Derdim daglardan büyük

Alin iste bir örnek daha insanin cidden sinirleri bozuluyor.Duana amin kardesim...

adamın ailesi de ilginç kızla tanışıyor ve ses çıkarmıyor adamın ailesi bilse karısı da bilmez mi
çok nesebi genişler galiba
kafam allak bullak oldu-tatlicadiarzu-

Hem de evli olduğunu öğrendikten sonra tanışmış adamın ailesiyle.

Fakir olsaydı bu kadar şeye sırf seviyor diye katlanacağını düşünmüyorum çünkü. Gönülden seven insan böyle bir şeyi hazmedemez . Bir insanı ne kadar çok seversen hatalı bir davranışına da o kadar büyük bir öfke duyarsın.

Karnına 2 Bebek Koymayı Biliyorsun.. İstanbul'da Yaşıyorsun Dağ Taş Tepede Değil..
Cahil Değilsin Korunsaydın! O Bebeklerin Günahını Nasıl Ödeyeceksiniz Bundan Korkmuyorsunda
Sevgilini Polise Şikayet Ettiğin Taktirde Ailene Söylerse Olacaklardan Mı Korkuyorsun?
Başka Bişey Demiyorum Sana..

Siz bu adamin tehditlerine yenik kalirsaniz daha cok üzülürsünüz.
Dag basinda yasamiyorsunuz büyük ihtimal, gidin bi emniyet müdürlügüne bir sikayet, is tamamdir.

Tehditlerden dolayi ayrilmamak degil sizinkisi, aci cekmekten korkuyorsunuz, koynunuza aldiginiz evli ve belkide cocuklu bi adami kaybetmek istemiyorsunuz.

Hata sizin. Yasadiklarinizda hatanizin bedeli. Biran önce kendiniz icin birsey yapmalisiniz.

22 yaşında ama ileride olacakları düşünemeyecek kadar cahil yada bi planı var adamla ilgili bu kadar şeye katlanıyor
adam seninle yaşlanmak istiyorum demiş peki çocuğu neden istemiyor madem bunu çok seviyor karısını boşasın onuda istemiyorlar bu nasıl bir bulmacadır hayret doğrusu

kendi hallerimize ne kadar şükretsek az

ayıp yaa sen yapacagını yapmışsın hemde bilerek ve istiyerek bence sus ve kabahatinle otur..ömrün boyunca napmalıyım die sormaya mahumsun sen...Allah sizin gibilerden korusun..

allahhh bölelerinden korusunn cümlemizi .. yazık günak o bebeklere ... rabbim isteyene vermez ama istemeyene gani gani ama vardır bildiği sınıyo bizi ama bu arkadaş batmış bence bu sınavdaalmaz:

bırlıktelıgınız uzun zamandır devam edıyor onun aılesınden bu ılışkıyı bılen var

elbet bır sekılde duyulacak

sen bu admamın ıkıncı eşı olarak mı yaşayacaksın korkuyla beraber.

Hatalar yapmışsın..Evlılık oncesı ılışkıye karşıyım..eğer aılenı boyle bırseye olumsuz bakıyorsa

ona gore davranacaksınız...

bır kez hamıle kaldınız bır cana son verdınız..ıkıncısınde daha tedbırlı olmalıydınız

Hayatınız bır hata ustune kurulmuş hata ustune hata yapıp kendınıze ezıyet edıyorsunuz

adama hıc bırsey demıyor o ne ala evde karı cocuklar dısarda bır tehtıtle gelen 22 lık bır kız..

O adamın yatacak yerı yok....

Kendınıze cekı duzen verın...Annenıze herseyı goze alarak anlatın..bır cıkar yol bulacaksınız..
boyle bır hayatı yaşamaktansa ...tum korkuları goze alın

Konu sahibinin tüm mesajları bu konudan. Burnuma kötü kokular geliyor.

Konu gerçekse de Allah o adamın eşine varsa çocuğuna sabırlar versin. Size hiç acımıyorum. Kendi aileniz birşeyleri öğrenmesin diye masum bir kadının yuvasını yıkıyorsunuz. O adam neler yapıyodur karısına kim bilir. Kadın da kusurun kendinde olduğunu düşünüyordur.

Yazık, çok yazık !

bebege cok üzüldüm o masum yavrunun hiç bi günahı yokken öldürülmesine evet kötü bişy yapmış ama burda dahada üstüne gitmeyelm bnce arkdşlar hayat bu nolcagı belli olmuyor allah yardım etsın o kadınada

22 yaşında bir insan hamile kalıp da kürtaj parasını nasıl buluyor anlamadım:S pahalı bi yöntem degil mi?ailesnden istese napcan okdr parayı demezmi

ay delirmemek elde degil sonrada kıza yüklenmeyin yapmış bi hata yargılıyamazsınız diyolar bir bebek aldırmışın cana kıymışın pislik bi adam için yetmez gibi bidaha kalmışın onuda aldır bidah kal onuda aldır sonra hiç anne olma tamammı okadar hakeden varken sen olmaaa

valla önce iyi tarafından bakmaya çalıştık olayın
çünkü insanın başıan neler gelir hayatta bilemeyiz
yardımcı olmaya çalıştık psikilojisi sinirleri bozuk diye anlamaya çalıştık
ama onca söylemlerimize rağmen ne ailesine söylemeye yanaştı ne de polise gitmeye
biz de şu karara vardık
bu kız bu adamı hala seviyor ve sanırım adam da zengin
ikinci çocugu da artık o adam onu alır diye mi yaptı bilemiyoruz çünkü bunu doğurmak istiyorum diyor
üçüncüsü adamın ailesi biliyor kızla tanışmış bu durum bize çok ters geldi
yani bırakmak istemiyor
kafa karıştırıcı gercekten

Dağlar kadar derdi olup da bunu süslü yazılarla yazanı da ilk defa görüyorum.
Ya bu konu uydurma ya da konu sahibi için aslında dağlar kadar büyük bir dert değil!

ee madem ailesi seni Biliyor, Bi ev tutsun sana, kuma git.. hatta eve gerek yok bi odada sen yatarsın Bi odada nikahlı eşi.. Bu arada yeni anayasada nasıl olsa imamnikahlı eşler ve çocukları korunacakmış öyle duydum.. Bi araştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…