu içini döktün rahatladın mı?
ohhh şimdi daha güzel devam edersin hayatına...

zor tutuyorum kendimi ve çenemi bayram arifesi günaha girmemek için...
bu kadar olumsuz lafa,yapılan hakaretlere rağmen konun halen neden kapanmadı orası ayrı şahibe!!!
ufacık bişeyde hemen kitliyorlar her konuyu sana özel torpil mi var anlamadım gitti...!!!!

Durumu öğrendiğiniz zaman ayrılsaydınız ve aileniz de öğrenseydi, emin olun şu an öğrenmelerinden çok daha iyi olurdu. Bir yanlış yapmışsınız, evli olduğunu bilmeden birlikte olmuşsunuz diye sizi kesecekler miydi?
Bu ilişkiye devam ederek o adamın elinde daha çok koz vermişsiniz ve beraber olduğunuz her gün de kozları çoğalacak. İlk sekiz aydan sonra kozu evli olduğunu bilmeden birlikte olmanızdı, şimdiki kozu iki çocuk ve bile bile beraberlik. Bu işi daha fazla sürdürürseniz kim bilir daha neler olacak. Aileniz de size "bu zamana kadar aklın neredeydi" deseler haksız da sayılmazlar...

Gencecik insansınız, enine boyuna düşünün. Hayatınıza -affedersiniz ama- evli bir adamın metresi olarak mı devam etmek istiyorsunuz, yoksa ailesiyle arası açılmış ama yanlışlarından sonra şerefli bir hayat yaşamak için çabalayan bir insan olarak mı? Bunun kararını ancak siz verebilirsiniz.

Adamın hiç mi suçu yok diyorsunuz... Burada hiç kimsenin böyle düşündüğünü sanmıyorum. Kimse "afferin adama ne iyi etmiş" demiyor. Ama şu da bir gerçek ki siz onunla bile bile birlikte olmaya devam ettikçe, siz de suçlusunuz.

Silkelenin ve kendinize gelin arkadaşım... Yoksa hem kendiniz cehennem hayatı yaşarsınız, hem masım bir kadına cehennem hayatı yaşatırsınız, hem de aldırdığınız masum bebeklerin vebaliyle ahirette de cehennem kapısını aralarsınız...

Bi de üşenmemiş bize İKİNCİ KADINLIK ile ilgili bilgi veriyorsun ya pes doğrusu !

Yaptığın şeyin savunulcak neyi var yaa. Niye acıyalım sana.

Ne duygusundan bahsediyosun azıcık vicdanın olsa,duyguların sadece belli yöne odaklı olmasa o zavallı BİRİNCİ KADINI ve de 3 çocuğu düşünürsün.

Şimdi kalkar hakaret de edersin sen bana " bugün bana yarın size " diye. Hey allahım yaa.

İğreniyorum resmen böyle konuları okurken. Kadınlar bu kadar aciz olmamalı. İnsanda azcık gurur olmalı.

zor bir durum.görüştüğünz kısıyle ılişkinizi daha fazla devam ettirmeyin ve bebek meselesini ailenize soyleyın.

çok korkunç birşey bu. çok üzüldüm sizin adınıza. :1no2:

bence bu çocuğu dünyaya getirmeyin. ileride p...ç denecek biliyorsunu dmii? herkes sorgulayıp üecek. başından hiç evlilik nişanlılık geçirmemiş biri acaba kimden bu çocuk die bakacaklar. malum o adamla çarşılarda geemediniz ne de olsa gizlendi herşey.

istemeseniz de çocuk sayesinde olay gün yüzüne çıkacak.

eşinin haberi yok mu? o sizi tehdit ederken sizde eşine söylemekle tehdit etseydiniz.?

bebekten haberi var mı? varsa tepkisi nasıl?

bence yeni bir hayat kurun zaten ne yaparsanı yapın bu işin huzursuzluğu üzerinizden gitmeyecek.

bu adam çok mu zengin? yada çok mu yakışıklı? en merak ettiğim şey. aldatan evli baylar neyine güvenerek bunu yapıyor.
birde 3 çocuk babası olduğu için boşanamıyor aynı evde yaşıyolar demişsin. ama bir de eşinden duysan emin ol alakası yoktur. çünkü her evli erkeğin hikayesi aynı.. karımla anlaşamıyoruz ama çocuğumuz için devam ediyor. o karısının dostu olsa hazmeder miydi? emin ol kıskançlıktan patlardı. o kadın ona 3 çocuk vermiş. o çocuklara yetişeyim ev işimi yapayım temizlik bulaşık derken kendine vakti kalmıyordur. ama beyimizin vakti bol. başıboş birini buldum mu kapağı atar.
insan hiç karıştırmaz telefonunu? yada olur olmaz saatte aradığında hiç mi tepki almaz.
evini yerini araştırmaz mı?
bilmiyordum olayına inanamıyorum.

