Derdim esimle. Gereksiz mi kafaya takiyorum.

Ayyy ne güzel ,evcilik gibi evlilik :) biraz heyecan için bir süre ayrı evlerde yaşanabilir :) ama senin durumun biraz farklı gibi ..davranışlar tutarsız ..bir konuşmuyor, aradan saatler geçiyor hicbirsey olmamış gibi arıyor ..acaba o sırada bi haltlar mi yiyor da işini bitirip sana dönüyor ?

Biz de mecburiyetten ayrı şehirlerde hatta ayrı ülkelerde çalıştık; ama birbirimize anlayışımızı saygımızı yitirmemeye çalışırız; araya sogukluk giriyor mu giriyor; ama birbirimiz için öncelikliyiz ve bunu birbirimize hissettiriz. Demem o ki burda bir suru konu var; aynı evde yasayıp aynı seyleri hisseden kadınlar. Burda çok üstünüze gelinmiş farklı sehirde çalıştığınız için ama bununla ilgisi yok eşinizin saygısız ilgisiz davranışların, gecinmeye gonlu yok derler ya oyle olmuş

Özlet biraz kendini, önümüzdeki hafta gideme, uyuyakal ne biliyim teli evde unut falan.

Böyle evlilik olmaz ki bi bağ bisey yok ada in hata yamasına gerek yok birlikte bi imajınız yok gibi gözüküyor

Bilenler vardir artik. Esimden ve evimden uzakta baska bir sehirde calisiyorum. Haftasonlari gorusebiliyoruz sadece.

Bu hafta biraz garip gecti. Ama su diyecegim kesin birsey de yok. Ben anlatiyim aklima gelenlere. Siz de bana akliniza gelenleri yazin lutfen.

Esim is cikisi hergun eve gelip yemek yedi spora gidip geldi ve sonrasinda bekar erkek arkadaslariyla bulustu. Bekar diye ozellikle belirtiyorum cunku cok haz etmiyorum onlardan. Esimin evli olmasinin onlar icin bir onemi yok.

Sorunum su ki esim cok az konustu benimle. Saat basi konustuk aksam. Sekiz de dokuzda onda onbirde gibi. Oniki gibi eve gelince de bana haber verdi geldim diye. Ama cok soguk ve uzak hissettim. Saat basi konustuk dedigim on saniye onbes saniye.

Dun eve dondugunde aradi. Uc bes dk konustuk. Kapattik. Yarim saat sonra goruntulu aradim. Ama gormeniz gerek benimle konusmak istemiyor. Telefonu kenara birakip yemek hazirlamaya basladi. Isi bitince de konusmadan hadi kapatalim dedi. Cok uzuldum. Kapattim. Iki saat sonra uyudun mu diye mesaj atmis. Uyumustum

Sabah da aramadim mesaj atmadim. Baktim aramiyor. Oglen aradim. Soguk soguk. Tartistik kapatti telefonu. Mesaj attim birkac tane. Cevap vermedi. Sonra hicbirsey olmamis gibi aradi.

Biraz once yola cikmadan once ararim. Kendisi ara dedi. Hep ara haber ver der zaten. Zorlamiyorum zaten. Acmadi. Baktim facebookta. Gordugu halde acmiyor yani. Tekrar aradim. Havuzdaymis. Soguk soguk konustu. Cikinca arayim deyip kapatti.

Ben hicbirsey anlamadim. Hicbir anlam veremedim. Ne olduguna dair hicbir fikrim yok.

Gozden uzak gonulden irak...

Bir arkadasim vardi esinin isi dolayisiyla ayri sehirlerde yasadilar cok zor zamanlar gecirdi. 5 sene sonra esiyle ayni sehire yerlesti. Kocasini tanimamisti bana da dert yanmisti baya hicbir sey istedigim gbi olmadi esim bekar hayati yasiyor resmen varligimdan rahatsiz oluyor diye.. 1 sene oyle kaldilar sonra biraz biraz duzeldiler... ben eslerin ayri sehirlerde yasamasina karsiyim. Ha dersiniz borcumuz var şunu alacaz bunu alacaz yne karsiyim.. bu dunya kac gunluk kimse bilmiyor. Sevdiklerimizin yaninda olmak en guzeli.

