• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim esimle. Gereksiz mi kafaya takiyorum.

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Bilenler vardir artik. Esimden ve evimden uzakta baska bir sehirde calisiyorum. Haftasonlari gorusebiliyoruz sadece.

Bu hafta biraz garip gecti. Ama su diyecegim kesin birsey de yok. Ben anlatiyim aklima gelenlere. Siz de bana akliniza gelenleri yazin lutfen.

Esim is cikisi hergun eve gelip yemek yedi spora gidip geldi ve sonrasinda bekar erkek arkadaslariyla bulustu. Bekar diye ozellikle belirtiyorum cunku cok haz etmiyorum onlardan. Esimin evli olmasinin onlar icin bir onemi yok.

Sorunum su ki esim cok az konustu benimle. Saat basi konustuk aksam. Sekiz de dokuzda onda onbirde gibi. Oniki gibi eve gelince de bana haber verdi geldim diye. Ama cok soguk ve uzak hissettim. Saat basi konustuk dedigim on saniye onbes saniye.

Dun eve dondugunde aradi. Uc bes dk konustuk. Kapattik. Yarim saat sonra goruntulu aradim. Ama gormeniz gerek benimle konusmak istemiyor. Telefonu kenara birakip yemek hazirlamaya basladi. Isi bitince de konusmadan hadi kapatalim dedi. Cok uzuldum. Kapattim. Iki saat sonra uyudun mu diye mesaj atmis. Uyumustum

Sabah da aramadim mesaj atmadim. Baktim aramiyor. Oglen aradim. Soguk soguk. Tartistik kapatti telefonu. Mesaj attim birkac tane. Cevap vermedi. Sonra hicbirsey olmamis gibi aradi.

Biraz once yola cikmadan once ararim. Kendisi ara dedi. Hep ara haber ver der zaten. Zorlamiyorum zaten. Acmadi. Baktim facebookta. Gordugu halde acmiyor yani. Tekrar aradim. Havuzdaymis. Soguk soguk konustu. Cikinca arayim deyip kapatti.

Ben hicbirsey anlamadim. Hicbir anlam veremedim. Ne olduguna dair hicbir fikrim yok.

Siz evlisiniz dimi onda hem fikiriz?
Bir sebep var mı bir hatanız mı oldu da bu şekil davranıyor acaba?

Diğer konularınızı okumadığım için iş durumunuz ile ilgili bir bilgim olmadığından soruyorum * Bu ayrı ilde çalışma durumu çok uzun sürecek bir şey mi ?

Bence problem aynı evde yaşamadığınızdan kaynaklanıyor , eşiniz evli değil de bekar hayatı yaşıyor gibi.

Ayrı olduğunuz için evli olduğunu kavrayamamış eşin canim.
Hafta sonu beraberken nasıl sana davranışları?
Bekar arkadaşları sıkıntı bencede ama ayriyken sorun etme beraber yasamaya başlayınca devam ederse o zaman konuşursun.
Is yerindeki patavatsız müdür ne durumda canim?

Bu şekilde ayrı şehirlerde evlilik sürdürmeyi şartlar ne olursa olsun doğru bulmuyorum.Bu soğukluk malesef giderek artacaktır.Buna bir çözüm bulamıyor musunuz?

Haftasonu birararaya geldiginizde mi saat basi konustunuz? Anlamadim o kismi.
Belki gecici bir seydir. Kafasina takilan isle ilgili falan bir sorunu olabilir mi?

Siz evlisiniz dimi onda hem fikiriz?
Bir sebep var mı bir hatanız mı oldu da bu şekil davranıyor acaba?
Hayir hayir hicbir problemimiz yok. Yani benim bildigim. En azindan sorun bende degil onu biliyorum. Ben yanlis bir tutumda mi bulunuyorum. Anlayamadim gercekten ne oldugunu.

Diğer konularınızı okumadığım için iş durumunuz ile ilgili bir bilgim olmadığından soruyorum * Bu ayrı ilde çalışma durumu çok uzun sürecek bir şey mi ?

Bence problem aynı evde yaşamadığınızdan kaynaklanıyor , eşiniz evli değil de bekar hayatı yaşıyor gibi.
Ocak ayina kadar boyle simdilik. En uzak tatih ocak yani. Hizlandirmaya calisiyoriz tayin isini ama gelisme yok henuz.

Farketmediginiz bir şeye sinirlenmiş olabilir.Arkadaş arasında bakıyordur herkesin eşi,sevgilisi yanında kendisi de bekardan farksız diye belki bunalıyordur.Uzakta olmak gerçekten zor.Benim eşim Deniz'ci olmasına rağmen şu 5 aydır sadece haftasonları görüşüyoruz.İkimizde kafayı yiyecek duruma geldik ki sürekli böyle ayrılıklar yaşadığınız halde.

