hayır etmedim ..
siz bunu sıradan yoLdan geçen herkeze anLattığımı mı düşünüyorsunuz?
hani bi an desemki gidip şikayet ediyim
waLLahi şimdi daha çok korkuyorum adamLar beni taşlarlar diye
siz hem cinsim oLduğunuz haLde böyLe tepki veriyorsanız adamLar içinden way orospu wayy..
neyse konuyu kapatalım
waLLahi biride çıkıp güzeL kardeşim işin zor ALLAH Kurtarsın deyip dua etceğinize yerin dibine sokuyosunuz..
ama bugün bana ise yarın size..
çoğunuz evLisiniz tabiki bu tepkiyi vericeksiniz
çocukLarınız olucak ... eLbette ben konuyu açarken yargılamayın diye uyardım ama bizim TÜRK miLLeti
şimdi dersinizde sen kuyruk saLLamasaydın o biLmem napmazdı
ßu zihniyette gideLim hep
hep suçLu kızLarınız oLsun !
peki sen o adamla birlikte oldugun zamanlar ailen sei nerde biliyordu
ki bi 3 4 saat en azından vakit geçiriyorsundur anlattıgına göre
tamam Allah yardımcın olsun
ama bundan sınra fazla hata yapma
Hepimizin bu tepkiyi vereceğini biliyorsun da niye bile bile çözüme gideceğin yerdeçoğunuz evLisiniz tabiki bu tepkiyi vericeksiniz
çocukLarınız olucak ... eLbette ben konuyu açarken yargılamayın diye uyardım ama bizim TÜRK miLLeti
şimdi dersinizde sen kuyruk saLLamasaydın o biLmem napmazdı
ßu zihniyette gideLim hep
hep suçLu kızLarınız oLsun !
annem biLiyor erkek arkadaşımLa oLduğumu..
biLmediği evLi oLduğu
yaşamayan biLmez ya yemin ediyorum öyLe
annemle tanıştı yemek yedik hani anLar insan dimi bi hareketinden huyundan evLi oLduğunu.
ama yok yemin ederim yok
onun söyLemesine göre benden öncede ilişkileri olmuş ama ben başkaymışım benimle yaşlanıcakmış. .
hepimiz insansınız bunu kim istemez ki her kadın sırtını dayıyacağı bir erkek ister bende istemezmiyim
kime neye güveneyim artık
yemin ediyorum dayımlar amcamlar artık her erkek aynı diye düşünüyorum
karısını seven erkek yapmazcılardandım ama artık bütün düşüncelerim değişti erkeklerden iğreniyorum babamdan biLe
ben ßaßasız büyüdüm baba vardı ama adı vardı
ve onun 3 çocuğu var. kaç kere söyledim ben eşinden çocuklarından ayrılmanı istemiyorum ve onları bırakmıyacağına göre benimlede evlenmiyeceksin benim peşimi bırak yemin ediyorum defalarca o bana eşiyle bi hayatı olmadığını sadece aynı evde çocukları için yaşadığını söyledi
o çocuklar yarın öbür gün suratıma tükürler diye çok korkuyorum.
kimse olaya benim penceremden bakmadığı için kendinizce haklısınız.
ama tepkiniz de bu kadar acımasız oLmamaLıydı
biLmediği evLi oLduğu
annemle tanıştı yemek yedik hani anLar insan dimi bi hareketinden huyundan evLi oLduğunu.
ama yok yemin ederim yok
onun söyLemesine göre benden öncede ilişkileri olmuş ama ben başkaymışım benimle yaşlanıcakmış. .
hepimiz insansınız bunu kim istemez ki her kadın sırtını dayıyacağı bir erkek ister bende istemezmiyim
karısını seven erkek yapmazcılardandım ama artık bütün düşüncelerim değişti erkeklerden iğreniyorum babamdan biLe
ve onun 3 çocuğu var. kaç kere söyledim ben eşinden çocuklarından ayrılmanı istemiyorum ve onları bırakmıyacağına göre benimlede evlenmiyeceksin benim peşimi bırak yemin ediyorum defalarca o bana eşiyle bi hayatı olmadığını sadece aynı evde çocukları için yaşadığını söyledi
biLmediği evLi oLduğu
ama yok yemin ederim yok
Çevrenizde byLe şeyLer yaşıyan yokmu kocanız hiç mi aLdatmıyor sizi ? Fake konuymuş insanLarın neLer yaşadığınızdan haberiniz yok tabi
herşey size güLLük güListanLık değiLmi ?
Kocanız yaptığında eLinin Kiri..
ama yapar Kadına ise o... damgası
ne Kadar koLay geLiyo sizede duygusaL bi bağ yaşadığınız adam yıkıLan umutLar.
hepiniz çok dindarsınız yani ?
ne alaka.
verdiğiniz örneğin sizin olayınızla ilgisi yok ki....
orada koca aldatırsa elinin kiri ,kadın kocayı aldatırsa o..
deniyor.
kocada o ..
o zaman:))
erkekte, erkeğin o... su....
ha dediğim gibi
verdiğiniz evli kadının kocasını aldatmasıyla ,sizin evli bir adamla beraberliğiniz arasında bir ilişki yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?