GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA

Tanimadigi kisi goruntulu arayamaz messengerdan bi mesaj atmasi sart adamin karsi tarafa

arkadaşım kadına yazdı messengerdan
-bayramın nasıl geçti?
-bayram gibi bayram..yoğun herzaman ki gibi
-benim de öyle yorgunluk
-ailenle tatile gitmişsin .
-evet 1 günlük kaçamak yapalım dedik.. doğayla içeçe olmak huzur veriyor
-doğa iyidir.
istanbula geleceğim öbür hafta..gelirsem 1 kahveni içerim
-nasip
-gelirsem ararım seni müsait olursan görüşürüz
-ok

Bu ara hep arkadaşa konu açılıyor acaba neden böyle oldu
Üye olmak zor belki de bilmiyorum ama son okuduğum üç konu arkadaşa açılmış ilginç.
Konuya gelince adamın şüpheli davranışı yoksa üstüne gitmesin bence gizli takip iyidir

-bayramın nasıl geçti?
-benim de öyle yorgunluk
-doğa iyidir.
-nasip
-ok
Kocası kadına söylediyse eşim ögrendi msj atarsa normal bi şekilde konuş benmişim gbi demiş olabilir o yüzden böyle konuşmuşta olabilir

Aldatmışşsa illa bir daha yapar ya da yakalanır hiç üsütne düşmem nasılsa bu zeka ile kendisi yine düşer. Ben görüntülü en yakın arkadaşımla bile görüşmem ne alaka yani...
İş üstünde yakala ya da hiç birşey yapmayacaksan üç maymunu oyna.

-bayramın nasıl geçti?
-benim de öyle yorgunluk
-doğa iyidir.
-nasip
-ok
Böyle bir şeye ne gerek vardı ? Aralarında bişey yoksa bu mesajlardan sonra kadın gelince arkadaşınizin eşini ararsa bulusurlarsa nolacak ?

-bayramın nasıl geçti?
-benim de öyle yorgunluk
-doğa iyidir.
-nasip
-ok
Yani bu konuşmada birşey yok bence ...eşimin eski iş yerinden bir iş arkadaşı vardı abla filan der biraz büyük mesela o da bir gun görüntülü aramis şaşırdı eşim .Arkadan hemen aradı kusura bakma ya misafir var çocuklar kurcalıyor diye birkez de oğlum benim hocami aramıştı görüntülü yani olabilir yanlislikla .Süre önemli bence 1-2 sn ise yanlışlıkla olma ihtimali var

Bazen whatsapta fotoğrafına bakim derken yanlışlıkla görüntülü arama butonuna tıklanabiliyor. Beni öyle iş yerinden iki alakasız isim aramıştı. Öyle bir şey olabilir mi.

Hadi arkadaşı diyelim normal bir şekilde telefonla konuşmak yetmiyor mu da hasret gidermek için telefonla konuşuyorlar onu anlamadım ??. Yalan söylüyor belki parayla kamera da soyunun bir tiptir belli olmaz.

-bayramın nasıl geçti?
-benim de öyle yorgunluk
-doğa iyidir.
-nasip
-ok
Cok sacma bi msjlasma olmus
Simdi kadin adami askinti oluyor sanmistir

merhabalar
bir arkadaşım için konu açtım kızlar.
arkadaşımın eşin bir bayanla görüntülü konuşmuş.. Ama telefonundan falanda silmemiş görüşmeyi..
sürekli telefonu ortafa olmasına rağmen silmemiş. facebook şifresi falanda eşinde var.
Eşi soruyor bu kadın kim diye? arkadaşım bişey yok. öyle bir durumum olsa silerdim salakmıyım ben demiş
ama arkadaşım kadını tanımıyor. eşinin facesinde falan da yok kadın. arkadaşlık isteği gönderiyor kadında kabul etti.
arkadaşımın içinde şüphe var haliyle.. kim bu arkadaş? ne derece samimiyetleri eşiyle .

eşinin facesinden kadına yazsa olur mu sizce ..eşiymiş gibi konuşsa falan.. ne söylese de samiyetlini anlasa.
bir el atıverin lütfen
Görüntülü konuşacak kadar ne samimiyeti var ki ..faceden eşi gibi konuşması doğru değil ben olsam yapmam eşim ile çözerim bu sorunu..bi şey olsa silerdim salakmıyım lafıda samimi değil eminim unuttu silmeyi yada yakalanacağı gelmedi aklına

Back
X