Onu da belki bu şekilde ailesi veya arkadaşları doldurmuş olabilir ne biçim evlilik hayatı bu diye.

Biraz kendi haline bırakın bakalım belki anlatır kendisi.

Ayrı olduğunuz için evli olduğunu kavrayamamış eşin canim.
Hafta sonu beraberken nasıl sana davranışları?
Bekar arkadaşları sıkıntı bencede ama ayriyken sorun etme beraber yasamaya başlayınca devam ederse o zaman konuşursun.
Is yerindeki patavatsız müdür ne durumda canim?
O kadar iyiyiz ki haftasonu. Cok sukur onda bir sikinti yok. Ben cok yipraniyorum boyle uzaktan uzaga ama sonunda meslegimi yapabiliyorum. Ozelde kazandigimin neredeyse uc katini kazaniyorum. O yuzden isi birakip eve donemiyorum.
Mudurden yeni haberler yok bu aralar. Cok gormuyorum. Beraber proje olunca calisiyoruz. Bu aralar rahatim.

Bu şekilde ayrı şehirlerde evlilik sürdürmeyi şartlar ne olursa olsun doğru bulmuyorum.Bu soğukluk malesef giderek artacaktır.Buna bir çözüm bulamıyor musunuz?
Cozumu tayin aldirmak. Ocak ayina kadar beklemem gerekiyor onun icin de maalesef. Ben de ondan korkuyorum. Isim olsun derken esimi kaybetmekten.

Fazla rahatlamış beyzade. İşten bir kaç gün izin alma imkanınız var mı yanında olsanız evli olduğunu hatırlasa?

Yani moraliniz bozulacak ama eskilerin bir deyimi vardır "gözden ırak gönülden de ırak" diye..
Uzak mesafe ilişki, evlilik hiç tasvip etmiyorum..

Her gidişinizde haber vermeyin. Sizden bekliyor demekki. O merak etsin arasın. Arada erken gidip sürpriz yapın.

Haftasonu birararaya geldiginizde mi saat basi konustunuz? Anlamadim o kismi.
Belki gecici bir seydir. Kafasina takilan isle ilgili falan bir sorunu olabilir mi?
Yok yok kendi isiyle ilgili bi sorunu yok. Sorunu olsa oturup dusunur insan her gece gezmez ki. Benim isi takiyormus kafaya. Bildigim sikin

Bir dahakine haber vermeden gidin bakalım ne çeviriyor. Evinize de giderken haber mi vermeniz gerekiyor?
Ayrıca aramayın bırakın o arasın sorsun.
Habersiz gitmem pek mumkun degil. Orda haber ver demesinden kacta gelecegini biliyim degil. Cunku her hafta ayni saatte biniyorum otobuse. Zaten biliyor kacta gittigimi. Bence ilgileniyor gorunmek icin ara diyor. Aramami isteyen insan aradigimda konusur cunku. Kapatmam icin cabalamaz. Soru soruyorum tek kelimelik cevaplar.

Birlikte yaşanmayacaksa evlenmenin manası yok diye düşünüyorum. Evlisiniz ama kağıt üzerinde bir nevi adam evlendiğini idrak edememiş. Sizinde o sizi aramamasına rağmen sürekli aramanız doğru değil ben yerinizde olsam gitmezdim mesela bu haftasonu. Eşimin evli olmasının arkadaşları için önemi yok demişsiniz bir de üzgünüm ama evli olmanızın eşiniz için de pek önemi var gibi durmuyor.

Farketmediginiz bir şeye sinirlenmiş olabilir.Arkadaş arasında bakıyordur herkesin eşi,sevgilisi yanında kendisi de bekardan farksız diye belki bunalıyordur.Uzakta olmak gerçekten zor.Benim eşim Deniz'ci olmasına rağmen şu 5 aydır sadece haftasonları görüşüyoruz.İkimizde kafayı yiyecek duruma geldik ki sürekli böyle ayrılıklar yaşadığınız halde.

Onu da belki bu şekilde ailesi veya arkadaşları doldurmuş olabilir ne biçim evlilik hayatı bu diye.

Biraz kendi haline bırakın bakalım belki anlatır kendisi.
Gorustugu arkadaslari bekar. Sevgilileri de yok. O hayat ona tatli geliyor galiba. Keske sizin desmdiginiz gibi olsa. Sebebini bilmiyorum ama nedense icim cok huzursuz.

Back
X