tamam bebeği doğurup doğurmamak senin bileceğin iş ama
doğurdun diyelim ne yapacaksın o adam nüfusa hayatta geçirmez bebeğini çünkü aldırmanı istiyor.
bir başına ne yapacaksın ailesiz,işsiz güçsüz,parasız nasıl büyüyecek o bebek
yani çocuğu sahipleneceğini sanmıyorum o adamın hiç ben
gel madem doğuracaksın boşanayım ben evlenelim de hiç demez
hoş dese de sen senin hayatını karartan bir adamla ömür geçirmek ister misin ?
yoksa sendeki stockholm sendromu mu valla anlayamadım
ya ailesinin yanında bişekilde çalışacak büyütür
yapmayın zaten bir kez aldırmış
ikinci kez aldırırsa nasıl diyeyim bir daha bebek sahibi de olmayabilir kızın daha yaşı da küçük
ve küçücük bir can
adam sahiplenmez bu belli ama ailesiz işsiz güçsüz parasız diyerek cesaretini kırmayalım
ondan sonra eli kolu bağlanıyor aileme söyleyemem polise gidemem diye
istese herşey olur
hayır bebeği doğurmak istiyorum buralardan gidip dediği için öyle söyledim ben
hataLıyım biLiyorum zamanında hiç başLamıcaktım ama kahin değilim evli oLduğunu biLemedim böyle bişi bi insanın başına geLmedende ah dur kardeşim önce kimLiğine ver bakim evlimisin demek insanın akLına geLmiyor
ama çıkmazdayım kimseye söyLiyemiyorum yaşadıklarımı yakın arkadaşlarıma biLe
bebek aLdırdığımı ben ve onun dışında bir ALLAH biLiyor birde doktor..
kime neyi nasıl ifade ediceğimi biLmiyorum
kendimi nasıL savunucağımı siz beni hiç tanımıyorsunuz ve hiç tanımıcaksınız size bu kadarını anLattığımda yedi kat yabancı bana bu tepkiyi veriyor çevremdekilerin ne düşüneceğini biLmiyorum
kendimi hakLı çıkarmıyorum içimi dökmek istedim
2 senedir boğazımda bu düğümLe yaşıyorum .. yemin ediyorum durumla alakasız ilgisiz en ufak bişide bile gözlerim doluyor burnum sızlıyor piskolojim bozuLdu
neyi nasıl yapıcağımı biLmiyorum
çalıştığım iş yerinde performans düşüklüğü yüzünden başka bir eleman daha alındı yakında işime son vericekler
akrep burcuyum ben çok gururLu bi insanım yemin ediyorum açlıktan öLsem gidip birisinin kapısını çalıp ekmek isteyemem bu duruma nasıL girdiğimi ben bile bilmiyorken bunu başkasına nasıl anLatırım
sadece sizden Dua etmenizi bekLedim
ALLAH canını alsında kurtarsın biLe oLurdu yemin ediyorum buna biLe ihtiyacım var
hayır etmedim ..
siz bunu sıradan yoLdan geçen herkeze anLattığımı mı düşünüyorsunuz?
hani bi an desemki gidip şikayet ediyim
waLLahi şimdi daha çok korkuyorum adamLar beni taşlarlar diye
siz hem cinsim oLduğunuz haLde böyLe tepki veriyorsanız adamLar içinden way orospu wayy..
neyse konuyu kapatalım
waLLahi biride çıkıp güzeL kardeşim işin zor ALLAH Kurtarsın deyip dua etceğinize yerin dibine sokuyosunuz..ama bugün bana ise yarın size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?