Karnındaki bebeği ne yapmanı istiyor peki?
Çevrenizde byLe şeyLer yaşıyan yokmu kocanız hiç mi aLdatmıyor sizi ? Fake konuymuş insanLarın neLer yaşadığınızdan haberiniz yok tabi
herşey size güLLük güListanLık değiLmi ?
Kocanız yaptığında eLinin Kiri..
ama yapar Kadına ise o... damgası
ne Kadar koLay geLiyo sizede duygusaL bi bağ yaşadığınız adam yıkıLan umutLar.
hepiniz çok dindarsınız yani ?
Çevrenizde byLe şeyLer yaşıyan yokmu kocanız hiç mi aLdatmıyor sizi ? Fake konuymuş insanLarın neLer yaşadığınızdan haberiniz yok tabi
herşey size güLLük güListanLık değiLmi ?
Kocanız yaptığında eLinin Kiri..
ama yapar Kadına ise o... damgası
ne Kadar koLay geLiyo sizede duygusaL bi bağ yaşadığınız adam yıkıLan umutLar.
hepiniz çok dindarsınız yani ?
resmen ortalık bulandırmaya çalışıyorsun pehhhh...
benim kocamın beni aldatıp aldatmaması, aldattığı kadının kalitesini etkilemez...bu bir...
kocam yaparsa elinin kiri olmaz, yaptığıyle yaşamaya gider bu iki...
bir bebeği zevki için öldürmüş diğerine de yine hamile olup bence yine öldürmeyi planlayan bir kadının dinden bahsetmesi ne kadar komik değil mi...bu da 3...
he bir de...duygusal bağ derken...hiç bir kadın karnındakinden daha fazla bağlanamaz herhangi birine...o yüzden masal anlatmayın bence...
ben direk hamiLeyim demeden bazı beLirtiLer söyLedim göğüsLerim şişti acıyor diye anLamamazLıktan geLdi sonra adetimin geciktiğini söyLedim yine bir şey söyLemedi
şimdi şehir dışında geLdiğimde aLdırırız dedi..
üzüLüyorum .. Kuzenimin yeni çocuğu oLdu onu gördükçe daha da çok üzüLüyorum eLim karnıma gidiyor.. can bu sonuçta bende biliyorum
ama bazı hataLarım yüzünden bedeLini aiLeme ödetmek istemiyorum
Off Off.. Derdim dağLardan ßüyük =(
Lütfen ßeni yargılamayın !
22 yaşındayım evLi ßirisiyLe ßirLikteyim. ßen evLi oLduğunu ßiLmiyordum bana 8 ay sonra evLi oLduğunu söyLedi. AyrıLdım oracıkta ama peşimi ßırakmadı tehtit etti sürekli. 2 yıLLdır sürdürüyorum ßu iLişkiyi ve bir bebek aLdırdım şimdi de ikincisine hamiLeyim 3 haftalık. ne yapıcağımı biLmiyorum. Çok canım yanıyor
ßenimLe evLenmiyeceğini biLiyorum ve bunu biLmek daha da çok Koyuyor ßana
gerçekten çok zor durumdayım. :2:
resmen ortalık bulandırmaya çalışıyorsun pehhhh...
benim kocamın beni aldatıp aldatmaması, aldattığı kadının kalitesini etkilemez...bu bir...
kocam yaparsa elinin kiri olmaz, yaptığıyle yaşamaya gider bu iki...
bir bebeği zevki için öldürmüş diğerine de yine hamile olup bence yine öldürmeyi planlayan bir kadının dinden bahsetmesi ne kadar komik değil mi...bu da 3...
he bir de...duygusal bağ derken...hiç bir kadın karnındakinden daha fazla bağlanamaz herhangi birine...o yüzden masal anlatmayın bence...
ben direk hamiLeyim demeden bazı beLirtiLer söyLedim göğüsLerim şişti acıyor diye anLamamazLıktan geLdi sonra adetimin geciktiğini söyLedim yine bir şey söyLemedi
şimdi şehir dışında geLdiğimde aLdırırız dedi..
üzüLüyorum .. Kuzenimin yeni çocuğu oLdu onu gördükçe daha da çok üzüLüyorum eLim karnıma gidiyor.. can bu sonuçta bende biliyorum
ama bazı hataLarım yüzünden bedeLini aiLeme ödetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?