- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
görüşme var ama içeriğini bilmiyor..Sadece giden ya da gelen bir arama mı yoksa görüşülmüş mü? Kaç dakika görüştüğü falan yazılı mı?
normal arkadaşım diyor başka bişey demiyormuş adam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşme var ama içeriğini bilmiyor..Sadece giden ya da gelen bir arama mı yoksa görüşülmüş mü? Kaç dakika görüştüğü falan yazılı mı?
Ne görüştünüz diye sorulunca ne cevap veriyor?görüşme var ama içeriğini bilmiyor..
normal arkadaşım diyor başka bişey demiyormuş adam
Tanimadigi kisi goruntulu arayamaz messengerdan bi mesaj atmasi sart adamin karsi tarafa
Kocası kadına söylediyse eşim ögrendi msj atarsa normal bi şekilde konuş benmişim gbi demiş olabilir o yüzden böyle konuşmuşta olabilirarkadaşım kadına yazdı messengerdan
-bayramın nasıl geçti?
-bayram gibi bayram..yoğun herzaman ki gibi
-benim de öyle yorgunluk
-ailenle tatile gitmişsin .
-evet 1 günlük kaçamak yapalım dedik.. doğayla içeçe olmak huzur veriyor
-doğa iyidir.
istanbula geleceğim öbür hafta..gelirsem 1 kahveni içerim
-nasip
-gelirsem ararım seni müsait olursan görüşürüz
-ok
Kocası kadına söylediyse eşim ögrendi msj atarsa normal bi şekilde konuş benmişim gbi demiş olabilir o yüzden böyle konuşmuşta olabilir
Böyle bir şeye ne gerek vardı ? Aralarında bişey yoksa bu mesajlardan sonra kadın gelince arkadaşınizin eşini ararsa bulusurlarsa nolacak ?arkadaşım kadına yazdı messengerdan
-bayramın nasıl geçti?
-benim de öyle yorgunluk
-doğa iyidir.
-nasip
-ok
Yani bu konuşmada birşey yok bence ...eşimin eski iş yerinden bir iş arkadaşı vardı abla filan der biraz büyük mesela o da bir gun görüntülü aramis şaşırdı eşim .Arkadan hemen aradı kusura bakma ya misafir var çocuklar kurcalıyor diye birkez de oğlum benim hocami aramıştı görüntülü yani olabilir yanlislikla .Süre önemli bence 1-2 sn ise yanlışlıkla olma ihtimali vararkadaşım kadına yazdı messengerdan
-bayramın nasıl geçti?
-benim de öyle yorgunluk
-doğa iyidir.
-nasip
-ok
Ben bunu bilmiyordum meselaTanimadigi kisi goruntulu arayamaz messengerdan bi mesaj atmasi sart adamin karsi tarafa
Cok sacma bi msjlasma olmusarkadaşım kadına yazdı messengerdan
-bayramın nasıl geçti?
-benim de öyle yorgunluk
-doğa iyidir.
-nasip
-ok
Görüntülü konuşacak kadar ne samimiyeti var ki ..faceden eşi gibi konuşması doğru değil ben olsam yapmam eşim ile çözerim bu sorunu..bi şey olsa silerdim salakmıyım lafıda samimi değil eminim unuttu silmeyi yada yakalanacağı gelmedi aklınamerhabalar
bir arkadaşım için konu açtım kızlar.
arkadaşımın eşin bir bayanla görüntülü konuşmuş.. Ama telefonundan falanda silmemiş görüşmeyi..
sürekli telefonu ortafa olmasına rağmen silmemiş. facebook şifresi falanda eşinde var.
Eşi soruyor bu kadın kim diye? arkadaşım bişey yok. öyle bir durumum olsa silerdim salakmıyım ben demiş
ama arkadaşım kadını tanımıyor. eşinin facesinde falan da yok kadın. arkadaşlık isteği gönderiyor kadında kabul etti.
arkadaşımın içinde şüphe var haliyle.. kim bu arkadaş? ne derece samimiyetleri eşiyle .
eşinin facesinden kadına yazsa olur mu sizce ..eşiymiş gibi konuşsa falan.. ne söylese de samiyetlini anlasa.
bir el atıverin lütfen