• Beğen
Reactions: KV_
Sanki sevgiliymissiniz de sizi pek iplemiyor gibi hareketler yapmış. Genelde aldatan sevgililer böyle yapar ya da birden fazla kisiyle gorusen kisiler. Bence bir dahakine habersiz gidin aldatiliyor olabilirsiniz. Malesef. :KK43:

Cunku evde olmuyor. Ya disarda ya arkadasinda. Aklim kaliyor nerde ne yapiyor diye. Zaten uzaktayim. Kafamda kurup duruyorum. Saat basi ama bir gunde uc kere ve on onbes saniye. Toplasan bir dk konusmuyoruz ve esim uzakta yalniz arayim cani sikilir demiyor yani demedi bu hafta. Kendi keyfine bakti hep.
Ayrıca biraz onun sizi merak etmesini saglayin birakin o sizin üzerinize düşsün bu k0nuda kendinize güvenin. Sonuca sizde başka bir şehirde istediğinizi yapabilirsiniz. Bırakın kışlanın sizi biraz. Geri çekilin biraz. Çünkü gerçekten durumunuz bayağı sevgili olayina dönmüş.

Evlimisiniz siz cidden? Sanki uzak iliski yasayan ciftler gibisiniz. Soguk davranmasi gayet normal arada mesafe var busekilde esini kaybededebilirsin birak isi misi esine sahip cik bence

İşinizi bırakmayın. Bu adam için değmez. Üzülmeyin ama kötü şeyler de yapabilir. Ayrılırsınız sanırım. Ya da bu bir yıl size iyice zehir olur. Şüphe beyninizi kemirir durur. O ücretsiz izin falan alamıyor mu?

Bilenler vardir artik. Esimden ve evimden uzakta baska bir sehirde calisiyorum. Haftasonlari gorusebiliyoruz sadece.

Bu hafta biraz garip gecti. Ama su diyecegim kesin birsey de yok. Ben anlatiyim aklima gelenlere. Siz de bana akliniza gelenleri yazin lutfen.

Esim is cikisi hergun eve gelip yemek yedi spora gidip geldi ve sonrasinda bekar erkek arkadaslariyla bulustu. Bekar diye ozellikle belirtiyorum cunku cok haz etmiyorum onlardan. Esimin evli olmasinin onlar icin bir onemi yok.

Sorunum su ki esim cok az konustu benimle. Saat basi konustuk aksam. Sekiz de dokuzda onda onbirde gibi. Oniki gibi eve gelince de bana haber verdi geldim diye. Ama cok soguk ve uzak hissettim. Saat basi konustuk dedigim on saniye onbes saniye.

Dun eve dondugunde aradi. Uc bes dk konustuk. Kapattik. Yarim saat sonra goruntulu aradim. Ama gormeniz gerek benimle konusmak istemiyor. Telefonu kenara birakip yemek hazirlamaya basladi. Isi bitince de konusmadan hadi kapatalim dedi. Cok uzuldum. Kapattim. Iki saat sonra uyudun mu diye mesaj atmis. Uyumustum

Sabah da aramadim mesaj atmadim. Baktim aramiyor. Oglen aradim. Soguk soguk. Tartistik kapatti telefonu. Mesaj attim birkac tane. Cevap vermedi. Sonra hicbirsey olmamis gibi aradi.

Biraz once yola cikmadan once ararim. Kendisi ara dedi. Hep ara haber ver der zaten. Zorlamiyorum zaten. Acmadi. Baktim facebookta. Gordugu halde acmiyor yani. Tekrar aradim. Havuzdaymis. Soguk soguk konustu. Cikinca arayim deyip kapatti.

Ben hicbirsey anlamadim. Hicbir anlam veremedim. Ne olduguna dair hicbir fikrim yok.
Eşim ayda bir iki günlüğüne sehir dısına cıkar
Asla aramam
Hep o beni arar
Siz de aramayın o sizi merak etsin
Niçin sürekli arıyorsunuz ki;
Ben aramadıkca eşim bana sitem eder hatta tüm gece goruntu acık sohbet etmek ister
Ben kacarım
Biraz aramayı azaltın o sizi merak etsin

Bence siz bir şey hissetmişsiniz o yüzden bu soğukluğu böyle sorun edip konu açtınız. Yoksa 1 hafta soğuk davrandı diye böyle endişelenmezdiniz. Kadınlar hisseder diyerek içinize şüphe tohumları ekiyor ve konudan uzaklaşıyorum :KK55:

Konu sahibinin keyfi yerinde :)
Cok sukur iyiyiz simdi. Neden boyle oldu anlamis degilim. Gorunurde bi sikinti da yok simdilik. Zor uzak kalmak ama yaza esim yanima gelmeye calisacak bir sure. Oyle olursa bu sureci atlatmak daha kolay olacaktir

Back
X