- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Seninde yazdıkların duruyor hala seninle seviye degistirecek olsaydim indirmem gerekirdi. O mesajda zaten gülücük vardi ohh kısmıyla anlaşılan o ki latifeydi. Kimse kimseye bunu giyme diyemez heralde durup dururken o kadar basıyordur dedim ama basmiyormus seninki"Tatlım memen açık kalmış kapa hasta olursun derdi ohhh içinde kalmazdi"
diyecek kadar cirkin bir cumle kuran kadındın az önce.
Biraz muhattap oldukta seviyeni en azından az da olsa yukarı çıkarma geregi duymuşsun sanırım. Evet.
Senin herhangi yazdığın bir yazı benim nazarımda dürüp dürüp okunacak bir şey olmasi bu dünya uzerinde gerçekten mümkün degil.
Aynı sekilde senin aklının yetip yazdığin herhangi bir yazıda benim aklımın yetmeyip anlamayacağım bir şey olmasi da mümkün değil.
Daha fazla uzatmayacağım. Aynı frekans kültür eğitim ya da yasam tarzı içinde değiliz. Bir sonuca varamayacağız. Yeterince sıktı. Ve bu son mesajımdı.
Yok mahallevari konusma yok midem kalkti yok aklı kıt laflariyla mi sen seviyesi yüksek oluyorsun bulasma dedim dedim birakmadin be paçami yapıştın sülük gibi msaj ustune msj attın şimdi son msj diyorsun. insanı cileden cikarmadan rahat etmiyorsun.
Sürekli böyle ay ben özelim ben farkliyim muhaliflikleri ayrik otu her konuda dalga gececek bir sey bulup yuruyecek insan ariyorsun.
Öyle mutsuz ve dislanmissin ki karşındakine yansitiyorsun.. İgrenc üsluplarla laf sokabliyorsun anca ya da dalga geciyorsun.
Senin icin banlanmaya degmez dedim ama beni bile cileden çıkardın.
Resmen kac kez muhattap olma dedim sana terbiyesizlik yapıp yazdin yazdın şimdi bu son msjim nidasi yapıyorsun. Komiksin ya çok komik
açıkta olana herkes bakar.. bu tek tarafli kalitesizlik (bana bakiyorum diye kalitesiz demissin ya) degil bakan kadar baktiranda kalitesiz. yok öyle kültürmus yok böyle benden farklıymış hadi oradan msjlarindan belli ne kadar kültürlü olduğun.
Son düzenleme: