Derdim daglardan büyük

pöffffff............
eğer bu yazdıkların ciddiyse,ne dememizi bekliyosun ki buraya yazmışsın. Allah kocalarımızı,yuvalarımızı böyle kadınlardan korusun. hala daha o adamla birlikte mi oluyosun? o adamın karısına yazık değil mi? bi kadın olarak başka bi kadını nasıl böyle bi duruma sokabiliyosun bu nasıl insanlık? ne demek zorla? geç bunları arkadaşım...
fakese de ruh hastası olma ihtimalin var. Allah a havale...

asıl derdi dağlardan büyük kim biliyormusun? o iğrenç adamın zavallı karısı. kocası baskaları ile yatıp geldikten sonra onun kirli donlarını yıkamak, ona yemek hazırlamak zorunda olan o kadının derdi dağlardan büyük. ve çocukları... onun içinde kopan fırtınaları, onun acısını daha iyi anlıyo insan. seni anlamak sana hak vermek mümkün değil. demişsinki bilmiyordum öğrendim ve rezil olmaktan korktum. sen kendin rezil olmamak için zavallı bir kadını ve üç çocuğu rezil etmişsin. bu bencillik değilmi? keske sen rezil olsaydın. birde diyorsun onlar doğulu kabul ediyorlar. ne aşağılayıcı bir söz. kadın nereli olursa olsun ihanetin acısını duymazmı sanıyorsun.
hadi diyelim bu bebektende bu durumdanda bi şekilde kurtuldun. ailen çvren kimseler duymadı. ve ileride yeni bir evlilik yaptın. kimse bilmese bile sen biliyorsun yaptıklarını. sen biliyorsun bir zamanlar birinin yuvasına nasıl ateş düşürdüğünü. ve sen biliyorsun bi yerlerde bir kadın senin yüzünden günlerce gözyası döktü. ne sanıyorsun? mutlu mu olacaksın yeni yasantında. kurtuldun, rezilde olmadın ama rezil ettin, mahvettin... hemde neden? olmadığın gibi namuslu görünmek uğruna.
akılmı istiyorsun? git rezil ol. herkes duysun, ama daha fazla masum insanların vebalini alma. ve emin ol hayatının hiçbir döneminde şuanki durumundan daha rezil bir durumda olamazsın...

sen gerçek misin ya!
hata üstüne hata yapmışsın bunu kabul etmediğin gibi bide üste çıkmaya çalışıyosun sana çözüm yolu gösteriyolar sen onu yapamam bunu yapamam eeee ne yapıcaksın o zaman?
nasıl bir zihniyet nasıl bir cahilliktir bu?
adamla ne olduğunu bilmeden beraber olmuşsun hamile kalmışsın hangi devirde yaşıyoruz korunma diye bişey var hadi senin kafan basmadı o adamındamı basmadı ya
evli olduğunu öğrenmişsin ayrılmışsın yok tehdit yok zorlama bilmem ne diye bi daha barışmışsın sonra bidaha hamile kalmışsın hiç mi ilk yaptığın hatadan ders almaz insan hiçmi düşünmez ya
bunun hesabını nasıl vericeksin ahirette
arkadasım annene herşeyi anlat madem biliyomuş en azında destekçin olur tabi olursa
yakanı bırakmıyorsa git polise şikayet et
yada kaç git çocuğunu doğur artık nasıl bakarsan büyüt büyüdüğünde babam kim diye sorar sende sap gibi kalırsın
al sana 3 tane çözüm seç beğen al...

