Derdim daglardan büyük

dalga mı geçiyorsun ne büyük sorun zevkin için evli adamla ol masum bir insanı kandır bir de dertliyim de yazık annen babana yazık

Çevrenizde byLe şeyLer yaşıyan yokmu kocanız hiç mi aLdatmıyor sizi ? Fake konuymuş insanLarın neLer yaşadığınızdan haberiniz yok tabi
herşey size güLLük güListanLık değiLmi ?
Kocanız yaptığında eLinin Kiri..
ama yapar Kadına ise o... damgası
ne Kadar koLay geLiyo sizede duygusaL bi bağ yaşadığınız adam yıkıLan umutLar.
hepiniz çok dindarsınız yani ?

Adamı bıraksa ne olacak ki ortada da bebek var bebeğin günahı ne? Siz zamanında hayatınızı yaşamızsınız şimdi ben ne yapacağım diyorsun bebeğin için katlanacaksın........

Karnındaki bebeği ne yapmanı istiyor peki?

ben direk hamiLeyim demeden bazı beLirtiLer söyLedim göğüsLerim şişti acıyor diye anLamamazLıktan geLdi sonra adetimin geciktiğini söyLedim yine bir şey söyLemedi
şimdi şehir dışında geLdiğimde aLdırırız dedi..
üzüLüyorum .. Kuzenimin yeni çocuğu oLdu onu gördükçe daha da çok üzüLüyorum eLim karnıma gidiyor.. can bu sonuçta bende biliyorum
ama bazı hataLarım yüzünden bedeLini aiLeme ödetmek istemiyorum

e o zaman devam edin ,şikayette etmeyin :1closedeyes:

resmen ortalık bulandırmaya çalışıyorsun pehhhh...
benim kocamın beni aldatıp aldatmaması, aldattığı kadının kalitesini etkilemez...bu bir...
kocam yaparsa elinin kiri olmaz, yaptığıyle yaşamaya gider bu iki...
bir bebeği zevki için öldürmüş diğerine de yine hamile olup bence yine öldürmeyi planlayan bir kadının dinden bahsetmesi ne kadar komik değil mi...bu da 3...
he bir de...duygusal bağ derken...hiç bir kadın karnındakinden daha fazla bağlanamaz herhangi birine...o yüzden masal anlatmayın bence...

vereliniortak vereliniortak

İlk 8 ay bilmeden yapılan hata peki ya sonrası, sevdin kopamadın tamam,ilişkiye girdin tamam, hamile kaldın tamam,kürtaj yaptırdın tamam,ama nereye tamam tamam tamam :dilcikar:

ben hala ne istediğinizi anlamadım.. polise git diyoruz "gidemem" diyorsun.. ayrıl diyoruz "ayrılamam" diyorsun.. devam et diyip vicdanını rahatlatmamızı bekliyorsun sanırım..

bedelini ailene ödetmiyorsun ama 2 minik cana kıyabiliyorsun.. şimdi tekrar sorayım: bizden ne yapmamızı istiyorsun?????

her erkek aldatır diye bir durum söz konusu olamaz iyi o zaman erkek aldatır nasıl olsa diye yapılan bütün hatalar görmezden gelinsin

adam sana evli olduğunu söylemiş ne diye tekrardan bebek yapıyorsun sorun burdan kaynaklanıyo

Bunuda aldır canım,yapacak bir şey yok..evlenmeyeceğini bile bile devam edersende bu sıkıntılara katlanmak zorundasın.
Off off diyerekde dert yanman çözüm değil,dert yandığın kişiler hiç yardımcı olamaz sana,ancak beynini kullanırsan kurtulabilirsin bu durumdan.

evet ya derdin dağlardan büyükmüş gerçekten de
bu forumu bulup bu konuyu açmasını biliyorsun
her yazdığını kalınlaştırıp fontunu değiştiriyorsun
istediğin gibi cevap gelmediğinde konuyu değşik yerlere sürükleyebiliyorsun
ama karnındaki çocukla daha evvel öldürdüğün çocuklşa kaybettiğin gururun ve aile şerefinle ne yapacağını bilmiyorsun?
böyle bir derdi olan kimse yanın yanın çözüm arardı milletin kocasına dinine laf atmak yerine..
o yüzden boşuna saçmalama arkadaşım..

Valla bacım bi an önce ayrıl bu adamdan...ailene söylemekle tehdit ediyorsa sen de onu tehdit et... ben yanarım ama seni de sürüklerim de... o kadarını göze alamaz heralde...

Nekadar kirlendi toplumumuz.Acaba öncedende böyle şeyler varmıydı,bukadar çokmuydu,insanlar böylesine rahatmıydı.İçim acıyor eğer yazdıkları gerçekse 1.bebeğini aldırmış ikincisinide aldırmaya çalışan biriyse....Bebek sahibi olmak için yanıp tutuşanlar varken.... ((((

bu yorum üzerine ne sölenebilirki... ayakta alkışlanır bence...vereliniortakvereliniortak

işte çözümü bulmuş adam daha ne...
vahh yazıııkkk demek eliniz karnınıza gidiyor, halbuki alışık olmanız gerekmez mi...ne de olsa bu iki...püffffffffffffffffffff..............
yazacak çok şeyim var da kelimeler kifayetsiz kalıyor yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…