Çevrenizde byLe şeyLer yaşıyan yokmu kocanız hiç mi aLdatmıyor sizi ? Fake konuymuş insanLarın neLer yaşadığınızdan haberiniz yok tabi
herşey size güLLük güListanLık değiLmi ?
Kocanız yaptığında eLinin Kiri..
ama yapar Kadına ise o... damgası
ne Kadar koLay geLiyo sizede duygusaL bi bağ yaşadığınız adam yıkıLan umutLar.
hepiniz çok dindarsınız yani ?
Bunuda aldır canım,yapacak bir şey yok..evlenmeyeceğini bile bile devam edersende bu sıkıntılara katlanmak zorundasın.
Off off diyerekde dert yanman çözüm değil,dert yandığın kişiler hiç yardımcı olamaz sana,ancak beynini kullanırsan kurtulabilirsin bu durumdan.
resmen ortalık bulandırmaya çalışıyorsun pehhhh...
benim kocamın beni aldatıp aldatmaması, aldattığı kadının kalitesini etkilemez...bu bir...
kocam yaparsa elinin kiri olmaz, yaptığıyle yaşamaya gider bu iki...
bir bebeği zevki için öldürmüş diğerine de yine hamile olup bence yine öldürmeyi planlayan bir kadının dinden bahsetmesi ne kadar komik değil mi...bu da 3...
he bir de...duygusal bağ derken...hiç bir kadın karnındakinden daha fazla bağlanamaz herhangi birine...o yüzden masal anlatmayın bence...
o kadar şaşkınım ki acaba konu uydurma mı
yoksa gerçek mi
olamaz böyle bişey ya
eveT ama mantıkLı düşünemiyorum akLım karışıyor bi yerden sonra
biLmiyorum beLki sizden anneme anLatamadığım için annemin vereği öğütLeri duymak istiyorum bana yardımcı oLamıyacağınızıda biLiyorum.
ama paylaşmak bi ümit beLki bişiLer oLur diye düşünmek biraz oLsada rahatlatıyor beni
bir arkadaş demiş ki sende onun ailesine karşı tehtit et
ailesi biLiyor babasıyLa abisiyLe kaç kere yüz yüze geLdim eşide biLiyor anneside kız kardeşiyLe tanıştım
doğuLu aiLeLer onLar bunu normaL karşılıyorlar..
öLmek istiyorum bazen durup dururken burnum sızlıyor
bazılarına da çok kolaymış gibi gözüküyor hangi kadın ister ki ikinci kadın oLmayı ?
biLmiyorum beLki sizden anneme anLatamadığım için annemin vereği öğütLeri duymak istiyorum bana yardımcı oLamıyacağınızıda biLiyorum.
ama paylaşmak bi ümit beLki bişiLer oLur diye düşünmek biraz oLsada rahatlatıyor beni
ailesi biLiyor babasıyLa abisiyLe kaç kere yüz yüze geLdim eşide biLiyor anneside kız kardeşiyLe tanıştım
bazılarına da çok kolaymış gibi gözüküyor hangi kadın ister ki ikinci kadın oLmayı ?
o zaman neden bu konuyu acıp fikir soruyorsun sen herseyi cok iyi biliyorsun...
evet bazı erkekler aldatabiliyor oda senin gibi sürtükler kene gibi yapıstığı için....
terbiyesiz.......
Nekadar kirlendi toplumumuz.Acaba öncedende böyle şeyler varmıydı,bukadar çokmuydu,insanlar böylesine rahatmıydı.İçim acıyor eğer yazdıkları gerçekse 1.bebeğini aldırmış ikincisinide aldırmaya çalışan biriyse....Bebek sahibi olmak için yanıp tutuşanlar varken....((((
demek istediğimde tamda ßuydu ßen ßu Kadar çaresizken haLa sürtük oLabiLiyorum
tamamiyLe keyfiye yapıyorum acı çekmeyi seviyorum sanki ?
ama oLayı ßenim tarafımdan baKan hiç yok ..
biride adi herif desin.. yok ama dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?