Derdim daglardan büyük

o zaman neden bu konuyu acıp fikir soruyorsun sen herseyi cok iyi biliyorsun...
evet bazı erkekler aldatabiliyor oda senin gibi sürtükler kene gibi yapıstığı için....
terbiyesiz.......

eveT ama mantıkLı düşünemiyorum akLım karışıyor bi yerden sonra
biLmiyorum beLki sizden anneme anLatamadığım için annemin vereği öğütLeri duymak istiyorum bana yardımcı oLamıyacağınızıda biLiyorum.
ama paylaşmak bi ümit beLki bişiLer oLur diye düşünmek biraz oLsada rahatlatıyor beni
bir arkadaş demiş ki sende onun ailesine karşı tehtit et
ailesi biLiyor babasıyLa abisiyLe kaç kere yüz yüze geLdim eşide biLiyor anneside kız kardeşiyLe tanıştım
doğuLu aiLeLer onLar bunu normaL karşılıyorlar..
öLmek istiyorum bazen durup dururken burnum sızlıyor
bazılarına da çok kolaymış gibi gözüküyor hangi kadın ister ki ikinci kadın oLmayı ?

Aynen katiliyorum :içelim:

2 tane çocuk aldırmış olacaksın, bu senin sağlıınıda tehlikeye atıyor, ilerde hiç anne olamayabilirsinde. En baştan yanlış yapmışsın, zor valla halin..adamın nesine gerek, olan sana oluyor..

karısını ara polisten etkilidir
ya da sen ayrılmak istemiyorsun
bence aldır zaten bu dünyaya getirmeniz yazık o bebeği suçsuz günahsız masum kirli dünyanıza ortak etmeyin onuuu

düşün artık şu evli erkeklerin yakasından yaaaaa...
yuva yıkanın yuvası olamayacağını öğrenemediniz mi hala???
madem tehdit ediyor,gideceksiniz polise şikayet edeceksiniz olacak bitecek..
aşk meşk yuva hayali kurmayın bu çirkin ilişkide...

konu sahibi, iyi senarist olur senden.
bak yarım saat içinde kaç kişiyi bağladın buraya.delikafadulden

e tamam o zaman körler sağırlar birbirinizi ağırlayıp oturun...kumasın yani...tamam...çık annenin evinden git onlarla yaşa...hem çocuğu da öldürmemiş olursun...2. kez cinayet işlemezsin...
Allahım büyük lafıma tövbe kızım var benim...daha yaş 22 ya...bu nasıl bir...yok söylemeyecem yaaaa....

birgün mutlaka ortaya çıkacak,ailen duyacak,şimdiden öğrensinler de sen daha kötü şeyler yapma.Ne kadar saklı kalacağını düşünüyorsun?

o zaman neden bu konuyu acıp fikir soruyorsun sen herseyi cok iyi biliyorsun...
evet bazı erkekler aldatabiliyor oda senin gibi sürtükler kene gibi yapıstığı için....
terbiyesiz.......

demek istediğimde tamda ßuydu ßen ßu Kadar çaresizken haLa sürtük oLabiLiyorum
tamamiyLe keyfiye yapıyorum acı çekmeyi seviyorum sanki ?
ama oLayı ßenim tarafımdan baKan hiç yok ..
biride adi herif desin.. yok ama dimi ?

Böyle işmi olur ya...
Resmen onlar sizi , sizde bu işi kabullenmişsiniz...
Siz beni tehtit etti diyorsunuz ama annesi ve kzı kardeşi ile tanışmayı da biliyorsunuz...
Polis diye birşey var şikayet edin...
Yazık o günahsız yavrulara

Bu anlattıkların karşısında diyorum ki şu hayatta herkez layıkını bulur.....

Öncedende vardı böyle şeyler,daha öncede,daha öncede..
ama dile getirilmiyordu,gizli saklı yapılıyordu..hala öyle ama dile getirenler oluncada şaşıp kalıyoruz.Dünyanın düzeni işte,kimi bebek sahibi olabilmek için canını verecek neredeyse,
bir diğeri üç kuruşluk zevk için acımadan bir bebeğin hayatına son veriyor.

gerçekten yorum yapanlar ne kadar düşüncesiz değilmi. aslında ne kadar doğal ne kadar normal şey senin yaşadıkların hepimizde yaşıyoruz aynılarını zaten demi. hı hı oldu canım istersen yaptığını haklı çıkarmak için sana ayrı fan clup falanda açalım.:mymeka:
vicdanını rahatlatmak istiyorsan yanlış yerdesin. evet burası paylaşım sitesi birbirmize destek oluyoruz akıl veriyoruz ama senin gibi aynı hataları arka arkaya yapıp utanmadan üste çıkanlara değil.

Nasıl ki o bataklığa kendin girdiysen çıkmasınıda bileceksin! Sanki biz bekarken önümüze dürüstlerimi çıktı ! %70 o...çocuklarıydı ama en azından cüzdanını ele geçirip nüfus cüzdanında evli olduğunu okuduk! Sonra by by dedik

o onun adiliği o adama alkıs tutan yok...
hangi devirde yasıyoruz kim kimi zorlayabilir
o zaman bu tecavüze girer kii bunun sucu büyüktür..
gidersin polise sucunu paşa paşa ceker...
ama bu işine gelmiyor nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…