Üstteki arkadaşın dediği gb aile yüzünden bu noktaya nasıl geldiniz?açıkça anlatsanız belki eşiniz haklıdır diyeceğim ama siz de haklı olabilirsiniz.o yüzden ben sizin sorun sorun diye anlattığınız şey tam olarak ne anlamadım.
evet eşimin ailesi ile alakalı sorunlarımız. ben bi süre onlarla konuşmadım ama sorun onlardan kaynaklanıyor (detay vermek istemiorm kusura bakmayın kızlar.) ama eşim o zaman çok alttan aldı hakkını yiyemem. ee benim çenem durmadı çok şikayetlendim ama şimdi onlara gidip geliyorum arayı düzeltmeye çalışıyorum. eşimde görüyor ama nafile gibi...
Anladım,tabi detay vermek zorunda değilsiniz.eğer tüm sorun ailesiyse zamana bırakın.bir de suçluymuşcasına kendinizi affettirmeye çalışırsanız eşiniz kendini daha da haklı görebilir.o yüzden siz de herşeyi zamana bırakın,yıpratmayın kendinizi.
ailesi hakkında göstermiş olduğum tavırların kesinlikle arkasındayım belki daha fazlasını bile haketmiş olabilirler.
ama eşimi çok üzdüm çok yıprattım o dönemde. benim arkamda da durdu aslında ama ben haketmediğim durumlar olduğu için kaldıramadım. eşim de iice aileci oldu tabi bu arada. tamam onu çok yıprattığımım farkındayım ama düzeltmeye çalışıyorum aylardır. ama evet söylediğiniz gibi iyi davrandıkça iice suçluluk psikolojisi içinde olduğumu düşünecek. bunu istemiyorum. ama bi yandan da onun gönlünü almak istiyorum (aslında artık o da benim gönlümü almak durumunda çünkü bi olay bu kadar büyümez-büyümemeli)
hani normalleşmek için ailesi ile bile aramı düzeltmeye çalışıyorum ama kolay kolay normalleşemiyoruz kızlar.
sabır evet ama zorlanıyorum artık yaa. 3 aydan fazla oldu zor geliyor artık çok zor.
bazen kapatıyorum kendimi ağlama krizlerine giriyorum geliyor sarılıyor ağlama falan diyor ama gerisi gelmiyor.
anlamıyorum ne yapmak istiyor bu hafta beni seviyormusun diye sordum öyle saçma sorular sorma bana diyor.
çooook yoruldumm ne anlama geliyor anlamıyorum yaa