Derdim eşim ve gözleri bakışları

Kocanız iğrençlık yapmış kızınız o haldeyken nasıl canı isteyıpte bakmış.Boşan kıme bakıosan bak.

Ah keşke o an tepki verseydin zeytinyağı gibi üste çıkamazdı. Kızın hasta be adam sen ne derdindesin..

Haksız olduğunu bildiğini için zaten iyice bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışıyor. İnsan normalde kıskanmasa bile karşıdaki kadının yanındaki varken bana baktı özgüvenine gıcıklıktan iyice sinir oluyor insan. Birkaç arkadaş daha yazmış bunu , böyle düşünen tek olmadığıma sevindim. Evet isteyen istediğini giyer ama bazıları o kadar bariz ki resmen ilgi çekmek için absürt hal hareketlere giriyor, beni görün diye uçan tekme atacak nerdeyse. Sonradan da yanında eşi varken bile bana baktı diye kendi kendilerine tribe giriyorlar. He bu konuda alakası yok eşiniz saçmalamış o ayrı ama siz varken böylesi bakan siz yokken nasıl bakıyordur etrafına kim bilir.

İnsan bazen dikkatini çekince ister istemez biran bakıyor olabilir, ama sonradan sizi kontrol ede ede bakmaya devam etmesi çok sinir bozucu.

Ben böyle konularda yani şu anki konuda eşinin hatalı olduğunu düşünüyorum çünkü kadın bilir sezer hisseder gözüyle görmesine bile gerek yok ama herseyi geçtim yani eşine sadece deseydin ya utanmadinmi kızımiz hastayken milletin karı kızlarına bakmaya. Hadi onuda geçtim beni yargılayıp gomede bilirsiniz bayanlar.benin fikrim ne tesettürlü ne açık olarak kimseyi dis görünüşle yargılamadan yargılamamda tesettürlü Bi bayanım bejim yakın dostum minilerle askilari giyer asla yargılanma benim mezarıma ben girecem onlarınkine o. yanlış anlaşılmasın sözlerim açıklar kapansın bilmem ne demiyorum. Ama açıkta olsa kapalida olsa doktor da olsa sporcuda olsa ne olursa olsun. bizim büyüklerimizden öğrendiğimiz gelenek goreneklerimize göre. Açık kapalı fark etmez edep diyorum ben edep orda bir sürü insanın içinde uzanmasi çokmu normal. Hadi diyelim rahatsız üstünde duramıyor ozaman göğsünü kapatsın. Anne babalarımızın gördüğümüz edep için. Eşinede aynı kelimeyi diyorum ben onunda yaptığı artık yani eşinizle Bi yere gitmeye korkar halemi geleceğiz her güzel kadına açığına kapalisina bakacakalrsa açıkçası evdeki elmayla yetinmiyorsa adam uckuruna güvenmiyorsa evlenmesin gitsin dışarıda ne.. Yiyiyorsa yesin.

Bide anlamıyorum arkadaş ben senin eşin sana güler yüzlü senin çocuklar o dünya getirmiş bakıyor büyütüyor Bi evin var huzurun sağlığın var işin gücün var yiyecek ekmeğin var çocuğun aç değil açıkta değil daha ne istiyorsunuz be erkekler. Bu kadınları baş tacı edeceğinize. Kadınlık görevlilerini yerine getiren evinde huzur unu barındıran her kadın ayakları öpülesi dır

Ordaki bayan yarı yatar haldemiydi onu anlamdim rahat oturuş üst dekolte dikkatsizliği..yazık ya kendilerini erkekler baksın diye ifşa ediyorlar nefret ediyorum böyle rahat dikkatsiz kadınlardan..tabi esinizede ayrıca yazıklar olsun çocuğu hasta o kadın kesme derdinde ..kuserse kussun sizdekusun

Ne alaka ya ? Ne kadar ayıp. Kadın gel benim göğüslerime bak mı demiş.İsteyen istedigini giyer. Sözde çağdaş ülkeyiz isteyen istediğini giyer diyoruz. Burada bir kadın konu açsa evli adam hastanede acil de benim göğüslerime baktı diye. Hemen yadırgarsanız adamı, bu yaptığınız nabza göre şerbet vermek

Bende sizin gibi düşünenlerden nefret ediyorum
Terbiye terbiyesizlik yapılana verilir
Burada terbiyeye ihtiyacı olan hastahaneye acile çocuğunu götürüp orada ahlaksızca davranan adamdır
O adam emin olun örtülü bir kadının arkasında yürürken acaba çıplak nasıldır diye düşünür

O tip hanım derken??? Nasıl tip mesela. Hangi sınıfa sokacaksınız o tip kadınları???ayrıca yakalanma duygusunu tatmak için dememeniz çok komik olmuş. Adamlar bile isteye ağzının suyu aka aka bakıyor bal gibi.

Biseksüel misiniz?
Ona göre cevap vericem

Sizde o tip hanımlardansiniz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…