Derdim daglardan büyük

" polise şikayet ettin mi hiç? " sorusuna cevabın buysa yazık sana.

Sen millet ne der diye düşünürsen daha 10 çocuk daha aldırırsın. Bu durumu öğrenen ailem, çevrem bana sırt çevirecekse ben zaten görmek istemem yüzlerini.

Buarada madem bu adamı sevmiyorsun sana tecavüz ediyor o halde nasıl hamile kalıyorsun sen :uhm: Bu adamla aynı evde yaşamadığına göre, doğum kontrol hapını rahatlıkla içebilirsin değil mi??

ben hala sorumun cevabını alamadım o adamla birlikteyken ailesi seni nerede biliyordu bir kez arkadaşındasın ikinci kez arkadaşındasın bu arkadaşı hiç sormadılar mı
yaptğın bedduaları içnvde bulundugun duruma bağlıyorum sinirlerin bozulmuş psikilojin iyi değil
bundan sonra yapman gereken ailen bu durumu öğrenecek o pisliği de polise şikayet edeceksin
bebeği de aldırma canım 2 kürtaj ne demek o yavrunun ne suçu var yazık
ailen bugün öğrenmese yarın öğrenecek
bir yerden duyacaklar ya da
seni evlendirmek istediklerinde herşey gün gibi ortaya çıkacak
ne olur fazla bu hatayı devam ettirme

evet türk milletiyiz midemiz sizin yaptığınız hataları hazmedecek kadar geniş değil sen türk değilsin ozaman miden herşeyi hazmediyor bakıyorumda

ne dememizi bekliyorsun ohh iyi iyi 3. de yap iyi mi olur yada sen böyle yaşamaya devam et sen en iyisini yapmışsınmı diyelim ne diyelim????:hulya:

peki sen o adamla birlikte oldugun zamanlar ailen sei nerde biliyordu
ki bi 3 4 saat en azından vakit geçiriyorsundur anlattıgına göre
tamam Allah yardımcın olsun
ama bundan sınra fazla hata yapma

annem biLiyor erkek arkadaşımLa oLduğumu..
biLmediği evLi oLduğu
yaşamayan biLmez ya yemin ediyorum öyLe
annemle tanıştı yemek yedik hani anLar insan dimi bi hareketinden huyundan evLi oLduğunu.
ama yok yemin ederim yok
onun söyLemesine göre benden öncede ilişkileri olmuş ama ben başkaymışım benimle yaşlanıcakmış. .
hepimiz insansınız bunu kim istemez ki her kadın sırtını dayıyacağı bir erkek ister bende istemezmiyim
kime neye güveneyim artık
yemin ediyorum dayımlar amcamlar artık her erkek aynı diye düşünüyorum
karısını seven erkek yapmazcılardandım ama artık bütün düşüncelerim değişti erkeklerden iğreniyorum babamdan biLe
ben ßaßasız büyüdüm baba vardı ama adı vardı
ve onun 3 çocuğu var. kaç kere söyledim ben eşinden çocuklarından ayrılmanı istemiyorum ve onları bırakmıyacağına göre benimlede evlenmiyeceksin benim peşimi bırak yemin ediyorum defalarca o bana eşiyle bi hayatı olmadığını sadece aynı evde çocukları için yaşadığını söyledi
o çocuklar yarın öbür gün suratıma tükürler diye çok korkuyorum.
kimse olaya benim penceremden bakmadığı için kendinizce haklısınız.
ama tepkiniz de bu kadar acımasız oLmamaLıydı

kurtulmak senin elinde arkadaşım bırak zararın neresinden dönersen kardır hiçbirşey de yapamaz sana annene babana acı ya yazık yüreklerine iner ama sen bilmiyordum kandırdı beni desen bu kadar üzülmezler ama bile bile yanlışa gidiyorsun hata hatayla kapatılmaz

ha bide millet duyarsa demişsin ya bir laf vardır çok klasik ama doğruluğuna yüzde yüz inanırım hiç bir sır gizli kalmaz ailen öğrenince ne yapacaksın ne açıklayacaksın onlara

Hepimizin bu tepkiyi vereceğini biliyorsun da niye bile bile çözüme gideceğin yerde
yapamam edemem diyorsun o zaman..
Sana ilk ne denmiş, tehdit ediliyorsan sen de tehdit et,
olmuyorsa polise git..
Ama sen ne yapmışsın, bir bebek aldırmışsın zaten, şimdi ikinciyi napsam diyorsun..
Madem zorla duruyorsun bu adamla, nasıl bu bebekler oluyor.
Tecavüze uğruyorsan da bunun sonu yok, ailen sana bu durum da sahip çıkmayacak mı?
Biz adama saydırsak burda ne olacak, egon mu tatmin olacak..
Adamın ne olduğu belli, ama burda kontrolu ele alması gereken sensin.
Bir silkin kendine gel, burada ona buna yaptığın artisliği git o adama yap..

