evet nasıl geldik bende anlamadım aslında eşimin ailesi ile alakalı sorunlar yaşadık. önceleri bana hak veriyordu ama olay daha sonra tamamen bana döndü. beni suçlamaya başladı. bende biliyorum çok üstüne gittim galiba.
ailesiyle görüşmedim bir süre vs. ama bu sorunlar çok başka sorunlara ulaştı.
biz evlendiğimizde eşim bana karşı çok naifti. her şekilde arkamda, herşeyime destek ve sevecendi.
insan bunları kaybedince haliyle çok sarsılıyor, hazmedemiyor, nasıl değişti anlamıyor.
zaman herşeyin ilacı tabiki ama çok zorlanıyorum. aylarca aynı evin içinde doğru dürüst konuşmadık.
konuşalım halledelim dediğimde sen benim ailemle aramı söyle açtın böyle açtın vs sürekli konuşmalar geçti.
artık neyi toparlicaksın neyi düzelteceksin diyor yani ama ben elimden geleni yapıyorum ya gerçekten ama benden soğuduğunu çok net görüyorum
şu anda eşimin de benimde ayrılmak gibi bir düşüncemiz yok. ama işte eskisi gibi olmuyor herşey.
konuşmak da yeterli gelmiyor. belki zaman gerekli ama ben sabır gösteremiyorum maalesef
Bence biraz sabirli olun.once sunu söyleyeyim eminim ki edin seni hala seviyor.. ama sogumus olabilir. Bunun degismesi icin biraz uzak durmalisin. Inan ki eskisinden daha da guzel olur hersey.. bizimde esimle uzaklastigimiz zamanlar oldu ama birbirimize zaman tanidik . Sen boyle ustune dustukce daha kotu olur. Tam tersine kendine guvenin tammis gibi hicbiseye ihtiyacin yokmus gibi davran cocugunla ilgilen. Inan ki erkekleri biraz kendi haline birakinca daha cok baglaniyolar.. dene bi kere.. ne kaybedersin...
eşler zor dönemler geçirdikten sonra birbirlerine karşı davranışları değişebiliyor. mesela benim eşim göz yaşlarıma hiç dayanamazdı artık ağlamam onun umrunda bile olmaz. siz bi süreç geçirdiniz ve huyunuz suyunuz tepkileriniz eskisi gibi olamaz. ama atlatılan zor günlerle daha da sağlamlaşır evlilikler. herşey zamanla daha da güzel olacak. umutlu ol. kendine akşamları başka uğraşlar bul. kafanı dağıtırsın. sürekli eşinin davranışlarını gözlemleme. eskisi ile karşılaştırma yapma. siz yeni bi başlangıç yaptınız. yeni eşini tanımaya çalış. o artık değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?