Derdim eşim ve gözleri bakışları

Az bile tepki vermişsiniz. Eşim benim yanımda hele hele ben çocuğumun sağlığının derdindeyken böyle bir şeye kalkışacak hemen o anda “ohaaa adamın pantolonunun önüne bak, o neymiş arkadaş öyle” derim. O utanmıyorsa ben hiç utanmam. Anlasın rezilliğini, başkası yapınca ne olduğunu.

O tip hanım derken??? Nasıl tip mesela. Hangi sınıfa sokacaksınız o tip kadınları???ayrıca yakalanma duygusunu tatmak için dememeniz çok komik olmuş. Adamlar bile isteye ağzının suyu aka aka bakıyor bal gibi.
Boşverin ya. Bu tecavüzcüyü savunmak gibi bir şey kadın için o da öyle giyinmeseymiş demek. Kadının düşmanı gene kadın. Ben tesettürlü değilim ama dekolte de giymekten hoşlanmıyorum. Fakat dekolte giydi diye birine "o tip kadın" demem ,tesettürlü diye de "yobaz" demem. Bu yorumu yapma haddini kendinde bulan terbiyesizdir dahası yok.

Ordaki bayan yarı yatar haldemiydi onu anlamdim rahat oturuş üst dekolte dikkatsizliği..yazık ya kendilerini erkekler baksın diye ifşa ediyorlar nefret ediyorum böyle rahat dikkatsiz kadınlardan..tabi esinizede ayrıca yazıklar olsun çocuğu hasta o kadın kesme derdinde ..kuserse kussun sizdekusun
Söylemek istediğim çok şey var da doğru kelimeleri nasıl bulsam onu düşünüyorum.

Normalde sizin düşüncenize bir tık yakınımdır yani bazıları gerçekten çok dikkatsiz, vesaire gibisinden.

Ancak yaş ilerledikçe fazla insan tanıdıkça şunu daha iyi anladım. Herkesin yetişme tarzı, aileden gördüğü ahlak dini yargılar ,hepsi o kadar farklı ki. O yüzden her açık giyineni , dekoltesine dikkat etmeyeni yargılama hakkımız yok. Eğer böyle düşünürsek ama mini etek giymiş tahrik oldum tecavüz ettim diyen erkek müsveddelerinden farkımız kalmaz. Erkek eşinin yanında başka bir kadını süzüp kaçamak bakışlar atıyorsa bu erkeğin hatasıdır.

Mesela Akdeniz’de bazı yerlerde bankaya bile bikini üstüyle bankaya gelenler var, kimsede dönüp bakmıyor. Bu kadın öyle yetiştirilmiş öylesini normal biliyor,goguslerini dikizleyeni görmemiş.Ama bu kadın atıyorum geldi cok muhafazakar bir şehre misafirliğe, orda kalırken hastalandı gitti acil servise. Sedyeye uzandı çok rahatsız olduğu icin. O sırada da konu sahibinin eşi onun açılan dekoltesine bakıp durdu, kadın açılan dekoltesinin bile farkında değilken biz onu nasıl yadırgayabiliriz.
Kadın o giyindiği kıyafeti açık görmüyor ki adamı tahrik ettiğini düşünüp dikkat etsin. Onun doğrusu da o. Adam eline koluna gözüne sahip çıkacak.

Şunu da söyleyeyim ben bu konularda çok dikkatli biriyimdir,hasta bile olsam kontrol ederim ama etmeyini de kınama hakkı kendimde görmem. Çünkü farklı insanlarız, farklı hayat görüşlerimiz var. Bu mantığa göre herkes tek tip olmalı, evet abartan insanlar var ama bu kadar abartılı hatta dikkat çekecek kadar bir görünüşü varsa bir an bakıp geçersin, karının yanında kadını inceleyip durmazsın.

Valla öyle giyinen bi hanım görünce ben diyorum aşkım bi bak şu hatuna diye
2,3 dedim baktı şakalaştik gülüştük felan
Şimdi karşimıza çıksada artıkm o tarz hanımlara bakmıyor ilgisini bile çekmiyor

Zaten erkekler o tip hanımlardan hoşLandıkları için değil bizden gizli yaptıkları için yakalanma duygusunu tatmak için öyle kaçamak bakiyor
Sende kafana takma canım sen nekadar üstune düşersen o okadar bakar boşver umursama

Bu forumda defalarca yazdım yine yazmak istiyorum , Bir kadına zaten bakan onlarca göz varken
kadınlarda yenilerini ekliyor.

