İsteyerek yapmış olabilirsin ne var ki bunda? Karşı cinse cinsel ilgi duymak hastalık değildir. Sen kendini buna inandırmışsın. Kullanmak ve kirli tabirlerinden belli. Neden göndermiyorlar psikoloğa? Gitmek istediğini söyledin mi?destekler evet te psikologa falan göndermiyorlar .. he evet doğru zaten isteyerek yaptım ben onları haklısın bilmeyen anlamayan yorum yapmasın bir zahmet
türkü mü ? o nerden cıktıDr a git diyoruz türküyle cevap veriyorsun kk nın bu üyelere birşey yapması lazım ya neyse
? bana kim üzüldü şimdiye kadar
söyledim kaç kez bişeyin yok senin dediler psikolog napcak sana dedilerİsteyerek yapmış olabilirsin ne var ki bunda? Karşı cinse cinsel ilgi duymak hastalık değildir. Sen kendini buna inandırmışsın. Kullanmak ve kirli tabirlerinden belli. Neden göndermiyorlar psikoloğa? Gitmek istediğini söyledin mi?
silah dayamadı ama en son zarar verecekti bana yazısmalarını gördüm arkadaşıyla.basina silah mi dayadi? yoksa ikinizin kararimiydi? sonucta kizi incitmek istemiorum onun sucu yok demissin
nasıl affediliyor ?Nezamana kadar kendine acimayi devam edeceksin acaba? Nezaman kendini affedeceksin
Geçen ki konuda dr a git diyince bana verdigin cevapEvet bakireyim de yüzeysel yaşadım işte yalnızım çokçaresiz derdimin sebebi belli dermanı yaramda arama doktor :)))
Sen anca kendini kandirirsin..yersen ? nemfomani neden oluyor git bir araştır istersen ... travma yasadım evet cok kötü hem de koruyup kollasınlar istedim daha yanlış kişilere denk geldim ne kadar kolay ordan yazması
Kına bakalım Allahım çok büyük ...Sen anca kendini kandirirsin..
Naneleri yerken gayet sagliklisin!!!
ya ben daha dün ne yediğimi hatırlamıyorumGeçen ki konuda dr a git diyince bana verdigin cevapburdan çıktı
Ellenmemis,kirli temiz sen kendini ve kadinlari ne olarak goruyorsun acaba,acil doktor tavsiyesini destekliyorum.ya ben daha dün ne yediğimi hatırlamıyorum
Allah buyuk tabi. Amenna.Kına bakalım Allahım çok büyük ...
Neyse ki ben hatırlıyorumya ben daha dün ne yediğimi hatırlamıyorum
Kk üyelerinle dalga mı geçiyor muşum ben ? İyi misin sen?Allah buyuk tabi. Amenna.
Kocamla biseyler yasayip ona kendimi kullandirdigim! icin ben de kendimi kotu hissediyorum
Kinamiyorum. Alenen dalga geciyorum. Tipki senin KK uyelerine yaptigin gibi. Kinadigim icin basima gelecek olsa bile ben en azindan yaptiklarimin sorumlulugunu alabilirim. Kendim isteyerek yasadigim seylerin bedelini baskasina odetmem.
Zaten bulmuş ki nişanlanmış ..Hemen sosyal medya hesabınızı kapatın. Yeni bir başlangıç yapın. Zamana bırakın. İnanın o da başka birini bulunca sizi takmaz
Kullandi derken?Ama beni kullandı kullandı gitti el değmemiş aldı gerçek aşkı yaşıyorlar şuan onunla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?