Derdim daglardan büyük

ya ailesinin yanında bişekilde çalışacak büyütür
yapmayın zaten bir kez aldırmış
ikinci kez aldırırsa nasıl diyeyim bir daha bebek sahibi de olmayabilir kızın daha yaşı da küçük
ve küçücük bir can
adam sahiplenmez bu belli ama ailesiz işsiz güçsüz parasız diyerek cesaretini kırmayalım
ondan sonra eli kolu bağlanıyor aileme söyleyemem polise gidemem diye
istese herşey olur

çocuğu doğurduğunda ailen ne diyecek bu adam niye seninle evlenmiyor demiyecek mi ortaya çıkmayacak mı herşey her dakika vicdan azabıyla yaşamaya değermi git açıkla herşeyi ailene öldürecekler mi en fazla evden kovarlar bişey olmaz çalışıyorsun ayaklarının üstünde durursun yapma yakma kendini bile bile

Rabbim nasıl cahil insanlar, kızlar var...
Şu mübarek günde ettiğim duamı kabul et
Yarın birgün bizimde çoluğumuz çocuğumuz olacak sen bizim evlatlarımızın aklını fikrini koru.
Senin yolundan ayırma..
Allah seninde yardımcın olsun ne diim

Her zamanki gibi kendini haklı bulan 2. Kadın var karşımızda.
Sen tavsiye değil, kendine vah yazık vah zavallı denilmesini bekliyosun :umursamaz:
Hiç ümitlenme kimse öyle bir şey demez.
Çocuğu yapmayı adamla zina ilişkisi yaşamayı bilen insana ve suçunu kabul etmeyene biz ancak Allah seni ıslah etsin deriz. sositososito
Sana öncelikle erdemli davranışların için(!) bol alkış armağan ediyorum. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Emin ol seni seviyordur, karısıyla da hiç anlaşamıyordur, senle de evlenir zaten hiç merak etme...
Ölme eşeğim ölme yaz gelsin...
şakkıdı

hayır bebeği doğurmak istiyorum buralardan gidip dediği için öyle söyledim ben

varya böyle okuyunca bende evlenicem diyorum aldatan erkeklerin çoğu karısıyla sürekli canım cicim geçinen tipler ya bende böyle kandırılırsam ya yanımda yatan adam gündüzleri başkasının koynunda olursa evlilikten soğuyorum ya

bence adamla sürdür canım
hatta imam nikahıyla evlen eşine kuma olarak git aynı eve bari kadına ütü temizlik işlerinde yardımcı olursun.mutlu mesut yaşarsınız

Arkadaşım bu olayın grurla felan alakası yo. İş grur meselesine gelirse daha da batarsın emin ol. Yolunu göremeyecek derecede karanlıktasın. Kendini temize çekmek istiyorsan zorda olsa yanlışından döneceksin.Doğru yolu soruyosan iş sadece duadan geçmez. Dua edip karşılık görmek için yaptıklarından o yönde olmalı. Ya ayrılacaksın acı çekeceksin ama yoluna erdemli bir insan olarak devam edip temizleneceksin. Yada bu masallarla kendini avuta avuta battığın bu bataklıkta iyice kirleneceksin. Evet kimse bi ilişkiye başlarken bu tür şeyleri bilmez ne yazıkki... Senin anlattığın bu olayın bir kısmını şahsen yaşadım. İlk sevdiğimdi, ne acılar çektim evli olduğunu öğrendiğimde arkamı dönüp giderken. Ne gel gitler yaşadım. Bütün hayat planım başıma yıkıldı. Tüm hayallerimi kaybetmek ne canımı yaktı. Ama iyi ki yakmış, iyi ki o acıyı çekip kefaletimi ödemişim. İyiki bu bataklığa batmadan kaçabilmişim. İyi ki tercihim şehvetle dolu kapkara bir hayat değilde temiz ama acılı bir hayat olmuş. Anlayacağın odur ki iş burda duayla bitmiyor. Sen bi taşın önüne otur ve elini sürme. İstediğin kadar dua et o taş bir gıdım yerinden oynamaz sen itmedikçe. ALLAH duayı vermiş ama elinden geleni yapıp tevekkül etmek kuldan takdir ise ALLAH'tandır.

He bacım...
İşin zor ne diyeyim, Allah kurtarsın.....

Bu ne yaa.. sanki boğazına biri bıçak dayamılşda zorla tecavüz etmiş gibi kendini acındırmak da neyin nesi...
8 ay bu adamla flört ettin mi? ettin. Yattın mı? Yattın... Evli oluğunu öğrendin mi öğrendin?? Yatmaya devam ettin mi ?ettin... Daha senin neyine zavallı diyelim...
Adam evli olduğu halde bi kadınla beraber.. Zaten adamın ne mal olduğu ortada... Adam hkkında atıp tutmanın bi manası yok...
Ama adamın evli olduğunu bile bile adamla ilişkini sürdürmüşsün, senin de yapın belli..
Neyine zavallı diyim senin..
Tahditmiş.. peh... Annam biliyor onla beraber olduğummu diyorsun.. O zaman nasıl tehdt ediyor, neyle tehdit ediyor seni???
Sen de onu tehdit et.. Herkese söylerim rezil ederim seni diye....

Ama yok yk, ne gerek var sen yat kalk hamile kal kürtaj ol gene yat kalk gene hamile kal....
Böylesi daha kolay dimi.... Boşa zavallı kız moduna girme burada kimse yutmaz bunu....
Allah akıl fikir versin....

