Derdim daglardan büyük

adi herif deyince için mi rahatlayacak sanki adam sana dürüst olup evli old söylemiş arkadaşım sorunun kaynağı belli

Adama neden kızayım ki,karşısında beynini kullanamayan bir kadın varsa istediğini yapar..ortalıkta ş...... çok.

aynı hata derken ?
onunLa tanıştığımda evLi oLduğunu biLmiyordum
ilişkiye kendi isteğimle girmedim zaten ilk onunla oldu
benimLe evLeniceğini düşündüm
sonra evli olduğunu öğrendim ayrıldım
sürekli sokağa gelip bak eve gelip söylicem diye korkutuyor beni
şimdi gık çıkarmıyorum o anki korku fazlasıyla yetti
ilk bebeğimi aLdırdığımda doktorun söyLemesine göre narkozLuyken bi Laf söyLemişim
sana yaklaştıkça ALLAH'tan uzakLaşıyorum isteyerk aldırmadım ben =(
bi süre beni rahat bıraktı sonra yeniden ve 2. sene korunuyordum. ama bi boşluk oldu
acaba diyorum bu bi işaretmi belki doğurmalıyım ama o aldırmamı istiyor çekip gitmek istiyorum

inşallah konu uydurmadrı bir genç kızın bunları yaşamasını istemem
bebeklerden birini aldırmış ikinicisini de öldürecek
yaş 22
evli bir adamın kölesi
Allah ım bizim çocuklarımızı korusun çok ürperdim

doğurursan ne olacak babsı belki belli ama yA kabul etmezse evli değilsiniz çocuk doğacak nüfusuna almak istemezse kalacaksın cocukla başbaşa bari bundan sonrası için olası şeyleri düşün hata üstüne hata yapma

ıyyyyyyyyyyy :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:bu bebelerin günahı neya yaaa bakkaldan ekmek mi alıp satıyonuz ya hamile kal aldır yine kal aldırmayı düşün şimdi bile seni böyle tehdit ediyosa gerisini düşünemiyorum yaaa "ilişkiye kendi isteğimle girmedim zaten ilk onunla oldu" bu ne demek zorla mıohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Sanki bu çok normal birşey de çevremiz bu gibi olaylarla kaynıyor..
Bu yukarı da yazdıklarınız kopuk kopuk nerden vursam diye saymışsınız,
kim neyden alınırsa artık :hulya:

8 ay sonra öğrenip ayrılmışsın,
sonra tehdit falan hikaye istemeseydin, ne o adamın koynuna girerdin, ne yüzüne bakardın.
Şimdi burda maval okuma!
Kendi düşen ağlamaz..:umursamaz:

doğurdun diyelim evladına babalık yapacak mı gece annesiyle babasıyla uyuyacak mı hani baba nerde? ortada baba yok ki kendin hatalar yaptın ama geçmişi hatalarla dolu bi çoçuk doğurmak işte buraya gelince diyeceğim laflar beni bu saygın siteden alıkoyabilir diceğim lafları arkadaşlar az çok anlamıştır allah senin gibileri ıslah etsin

Yok güzelim genelleme yapma.Doğulu aile oldukları için mi normal karşılanıyor bu durum?
Baştan aşağıya hiçte inandırıcı değil.

Allah kimseyi şeytana uydurmasın...
Polise gideceksin eğer tehditler varsa gitmelisin,dağbaşı mı burası ya..

evli adamın çocuğunu doğurunca çıkacak rezaletten utanmıyordun, korkmuyorsunda; ayrılırsan ailene söylemesinden korkuyorsun..
Çok çelişkilisin..

adam sana 8 ay sonra evli olduğunu söyledi diye burda acıların kadınını oynama bu senin haklı olduğunu göstermez

ailene söyleyecek diye korkudan yattım diyosun, karnın git gide şişiyo şimdi korkmuyomusun bide doğurayımmı acaba işaretmi falan diyosun.
hey allahım ya. madem göze alabiliyosun doğurmayı ozaman ailene söyle de kurtar kendini.

her vaat verenLe değiL.
birisiyLe yatmak fikri o kadar parçalamıyor içimi
bişiyler paylaştığım insanın evLi oLduğu düşüncesi öLdürüyor beni
öyLe oLduğunu biLseydim sLm biLe vermezdim. .

eeeeee bu ne şimdi

sen slm değil namusunu vermişsin birde masum bir bebek :umursamaz:

her vaat verenLe değiL.
birisiyLe yatmak fikri o kadar parçalamıyor içimi
bişiyler paylaştığım insanın evLi oLduğu düşüncesi öLdürüyor beni
öyLe oLduğunu biLseydim sLm biLe vermezdim. .

O zaman öğrendiğin ana arkana bakmadan kaçacaktın oradan,vaatlere kanmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…