Kiz Allah iiyliyini versin kelebeklikuzu. Yorumunu okumaya başlarken ciddi yazdın sadım şoka girdim kaydirigubbakcemile3

Madem ailende böyle şeyler iyi karşılanmıyor ki, kimsenin ailesinde iyi karşılaşacağınıda sanmıyorum niye evli olduğunu bildiğinde terk etmetin ? O zaman sana karşı kozuda olmicakdı. İkincisi aileden çekiniyorsun ve 22 yaşındasın aklı kemale ermiş yaşda olman lazımböyle büyük hata yapılırmı? Aşkmış hisslermiş geç bunları senin ondan çok anenin babanın hissleri önemli olmalıydı evli erkeğin değil. Polise git şikayet et bitir bu çirkin ilişkiyi derim ben. Erkek ne kadar suçluysa kadin ondan çok suçludur aldatma olayında. Kadın kadına bunu yapıyorsa erkeklere sözüm yok. Bir kadini en çok bir kadın yaralar

kurtulmak için bir çok seçeneğin varken kurtulmamayi tercih ettigin için aglayip sizlayip derdim büyük deme hakkın yok..
dag basında yasamıyoruz hiç birimiz..
maşallah herseye akıl eriyor ama bu adamdan nasıl kurtulurum a ermiyor..
hikayene inandım..ama senin anlayıp sizlamana inanmadım..icimde en ufak bir acıma,üzülme duygusu uyandırmadın..

sence sen yargılanmaması gereken biri misin?
bunu düsünen bi zihniyete nasıl yardım edebiliriz ki.
bu gidisle rahat bi 9-10 bebek aldırırsınız
allah ıslah etsin
hayır yani bunun karakolu var polisi var
niye bile bile kendine eziyet cektirir ki insan te allam

bir kere basina gelmis anlamamissin korkmussun falan bahane gibi bence vaz gecememmissin
bir bebek aldirdin ikincisinidemi aldiricaksin yazik madem öyle ikinizde yaptiginiz hatalarinizin
sorumlulugunu üzerinize alin o bebegede kiymayin

yaa ne terbiyesiz eşler var dimi şekerim.
adam başka bir kadınla ama tiynetsiz kadın sülük gibi yapışmış adam bırakmıyor. bak bak bak.. :1closedeyes:
adam seni seviyor ama yüzsüz boşanmıyor, bence de hakediyor aldatılmayı beter olsun. :mymeka:
hem ben seni destekliyorum bak, özgür korunmasız seks güzeldir. kontrol yöneti olarak kürtaj oluyorsunuz işte daha ne .
hem bence yasal sınır olan 10.haftaya kadar aldırmayın da o arada da özgürce takılırsınız gebelik korkunuz olmadan. :lepi:
sen bakma buraya yazanlara anlayışsız anacım bunlar, halden yoldan anlamazlar..

sana söyleyecek söz bulamadığım için sadece şunu diyorum sen çok zavallı bir insansın yazık sana yuva yıkanın yuvası olmaz unutma sakın

aslinda cok denecek laf var ama senin yüzünde siteden uzaklastirilmak istemem
o kadinin yasadiklarini bilki eninde sonunda sende yasayacaksin
ayrica evet sen zavallisin bekar bir erkek bulamayacak kadar zavalli

Ne olmuşsa olmuş, yapmışsın bir hata. Şimdi birazcık aklın varsa, kendine saygın kaldıysa bu adamdan kurtulmaya bak. Ne pahasına olursa olsun. Duyulamasından korkuyorsun ama bir gün zaten ortaya çıkacak. 22 yaş çok erken, inşallah bu durumdan bir an önce kurtulup doğru düzgün bir insanla yuvanı kurarsın. O zaman çocuğun da analı babalı büyür hem. Ama dua et de karşına bu çok benimsediğin ikinci kadın modeli çıkmasın.

bence hemen ayrıl seni tehdit ederse karısıyla konuşmakla tehdit et onu
seviyorsan evlenmek istiyorsan karısının herşeyi öğrenmesini sağla ama o adam bunu senin yaptığını bilmesin

derdim dağlardan büyük
ha açtığın konu başlığı bumu.
ilginç:ecrin_bebek:
derdi dağlarda büyük olan kim biliyor musun??.
o adama 3 çocuk veren zavallı masum karısı.
sen değil.şakkıdı

bi sürü sey yasamissin falan filan,arkadaslarda sayfalarca yorum yapmislar da,benim sormak istedigim baska bisey var...
3 haftalik hamile oldugunu nasil ögrendin acaba??