Bu da yeni moda oldu , Güzel kız gördüğümde " aa aşkım baksana " diyorum.

Bana göre bu karşıdakine saygisizlik.

Arıca özgüven de değil bu aksine tepki ölçmek , altta yatan ozguvensizlik v.s

Bu konuya aşırı sinirlenirim ben de. Eşimin gözü bile kaymamalı, en azindan ben yanindayken baktigini hiç gormedin kimseye.😠😠😠 Bu konuda çok hassasim ama sirf kiskançliktan dolayi degil. BAZI kadinlara istemeden benim bile gozum takiliyor ama eşimin takilmamali 😁😁

O bakilan kadin zaten kendine baktirmak icin abuk hallere giriyor, bir iki kişi bakinca da kendini halt ettim cok guzelim, yaninda karisi var gözleri ustumde filan diye havara giriyor 🙄🙄🙄
Kiskanclik kismini filan geçtim boyle kendini halt sananlara gicikligimdan dolayi bakmasina sinirlenirdim ben olsam.

Ressam william blake der ki: eyleme dönüşmeyen arzu ruh bozukluğuna yol açar. Keşke kendi halinde, sizinle ilgisi hiiç olmayan istediği gibi yaşayan kadınlardan bu kadar nefret edecek kadar mutsuz olmasanız. (Şimdi bana gelecek cevap: hmmm galiba sen de oranı buranı açıyosun anlaşıldı 🤣🤣)

Sizde o tip hanımlardansiniz sanırım 😊
Ve daha “de”yi ayıramayan zeka küpü kendince laf soktu. Bakın arkadaşlar “bu tip hanımların” laf sokmaya çalışma stilleri hiç şaşmaz. 6 yaşında gibi “hıııı sensin o çelik aynaaaa” tadında cevap verir sonundan gülücüğü eksik etmezler.

Bu forumda defalarca yazdım yine yazmak istiyorum , Bir kadına zaten bakan onlarca göz varken

Doğru söylüyorsunuz, ben bikaç kere daha okudum burada böyle birşey. Çok ayıp. Bir erkeğin kafa yapısı his ve düşünceleriyle bir kadınınki bir değil. Dolayısıyla bir erkek bakışı ve bir kadın bakışı da bir değil. Sen o kadına bakınca ne hissedeceğini nereden biliyorsun o adamın?
Vallahi biri beni eşine gösterecek bak ne güzel diyecek samimi söylüyorum uçan tekme atarım.

Cocugu ateslenmis adam neyin derdinde. Bir de bagirip cagirip suc bastiriyor.

Siz ve nokta atışı yorumlarınız👏👏👏

Konu sahibi seni hatırlıyorum ben:( esin konusunda aşırı takintilisin sürekli bunun için kavga ediyorsun sonunda bakmamış olsa bile zorla baktiracaksin :/ bu konuda tabiki sana hak vermek isterdim ama geçmiş konularını da bildiğim icin yaniliyor olabilirsin diyeyim 🥺

Ordaki bayan yarı yatar haldemiydi onu anlamdim rahat oturuş üst dekolte dikkatsizliği..yazık ya kendilerini erkekler baksın diye ifşa ediyorlar nefret ediyorum böyle rahat dikkatsiz kadınlardan..tabi esinizede ayrıca yazıklar olsun çocuğu hasta o kadın kesme derdinde ..kuserse kussun sizdekusun

Nefret mi ? 😂 ya hastane orası nasıl görmeden böyle yorum yapabiliyorsunuz?
isimsiz871 isimsiz871 CiRiLLA CiRiLLA
Dekolte giyip giymemesi sizi bağlamaz Ki?
Kocasi gözüne yanında karısı ve hasya çocuğu varken sahip çıkamıyor diye kadın mi suçlu oldu. Iğrenç bir zihniyetiniz var. Sizin gibi kadınlar görünce kusmak istiyorum.

Valla öyle giyinen bi hanım görünce ben diyorum aşkım bi bak şu hatuna diye
2,3 dedim baktı şakalaştik gülüştük felan
Şimdi karşimıza çıksada artıkm o tarz hanımlara bakmıyor ilgisini bile çekmiyor

Zaten erkekler o tip hanımlardan hoşLandıkları için değil bizden gizli yaptıkları için yakalanma duygusunu tatmak için öyle kaçamak bakiyor
Sende kafana takma canım sen nekadar üstune düşersen o okadar bakar boşver umursama

Yanlış düşünüyorsunuz, bir kadına bakarken sizin hissettiklerinizle eşinizin hissettikleri aynı olamaz, yani ortada gülünç bir durum yok, eşiniz size karşı öyle davranıyor sadece. Siz de bir erkeğe bakın bakalım bunun da gırgırını yapabilecek misiniz beraber? "O tip kadınlara" da siz yokken bakmadığı ne malum?