Yahu sen şuna ben bu adamla olmaktan hoşnudum ayrılmak istemiyorum desene,
Büyük sözüme tövbe Allahım kimseyi bununla imtihan etmesin, senide asla kınamıyorum ama be mübarek
Bir insanda azcıkta olsa akıl mantık olur yahu.
Tamam, sevdin beraber oldun onu anladık, bugün birçok genç kız sevgilisiyle cinsellik yaşıyor doğru olmasa da.
Amma velâkin sen bu adamın evli olduğunu öğrenmişsin ne diye kaçıp gitmedin, tehdit mi etti ee bu adama nasıl güvenip sözüne boyun eğersin
Yanlış yanlışı doğurur, bu adamdan kurtulamayacağını kestiremiyor musun?
Daha ilk tehdidinde gidip şikâyet etmeliydin.
Evet, ben bu adamı sevdim ve beraber oldum fakat evli olduğunu öğrendiğimde ayrılmak istedim o da beni tehdit etti demen yeterli.
Eğer ele güne karşı ne der diye düşünüyorsan çekindiğin buysa nasıl oluyor da aynı zamanda bu çocuğu doğurmayı düşünebiliyorsun.
Adam seni kuma alsa gidecek misin? Yapma lütfen gururluyum diyorsun nerede senin gururun ben göremedim.
Karısıyla ilişkisi yokmuş zaten hep öyle olmaz mı?
Karısıyla anlaşamıyordur sırf çocukları için katlanıyordur yatakları ayrıdır, mutluluğu sende bulmuştur v.s.
Bir insan bir diğerine değer veriyorsa eğer onu hiç bir şey için zorlamaz, onun mutluluğu için çabalar.
Ben sanmıyorum ki bu adam seninle zorla birlikte oluyor olsun, yazdıklarından anladığım kadarı ile sende bunu istiyorsun.
Birde annem erkek arkadaşım olduğunu biliyor demişsin, gün gelip de annen demeyecek mi kızım e hadi artık bak kaç zaman geçti
böyle nereye kadar sürecek niyetiniz ne diye, o zaman ne cevap vereceksin.
Eğer gerçekten bu durumdan şikâyetçiysen bir an evvel önce annene sonrada savcılığa bu durumu anlat.
Yok, ben rahatsız değilim diyorsan da seni vicdanınla baş başa bırakmaktan başka yapılacak bir şey bulamıyorum.
Gerçi vicdanın da ayrı bir tartışma konusu olur. Allah ıslah etsin ne diyelim.

Her şeyi geçtim zaten başınıza bir aldırma olayı gelmiş dağ başında mı yaşıyoruz anlamıyorum ki bari korunmayı öğrenin ya yazık günah cidden. Millet her haltı biliyor ama korunmanın ne demek olduğunu bilmiyor çok kızıyorum böyle insanlara acımıyorum da bunu yapanlara . Allah herkese akıl fikir vermiş biraz da beyniyle düşünmeli insan hep başka yerleriyle değil.alsanaalsanasmile/B]

2. kadın etiketi de benimsenmiş,
makaleler okunmuş paylaşılmış,
ne bileyim bana hiç zorlama bir durum yok gibi geliyor.
22 yaşında gencecik kız duvar misali olmuş..
Polise gidip napacak ki alan memnun satan memnun.
Kuma git bari dememiz mi bekleniyor acaba :uhm:
Ailesi ne der diye söyleyemeyen kız,
doğuracam bu çocuğu diyebiliyor:uhm:

Arkadaş buraya günah cıkartmaya geldi anlaşılan.
Karnında ki bebege yazık senin gibi bi anne(!) nin karnında oldugu için.
Allah yattıgın adamın karısını kurtarsın o adamdan asıl.

gururluyum demişsin ama gurur bu değil, gururlu insan 2. kadın olmaz 1
o işi yapıyorsunuz madem korunsaydın 2
seni ne ile tehdit etti sen onu tehdit etseydin evli olan o 3
çocuk yapamak bu kadar sorun olsaydı sizin için adam gibi korunurdunuz 3
bu adam hayatta sana ve o çocuğa bakmaz kıçına tekmeyi vurur mutlu mesit yaşar 4

Allahım yuvamızı senin gibi kadınlardan korusun. Yatarken karısı hiç mi aklına gelmio nasıl insanlar nasıl varlıklarsınız ya siz. Derdi daglardan büyükmüş. Vallahi yatacak yeriniz yok.. Tehdit etmiş ne için etti. Hiç inandırıcı gelmedi bana kusura bakmada.azcık kişilk olsaydı sende bu durma gelmezdin. Ben o kadına acıdım yazık günah o kadına. Keşke kişilikli olsaydın da biraz tehdit ettiginde ölümü göze alsaydın .

şimdi siz burda milletin kocasına laf niye atıyosunuz onu anlamadım sizin kocalarınız aldatmıyormu bu ne demek allah aşkına siz tamam baştan bilmiyodunuz adamın evli olduğunu sonra öğrendiğinizde ne diye hala devam ettiniz bırakın allah aşkına karşınızda çocukmu var yok tehdit etti yok korktum dağ başımı orası devletin polisi var neden gitmediniz neden şikayetçi olmadınız aileniz duysun tecavüz etmiş adam size buna kimse bir şey diyemezdi ailenizden kusura bakmayın ama siz böyle olsun istemişsiniz böyle olmuş yazık o aldırdığınız bebeğe ve şimdikine çok yazık böyle evli adamlarla bereber olan kızları rabbim bildiği gibi yapsın yazık değilmi yıkılan yuvalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…