Çoğu zaman erkekler tarafından eksik mutluluklarının tamamlayıcısı gibi seçilen ikinci kadınlar...

diye bir cümleniz var.Bu külliyen yalan. Bu erkeklerin 2 .kadınları tavlamak için uydurduğu bir cümle .. sana mutsuzum diye ağlanır ama bir git evine karısına tapıyordur

kuzummmmmmmmmmm sen böleeeeeee devam edersennnnnnnnnn aldırdıgın ve aldıracagın bebek sayısıııııııııı cok olur.............................offffffff offffffffffffffff

Arkadaşlar önce sakin olalım..

Evet hepimiz bayanız ve sevgilimiz yada eşimiz var.Böyle bir durumun ne kadar canımızı yakacağını ve bu duruma bizi sokan kadının ne kadar kötü olduğunu biliyoruz.

Ben babasız büyümedim.Ama şunu biliyorum.Ailede baba rolü çocuğa arkasında durabilecek onu savunabilecek koruyacak şefkat gösterecek biri anlamına geliyor.Anne yada babanın birinden birinin yokluğu çocuğun içinde doldurulması gereken bir boşluk bırakıyor.Eğer evdeki ebeveyn ona hem annelik hem babalık yaparsa o çocuk o boşluğu hissetmeyebilir.Ama yapamadıysa çocukta gider ilk erkeğe babasından bekleyip göremediği şefkat,ilgi,savunma vb duyguları yaşmak için takıntı derecesinde bağlanır.Bunun olması için illa babasının olmaması gerekmez.Babasının kendisine ilgi göstermediği kızlarının da bu şekil takıntılı bir bağlılık içinde olduğunu gördüm.

Benim anladığım kadarıyla arkadaşın bu tür bir takıntısı var.O yüzden olayın bilincine varamıyor.Kendisine güvensiz ve sahipsiz de hissediyor.Bence kendisine güveni olsaydı veya birilerinin onu savunacağına arkasında duracağına inansaydı daha kolay şikayet ederdi.

Bu yazdıklarım onu haklı çıkarmak için değil.Sadece analizim bu yönde.

Ben mesleğim gereği bir insanı yaptığı şeyden ötürü yargılamamak üzerine eğitim aldım.Hastanede öyle insanlarla karşılaşıyorum öyle hikayeler duyuyorum ki bu konular karşısında soğukkanlılığımı korumayı öğrendim.O yüzden hemen parlamıyorum normal karşıladığımı zannetmeyin.

Konuyu yazan arkadaşım şimdi aç kulağını dinle..

Malesef kötü bir devirdeyiz.Sevgili olurken evli olduğunu bilemezdin evet.Kimse burda sana bişe demedi.
İlişkiye girmek doğru değil ama herkes kendinden sorumludur.Senin bunuda çok bilinçli yaptığını sanmıyorum ama sonuçta evlenceğini düşünerek yapmışsın.Bunuda yargılayamayız..
Sonra malesef evli olduğunu öğrenmişsin..
Sonra ayrılmak istemişsin (ki gönlün istemesede çünkü takıntın var) ama seni tehdit etmiş.
Arkanda duracak birilerini hissetmediğinden bence şikayet etmemişsin.
Ve zaman geçtikce bu içinde bulunduğun durumu normal olarak kabul etmeye başlamışsın..İnsanlar başa çıkamadıkları durumu bir süre sonra kabulleniyor bu doğamızın gereği böyle..

Şimdi eşinden ayrılmasın çocukları var diyorsun ama sen onun hayatında olduğun sürece o eşinden daha çok uzaklaştı.Sen ayrılsan belki araları daha iyi olabilir.Nerden biliyorsun onun karısının onu çok sevmediğini?Oda içten içe kahroluyordur düşünsene o kocasını seviyor kocasıda başkasını..

Bebeklere gelince..Eğer ilk bebeğinde bu adam sana sahip çıkmadıysa bu seferde çıkmayacak.Sakın çocuğu doğurunca onla bir bağımız olcak aramız iyi olcak kırlarda kucağımızda bebekle gezeceğiz vs gibi düşünme hayallere kapılma.Zaten istese aldırmana izin vermezdi.Belliki sen onun için eğlenceden başka bişe değilsin.Zaten eğlence olmasan bu şekil bir ilişki yürütmezdi.Erkekler kendilerine takıntılı kızlara bayılırlar..