Kocanızın hasta çocuğu varken başka bir kadına salya akıtması iğrençlik ama burda ki yorumlara bakınca o adamdan farkı olmayanlarda görüyorum. İnsanların kılık kıyafetine dil uzatmak kimsenin haddine değildir. Minibüste mini etek giydiği için kadını tokatlayan zihniyet ile kapalı insanlara öcü gibi davranan zihniyet aynı kusura bakmayın ama insanları küçümseyen kişilerin değeri yoktur !

Hiç abartmamışsınız böyle böyle cıvıtıyo bu erkekler. En ufak hatasında fark ettiğini salak olmadığını söyleyeceksin yoksa kendini onunla kıyaslama sen çocuklarımın annesinin senin üzülmeni asla istemem pişkinliğine kadar getirirler konuyu. İstediği kadar küssün

Kocanızın hasta çocuğu varken başka bir kadına salya akıtması iğrençlik ama burda ki yorumlara bakınca o adamdan farkı olmayanlarda görüyorum. İnsanların kılık kıyafetine dil uzatmak kimsenin haddine değildir. Minibüste mini etek giydiği için kadını tokatlayan zihniyet ile kapalı insanlara öcü gibi davranan zihniyet aynı kusura bakmayın ama insanları küçümseyen kişilerin değeri yoktur !
Kaldıki orası hastane acaba kendisi mi hasta bi yakınımı belki o kadar dekolte verdiğinin bile farkında değil yada ne ruh halinde artı karşıdakinin ne yaptığı bizi bağlamaz insan kendine sahip çıkmalı

Bu konuya aşırı sinirlenirim ben de. Eşimin gözü bile kaymamalı, en azindan ben yanindayken baktigini hiç gormedin kimseye.😠😠😠 Bu konuda çok hassasim ama sirf kiskançliktan dolayi degil. BAZI kadinlara istemeden benim bile gozum takiliyor ama eşimin takilmamali 😁😁

O bakilan kadin zaten kendine baktirmak icin abuk hallere giriyor, bir iki kişi bakinca da kendini halt ettim cok guzelim, yaninda karisi var gözleri ustumde filan diye havara giriyor 🙄🙄🙄
Kiskanclik kismini filan geçtim boyle kendini halt sananlara gicikligimdan dolayi bakmasina sinirlenirdim ben olsam.
Pardon da kadının hallere girdiğini ne biliyorsunuz..Kim ne yapacak konu sahibinin kocasını..Ve böyle bir şeyde rahatsız olur insan

Sizde o tip hanımlardansiniz sanırım 😊
Evet acil serviste bir yakını beklerken başkasının kocası tarafından kesilmişliğim var. Tıpkı siz ve kocanızın Yaptığı göz yiyiciliği gibi. Ama bu açık ya da kapalı giyinmekten ötürü olmuyor. Hayatımda dizimin üstünde olam bir kıyafetim yA da dekolte kıyafetim olmadı. Karşımdaki yobaz ya da bakışları kıskanç ve kötü niyetli olduğu için oluyor. Aaaa Aaaa siz de o saydığım tipte bir karı koca çıktınız.🤭 Ayrıca çok merak ettim. Aşkım bak O TİP kadına derken lolipop gösteren çocuk gibi parmak da uzatıyor musunuz? Annemiz bize küçükken bunun ayıp olduğunu tembihlerdi de

Son düzenleme:
Kesinlikle, cidden kiskanclik 2. Seviyede kalır şu durumlarda bende de. Daha çok karsidaki kendini birşey saniyor diye sinirlenirdim ben olsam. 😂😂😂😂

Hayir ülkemde o kadar çok abaza var ki 50 yaşinda gözünün feri gitmiş teyzeye bile "5 dakika baksam aşik edemeyecegim adam yok" diyecek ozguveni pompaliyorlar zaten.
Herkeste kendini bisey saniyor ondan sonra.
benim de cinlerimi oynatan asıl nokta karşıdaki kadının benim hakkımda ne düşüneceği :D kendi çapımda güzel bir kadınım. kadın sayemde ego kasacak ehehehe partnerini görmeyip bana bakıyorsa yeterince giderliyim demektir deyip kendini bir şey sanacak.

bir de bir insan bir insana 5 dakika nasıl bakabilir? tren midir bu :P

Back
X