Derdim doğmamış bebeğimle ilgili

Her bebek 35 te cıger gelısımını tamamlayacak dıye bısey yok .
Rısklı gebelik uzmanına gıtmenız lazım ama sızı bu saatten sonrada kabul etmezler.
Cıger gelıstırıcı ıgne vurdurun barı dıyorum

Bence başka bir doktora daha görünün.

İnşalöah öyledir de gerilik düzelmişti birden düşmesi endişelendirdi bizi ben hiç duymadım diğer 2 gebeliğimde yaşamadım kilosu düştü bebeğin diyeni kilo almaz anlarım
suyu iyi ama haraket az ve yavaş takip et diyo

Sezeryan ya normal şartlarda 10 gün sonra alacaktı zaten bir hafta var sayılır 1 haftada ya yine kilo kaybederse diye endişeleniyoruz bizde

Kaç gün kaldı kuvözde canım
Ben işin kilosunda da değilim diğer kızlarım 2.800 doğdu zaten benim karnımda fazla büyümüyo bebek beni endişelendiren bebeğin kilosunun düşmesi 10 gün var verdiği tarihe ya kötüye giderse diye endişemiz
Birde biz özele gidiyoruz başka ilçeye 1saate yakın yol sürüyo korkumuz biz farkedip yetişene kadar geç olursa diye
Dr a bi mesaj atsam hemen döner benden önce hastanede olur ama işte bizim mesafe uzak

İnşallah canım
O dediğin doktordan buralarda varmı bilmiyorum küçük bi ilçe burası bende yan ilçeye özele gidiyorum dr a güveniyorum hastası çok iyi de ilgileniyo ama işte bizim bu durum neden ne olcak net anlatmadı belki üzülmiyelim diye ama böyle daha çok üzüldük

aslında zaten bir hafta sonra alınacaksa çok da riske atmaz doktor da

demek ki o kadar da sıkıntı yok

teknik adını bilmiyorum ama kordona da bir tetkik yapıyorlardı geçirgenliğini ölçüyorlardı onu yaptı ise o nedenle göndermiştir seni eve

sağlıkla kucağınıza alın

meloşum başka bir doktora daha mı görünseniz acaba bu durumlarda farklı bir ölçüm cihaz durumu netleştirebilir. farklı bir yorum alırsınız
Yarın tekrar gitcem yine böyle konuşursa başka bi özele gitcem ordada bi dr var çok iyi diyolar böyle çocuğumu riske atıyoruz gibi
Bide sabaha kabus haraket ediyo mu noldu diye uyku uyumadık eşim normalde bu kadar endişelenmez oda korkuyo

Benimki kilo almamış almadığı gibi 12 gün önceki kiloya düşmüş
Yarın gitcem olmadı bi dr a deha gitcem böyle beklemek ağır geliyo

Ben de İstanbul'a yaklaşık 1.5 saat yol gidiyordum o uzmana. Her yerde olmuyor.

Bebeğin şu an ki kilosu risk faktöründe degil ve suyun da normal seviyede demek ki.
Doktor çok ciddi risk görürse "şu gün gel alalım" der emin ol..
Doktoruna güvenmiyorsan başka doktora git onun da fikrini al.

Ayrıca 35 haftadan sonra küveze girmez deme. 39 haftalıkken bile girer.

İkiz yeğenlerimden 2 kilonun altında doğan hiç küveze girmedi, ama ondan daha kilou olan girdi mesela.
Belli olmaz doğumdan sonraki ilk muayeneye kadar..

Küvez kötü bir ortam değil ama senin karnında 1 gün daha kalması kat kat faydalı. Ayrıca belki küveze girerse hemen emziremezsin sağmak zorunda kalırsın falan sıkıntı yani.
Ayrıca yemekle alakası yok bebeğin kilosunun.

Allah yardımcınız olsun ikinizin de. Ama stres çok etkiliyor bil. Biraz rahatla..

Birde hareketile alakali benim kizim karnimda hic hareket etmiodu cok rahatti usluydu her bebek ayni olacak die bsey yok gunde 1 ker anca hissediyorum
Benimki normalde çok haraketliydi ve nst de sadece kalp atışı çıkıyo haraket nadir ve çok yavaş hani o dalgalanmalar olmuyo anşa aşırı tatlı yicem o zaman biraz ediyo geçen şekerli serumla haraketlendi 2saat sonra geçti

anne karnında olması küvözde olmasından daha iyi bence. gerçi doktor daha iyi karar verir. benim suyum azalmıştı hareketleri o yüzden azdı ama 38.haftaya kadar bekledik. birde şöyle bir şey var 34.haftadaymışsın bu haftalardan sonra daha çok kilo alıyor bebek. doktor bekleyelim derse bekle canım

İkinci kızımda gerilik vardı hep 2 hafta geriden geldi tamam bundada var dedik 2 haftada topladı kilosu normal haftaya döndü fakat dün 12 gün önceki kilosuna döndü 3 ultrason kağıdını yanyana koyuyorum aklım almıyo
Bizim endişemiz küçük doğacak diye değil diğerleei 2.800 doğdu 40ı 6 kiloyla çıkardık
Bizim endişemiz neden kilosu düşer bebeğin almaz anlarım ama düşmesini aklım almıyo

37. Haftadayım geçen cuma 36. İle uyumluydu bu hafta 34. Hafta ile uyumlu çıkıyo

Sağ salim kucağınıza alın inşallah.bende oğlum sırf iri gidiyo diye 36. Haftada almak isteyen Dr u normal doğum için değiştirdim hoş yine sezaryen oldu ama 40 haftayı geçmiştim ve dediğiniz gibi hareketi yoktu ve hiç pişman olmadım...

Kilosu ve hareketi için annesinin beslenmesiyle ilgili demiş ya Dr canınızi sikmayin lütfen haddimi aşmak istemem tabiki Dr değilim ama hamileikte 9 ay boyunca yiyebildigim tek şey meyveydi.yogirt,süt,kuruyemiş ,et,tavuk,sebze hiçbirini yiyemedim ama oğlum hep iriydi 4 kg doğdu bunu yaristirma için yazmadım kendinizi suçlu hissetmeyin diyye yazdım bebeğin yapısı milyondur belki sağlıkla alın inşallah kucaginiza

Yok yapmadı onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…