Ailene soyle tehdidi ortadan kaldir ben olsam oyle yapardim ...Ailemin bana yapacaklari daha insaflidir en azinda belki 3-5 sene cekersin ama biter bu sekilde rezillik sonu baska bir sey degil...

prezervatif ve dogum kontrol hapini bile kullanmaktan aciz
iki rezil insansiniz!
sen ailenden korkuyorsun ve cevreden neden? cunku yaptigin igrenc bir sey
bir aciklamasi yok degilmi? ama ama ama sonradan ogrendim ama ama ama beni tehdit ediyor
seni tehdit eden bir insanla yatip ikinci bir bebege hamile kaliyorsun bunun amasi nedir?
ailenden en fazla dayak yersin dayaga karsi olsam bile bu rezil hayati yasamaktan iyidir
yada ailen seni red eder okumaya ve calismaya bakarsin sende
alternatiflerin cok aslinda!
umarim konu fakedir cunku rezil olurum kaygisi yasayan rezil bir iliski yuruten insanlara tahammul etmekte zorlaniyorum. Gencligine kendine acimiyorsan ve devam edeceksen inan ibretlik olursun sadece..
haa bu arada onlar dogulu normaldir diyorsun ya
onlarin bacilari bu yasadigini yasamaz kolay kolay
birak cografi ayaklarini yazdiklarinin hic bir tutar yani yok..
ya kendini kurtaracaksin o adamdan yada rezil bir hayat yasayacaksin...

Ya hala yazmadan edemiyorum iyimi :)) diger sayfalara bakinca yazdiklarini goruyorum
yargilamayin diyorsunda
8 ay sonra bu adamin evli oldugunu ogrendigin zaman ayrilmadiysan
ve hamile kalisinda geldigimde aldiririz demesi
acimasiz bir insanla beraber oldugunu gosteriyor ve sen bu adamin metresi olmussun
ama ailenin catisinda yasiyorsun bu demektir ki bir aile kizisin
ve bir aile kizi sorumsuz alcak serefsiz saygisiz bir adamdan döllenip cocuk artiriyor
ve sen yargilamayin diyorsun!
tum bu yazilar sana cesaret vermesi gerek her duydugun ayiplama her satasma
yaptiginin dogru olmadigini cok ayip oldugunu ve o heriften kurtulman gerektigini aciklamiyormu sana
bunu anlamayacak kadar bezelye beyinliysen
cikip utanmadan baskalarinin cocuklari icin beddua etmezsin!

Arkadaşlar ! Bu insan her kimse dediği doğru yada yanlış aslında yargılamamak lazım. Yaptığı büyük yanlış ve günah ama bir insanı dışlayarak, ona hakaret ederek , aşağılayarak , yargılayarak bir yere varılmaz. Önemli olan şey onun yaptığı bu yanlıştan vazgeçirmek. Bu da biliyorsunuzki gerek sözlü gerekse fiziksel şiddetle olmaz. Ortada zaten bozuk çarpık birşey var. Bunu yapıcı şekilde düzeltmek lazım.

Öncelikle bu günaha girmiş kişi adın herneyse burdan insanlardan yardım talep etmişsin ama kimse sana senden daha iyi yardım edemez. Sen şayet bu dediklerini yapmışsan büyük günahta ve yanlıştasın. Kul hakkı almışsın. Tövbe etmen lazım. Zararın neresinden dönersen kardır diycem ama bunun karlık bir kısmı daha fazla günah işlememendir. Dürüst ve yürekli olursan kendini düşünmezsin insanlar ölüm pahasına bile bu tarz yanlıştan kendilerini alıkoyarlar sırf ahlaki değerleri için. Kimsenin günahına girme gerekenleri kendin yaşa ve hallet.

Eğer sen sırf geyik olsun diye bunları yazan biriysen emin ol bu tarz birşeyi yapmış kadar olmuşsundur çünkü bunca insan sana inanmış ve efor sarfedip birşeyler yazmış.

Allah seni ıslah eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…