Ben de bundan korkuyorum.Soğudumu yoksa Allah korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bundan korkuyorum.Soğudumu yoksa Allah korusun
Bilenler vardir artik. Esimden ve evimden uzakta baska bir sehirde calisiyorum. Haftasonlari gorusebiliyoruz sadece.
Bu hafta biraz garip gecti. Ama su diyecegim kesin birsey de yok. Ben anlatiyim aklima gelenlere. Siz de bana akliniza gelenleri yazin lutfen.
Esim is cikisi hergun eve gelip yemek yedi spora gidip geldi ve sonrasinda bekar erkek arkadaslariyla bulustu. Bekar diye ozellikle belirtiyorum cunku cok haz etmiyorum onlardan. Esimin evli olmasinin onlar icin bir onemi yok.
Sorunum su ki esim cok az konustu benimle. Saat basi konustuk aksam. Sekiz de dokuzda onda onbirde gibi. Oniki gibi eve gelince de bana haber verdi geldim diye. Ama cok soguk ve uzak hissettim. Saat basi konustuk dedigim on saniye onbes saniye.
Dun eve dondugunde aradi. Uc bes dk konustuk. Kapattik. Yarim saat sonra goruntulu aradim. Ama gormeniz gerek benimle konusmak istemiyor. Telefonu kenara birakip yemek hazirlamaya basladi. Isi bitince de konusmadan hadi kapatalim dedi. Cok uzuldum. Kapattim. Iki saat sonra uyudun mu diye mesaj atmis. Uyumustum
Sabah da aramadim mesaj atmadim. Baktim aramiyor. Oglen aradim. Soguk soguk. Tartistik kapatti telefonu. Mesaj attim birkac tane. Cevap vermedi. Sonra hicbirsey olmamis gibi aradi.
Biraz once yola cikmadan once ararim. Kendisi ara dedi. Hep ara haber ver der zaten. Zorlamiyorum zaten. Acmadi. Baktim facebookta. Gordugu halde acmiyor yani. Tekrar aradim. Havuzdaymis. Soguk soguk konustu. Cikinca arayim deyip kapatti.
Ben hicbirsey anlamadim. Hicbir anlam veremedim. Ne olduguna dair hicbir fikrim yok.
Ayrıca biraz onun sizi merak etmesini saglayin birakin o sizin üzerinize düşsün bu k0nuda kendinize güvenin. Sonuca sizde başka bir şehirde istediğinizi yapabilirsiniz. Bırakın kışlanın sizi biraz. Geri çekilin biraz. Çünkü gerçekten durumunuz bayağı sevgili olayina dönmüş.Cunku evde olmuyor. Ya disarda ya arkadasinda. Aklim kaliyor nerde ne yapiyor diye. Zaten uzaktayim. Kafamda kurup duruyorum. Saat basi ama bir gunde uc kere ve on onbes saniye. Toplasan bir dk konusmuyoruz ve esim uzakta yalniz arayim cani sikilir demiyor yani demedi bu hafta. Kendi keyfine bakti hep.
Özlet biraz kendini, önümüzdeki hafta gideme, uyuyakal ne biliyim teli evde unut falan.
Zaten haftada bir görüşüyorlar daha ne kadar uzak kalsın ki?
Eşim ayda bir iki günlüğüne sehir dısına cıkarBilenler vardir artik. Esimden ve evimden uzakta baska bir sehirde calisiyorum. Haftasonlari gorusebiliyoruz sadece.
Bu hafta biraz garip gecti. Ama su diyecegim kesin birsey de yok. Ben anlatiyim aklima gelenlere. Siz de bana akliniza gelenleri yazin lutfen.
Esim is cikisi hergun eve gelip yemek yedi spora gidip geldi ve sonrasinda bekar erkek arkadaslariyla bulustu. Bekar diye ozellikle belirtiyorum cunku cok haz etmiyorum onlardan. Esimin evli olmasinin onlar icin bir onemi yok.
Sorunum su ki esim cok az konustu benimle. Saat basi konustuk aksam. Sekiz de dokuzda onda onbirde gibi. Oniki gibi eve gelince de bana haber verdi geldim diye. Ama cok soguk ve uzak hissettim. Saat basi konustuk dedigim on saniye onbes saniye.
Dun eve dondugunde aradi. Uc bes dk konustuk. Kapattik. Yarim saat sonra goruntulu aradim. Ama gormeniz gerek benimle konusmak istemiyor. Telefonu kenara birakip yemek hazirlamaya basladi. Isi bitince de konusmadan hadi kapatalim dedi. Cok uzuldum. Kapattim. Iki saat sonra uyudun mu diye mesaj atmis. Uyumustum
Sabah da aramadim mesaj atmadim. Baktim aramiyor. Oglen aradim. Soguk soguk. Tartistik kapatti telefonu. Mesaj attim birkac tane. Cevap vermedi. Sonra hicbirsey olmamis gibi aradi.
Biraz once yola cikmadan once ararim. Kendisi ara dedi. Hep ara haber ver der zaten. Zorlamiyorum zaten. Acmadi. Baktim facebookta. Gordugu halde acmiyor yani. Tekrar aradim. Havuzdaymis. Soguk soguk konustu. Cikinca arayim deyip kapatti.
Ben hicbirsey anlamadim. Hicbir anlam veremedim. Ne olduguna dair hicbir fikrim yok.
Cok sukur iyiyiz simdi. Neden boyle oldu anlamis degilim. Gorunurde bi sikinti da yok simdilik. Zor uzak kalmak ama yaza esim yanima gelmeye calisacak bir sure. Oyle olursa bu sureci atlatmak daha kolay olacaktirKonu sahibinin keyfi yerinde :)
Canim iyiyiz cok sukur.Insallah cnm haber ver bize merak ederiz