• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim dert mi bilemedim..

Esinti42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
212
13
68
Konya
arkadaşlar merhaba benimde yardımınıza ihtiyacım var eşime facebookdan bi haftada 4,5 kızdan arkadaşlık istekleri geliyo eşim ney üflüyo ve videolar facede ekliyo ilk arkadaşlarının arkadaşıdır diye önemsemedim kabul etmiyo zaten istekleri ama bir haftada 5 ayrı kızdan arkadaşlık istegi gelmesi kafamı karıştırdı facebookdan anlamıyorum çok fazla, belki normal gibi gelebilir ama eşimin facesinde hiç kız yok hep erkek arkadaşları var,istek yollayan kızlarda eşimin tarzı degil kesinlikle saklamıyoda allah var bugün biri arkadaşlık istegi yolladı bende kabul etmedim falan diyo şifresi de var girip bakabiliyorum ama niye son bir haftada bukadar istek geliyo neden olabilir anlam veremedim fikri olan var mı arkadaşlar

canım kendin de söylemişsin videolar yüklüyo face e diye, muhtemelen yüklediği videolar bi yerlerde paylaşılmıştır ekleyen kızlar da o yolla görmüşlerdir diye düşünüyorum. şifresi filan varmış elinde zaten gizli bi durum gibi gelmedi bana

Demek ki son bir haftadır neye daha güzel üflüyor. Başka da bir ihtimal gelmedi aklıma.

Çok güldüm ya bu saatte bu yorumu görünce Allah uzun ömürler versin sana :)))

canım kendin de söylemişsin videolar yüklüyo face e diye, muhtemelen yüklediği videolar bi yerlerde paylaşılmıştır ekleyen kızlar da o yolla görmüşlerdir diye düşünüyorum. şifresi filan varmış elinde zaten gizli bi durum gibi gelmedi bana

canım evet gizli bi durum yok eşimden şüphem yok ama kızlar neye merakı olan ney dinlicek tipde degil sayfaları küfürlü fotolar degişik son bir iki aydır da hiç video yüklemedi

​FAcebookta hareketler dökümü var oradan bak bakalım ara kısmından eşin o kızları yada başka kızları aratmış mı ?Eşinin arkadaşlık istekleri sadece ortak arkadaşlar yap bakalım tanımadıgı kişilerse herkese açıktır.

Bence gızlı saklı bır durum yok ortada ...

Sonucta oyle olsa sıfresını bıle sızınle paylasmazdı ...

Vıdeo paylasılıyordur bır yerlerde onlar da gorup eklıyordur belkı ney sevdıklerı ıcın ...

Takılmayın boyle seylere rahat olun ...:34:

arkadaşlık isteği gönderebişecek kişileri kısıtlayabilirsin mesela bende sadece arkadaşlarımın arkadaşları

eşin seni aldatmış mı? aldatmamış.O zaman takma gitsin.Sosyal paylaşım sitesi.Herkese açık.Kimseye niye bu hafta bu kişilerden çok istek geldi diyemeyiz ki.Kabul etmez olur biter.Ya da çok rahatsız oluyorsa konuş face ini kapatsın.

arkadaşlar merhaba benimde yardımınıza ihtiyacım var eşime facebookdan bi haftada 4,5 kızdan arkadaşlık istekleri geliyo eşim ney üflüyo ve videolar facede ekliyo ilk arkadaşlarının arkadaşıdır diye önemsemedim kabul etmiyo zaten istekleri ama bir haftada 5 ayrı kızdan arkadaşlık istegi gelmesi kafamı karıştırdı facebookdan anlamıyorum çok fazla, belki normal gibi gelebilir ama eşimin facesinde hiç kız yok hep erkek arkadaşları var,istek yollayan kızlarda eşimin tarzı degil kesinlikle saklamıyoda allah var bugün biri arkadaşlık istegi yolladı bende kabul etmedim falan diyo şifresi de var girip bakabiliyorum ama niye son bir haftada bukadar istek geliyo neden olabilir anlam veremedim fikri olan var mı arkadaşlar

bence de videoları görmüşlerdir, ney öyle birşey ki hiç tarzı değil demeyin:D insanın içinde ayrı bi huzur veriyor rapçısı cazcısı emosu.. çok dinleyen biliyorum ney'i ;) eğer durum sizi rahatsız ediyorsa sağda ayarlar var gizlilik ayarından ''[h=3]Paylaştıklarımı kimler görebilir? kısmını sadice arkadaşlar diye değiştirin , ve[/h][h=3]Aramada beni kimler bulabilir olan kısmı :hiç kimse yada sadice arkadaşlar falan yapın

rahat edersiniz;)[/h]

kızlar valla harikasınız çok teşekkürler ayarları hemen degiştiriverdim insanların bu kadar çok derdi varken benimkisi çok saçma geldi yazmadan önce ama ne yapayım çevremde arkadaşım yok sorabilecegim burda binlerce arkadaş var cevap verebilecek geçekten çok sagolun..

Back
X