Unutmaki bugün senin annnene babana yaptığını yarın da senin dünyaya getirmeyi düşündüğün bebeğin sana yapacak...(Rabbim nefsimizden bizleri korusun)

bak o zaman annene olanı biteni olduğu gibi anlat tehditleri vs.

sonra da ver polise bu adamı

çünkü senden başkalarına da aynı şeyi yapmadığı ne malum

karısı belki herşeyden habersiz evinde çocuğunu büyütüyo artık karısını da enayi yerine koyamaz

seni de kullanamaz girsin bi içeri bakalım bi daha kimsenin kızına musallat olur mu bakalım adi herif

gerçekten üzüldüm bak şimdi...demek babasız büyüdün...demek eşinden ayrılma dedin...ne kadar incesin sağol lütfettin...zaten hep hayatları olmaz eşleriyle o adam müsvettelerinin de...sizin de beklediğiniz bu olur zaten...20 yaşında medeni halini bile bilmediğin bir adamla birlikte olur bir de 8 ay sonra evli olduğunu söyledi benle yattıktan sonra dersiniz ya...bir de masum oluyorsunuz ya...masum olmak için gösterdiğin çabayı akıllı olmak için gösterseydin bunların hiçbiri gelmezdi başına...biz melektik demek ki...
üfffff...

burda acımasız dediğin tepkiler varya bazen çoğu insana ne yapıyorum ben dedirtiyor evet yaşamayan bilemez ama kurtulmakta senin elinde annen biliyormuş git şikayet kandırdı de annen sana mı inanacak ona mı elalemin lafı gün olur duyulunca taşınmaz hale gelir kendini daha fazla yakma gün gelecek herşey anlaşılacak yapma kurtar kendini kimse çukura bile bile düşmez ama sen kurtulmak için daha çok batıyorsun hata böyle kapatılmaz

nice babasızlar gördüm arkadaşım anasının dizinin dibinden ayrılmayıp sonrada tiliyle duvağıyla evlenen

Sana hiç kimse durumun zor Allah kurtarsın demez
Seni bu duruma düşüren yüce Rabbim değil kendi ileri zekanızdır(!)
Sizin gibiler oldukç daha çok yuvalar yıkılır.
Sizin gibiler oldukça daha çok masum yavrular dünyaya gelmeden hayata gözlerini kapatır.
Sizin gibiler oldukça daha çok evli erkekler bekar kızların peşinde koşar.

Allah ıslah etsin!

ne alaka.
verdiğiniz örneğin sizin olayınızla ilgisi yok ki....
orada koca aldatırsa elinin kiri ,kadın kocayı aldatırsa o..
deniyor.
kocada o ..
o zaman:))
erkekte, erkeğin o... su....
ha dediğim gibi
verdiğiniz evli kadının kocasını aldatmasıyla ,sizin evli bir adamla beraberliğiniz arasında bir ilişki yok:))

Ne o adam dürüst ne sen masumsun... Kusura bakma ama bi erkekle yatıp kalkmak senin için bu kadar önemliyse evlenmeyeden yapmayacaktın! Bu senin zaafın. Bu işleri yapıp bunlar oldu ne yapayım diyemezsin. O adama gelince şerefsizlik diz boyu, hakaret bile edilecek tarafı kalmamış. Yapacak olduğun tek şey bir polise gideceksin olanları anlatacaksın. Ailen ister duysun ister duymasın. Bu adi hayatı yaşamaktan iyidir. Senin bu olayları bir kere yaşayıp acısından ölmen o karnında can bulan sabilerin defalarca ölmesinden iyidir. Tehdit mehdit hikaye. Kaldı ki doğursam mı diyorsun. Yahu bu ne çelişki? Hem evli adamla birliktesin diye ödün kopuyor hem doğurmaktan bahsediyorsun. Sen ya şaşırmışsın, ya yalancısın. Eğer yazdıkların doğruyca direkt polise ordan da psikolojik tedavi merkezlerinden herhangi birine gitmek izleyebileceğin en anlamlı ve bu saatten sonra en düzgün yol olur.

evli kadının aldatması değil
adamın karısını aldattığı kişi o. oluyor.. hep bu bakış
bir gazete yazısı okumuştum bulursam eklicem

Hata yapmissin kabul et ailene anlat ve kurtulmaya bak.Yuva yikan kadin konumundasin hicmi düsünmüyorsun o adaminda bir yuvasi var belki cocuguda var ve sen bunu bile bile beraber oluyorsun.Olan kadinlara oluyor burda iki kadin magdur biri sen biride öteki ikinizede yazik degilmi birde cocuk aldirmissin bir tan e daha olmus bile bile kendi zevk ve sehvetine galip olmussun hicmi hayir diyemedin ...

Simdi ne yapsan gec desek tutunacak bir dalin olmayabilir ancak her günaha tövbe edebilirsin Allahin rahmetinden ümit kesilmiyor Nasuh tövbesi ederekten bu isledigin günahtan siyril o adami birak kesin kararli ol ...

eee aldır bişi olmaz nasılsa yine tehdit eder yine yaparsın aldırırsın cocuk sonucta bu aldırmak için hamile kalır insanlar deilmi

suanda asırı sinirliyim arkadasım hastamsıın adam evli ayrıldın bırakmadı tehdit etti görüştün ilişkiye girdin aldırdın yine girdin yine aldırcan ne en önemlisi hayatını mahvettiginin farkında deilsinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…