Herkese rezil olurum diyorsun.Sen bu çocuğu doğurunca adın rezilden daha öteye gidecek.Sen melekler korusun dizisini çok seyrettin heralde.Orda adet oldu evlilik dışı ilişki sonucu olan bebekleri doğurmaya çok normal gözüyle bakılıyor.Bebek doğurmak onu büyütmek evcil hayvan alıp büyütmeye benzemez.Sen bu işi hafife alıyorsun.Maddi manevi çok yük gerekir.En başta mantıklı bir zihniyet gerekir.Sen malesef şuan evli bir adamla ilişki yürütcek kadar mantıksızsın.Bebeğinde mantıksız bir anne ile büyüyünce senin düştüğün hatalara düşebilir.Çocuğuna hem analık hem babalık yapacak potansiyel şuanda yok malesef sende.

Bu durumu akıl verelim diyerek bizle paylaştın.Sana vereceğimiz akıl şudur.
-->O çocuğu aldır.Zaten bir insanla yatıp kalkıyorsan günah meselelerini çokta umursadığın söylenemez.O yüzden günahını bırak aldır.Çünkü doğurduğunda çocuk sen kadar sıkıntı çekecek.Kopuk bir aile yaşantısı olcak.İlerde evlilik dışı zina ile meydana gelmiş bir çocuk olduğunu öğrencek.Çok sarsıntılı bir hayatı olacak.Bunları o çocuğa yapma.Birini aldırmışsın.Bunuda aldır.
-->Adama restini çek.Ben çocuğu aldırdım senin hayatında olmayacağım de.Gerektiğinde aile üyelerine söyleyeceğini ve polise gideceğini onlara tehdit ettiğini ilişkiye zorladığını vs anlatacağını söyle.Senin sömürün altında yaşamaktansa söylerim kurtulurum bıktım senden artık de.Ve gerekiyorsa söyle.Anne beni zorladı tecavvüz etti de.O pislik yaptıysa sende yap.Hiç bişe olmaz.
-->Artık büyü!!Gerekiyorsa psikolojik yardım al.Yaptığın hatalardan ders çıkar ve hayatına temiz bir sayfa aç.Zararın neresinden dönülse kardır.O adamın sana sahip çıkıp gelecek sunacak hali yok.Ayrıca düşünmediğin bir ihtimalde 2 gün sonra sendende sıkılıp senin üzerinede başka bir kızı sevme potansiyeli yüksek.İnsan karısını,çocuklarının anasını bir başkası ile aldatabiliyorsa,kumasını hayli aldatır.

Burda bayram günü içerde misafirleri bırakıp sana bi sürü yazı yazdım.Umarım aklın birazda olsa başına gelir.

Allah akıl fikir versin..

Bu arada eklemeyi unuttum.Eğer ki ona kuma olmak istiyorsan dini nikah kıyıp evine yerleşmek istiyorsan o da bir tercih.Ama ikinci kadın olmak gerçekten çok zor.Bir evliliği bile sürdürmek çok zorken heleki 2. kadın olmak ...Sen o eve gelin gittiğinde el üstünde tutulacağını zannetme.Onların gözünde okullarının yuvasını yıkan kadınsın..Ona göre..

suçlanacak taraf çoktan idama mahkum edilmiş gibi... alkisalkisalkis ama yok idamı bile kolay olmayacaktır...

Senin gibilerinin sayesinde evet aldatılıyor birçok kadın.İnsanların neler yaşadığını çoook iyi biliyoruz ama senin bişeyden haberin yok yazık.Herşey sana güllük gülistanlık gelmeseydi bile bile hamile kalmaz, bir cinayete sebep olmazdın.Bir de yenisini eklemişsin ayıbına.Kocası kendisini aldatıp da ''elinin kiri'' olduğunu iddia eden tek bir kadın göster bana burda,alkışlayayım seni.Bu dindarlık meselesi nereden çıktı en önce sen onu söyle bana?Ne yani dindar olan seni kınıyor da,dinsiz olan alkışlıyor mu,aferin kızım ne iyi etmişsin.Hem yuva yıkmış,hem çocuk aldırmış,hem de yeniden aldıracak duruma gelmişsin.Pes bu kadar beceriklisin.Çünkü herkes beceremez bunca rezilliği.
Bana bak bu pis işlerine dini,dindarlığı karıştırma.Sen kurban ol dindar insanlara.Hepimizin dindar olup olmaması değil önemli olan,önemli olan senin insan olup olmaman.
sen de çok insansın yaniiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…